Yok ozaman canım o degil gecen aksamda yeliz hanıma denk geldim hepsini geziyorum tek tek :)Nagihan kaya adı , sarı saçlı
Haftaya salı randevumuz var nasipse , sen ne zaman gideceksin? Bir de Doğum şekliyle alakalı hiç konuştu mu doktorun? Nagihan hanımla iyi anlaştık çok kafa dengi ama acil durum olur başka doktora denk gelirsem de güveniyorum hepsine ve içim rahat tüm dr ların kadın olmasından dolayıYok ozaman canım o degil gecen aksamda yeliz hanıma denk geldim hepsini geziyorum tek tek :)
Bizde de oyle bi arkadas var okulda dinlenmwk icin okula geliyorum diyor.hayirlisi bakalim canim elbet bi caresi bulunur allahtan kaynanam can atiyor bakmak içinSana bisi diyeyim mi hic vicdan yapma.Cok da guzel olur.Benim arkadasim da ayni senin pozisyondaydi.Iki oglu vardi,kv bakiyordu cocuklara.Yuruyerek gidip geliyordu ise,okul ev cok yakindi.Evde cok yoruldugunu soyluyordu,okulda rahatmis.Ders saatini fazla soyluyordu gidip kahve iciyorduk:)
Yarin aksama gidecekler 1 gun idare edicez artik birsey yapamiyorum zaten mecbur oturuyorum yuruyemiyorum cunkuYatılı misafir mi olur hamile kadına ya kızdım şimdi
Canım bana da en son gittiğimde 2 hafta önde demişti ama sıkıntı yok sadece iri bir bebek herşeyi uyumlu dedi zaten sezeryan olacak biraz erken alabilir belki bu cumartesi kontrolümüz var ne durumda olduğunu bende merak ediyorum inşallah bir sıkıntı yokturkızlar merhaba. bugun kontrole gıttım. gelişimi iki hafta öndeymiş. aranızda benim gibi olan var mı? ters bile yoktur inşallah.
Erkekler hep öyle canım, kendilerine olsa sorarlarSorıcam canm mutlaka. Eşime dedim kızdı bana evham yapma kaçkere kntrele gdıosun bse olsa görünürdü diyo bebişe baktıklarnda
Dokununca o sert çizgi benimde elime geliyor ama orası hissiz olduğu için dokunmadan anlaşılmıyor acaba 2.de aynı yerdenmi kesecekler merak ettim şimdiKızlar aranızda daha önce sezeryan olan var mı??
Bnm dikişmi dun farkettm orta kısmına elmle bastrnca baya sert bişe glio boyle olan var mı
Geçmiş olsun canım, biraz daha beklesin kuzucuk..Iyi geceker kızlar. Simdi acilden geldik. Kasilma yani sira agri oldu ve uzun sursu. Dus aldim yurudum yattim gecmedi karnimin sertlgi korktum hemen hastaneye gittik. Acilma yokmus. Nst de agri cikti. Sonucu doktora gonderdiler. Bu zamanlarda agri olmasi iyi bir sey degil dediler. Bebek icin ciger gelistirici vurdular. Benim icin ise agri kesici yaptilar. Serum bagladilar. Istersen kal dediler. Evimde dinlenmek istiyorum dedim geldik. Simdi yatiyorum. Kendinizi yormayin. Su an sersem gibiyim.
Iyi geceker kızlar. Simdi acilden geldik. Kasilma yani sira agri oldu ve uzun sursu. Dus aldim yurudum yattim gecmedi karnimin sertlgi korktum hemen hastaneye gittik. Acilma yokmus. Nst de agri cikti. Sonucu doktora gonderdiler. Bu zamanlarda agri olmasi iyi bir sey degil dediler. Bebek icin ciger gelistirici vurdular. Benim icin ise agri kesici yaptilar. Serum bagladilar. Istersen kal dediler. Evimde dinlenmek istiyorum dedim geldik. Simdi yatiyorum. Kendinizi yormayin. Su an sersem gibiyim.
Gecmis olsun canimIyi geceker kızlar. Simdi acilden geldik. Kasilma yani sira agri oldu ve uzun sursu. Dus aldim yurudum yattim gecmedi karnimin sertlgi korktum hemen hastaneye gittik. Acilma yokmus. Nst de agri cikti. Sonucu doktora gonderdiler. Bu zamanlarda agri olmasi iyi bir sey degil dediler. Bebek icin ciger gelistirici vurdular. Benim icin ise agri kesici yaptilar. Serum bagladilar. Istersen kal dediler. Evimde dinlenmek istiyorum dedim geldik. Simdi yatiyorum. Kendinizi yormayin. Su an sersem gibiyim.
Iyi geceker kızlar. Simdi acilden geldik. Kasilma yani sira agri oldu ve uzun sursu. Dus aldim yurudum yattim gecmedi karnimin sertlgi korktum hemen hastaneye gittik. Acilma yokmus. Nst de agri cikti. Sonucu doktora gonderdiler. Bu zamanlarda agri olmasi iyi bir sey degil dediler. Bebek icin ciger gelistirici vurdular. Benim icin ise agri kesici yaptilar. Serum bagladilar. Istersen kal dediler. Evimde dinlenmek istiyorum dedim geldik. Simdi yatiyorum. Kendinizi yormayin. Su an sersem gibiyim.
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. Bol su iç bol bol dinlen. Bebişlerin canı sıkılıyor heralde arada böyle heyecan yaptırıyorlar :) Zamanında sağlıkla gelsin kuzun.Iyi geceker kızlar. Simdi acilden geldik. Kasilma yani sira agri oldu ve uzun sursu. Dus aldim yurudum yattim gecmedi karnimin sertlgi korktum hemen hastaneye gittik. Acilma yokmus. Nst de agri cikti. Sonucu doktora gonderdiler. Bu zamanlarda agri olmasi iyi bir sey degil dediler. Bebek icin ciger gelistirici vurdular. Benim icin ise agri kesici yaptilar. Serum bagladilar. Istersen kal dediler. Evimde dinlenmek istiyorum dedim geldik. Simdi yatiyorum. Kendinizi yormayin. Su an sersem gibiyim.
Çok geçmiş olsun acele etmesin minik kuzu en azından 3 hafta daha sabretsin inşallahIyi geceker kızlar. Simdi acilden geldik. Kasilma yani sira agri oldu ve uzun sursu. Dus aldim yurudum yattim gecmedi karnimin sertlgi korktum hemen hastaneye gittik. Acilma yokmus. Nst de agri cikti. Sonucu doktora gonderdiler. Bu zamanlarda agri olmasi iyi bir sey degil dediler. Bebek icin ciger gelistirici vurdular. Benim icin ise agri kesici yaptilar. Serum bagladilar. Istersen kal dediler. Evimde dinlenmek istiyorum dedim geldik. Simdi yatiyorum. Kendinizi yormayin. Su an sersem gibiyim.
Insallah canım. Cok sagolGünaydın canım. Çok geçmiş olsun. Bol su iç bol bol dinlen. Bebişlerin canı sıkılıyor heralde arada böyle heyecan yaptırıyorlar :) Zamanında sağlıkla gelsin kuzun.
Insallah canım. Cok sagol. Babası tembihledi:) Baban 7 aylik gelmis ne gecmus eline dedim. Anlat babasi dedim. Erken gelme kizim uslu dur dedi. Baba sözü dinliyor minik kuzuÇok geçmiş olsun acele etmesin minik kuzu en azından 3 hafta daha sabretsin inşallah
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorulma uzan dinlen az kaldı nekadar dururlarsa okadar iyiIyi geceker kızlar. Simdi acilden geldik. Kasilma yani sira agri oldu ve uzun sursu. Dus aldim yurudum yattim gecmedi karnimin sertlgi korktum hemen hastaneye gittik. Acilma yokmus. Nst de agri cikti. Sonucu doktora gonderdiler. Bu zamanlarda agri olmasi iyi bir sey degil dediler. Bebek icin ciger gelistirici vurdular. Benim icin ise agri kesici yaptilar. Serum bagladilar. Istersen kal dediler. Evimde dinlenmek istiyorum dedim geldik. Simdi yatiyorum. Kendinizi yormayin. Su an sersem gibiyim.
Geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla gelirler inşSagol canim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?