2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canm cevabın için Ben zaten hareketlerinden çok acı çekiyorum içim acıyor sertleştiğide oluyor ama bı böle karnım bir araya geldi biri iple çekiştirdi bıraktı gibi bişey oldu bende heralde kasılma bu dedim daha önce yaşamadım yazdığımda olmuştu sonra bidaha olmadı normal hatekwtlerini hissediyorum şuan

Her gün iç canm bnmde karnım taş gbi oluodu ayakta durunca falan kullanımdan beri yumuşacık artık çok ise yaradı bnde diğer turlu suyumu patlattrdı hemen çıkcak gbi duruodu
Az önce içtim ama devamlı olması önemli sanırım kramp filan olmayınca önemsememiştim teşekkür ederim

Doktor saat maat dinler mi kız deli :) sezeryanda bide aç olman gerekiyor uzunca süre. Gün ortasına kadar nasıl dayanılır. Üzerine birde 5 saat sonra birşeylee veriyorlar
Aaa benimki kabul etti.Saat 9 la 16 arasini.Daha farkli saatte olursa kalamam ama dedi.

Canım çok geçmiş olsun. Benimde boğazım acıyo ve giderek acısı artmaya başladı hayırdır inşallah. Cicilerinizide güzel günlerde kullanın. Arabayı ne kadara aldınız canım?

Benimkisi de ilk dafe nstde hareket etti bu kez doktor ultrason randevusu al haftaya dedi acaba bacak boyu ya da kafasindan dolayi mi diye iskillendim simdi de.ay bu bebeler gelcek ama omrumuzden ömür gitti yeminle.saglikla gelsinler de
Yok canım artık normal haftada bir çağırması. Benim doktor arıza ondan 2 hafta sonra dedi:) düşünmüyoruz kısalığı zayıflığı. Bak ben dünden beri bir tıkınıyorum düşünmüyorum. Süt içmeye bile başladım kızım için

Gule gule kullanin canim.Park yatak cok iyi bir tercih olmus.Ben de acele etmeseydim senin yaptigini yapardim.Arabada da ilk alti ay bebis anneye donuk olmaliymis,daha sonra etrafi onunu gormek istiyormus.9 aylikken bazi bebeklerde anneyi kaybetme korkusu yogun oluyormus.Oyle bisi olursa cok isine yarar.Birbirinize opucuk atarsiniz :)

Sen gönlünü ferah tut canım benim. Herşey olacağına varır. Stres yapıp bebişleri etkilemeyelim. Belkide en hayırlı normal yapmandır öyle düşün

Sorıcam canm mutlaka. Eşime dedim kızdı bana evham yapma kaçkere kntrele gdıosun bse olsa görünürdü diyo bebişe baktıklarnda
Eşin doğru demiş canım. Doktorun yakın zamanda sezeryan olduğunu biliyosa kontrol ediyodur incelme falan varmı diye. Ablam 7 yıl aradan sonra ikinci hamileliğinde doktoru her muayenesinde kontrol ediyordu. İçin rahat olsun

Cok canim devlet ama ev aliyoruz simdi bi de mecbur kredi falan caliscam allahtan dersim az ve okul evime cok yakin git gel mekik dokucam artik
Sana bisi diyeyim mi hic vicdan yapma.Cok da guzel olur.Benim arkadasim da ayni senin pozisyondaydi.Iki oglu vardi,kv bakiyordu cocuklara.Yuruyerek gidip geliyordu ise,okul ev cok yakindi.Evde cok yoruldugunu soyluyordu,okulda rahatmis.Ders saatini fazla soyluyordu gidip kahve iciyorduk:)

ultrasona göre değişmişti cnm ayın 13u gibi gidicem nasipse
Doktorbr sorun görmediyse ondan öyle çağırmıştır tatlım. Benide 2 hafta sonra çağırdı nstde ağrı çıktığı halde. Demekki çok önemli bişey olsa çok yakın zamana çağırırdı

Kasılmada benim de öyle oluyor canım. Artık normal arada böyle şeyler olması stres yapma. Ama olduğu zaman takip et. Gerekirse doktorunu bilgilendirirsin. İnşallah olmaz bu bebişler bizi korkutmayı seviyorlar galiba biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…