2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok çok geçmiş olsun. İğne yapmışlar en azından artık korkacak zamanların geçtik zaten. Stres yapmadan dinlenmeye çalış
Insallah canim. Doktor fazla ayakta kalma dedi. Esim yemekleri ben gelince yaparim sen yat diyor ama onada kiyamiyorum. Aksama annemleri arayacagim. Biraz erken gelsinler.

Günaydın herkese bu kasıklarda çok ağrı hissetme olayı için doktorum ikinci gebeliklerde karın kasları daha gevşek olduğu için herşeyi daha acılı şekilde hissetmek normal dedi ben zor taşıyorum demiştim de bu yüzdenmiş

Insallah canim. Doktor fazla ayakta kalma dedi. Esim yemekleri ben gelince yaparim sen yat diyor ama onada kiyamiyorum. Aksama annemleri arayacagim. Biraz erken gelsinler.
Çok geçmiş olsun dikkat et canım kendine az kaldı artık bebişlerimizin gelmesine iyice dinlenmek kendimizi yormamamız gerek

Gerçekten öyle galiba ilkte ne ağrım ne kasılmam hiç bir şeyim yoktu

Gerçekten öyle galiba ilkte ne ağrım ne kasılmam hiç bir şeyim yoktu
Valla son güne kadar işe gitmiştim kamyon kadar vardım ama hiç ne acı ağrı hissetmedim bu seferinde bittim ben ya bir yemek yapıyorum elli kere dinlenerek karnım ayaktayken kazık gibi olup batıyor bacaklarımı kapatamıyorum bazen

Unuttum sormayı :) kızlar nst de sancı var denilebilmesi için rakamların kaç çıkması lazım?? Türkiyede dr 30 ve üzeri için sancı demişdi.. burda geçen 37-40 ları gördüm.. drum iyi rahim ağzı kapalı, herşey yolunda dedi..

Aynen bende öyleyim ya çamaşır atıyorum dinleniyorum bulaşıkları mak tıkıştırıyom dinleniyorum oğlum gelene kdar anca evi toparlıyorum yata kalka :))) bebeğin ütülerine geçsem iyi olacak kırışık mırışık giycek bu gidişle :)))

Ben de öyleyim kızlar, çabuk yoruluyorum. Bi iş bi yatış şeklinde. .ilkte böyle değildim ben de..Bir de coraspin ve iğne kullananlara bir sorum olacak, dr.um coraspini elindeki bitince bırak dedi, elimdeki dün bitti, birakirsam bişey olur diye korkuyorum. Igneyi de doğumdan 24 saat önce birakcam.siz bıraktınız mı coraspin ve iğneyi?

Doğum ücretlerini öğrendim;
Normal:1400
Sezaryen 2500
Epidural 1750
Bir de bugün geldin yatışın yapıldı ama yarın doğurdun ekstra o gecenin ücretini alırız dedi.
Doğum fotoğrafçısıyla da görüştüm istersen broşürü atabilirim. Ona da ismini yazdırıyorsun.
Evet medipolden beklentim ve umudum yüksek inşAllah memnun kalırız:)

Sagol canim. Sabah aksam progesterona baslatti. Kasilmalarin azalmasi icinmis
Çok geçmiş olsun dinlenme vakti artık annesi :) topikte bazı annelerimiz yaptıkları işleri anlatıyor şaşıp kalıyorum valla ben yaşlı gibiyim:))) ve de nolur dikkat edin anneler sonra birden bişey oluyor bin pişman olup keşke otursaydım da evin işi kalsaydı diyorsunuz Allah korusun hepimizi ve yavrularımızı

Ay bende çivi çiviyi söker olayına inanırım ama ya bendr ters teperse daha kötü olursam diye korkuyodum. Araba çok güzel görünüyor ablam araba arayışında önceki yeğenimden kalan kırılmışta

Arkadaşlar bisi sormak istiyorum bebekleri iki hafta önde giden arkadaşlar var mesela bu doğumun erken olcagini gösterir mi yoksa yine 40 hafta üzerinden mi hesap edilir

Bana ikisinide 36.da kesecegiz dedi. Ama coraspirini kesinlikle kesmemiz lazim dedi. Bende acikcasi korktum erken gelirse filan diye coraspirini biraksam mi bu hafta igneye cok tedirginim bende 36da kesecek cunku.
haftaya gittigimde soracagim igneyi bi kac gun daha vurmak istedigimi söyleyecgim.

Birde coraspirin igneden daha cok kani sulandiriyormus cogunluk 32.haftada biraktiriyor onu.

Arkadaşlar bisi sormak istiyorum bebekleri iki hafta önde giden arkadaşlar var mesela bu doğumun erken olcagini gösterir mi yoksa yine 40 hafta üzerinden mi hesap edilir
Bebek önde de ilerlese geride de sat'a bakiliyor yani 40 haftadan hesaplaniyor dedigin gibi.
Bazi doktorlar bebek beklemez diye erken aliyor ama cogunluk 40 haftadan hesaplaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…