2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım. şu oto koltuğu işine hiç aklım basmadı bu evde de kullanılanlar yani bebeği taşımak için olanlar (genelde ana kucağı deniliyor) onlar otomobile sabitleniyor mu? seninki de o modelden mi yoksa daha büyükler var ama onlar belli bir kilodan sonra kullanılıyor sanırım yenidoğan değil. beni bi aydınlatıversene canımcım:)

Insallah canım. Cok sagol. Babası tembihledi:) Baban 7 aylik gelmis ne gecmus eline dedim. Anlat babasi dedim. Erken gelme kizim uslu dur dedi. Baba sözü dinliyor minik kuzu

geçmiş olsunn erken gelecekse de 2 haftacık daha beklesin yavru. tekrar ağrın sancın olmaz inşallah

Herkese Günaydın üzücü bir Dünün sabahi şehitlerimiz içimi dagladi Rabbim ailelerine sabır versin başımız saolsun @SMHN canım çok geçmiş olsun bebişler bize baya adrenalin yaşatıyor bende dün is cikisi bebege kapı süsü bulut yastık tarzı şeyler için malzeme almaya gittim eşimle sadece 2 saat disardaydim ve belime giren ağrı yüzünden soluğu hastanede alicaz sandım dikkat etmek Gerek bol bol dinlenme bizim bebisler fazla Nazlı yorulmaya gelmiyor canım

geçmiş olsun canım

Çok saol içime su serptin ya

Kızlar günaydın,
adet olcakmış gibi kukunuza bir acı oluyormu.? eğer bir 5 saniye daha sürse beni bağıttırcak gibi birşey..çok nadiır oluyor ama böyle olan var mı ?

Kızlar günaydın,
adet olcakmış gibi kukunuza bir acı oluyormu.? eğer bir 5 saniye daha sürse beni bağıttırcak gibi birşey..çok nadiır oluyor ama böyle olan var mı ?
Benim adet olackmıs gbi belim ve sağ bacağın ustu kukunun hemen altına ağrı grıo canm

Günaydın kızlar:)) geceden beri çok birikmiş mesajlar hepsini okuyamadım umarım herkes iyidir :))

@SMHN canım okudum şimdi geçmiş olsun.. yorma kendini dikkat et..

Geçmş olsun canm zamanı bekler inşallh bebişinnn..

Canım çok çok geçmiş olsun. İğne yapmışlar en azından artık korkacak zamanların geçtik zaten. Stres yapmadan dinlenmeye çalış

Canım benim aldığım arabaya sabitlenen değil. Şimdi ilk zamanlar en azından 1yaşına kadar bebeğin öne doğru değil tam tersi durması gerekiyormuş. Olurda ani frende Allah korusun bişey olmasın diye. Birde annelerde yanında oturacağı için anneye dönük olacak yani bagaja dönük konuluyor oto koltuğu ve emniyet kemeri çevresinden dolanıp takılıyor. Bu oto koltukları hastaneden çıkışta taşımak ve hastanelere giderken yada dışarıya çıkarken tutup taşıyabileceğinde birşey. Aynı zamanda evdede çok kullanıp memnun kalanlar var. Yemek yaparken mutfakta yanında durur uyuyabilir vs. Ama ben ayrıca titreşimli tam yatabilen bi anakucağıda istedim. Ablam hediye aldı onuda. Casual markası. Senin bütçene ve düşüncene kalmış anlayacağın. Oto koltuklarının yatış kademeleri yok ama arabası olanlar için mecburi. Mrsela birçok ülkede oto koltuğu şeklindeki ana kucağı olmadan bebeği hastaneden çıkarmana izin vermiyorlar. Uzun oldu biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…