MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Sagol canim. Bol bol yatis artikGünaydın kızlar:)) geceden beri çok birikmiş mesajlar hepsini okuyamadım umarım herkes iyidir :))
M MutluHuzurluBereketli canım okudum şimdi geçmiş olsun.. yorma kendini dikkat et..
Sagol canim. Sabah aksam progesterona baslatti. Kasilmalarin azalmasi icinmisGeçmş olsun canm zamanı bekler inşallh bebişinnn..
Dinlen bide bol bol cnm Allhn izniyle bseycık olmazSagol canim. Sabah aksam progesterona baslatti. Kasilmalarin azalmasi icinmis
Insallah canim. Doktor fazla ayakta kalma dedi. Esim yemekleri ben gelince yaparim sen yat diyor ama onada kiyamiyorum. Aksama annemleri arayacagim. Biraz erken gelsinler.Canım çok çok geçmiş olsun. İğne yapmışlar en azından artık korkacak zamanların geçtik zaten. Stres yapmadan dinlenmeye çalış
Çok geçmiş olsun dikkat et canım kendine az kaldı artık bebişlerimizin gelmesine iyice dinlenmek kendimizi yormamamız gerekInsallah canim. Doktor fazla ayakta kalma dedi. Esim yemekleri ben gelince yaparim sen yat diyor ama onada kiyamiyorum. Aksama annemleri arayacagim. Biraz erken gelsinler.
Gerçekten öyle galiba ilkte ne ağrım ne kasılmam hiç bir şeyim yoktuGünaydın herkese bu kasıklarda çok ağrı hissetme olayı için doktorum ikinci gebeliklerde karın kasları daha gevşek olduğu için herşeyi daha acılı şekilde hissetmek normal dedi ben zor taşıyorum demiştim de bu yüzdenmiş
Valla son güne kadar işe gitmiştim kamyon kadar vardım ama hiç ne acı ağrı hissetmedim bu seferinde bittim ben ya bir yemek yapıyorum elli kere dinlenerek karnım ayaktayken kazık gibi olup batıyor bacaklarımı kapatamıyorum bazenGerçekten öyle galiba ilkte ne ağrım ne kasılmam hiç bir şeyim yoktu
Aynen bende öyleyim ya çamaşır atıyorum dinleniyorum bulaşıkları mak tıkıştırıyom dinleniyorum oğlum gelene kdar anca evi toparlıyorum yata kalka :))) bebeğin ütülerine geçsem iyi olacak kırışık mırışık giycek bu gidişle :)))Valla son güne kadar işe gitmiştim kamyon kadar vardım ama hiç ne acı ağrı hissetmedim bu seferinde bittim ben ya bir yemek yapıyorum elli kere dinlenerek karnım ayaktayken kazık gibi olup batıyor bacaklarımı kapatamıyorum bazen
Su icmek ne ise yarıyor ki sancıları mi kesiyor ?Gecmis olsun canim bol bol dinlen ve en az 3lt su ic benim 31.haftada basladi o agrilar ara ara yine ayni oluyor oyle zamanlarda hep hastanedeyiz ciger gelistiriciyi bende vuruldum
Doğum ücretlerini öğrendim;Benimde pazartesi kontrolum sanırım artık haftada 1alıcak beni cunku bu pazartesi agrim var diye gitmistim haftaya yine gel dedi yada agrim var diye dedi bilmiyorum dogum konusu ilki sezaryan diye buda sezaryan dedi bana dogum ucretlerini bir turlu sormak nasip olmadi bilgin varmi 1gece hastanede yattigim icin odasini hemsireleri gorme firsatim oldu memnun kaldim cok ilgili guler yuzluler gecen gecede dogumhane katinda nst ye girdim 1kadin sanci cekiryordu cok iyi davrandilar kadina hemsireler hadi bitanem canim az kaldi diyip durdular hepsini dinledim sanci odalarinda plates topu falan var
Çok geçmiş olsun dinlenme vakti artık annesi :) topikte bazı annelerimiz yaptıkları işleri anlatıyor şaşıp kalıyorum valla ben yaşlı gibiyim:))) ve de nolur dikkat edin anneler sonra birden bişey oluyor bin pişman olup keşke otursaydım da evin işi kalsaydı diyorsunuz Allah korusun hepimizi ve yavrularımızıSagol canim. Sabah aksam progesterona baslatti. Kasilmalarin azalmasi icinmis
Ay bende çivi çiviyi söker olayına inanırım ama ya bendr ters teperse daha kötü olursam diye korkuyodum. Araba çok güzel görünüyor ablam araba arayışında önceki yeğenimden kalan kırılmıştaSağol canım sanada geçmiş olsun. Boğazının ağrısı için dondurma yemeni tavsiye ederim. Ama böyle dondurucudan çıkmış dondurma degil. Ben 3 akşam üstüste soğuk dondurma yiyerek atlattım. Mikropları kırıyormuş dr söylemişti.
Arabayı e bebekte 499 a aldım. Pusetsiz ama istersen extra puseti yada oto koltuğu alınabiliyor. 650 den düşmüştü fiyatı.
Bana ikisinide 36.da kesecegiz dedi. Ama coraspirini kesinlikle kesmemiz lazim dedi. Bende acikcasi korktum erken gelirse filan diye coraspirini biraksam mi bu hafta igneye cok tedirginim bende 36da kesecek cunku.Ben de öyleyim kızlar, çabuk yoruluyorum. Bi iş bi yatış şeklinde. .ilkte böyle değildim ben de..Bir de coraspin ve iğne kullananlara bir sorum olacak, dr.um coraspini elindeki bitince bırak dedi, elimdeki dün bitti, birakirsam bişey olur diye korkuyorum. Igneyi de doğumdan 24 saat önce birakcam.siz bıraktınız mı coraspin ve iğneyi?
Bebek önde de ilerlese geride de sat'a bakiliyor yani 40 haftadan hesaplaniyor dedigin gibi.Arkadaşlar bisi sormak istiyorum bebekleri iki hafta önde giden arkadaşlar var mesela bu doğumun erken olcagini gösterir mi yoksa yine 40 hafta üzerinden mi hesap edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?