- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Maxicosi aldık tatlım. Biraz pahalıydı 500tlydi sma arabasını alırken 2.ürüne %40 indirim vardı 295 tlye denk geldi. 1.5yaşına kadar kullanılıyor ve tuv onaylı uçakta geçen nadir oto koltuklarından.
Insallah canım. Cok sagol. Babası tembihledi:) Baban 7 aylik gelmis ne gecmus eline dedim. Anlat babasi dedim. Erken gelme kizim uslu dur dedi. Baba sözü dinliyor minik kuzu
Iyi geceker kızlar. Simdi acilden geldik. Kasilma yani sira agri oldu ve uzun sursu. Dus aldim yurudum yattim gecmedi karnimin sertlgi korktum hemen hastaneye gittik. Acilma yokmus. Nst de agri cikti. Sonucu doktora gonderdiler. Bu zamanlarda agri olmasi iyi bir sey degil dediler. Bebek icin ciger gelistirici vurdular. Benim icin ise agri kesici yaptilar. Serum bagladilar. Istersen kal dediler. Evimde dinlenmek istiyorum dedim geldik. Simdi yatiyorum. Kendinizi yormayin. Su an sersem gibiyim.
Olablr cnm inş öylede çünkü ağrı yok çok şukurRahmin büyüyp orayada baskı yapıyo olabilir tatlım. Kötü bişey yoktur. Doktoruna sorarsın yinede
Çok saol içime su serptin yaEşin doğru demiş canım. Doktorun yakın zamanda sezeryan olduğunu biliyosa kontrol ediyodur incelme falan varmı diye. Ablam 7 yıl aradan sonra ikinci hamileliğinde doktoru her muayenesinde kontrol ediyordu. İçin rahat olsun
Malesfki:/Erkekler hep öyle canım, kendilerine olsa sorarlar
Büyük ihtml aynı yerden keserler bnm ki çok yeni çünkiDokununca o sert çizgi benimde elime geliyor ama orası hissiz olduğu için dokunmadan anlaşılmıyor acaba 2.de aynı yerdenmi kesecekler merak ettim şimdi
Benim adet olackmıs gbi belim ve sağ bacağın ustu kukunun hemen altına ağrı grıo canmKızlar günaydın,
adet olcakmış gibi kukunuza bir acı oluyormu.? eğer bir 5 saniye daha sürse beni bağıttırcak gibi birşey..çok nadiır oluyor ama böyle olan var mı ?
belim ve bacağımda birşey olmuo da orası çok sancıo..cumartesi randevum sormam lazım bunu doktoraBenim adet olackmıs gbi belim ve sağ bacağın ustu kukunun hemen altına ağrı grıo canm
Sor cnm mutlakabelim ve bacağımda birşey olmuo da orası çok sancıo..cumartesi randevum sormam lazım bunu doktora
Geçmş olsun canm zamanı bekler inşallh bebişinnn..Iyi geceker kızlar. Simdi acilden geldik. Kasilma yani sira agri oldu ve uzun sursu. Dus aldim yurudum yattim gecmedi karnimin sertlgi korktum hemen hastaneye gittik. Acilma yokmus. Nst de agri cikti. Sonucu doktora gonderdiler. Bu zamanlarda agri olmasi iyi bir sey degil dediler. Bebek icin ciger gelistirici vurdular. Benim icin ise agri kesici yaptilar. Serum bagladilar. Istersen kal dediler. Evimde dinlenmek istiyorum dedim geldik. Simdi yatiyorum. Kendinizi yormayin. Su an sersem gibiyim.
Ee yapamazsın tabi. Nasıl düşüncesiz insanlar onlaryaYarin aksama gidecekler 1 gun idare edicez artik birsey yapamiyorum zaten mecbur oturuyorum yuruyemiyorum cunku
Canım çok çok geçmiş olsun. İğne yapmışlar en azından artık korkacak zamanların geçtik zaten. Stres yapmadan dinlenmeye çalışIyi geceker kızlar. Simdi acilden geldik. Kasilma yani sira agri oldu ve uzun sursu. Dus aldim yurudum yattim gecmedi karnimin sertlgi korktum hemen hastaneye gittik. Acilma yokmus. Nst de agri cikti. Sonucu doktora gonderdiler. Bu zamanlarda agri olmasi iyi bir sey degil dediler. Bebek icin ciger gelistirici vurdular. Benim icin ise agri kesici yaptilar. Serum bagladilar. Istersen kal dediler. Evimde dinlenmek istiyorum dedim geldik. Simdi yatiyorum. Kendinizi yormayin. Su an sersem gibiyim.
Canım benim aldığım arabaya sabitlenen değil. Şimdi ilk zamanlar en azından 1yaşına kadar bebeğin öne doğru değil tam tersi durması gerekiyormuş. Olurda ani frende Allah korusun bişey olmasın diye. Birde annelerde yanında oturacağı için anneye dönük olacak yani bagaja dönük konuluyor oto koltuğu ve emniyet kemeri çevresinden dolanıp takılıyor. Bu oto koltukları hastaneden çıkışta taşımak ve hastanelere giderken yada dışarıya çıkarken tutup taşıyabileceğinde birşey. Aynı zamanda evdede çok kullanıp memnun kalanlar var. Yemek yaparken mutfakta yanında durur uyuyabilir vs. Ama ben ayrıca titreşimli tam yatabilen bi anakucağıda istedim. Ablam hediye aldı onuda. Casual markası. Senin bütçene ve düşüncene kalmış anlayacağın. Oto koltuklarının yatış kademeleri yok ama arabası olanlar için mecburi. Mrsela birçok ülkede oto koltuğu şeklindeki ana kucağı olmadan bebeği hastaneden çıkarmana izin vermiyorlar. Uzun oldu biraz:)teşekkür ederim canım. şu oto koltuğu işine hiç aklım basmadı bu evde de kullanılanlar yani bebeği taşımak için olanlar (genelde ana kucağı deniliyor) onlar otomobile sabitleniyor mu? seninki de o modelden mi yoksa daha büyükler var ama onlar belli bir kilodan sonra kullanılıyor sanırım yenidoğan değil. beni bi aydınlatıversene canımcım:)
İçini ferah tutmaya çalış canım. Ne olabilirki hem kötü düşünmeOlablr cnm inş öylede çünkü ağrı yok çok şukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?