2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah bu büyükler. Memlekettelerse büyük şehirlerde özellikle evde ve bilmedikleri mahallelerde sıkılıyolar. Gelirler hemen inş

Ah bu büyükler. Memlekettelerse büyük şehirlerde özellikle evde ve bilmedikleri mahallelerde sıkılıyolar. Gelirler hemen inş
Ramazanda mukabeleye teravihe gider dini programları izler. Dibimizde cami var dedim. Hem mukabele okunuyor akşam teravihe gidersiniz. Gündüz eşim yok zaten. okullar kapanınca da seminer var. İstediklerini izlesinler. Eşim maç izlemeye dışarıda gider, sorun etmez. Biz bebişimiz olduktan sonra onun odasında yatacağız zaten. Şimdiden geçelim dedim eşime. Bizimkiler bizim odada kalır. Kardeşim tekli kanepede yatar. Annem sahura kadar uyur, gitsin uyusun. Babam eşim sahura kadar oturur içerde. Eşim sahuru hazırlar. Salon müsait olacak. Uyanan uyumayan istediği saate kadar otursun. Pazar dibimizde. İster annem gitsin ister eşim. Bir ay uzun geliyor onlara ama göz açıp kapayana 8 ay geçti baksana. Zorunluluk olmasa rahatlarını bozmam zaten. Herkes evinde rahat tabii.

M MutluHuzurluBereketli canim gecmis olsun. Insallah vaktinde gelir minigin.
Sağol canım. Bugün iyiyim çok şükür. İnşallah amin. Hepimizinki vaktinde gelsin inşallah. Her hafta salı nstdeyim artık. Bugün hiç sancı çıkmadı. Aç gitmeme rağmen kızım hareketliydi. Doktor progesterona başlattı. Tekrardan ciğer geliştirici iğne verdi bir tane. Önlem amaçlı sanırım. Doktora giderken ağladım biraz, rahatladım. :))

baya önlem almis :) Kizinlada konusmussun gelmez artik ya uslu durur Bende konusuyorum bak ananen gelmeden gelme diye insallah dinler benim akilli kizimda..
Dun yatili misafirim vardi dunden beri belim agriyo off ne zormus misafir agirlamak yahu hamilelikte .. Oturmaya aliskin degilim belim koptu.

bu gün farkettim ki doğum yaklaşmış...ellerim ayaklarım kocaman oldular ayakkabımı giyemedim ve ellerim şişmekten iş görmez olmuşşş...bu güne kadr iyiydi herşey....sağlıcakla gelsinler....
Al benden de o kadar dün sabah uyanınca parmaklarım ağrıyor diyorum uyku hali ellerime bir baktım balon gibi şişmiş gözlerim açıldı bir andaŞimdiye kadarçok şükür rahat bi hamilelik geçirdim ama sonlara yaklaştıkça heyecan korku ağrı sancı vb. herşey katladı. Hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah

Kız bütün imkanları sunmuşsun daha ne olsun tatlım. Gelince çok rahat ederler eminim

Kızlar teyzem doğuma gitti benden 1 hafta önde heyecan yaptım suyu gelmiş doğuöu bekliyorlar hastanede. Bnm daha çantam hazır değil ne yapcam bilmem :)

Su dogum,lohusa donemini kazasiz belasiz geciririz insallah.Dogum nasil olur,erken mi olur onlara hic takilmiyorum da ailelerle ayni evde nasil olacak icime sikintilar giriyor.Birileri laf soyleyecek,kendi duzenini dayatacak.Annemi bir hafta sonra gonderirim,zaten hasta, simdi onu ayakta is yaparken falan gorursem aglarim zaten acayip hassaslastim,uzuntuden sutum kesilir.Haftada uc gun yardimcim gelecek,temizlik yapar.Yemegi de ya kv yapar ya disaridan yeriz artik.Belki de haftanin bes gunu icin anlasiriz kadinla ilk bir ay icin asgari ucreti kabul ederse.O zaman yemek problemi de olmaz. Dusundukce sikiliyorum.Her seyi oluruna birakabilirim umarim.Evlilik zormus ya,gec evlendigim kadar varmis.Dunyanin duzeni boyle olmasaydi bebisi her zaman isterdim de...Neyse.Sıkıstim cok.Lohusa halleri geliyor ufaktan.

Lohusa psikolojisi zor. Oğluma doğum yaptığımda çok ağlamıştım.Herseyle snnem ilgilendi, hastanede 3 gün evde 1 hafta yanımda kaldı. K.v misafir gibi geldi gitti, ne yemek yaptı, ne bebekle ne benimle ilgilendi.Ablam da çok ilgili değildir sağolsun, ben her zaman onun işlerine kostururum ama o rahat bi insan.Hem yemek hem bebek hem ben annem çok bunaldi.Esimle aramızda tatsizlik oldu, lohusa halimle hickira hickira ağladım, annemin de ağladığını görünce daha çok costum.Esime simdiden tembihliyorum lohusayken bu sefer beni üzme diye ama biliyorum ki k.v beni üzecek bişey yapar.ustelik o zaman kendi evimdeydim şimdi annemde olcam. Ablam teyzem filan yardımcı olurlar diye umuyorum. Annem yorgunluğa gelemiyor artık. Inşallah sorunsuz atlatırız bu dönemleri, şimdiden düşünmeye başladım, sıkıntı bastı.

Kızlar teyzem doğuma gitti benden 1 hafta önde heyecan yaptım suyu gelmiş doğuöu bekliyorlar hastanede. Bnm daha çantam hazır değil ne yapcam bilmem :)
Allah yardımcısı olsun canım. Sen de artık hazırla çantanı.Ben haftaya yıkayıp ütüleyip hazırlamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…