2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen tırsıyorum bende oğlumda ne ağrı ne kasılma hiç birşey hissetmedim nst de son gün bile sancı çıkmadı bu sürekli korkutuyor :)) hakkımızda hayırlısı olsun inş

Kemerle sabitliyorsun canım biz sonradan oto koltuğuna geçtik

Canım çok geçmiş olsun. Benimde boğazım acıyo ve giderek acısı artmaya başladı hayırdır inşallah. Cicilerinizide güzel günlerde kullanın. Arabayı ne kadara aldınız canım?
Sağol canım sanada geçmiş olsun. Boğazının ağrısı için dondurma yemeni tavsiye ederim. Ama böyle dondurucudan çıkmış dondurma degil. Ben 3 akşam üstüste soğuk dondurma yiyerek atlattım. Mikropları kırıyormuş dr söylemişti.

Arabayı e bebekte 499 a aldım. Pusetsiz ama istersen extra puseti yada oto koltuğu alınabiliyor. 650 den düşmüştü fiyatı.

Evt canım bi sürü araba baktım puset olmadan yüzünü goremicem diye endiseleniyordum. Bu araba iyi oldu. Bebeklerle göz teması 3 yaşına kadar çok önemli. Annenin mimiklerinden endiseli mi Üzgün mü mutlu mu herşeyi bu dönemde kavrıyorlarmış o yüzden gözgöze olmak iyidir.

Gecmis olsun canim.Dr bana bu haftalarda uc duzluk var dedi.Her duzlukte biraz rahatlayabilirmisim.32.,35.,38. haftalar.Iki duzlugu atlatmissin.3 hafta daha sabir.

Benimde pazartesi kontrolum sanırım artık haftada 1alıcak beni cunku bu pazartesi agrim var diye gitmistim haftaya yine gel dedi yada agrim var diye dedi bilmiyorum dogum konusu ilki sezaryan diye buda sezaryan dedi bana dogum ucretlerini bir turlu sormak nasip olmadi bilgin varmi 1gece hastanede yattigim icin odasini hemsireleri gorme firsatim oldu memnun kaldim cok ilgili guler yuzluler gecen gecede dogumhane katinda nst ye girdim 1kadin sanci cekiryordu cok iyi davrandilar kadina hemsireler hadi bitanem canim az kaldi diyip durdular hepsini dinledim sanci odalarinda plates topu falan var

M MutluHuzurluBereketli canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum inşallah ağrın geçmiştir de önemli bişi degildir.

Is yerinde haber sitelerine bakarken gördüm. 13 şehidimiz varmış. Çok üzüldüm. Rabbim ailelerine sabırlar versin. Bundan 2 yıl önce arkadaşımın kuzeni hamile iken eşini kaybetti. 1 yıllık evli 2 aylık hamileydi. Bazen aklıma geliyor sonra aklıma gelen başıma gelecek diye korkup rabbime sığınıyorum. Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermesin.

Gecmis olsun canim bol bol dinlen ve en az 3lt su ic benim 31.haftada basladi o agrilar ara ara yine ayni oluyor oyle zamanlarda hep hastanedeyiz ciger gelistiriciyi bende vuruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…