Aynen bende öyleyim bir iş yapıyom iki yatıyom :) içimde neler var yapmak istediğim ama dermanım yok allah insanın vücut sağlığını bozmasın çok zormuş iç isteyipte yapamamak , geçen hafta yaptım ütüyü taktırdım yatağın yanına otırarak yaptım:))Aynen bende öyleyim ya çamaşır atıyorum dinleniyorum bulaşıkları mak tıkıştırıyom dinleniyorum oğlum gelene kdar anca evi toparlıyorum yata kalka :))) bebeğin ütülerine geçsem iyi olacak kırışık mırışık giycek bu gidişle :)))
sağol canımGünaydın kızlar.. yeni bir aya başladık.. günler azalmaya başladı.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. M MutluHuzurluBereketli canım sanada geçmiş olsun.. bol bol dinlen..
O önemli bişey ya telefon et sor bence tekrar cnmBen de öyleyim kızlar, çabuk yoruluyorum. Bi iş bi yatış şeklinde. .ilkte böyle değildim ben de..Bir de coraspin ve iğne kullananlara bir sorum olacak, dr.um coraspini elindeki bitince bırak dedi, elimdeki dün bitti, birakirsam bişey olur diye korkuyorum. Igneyi de doğumdan 24 saat önce birakcam.siz bıraktınız mı coraspin ve iğneyi?
Bugün benim doktorda bol su iç dedi. Hİç sebebini sormak aklıma gelmedi.Su icmek ne ise yarıyor ki sancıları mi kesiyor ?
Amin inşallah canım. Haklısın.Çok geçmiş olsun dinlenme vakti artık annesi :) topikte bazı annelerimiz yaptıkları işleri anlatıyor şaşıp kalıyorum valla ben yaşlı gibiyim:))) ve de nolur dikkat edin anneler sonra birden bişey oluyor bin pişman olup keşke otursaydım da evin işi kalsaydı diyorsunuz Allah korusun hepimizi ve yavrularımızı
Bende eşime kullanmadım odaya taşıtıcam başlıcam inş yarın yata kalka ütülerim artık:))Aynen bende öyleyim bir iş yapıyom iki yatıyom :) içimde neler var yapmak istediğim ama dermanım yok allah insanın vücut sağlığını bozmasın çok zormuş iç isteyipte yapamamak , geçen hafta yaptım ütüyü taktırdım yatağın yanına otırarak yaptım:))
Canım zaten 32.haftada bırakırız demişti coraspini, ben 33.ü geçiyorum. Coraspin kanı çok sulandiriyomus, doğumda çok kanama olmaması için biraktiriyolar,bi de fazlası bebeğin kalbine zarar veriyomus galiba.Bunlari bildiğim halde biraksam bişey olur mu diyorum.O önemli bişey ya telefon et sor bence tekrar cnm
Canım bi ara benim de öyleydi ben sordum doğum tarihini etkiler mi diye. Hayır dedi bebekte önemli olan ciğer gelişimi o da sata göre gelişir dedi. Normal doğum tarihini değiştirmez o yüzden dedi.Arkadaşlar bisi sormak istiyorum bebekleri iki hafta önde giden arkadaşlar var mesela bu doğumun erken olcagini gösterir mi yoksa yine 40 hafta üzerinden mi hesap edilir
Ben 50 leri gordum gecen,her sey iyi,yolunda dendi.Gerci bebek hareketliydi ama 30 ustu sanci denilince benim su an sancim var o zaman.Dr sehir disi yolculuga izin vermemeliydi.Unuttum sormayı :) kızlar nst de sancı var denilebilmesi için rakamların kaç çıkması lazım?? Türkiyede dr 30 ve üzeri için sancı demişdi.. burda geçen 37-40 ları gördüm.. drum iyi rahim ağzı kapalı, herşey yolunda dedi..
Zaten demişse bence bırak tabi alma yenisini artık doğuma az kaldı zaten tam zamanı galibaCanım zaten 32.haftada bırakırız demişti coraspini, ben 33.ü geçiyorum. Coraspin kanı çok sulandiriyomus, doğumda çok kanama olmaması için biraktiriyolar,bi de fazlası bebeğin kalbine zarar veriyomus galiba.Bunlari bildiğim halde biraksam bişey olur mu diyorum.
Bu haftalardan sonra bırakılıyor artık benim apansit patlayınca mecbur genel anestezi oldum aksi takdirde belden iğnede pıhtı atma felc kalma olasılığı var demişlerdi iğneyi hep vuruldum hala yapılıyor herdefasında sormayı unutuyorum bugün iğneyide sorucqmBen de öyleyim kızlar, çabuk yoruluyorum. Bi iş bi yatış şeklinde. .ilkte böyle değildim ben de..Bir de coraspin ve iğne kullananlara bir sorum olacak, dr.um coraspini elindeki bitince bırak dedi, elimdeki dün bitti, birakirsam bişey olur diye korkuyorum. Igneyi de doğumdan 24 saat önce birakcam.siz bıraktınız mı coraspin ve iğneyi?
Doğum ücretlerini öğrendim;
Normal:1400
Sezaryen 2500
Epidural 1750
Bir de bugün geldin yatışın yapıldı ama yarın doğurdun ekstra o gecenin ücretini alırız dedi.
Doğum fotoğrafçısıyla da görüştüm istersen broşürü atabilirim. Ona da ismini yazdırıyorsun.
Evet medipolden beklentim ve umudum yüksek inşAllah memnun kalırız:)
Bağcılar mega Medipol. Üniversite hastanesi olduğu için oldukça kapsamlı bir hastane. Kanal D nin hemen karşısındacanım sen hangi medipoldesin fiyatları gayet iyi. yenidoğan yoğun bakımı var mı?
Bencede söyle erken gelsinler canım. Eşin oruç tutuyorsa ona yemek hazırlanmış olur senin elin ayağın olurlarInsallah canim. Doktor fazla ayakta kalma dedi. Esim yemekleri ben gelince yaparim sen yat diyor ama onada kiyamiyorum. Aksama annemleri arayacagim. Biraz erken gelsinler.
Makinanın sayaç türüne göre değişiklik gösterir canım. Ayrıca tek ağrı çıkması tek başına bir anlam ifade etmiyor. Benim 50lileri bulduğu geçtiğide oluyorUnuttum sormayı :) kızlar nst de sancı var denilebilmesi için rakamların kaç çıkması lazım?? Türkiyede dr 30 ve üzeri için sancı demişdi.. burda geçen 37-40 ları gördüm.. drum iyi rahim ağzı kapalı, herşey yolunda dedi..
Tutuyor canım. Az önce aradım gelecekler inşallah. Hala erken gelirsek sıkılırız diyor :)) Dün bir buçuğa kadar acildeydik. Erken doğum riskinden iğne ilaç verdi dedim de anca telaşlandı. Babamla konuşacaklar birkaç güne gelirler inşallah.Bencede söyle erken gelsinler canım. Eşin oruç tutuyorsa ona yemek hazırlanmış olur senin elin ayağın olurlar
Nereden yaptıracaksınız? Ben internetten sipariş etmeyi düşünüyorum. Bir hafta önceden siparişinizi verin diyorlar.Kizlar cikolatalari ne kadar sure kala yaptiracaksiniz sicaktan erir mi bayatlar mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?