2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. Çok güzel şeyler almışsın Güle güle kullansın bebişin. .park yatak özellikle. Benim olmasaydı ben de bunu alırdım.

İyi yapmışsın canım. Ben de görmeden almak istemezdim. Doğumdan sonra gönlüne göre alırsın :)

Kızlar bu kasılmaların ne kadarı normaldi bugün doktordan geldim şimdiye kadar bişey yoktu beş dk içinde üç kere kasıntım oldu döndüğü için mi acaba doktora sormama gerek var mı

1 i cumartesi diye biliyorum 3 ü pazartesi olması lazım
Evet baktım bende öyleymiş ilk sezeryandı ama bundan korkuyorum aniden sancım gelecekmişte apar topar doğuracakmışım gibi hissediyorum birde rahmetli kayınvalideme benzetiyolar beni huyumu hareketlerimi oda ilk oğlunu sezeryan ikinciyi normal doğum yapmış çokk tırsıyorum mm nasibi ne günse o gün gelsin artık henüz doktorum bi yarih vermedi zaten bana

Kızlar aranızda daha önce sezeryan olan var mı??
Bnm dikişmi dun farkettm orta kısmına elmle bastrnca baya sert bişe glio boyle olan var mı

Kızlar bu kasılmaların ne kadarı normaldi bugün doktordan geldim şimdiye kadar bişey yoktu beş dk içinde üç kere kasıntım oldu döndüğü için mi acaba doktora sormama gerek var mı
Canım saatte dört kereden fazla olursa bilgilendir demişti 25-30 hafta arasındayken. En son da da sıklığı ve şiddeti bu şekilde 3-5 dk da bir bir saat veya daha fazla aynı şekilde devam ederse ara mutlaka dedi. Sen takip et bakalım olmazsa doktorunu ararsın. Şimdi nasıl devam ediyor mu? Bir de beraberinde ağrın var mı? Bazen geriniyor içerde aynı kasılma gibi bir his oluyor. Hareketle karıştırma takip et aralıklarını dedi doktor bana

Kendi doktorum vermedi başka bi doktora gitmiştim geçen ay vermişti ara sıra içiyordum bi sorunum yok die
Her gün iç canm bnmde karnım taş gbi oluodu ayakta durunca falan kullanımdan beri yumuşacık artık çok ise yaradı bnde diğer turlu suyumu patlattrdı hemen çıkcak gbi duruodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…