Nagihan kaya adı , sarı saçlıFazile hanıma gidiyorum bende nagihan hanimin baska bir ismi daha varmi gecen acilde beni o muayne etti galiba ama ilk ismi farkliydi galiba yada ben baska biriyle karistiriyorum
Geçmiş olsun canım. Çok güzel şeyler almışsın Güle güle kullansın bebişin. .park yatak özellikle. Benim olmasaydı ben de bunu alırdım.Merhaba güzel anneler..
Bi haftadır fena halde gribe yakalandım o kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu işte. Çok şükür ki bol vitaminli sulu beslenerek ilaç almadan ve dinlenerek atlattım.
Bugün ebebekte bayağı bi indiri vardı. Joie park yatak ve joie bebek arabası aldım. Daha öncede incelemistim 600 tl indirimli almış oldum ikisini. Park yatağa bayıldım. Hem alt değiştirme ünitesi var hem ana Kucağı gibi çıkan ve sallanan yatağı var. Iyi ki acele etmemişim. Hala park yatak düşünen varsa tavsiye ederim.
Bebek arabası içinde cift taraflı istiyordum ama pusetliler dışında cift taraflı bulamamıştım puset 9. Aya kullanıldığı içinde alnak işime gelmedi ama bu araba cift tarafli olunca kaçırmak istemedim.
Cok canim devlet ama ev aliyoruz simdi bi de mecbur kredi falan caliscam allahtan dersim az ve okul evime cok yakin git gel mekik dokucam artikÖzeldemi çalışıyorsun. Ücretsiz izin imkanın yokmu
İyi yapmışsın canım. Ben de görmeden almak istemezdim. Doğumdan sonra gönlüne göre alırsın :)Sagol canim.haklisin dışardan gören oh ne guzel dinlen sonra bulamazsın bu g7nleri diyor.ne yapalım sağlıkla doğsunlar sonradan gezeriz bizde.bu arada hic alışveriş falan yapmadım.bizimkiler hastane çıkışı bir kaç parça eşya aldı.gerisini doğumdan sonra halledicem ben de
Rabbim kolaylıklar versinKizlar umarim herkes iyidir misafirlerim geldi yatili giremiyorum cok opuyorum hepinizi bebislerde sizlerde iyisinizdir insallah :)
Evet baktım bende öyleymiş ilk sezeryandı ama bundan korkuyorum aniden sancım gelecekmişte apar topar doğuracakmışım gibi hissediyorum birde rahmetli kayınvalideme benzetiyolar beni huyumu hareketlerimi oda ilk oğlunu sezeryan ikinciyi normal doğum yapmış çokk tırsıyorum mm nasibi ne günse o gün gelsin artık henüz doktorum bi yarih vermedi zaten bana1 i cumartesi diye biliyorum 3 ü pazartesi olması lazım
Magnezyum alıyomusun?Kızlar bu kasılmaların ne kadarı normaldi bugün doktordan geldim şimdiye kadar bişey yoktu beş dk içinde üç kere kasıntım oldu döndüğü için mi acaba doktora sormama gerek var mı
Ben oldum canım, ama benim bişey yok..Kızlar aranızda daha önce sezeryan olan var mı??
Bnm dikişmi dun farkettm orta kısmına elmle bastrnca baya sert bişe glio boyle olan var mı
Ya nie boyle acaba ust üste oldu diyemiki temmuzda 1sene olucak dahaBen oldum canım, ama benim bişey yok..
Olabilir canım, dr.una bi sor istersen.Benim 5 buçuk sene oldu.Ya nie boyle acaba ust üste oldu diyemiki temmuzda 1sene olucak daha
Sorıcam canm mutlaka. Eşime dedim kızdı bana evham yapma kaçkere kntrele gdıosun bse olsa görünürdü diyo bebişe baktıklarndaOlabilir canım, dr.una bi sor istersen.Benim 5 buçuk sene oldu.
Canım saatte dört kereden fazla olursa bilgilendir demişti 25-30 hafta arasındayken. En son da da sıklığı ve şiddeti bu şekilde 3-5 dk da bir bir saat veya daha fazla aynı şekilde devam ederse ara mutlaka dedi. Sen takip et bakalım olmazsa doktorunu ararsın. Şimdi nasıl devam ediyor mu? Bir de beraberinde ağrın var mı? Bazen geriniyor içerde aynı kasılma gibi bir his oluyor. Hareketle karıştırma takip et aralıklarını dedi doktor banaKızlar bu kasılmaların ne kadarı normaldi bugün doktordan geldim şimdiye kadar bişey yoktu beş dk içinde üç kere kasıntım oldu döndüğü için mi acaba doktora sormama gerek var mı
Kendi doktorum vermedi başka bi doktora gitmiştim geçen ay vermişti ara sıra içiyordum bi sorunum yok dieMagnezyum alıyomusun?
Bende de birşey yok benimkide 4.5 sene olduYa nie boyle acaba ust üste oldu diyemiki temmuzda 1sene olucak daha
Her gün iç canm bnmde karnım taş gbi oluodu ayakta durunca falan kullanımdan beri yumuşacık artık çok ise yaradı bnde diğer turlu suyumu patlattrdı hemen çıkcak gbi duruoduKendi doktorum vermedi başka bi doktora gitmiştim geçen ay vermişti ara sıra içiyordum bi sorunum yok die
Benim dikiş demekki tam iyilesmdi ondan sanırımBende de birşey yok benimkide 4.5 sene oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?