2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende öyleyim bir iş yapıyom iki yatıyom :) içimde neler var yapmak istediğim ama dermanım yok allah insanın vücut sağlığını bozmasın çok zormuş iç isteyipte yapamamak , geçen hafta yaptım ütüyü taktırdım yatağın yanına otırarak yaptım:))

O önemli bişey ya telefon et sor bence tekrar cnm

Amin inşallah canım. Haklısın.

Bende eşime kullanmadım odaya taşıtıcam başlıcam inş yarın yata kalka ütülerim artık:))

O önemli bişey ya telefon et sor bence tekrar cnm
Canım zaten 32.haftada bırakırız demişti coraspini, ben 33.ü geçiyorum. Coraspin kanı çok sulandiriyomus, doğumda çok kanama olmaması için biraktiriyolar,bi de fazlası bebeğin kalbine zarar veriyomus galiba.Bunlari bildiğim halde biraksam bişey olur mu diyorum.

Arkadaşlar bisi sormak istiyorum bebekleri iki hafta önde giden arkadaşlar var mesela bu doğumun erken olcagini gösterir mi yoksa yine 40 hafta üzerinden mi hesap edilir
Canım bi ara benim de öyleydi ben sordum doğum tarihini etkiler mi diye. Hayır dedi bebekte önemli olan ciğer gelişimi o da sata göre gelişir dedi. Normal doğum tarihini değiştirmez o yüzden dedi.

Ben 50 leri gordum gecen,her sey iyi,yolunda dendi.Gerci bebek hareketliydi ama 30 ustu sanci denilince benim su an sancim var o zaman.Dr sehir disi yolculuga izin vermemeliydi.

Zaten demişse bence bırak tabi alma yenisini artık doğuma az kaldı zaten tam zamanı galiba

Bu haftalardan sonra bırakılıyor artık benim apansit patlayınca mecbur genel anestezi oldum aksi takdirde belden iğnede pıhtı atma felc kalma olasılığı var demişlerdi iğneyi hep vuruldum hala yapılıyor herdefasında sormayı unutuyorum bugün iğneyide sorucqm

Selamlar herkese haziran ayı sağlıklı ve çabuk geçsin de minnoşları kucağımıza alalım artık kızlar bi tavsiyem var tuvaletde zorlananlar günde bir elma yiyin kesinlikle farkı göreceksiniz.beni acaip rahatlattı. Kayısı bile bu kadar rahatlatmamıştı

canım sen hangi medipoldesin fiyatları gayet iyi. yenidoğan yoğun bakımı var mı?

Insallah canim. Doktor fazla ayakta kalma dedi. Esim yemekleri ben gelince yaparim sen yat diyor ama onada kiyamiyorum. Aksama annemleri arayacagim. Biraz erken gelsinler.
Bencede söyle erken gelsinler canım. Eşin oruç tutuyorsa ona yemek hazırlanmış olur senin elin ayağın olurlar

Makinanın sayaç türüne göre değişiklik gösterir canım. Ayrıca tek ağrı çıkması tek başına bir anlam ifade etmiyor. Benim 50lileri bulduğu geçtiğide oluyor

Bencede söyle erken gelsinler canım. Eşin oruç tutuyorsa ona yemek hazırlanmış olur senin elin ayağın olurlar
Tutuyor canım. Az önce aradım gelecekler inşallah. Hala erken gelirsek sıkılırız diyor :)) Dün bir buçuğa kadar acildeydik. Erken doğum riskinden iğne ilaç verdi dedim de anca telaşlandı. Babamla konuşacaklar birkaç güne gelirler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…