Ne demem canım burda birbirimize destek olmak için varızÇok saol içime su serptin ya
Haklısın cnm doğuma da az kaldı zaten :)İçini ferah tutmaya çalış canım. Ne olabilirki hem kötü düşünme
Ne demem canım burda birbirimize destek olmak için varız
Aynen tırsıyorum bende oğlumda ne ağrı ne kasılma hiç birşey hissetmedim nst de son gün bile sancı çıkmadı bu sürekli korkutuyor :)) hakkımızda hayırlısı olsun inşKasılmada benim de öyle oluyor canım. Artık normal arada böyle şeyler olması stres yapma. Ama olduğu zaman takip et. Gerekirse doktorunu bilgilendirirsin. İnşallah olmaz bu bebişler bizi korkutmayı seviyorlar galiba biraz
GünaydınnnHaziran geldiiii haziran geldiiiii
Gunaydın herkeseeee..
Kemerle sabitliyorsun canım biz sonradan oto koltuğuna geçtikteşekkür ederim canım. şu oto koltuğu işine hiç aklım basmadı bu evde de kullanılanlar yani bebeği taşımak için olanlar (genelde ana kucağı deniliyor) onlar otomobile sabitleniyor mu? seninki de o modelden mi yoksa daha büyükler var ama onlar belli bir kilodan sonra kullanılıyor sanırım yenidoğan değil. beni bi aydınlatıversene canımcım:)
Aman yurume sakin,otur.wc,dus disinda kalkma.Masallah bu zamana kadar durdu ya.Bir gun bile kar.Yarin aksama gidecekler 1 gun idare edicez artik birsey yapamiyorum zaten mecbur oturuyorum yuruyemiyorum cunku
Sağol canım sanada geçmiş olsun. Boğazının ağrısı için dondurma yemeni tavsiye ederim. Ama böyle dondurucudan çıkmış dondurma degil. Ben 3 akşam üstüste soğuk dondurma yiyerek atlattım. Mikropları kırıyormuş dr söylemişti.Canım çok geçmiş olsun. Benimde boğazım acıyo ve giderek acısı artmaya başladı hayırdır inşallah. Cicilerinizide güzel günlerde kullanın. Arabayı ne kadara aldınız canım?
Gule gule kullanin canim.Park yatak cok iyi bir tercih olmus.Ben de acele etmeseydim senin yaptigini yapardim.Arabada da ilk alti ay bebis anneye donuk olmaliymis,daha sonra etrafi onunu gormek istiyormus.9 aylikken bazi bebeklerde anneyi kaybetme korkusu yogun oluyormus.Oyle bisi olursa cok isine yarar.Birbirinize opucuk atarsiniz :)
Gecmis olsun canim.Dr bana bu haftalarda uc duzluk var dedi.Her duzlukte biraz rahatlayabilirmisim.32.,35.,38. haftalar.Iki duzlugu atlatmissin.3 hafta daha sabir.Iyi geceker kızlar. Simdi acilden geldik. Kasilma yani sira agri oldu ve uzun sursu. Dus aldim yurudum yattim gecmedi karnimin sertlgi korktum hemen hastaneye gittik. Acilma yokmus. Nst de agri cikti. Sonucu doktora gonderdiler. Bu zamanlarda agri olmasi iyi bir sey degil dediler. Bebek icin ciger gelistirici vurdular. Benim icin ise agri kesici yaptilar. Serum bagladilar. Istersen kal dediler. Evimde dinlenmek istiyorum dedim geldik. Simdi yatiyorum. Kendinizi yormayin. Su an sersem gibiyim.
Benimde pazartesi kontrolum sanırım artık haftada 1alıcak beni cunku bu pazartesi agrim var diye gitmistim haftaya yine gel dedi yada agrim var diye dedi bilmiyorum dogum konusu ilki sezaryan diye buda sezaryan dedi bana dogum ucretlerini bir turlu sormak nasip olmadi bilgin varmi 1gece hastanede yattigim icin odasini hemsireleri gorme firsatim oldu memnun kaldim cok ilgili guler yuzluler gecen gecede dogumhane katinda nst ye girdim 1kadin sanci cekiryordu cok iyi davrandilar kadina hemsireler hadi bitanem canim az kaldi diyip durdular hepsini dinledim sanci odalarinda plates topu falan varHaftaya salı randevumuz var nasipse , sen ne zaman gideceksin? Bir de Doğum şekliyle alakalı hiç konuştu mu doktorun? Nagihan hanımla iyi anlaştık çok kafa dengi ama acil durum olur başka doktora denk gelirsem de güveniyorum hepsine ve içim rahat tüm dr ların kadın olmasından dolayı
Gecmis olsun canim bol bol dinlen ve en az 3lt su ic benim 31.haftada basladi o agrilar ara ara yine ayni oluyor oyle zamanlarda hep hastanedeyiz ciger gelistiriciyi bende vuruldumIyi geceker kızlar. Simdi acilden geldik. Kasilma yani sira agri oldu ve uzun sursu. Dus aldim yurudum yattim gecmedi karnimin sertlgi korktum hemen hastaneye gittik. Acilma yokmus. Nst de agri cikti. Sonucu doktora gonderdiler. Bu zamanlarda agri olmasi iyi bir sey degil dediler. Bebek icin ciger gelistirici vurdular. Benim icin ise agri kesici yaptilar. Serum bagladilar. Istersen kal dediler. Evimde dinlenmek istiyorum dedim geldik. Simdi yatiyorum. Kendinizi yormayin. Su an sersem gibiyim.
Gunaydın bu ay bizimmmHaziran geldiiii haziran geldiiiii
Gunaydın herkeseeee..
Benim oluyor allahtan cabuk geciyorKızlar günaydın,
adet olcakmış gibi kukunuza bir acı oluyormu.? eğer bir 5 saniye daha sürse beni bağıttırcak gibi birşey..çok nadiır oluyor ama böyle olan var mı ?
Benim de iki hafta önde doktor fark açılırsa sorun olabilir dedikızlar merhaba. bugun kontrole gıttım. gelişimi iki hafta öndeymiş. aranızda benim gibi olan var mı? ters bile yoktur inşallah.
Çok sağol canım. İnsallahçok geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorulma uzan dinlen az kaldı nekadar dururlarsa okadar iyi
Sağol canımgeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?