- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Ben onuşmuştum bi yerle haziranın ortasında yaptırırsınız demiştiKizlar cikolatalari ne kadar sure kala yaptiracaksiniz sicaktan erir mi bayatlar mi bilemedim
Ben de haciseriften vercem siparis herkes cok memnun bi de cok minis seyler varNereden yaptıracaksınız? Ben internetten sipariş etmeyi düşünüyorum. Bir hafta önceden siparişinizi verin diyorlar.
Ah bu büyükler. Memlekettelerse büyük şehirlerde özellikle evde ve bilmedikleri mahallelerde sıkılıyolar. Gelirler hemen inşTutuyor canım. Az önce aradım gelecekler inşallah. Hala erken gelirsek sıkılırız diyor :)) Dün bir buçuğa kadar acildeydik. Erken doğum riskinden iğne ilaç verdi dedim de anca telaşlandı. Babamla konuşacaklar birkaç güne gelirler inşallah.
Aynen bende :))Ben de haciseriften vercem siparis herkes cok memnun bi de cok minis seyler var
Kizlar cikolatalari ne kadar sure kala yaptiracaksiniz sicaktan erir mi bayatlar mi bilemedim
Ramazanda mukabeleye teravihe gider dini programları izler. Dibimizde cami var dedim. Hem mukabele okunuyor akşam teravihe gidersiniz. Gündüz eşim yok zaten. okullar kapanınca da seminer var. İstediklerini izlesinler. Eşim maç izlemeye dışarıda gider, sorun etmez. Biz bebişimiz olduktan sonra onun odasında yatacağız zaten. Şimdiden geçelim dedim eşime. Bizimkiler bizim odada kalır. Kardeşim tekli kanepede yatar. Annem sahura kadar uyur, gitsin uyusun. Babam eşim sahura kadar oturur içerde. Eşim sahuru hazırlar. Salon müsait olacak. Uyanan uyumayan istediği saate kadar otursun. Pazar dibimizde. İster annem gitsin ister eşim. Bir ay uzun geliyor onlara ama göz açıp kapayana 8 ay geçti baksana. Zorunluluk olmasa rahatlarını bozmam zaten. Herkes evinde rahat tabii.Ah bu büyükler. Memlekettelerse büyük şehirlerde özellikle evde ve bilmedikleri mahallelerde sıkılıyolar. Gelirler hemen inş
Hacı Şerif'ten yaptıracağım çok kaliteli gerçektenNereden yaptıracaksınız? Ben internetten sipariş etmeyi düşünüyorum. Bir hafta önceden siparişinizi verin diyorlar.
Tamam o zaman merak etme söz dinler gelmezInsallah canım. Cok sagol. Babası tembihledi:) Baban 7 aylik gelmis ne gecmus eline dedim. Anlat babasi dedim. Erken gelme kizim uslu dur dedi. Baba sözü dinliyor minik kuzu
Sağol canım. Bugün iyiyim çok şükür. İnşallah amin. Hepimizinki vaktinde gelsin inşallah. Her hafta salı nstdeyim artık. Bugün hiç sancı çıkmadı. Aç gitmeme rağmen kızım hareketliydi. Doktor progesterona başlattı. Tekrardan ciğer geliştirici iğne verdi bir tane. Önlem amaçlı sanırım. Doktora giderken ağladım biraz, rahatladım. :))
baya önlem almis :) Kizinlada konusmussun gelmez artik ya uslu dururSağol canım. Bugün iyiyim çok şükür. İnşallah amin. Hepimizinki vaktinde gelsin inşallah. Her hafta salı nstdeyim artık. Bugün hiç sancı çıkmadı. Aç gitmeme rağmen kızım hareketliydi. Doktor progesterona başlattı. Tekrardan ciğer geliştirici iğne verdi bir tane. Önlem amaçlı sanırım. Doktora giderken ağladım biraz, rahatladım. :))
Al benden de o kadar dün sabah uyanınca parmaklarım ağrıyor diyorum uyku hali ellerime bir baktım balon gibi şişmiş gözlerim açıldı bir andabu gün farkettim ki doğum yaklaşmış...ellerim ayaklarım kocaman oldular ayakkabımı giyemedim ve ellerim şişmekten iş görmez olmuşşş...bu güne kadr iyiydi herşey....sağlıcakla gelsinler....
Ben de internetten baköıştım ama hacışerif daha uygun geldi bana.sağol canımBen de haciseriften vercem siparis herkes cok memnun bi de cok minis seyler var
Kız bütün imkanları sunmuşsun daha ne olsun tatlım. Gelince çok rahat ederler eminimRamazanda mukabeleye teravihe gider dini programları izler. Dibimizde cami var dedim. Hem mukabele okunuyor akşam teravihe gidersiniz. Gündüz eşim yok zaten. okullar kapanınca da seminer var. İstediklerini izlesinler. Eşim maç izlemeye dışarıda gider, sorun etmez. Biz bebişimiz olduktan sonra onun odasında yatacağız zaten. Şimdiden geçelim dedim eşime. Bizimkiler bizim odada kalır. Kardeşim tekli kanepede yatar. Annem sahura kadar uyur, gitsin uyusun. Babam eşim sahura kadar oturur içerde. Eşim sahuru hazırlar. Salon müsait olacak. Uyanan uyumayan istediği saate kadar otursun. Pazar dibimizde. İster annem gitsin ister eşim. Bir ay uzun geliyor onlara ama göz açıp kapayana 8 ay geçti baksana. Zorunluluk olmasa rahatlarını bozmam zaten. Herkes evinde rahat tabii.
Allah yardımcısı olsun canım. Sen de artık hazırla çantanı.Ben haftaya yıkayıp ütüleyip hazırlamayı düşünüyorum.Kızlar teyzem doğuma gitti benden 1 hafta önde heyecan yaptım suyu gelmiş doğuöu bekliyorlar hastanede. Bnm daha çantam hazır değil ne yapcam bilmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?