2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar teyzem doğuma gitti benden 1 hafta önde heyecan yaptım suyu gelmiş doğuöu bekliyorlar hastanede. Bnm daha çantam hazır değil ne yapcam bilmem :)
Saglikla gelsin kuzucuk. Sende artik cantani hazirla :) Benim kiyafet kaldi icine koymadim diger aklima gelenleri atiyorum tek tek. Biberonu filan kaynatacagim mutfakta bekliyo :)

Ee yardimcinda varmis daha neyi dert ediyorsun evini temizler sende bebeginle ilgilenirsin yemegide disardan yerim diyorsun :))
Bizim yardimci filanda olmayacak ev isi yemek misafir hepsine bakacagiz.. ama bana nedense zor gelmiyor lohusalikta neymis efendim Tek zor olan uykusuzluk olacak onun disinda kimseyi duymam görmem kizimi alip odama giderim kimsede bisi yapamaz..
Bu gunler bi daha gelmez bence genis ol rahat ol keyif almaya bak seni sinirlendiren olaya bile iyi tarafindan bak

Saglikla gelsin kuzucuk. Sende artik cantani hazirla :) Benim kiyafet kaldi icine koymadim diger aklima gelenleri atiyorum tek tek. Biberonu filan kaynatacagim mutfakta bekliyo :)
Bende yıkadım ütüledim çanta almadım hoşuna giden birşey bulamaıdm birde kendime pijama takımı alıcam biberonu kaynatcam

Aynı şeyi uzun zamandır düşünüyorum ben. Annemlerle aynı apartmandayım ama benim doğumumdan 1 ay sonra memlekete gidecekler. Kayınvalidemin hamileyken tek bir yararını görmedim görmüyorum. Doğumdan sonra gelmek isteyecek evim küçük ve çatıkatı inanılmaz sıcak oluyor klimasız olmaz. Planım klimayı sürekli çalıştırmak salonda, bende yatak odasında takılırım diye dişünüyorum. Ama yatılı kalırlarsa ayvayı yeriz çalıştıramayız klimayıda. Birde tek kendi olsa bi nebze 2 de bekar görümcem var birinden hiç hoşlanmıyorum onlarda gelir kalır sonra yellu kafayı yer. Ta ne zamandır düşünüyorum ben bunları. Annemlerse kızıyo bana ilkkez babaanne olcak etcek sen çok merhametliydin ne olduda böyle düşünüyosun diye. Çok kırgınım içimde çok fazla şey var biriktirdiğim diyorum ama işte anca kendime söyleniyorum

Herkesin Izmir e gidecegi tutmus:)

Tek derdim dusuncem dogum zamani esimi yanimda görmek dogumdan cikinca onu göremezsem cok uzulurum simdiden diyorum ki bak ben doguma girdigimde sakın su almaya bile gitme sen kapida bekle :)) O gun hep aradigimda yanimda ol baska da bisi istemiyorum.
O gun benim özel gunum kimseyi takmam valla.. Sirf beni uzmek icin yapilan davranislarida hic es gecmem cevabini veririm.

Ya bu lohusa zamanı herşey kafaya takılıyor ki zaten gelse ne geliyor ayak altında dersin gelmese gelmedi ki hiç yardımı yok dersin illa bişey bulunuyor takacak hormonlar adamı deli eder:) geçiyor neyseki zamanla herkes yerine gidiyor her iş yolunu buluyor

Kızlar babynestimiz geldi:))Sungeri biraz sert geldi ama altina battaniye sererim artik.
Gule gule kullansin bebisin..

Bende yıkadım ütüledim çanta almadım hoşuna giden birşey bulamaıdm birde kendime pijama takımı alıcam biberonu kaynatcam
Benim siyah valizim vardi ona koydum ozel bisi almadim pusetim bordo diye kucuk bir gunluk sirt cantasi aldim her zaman kullanacagim. Buyuk anne cantasi almadim. Lohusa pijamasinida gorumcem sagolsun aldi ben begendim. Ama cok ince gelince keske renkli alsaymisim dedim. Eger bulursam bi tanede ben alacagim ama simdilik utuledim acil bir durumda hazir

Benim biberonlar 1 aydır mutfakta duruyo hala kaynatıcam ama çok uyuşukluk var üzermde

alpi cim bende yanımda olsun istiyorum eşim hatta doğumda da yanımda olsun istiyorum alırlar mı ki yarın bi konuşayım doktorla en iyisi

Ya bisi diyecegim ben bisi soyleyemiyorum,esimin aile isi,ortaklik vs durumlari var.Ben soylenmeye baslarsam ya ben ya onlar olur.Esim evlenirken her seyi bana birak,dengeleri ayarlarim demisti.O dengeler su an ayarlanmiyor. Bebis olunca esim her seyi,iliskimizi garanti goruyor.Ya cok da iyi bir insan ama benim aklimda da hayalimde de kacip gitmek var.Umarim gecici bir duygudur.Seni tutan ne?Sen evime kabul edemem dersin olur biter.Sen demiyorsan kocana dedirtirsin.Istedigini de yaptiriyorsun kocana,konus.Misafirlige gelmesinler,yardima geleceklerse gelsinler de.Ayni sehirde yatili kalmak da neymis.Gerci anliyorum hislerini,sen cok seviyorsun kocani,kirilir diye korkuyorsun.O da seni tutuyor.Yengec erkegi kirilgan.Ben de ters bisi desem vicdan yapiyorum,yaptirtiyorlar.Uyku tutmuyor sonra.Bilmiyorum Yellu olaysiz atlatiriz insallah.

YUSUF AKİF İM GELDİ KİZLAR!!!
Bugün evimize güneşimiz doğdu cok şükür. Yusuf Akif im evine geldi :) yarın tam 36 haftalik oluyor kuzum. Darısı diğer kuzularimiza ıns. İçimde kelebekler uçuşuyor anlatamam duygularımı...

Rabbim hepinize hayırlı dogumlar sağlıklı beboşver nasip etsin inş.

ay çok sevindim nasıl içimde hissettim senin mutlulugunu allah çok çok mutlu etsin sizi çok güzel uzun ömürleriniz olsun maşallah size

Oyyyy maşallahhh ne guzel bir haber bu boyle darisi diger iki erken dogan minigimize insallah...
Günesin hep dogsun bahti acik olsun hosgelmis evine..❤

Ayy gözün aydın canım:)) Çok sevindim.

Benim biberonlar 1 aydır mutfakta duruyo hala kaynatıcam ama çok uyuşukluk var üzermde
Yok benim yeni tasindi mutfaga Yikadim bi guzel bide kaynatayim dedim misafir gelince kaldi tencereler yemekle doldu

alpi cim bende yanımda olsun istiyorum eşim hatta doğumda da yanımda olsun istiyorum alırlar mı ki yarın bi konuşayım doktorla en iyisi
Dogumda yanima almam kizimi riske atamam. Çünkü esim bayilir Ama cikista ve o gun hep yanimda olsum yeter Sezeryana aliyorlar sanirim konus bakalim.

Cokkk sevindim canim.gozunuzaydun ne guzel.bol bol kucakla hasret gider oğlumla.kac gün kaldi hastanede

Inşallah öyle olur canım ama lohusayken hassas oluyosun ki ben normalde de hassas bir insanım. O yüzden fazla etkilendim heralde.o zaman sesimi cikarmadim ama şimdi çıkarmayı düşünüyorum. Ben saygısızlık etmemek için ses cikarmiyodum ama sesimi cikarmadikca tepeme bindiler o yüzden herkese cevabımı vermeyi düşünüyorum.

Ben bu sefer k.v nin yüzünü görmek istemiyorum, gelmese niye gelmedi demem zaten bi işe yaramaz anca sinir bozar..Eşime para vermiş inan tek kuruşunu bile istemiyorum, para ile insanlık olmuyor ama o öyle sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…