Saglikla gelsin kuzucuk. Sende artik cantani hazirla :) Benim kiyafet kaldi icine koymadim diger aklima gelenleri atiyorum tek tek. Biberonu filan kaynatacagim mutfakta bekliyo :)Kızlar teyzem doğuma gitti benden 1 hafta önde heyecan yaptım suyu gelmiş doğuöu bekliyorlar hastanede. Bnm daha çantam hazır değil ne yapcam bilmem :)
Ee yardimcinda varmis daha neyi dert ediyorsun evini temizler sende bebeginle ilgilenirsin yemegide disardan yerim diyorsun :))Su dogum,lohusa donemini kazasiz belasiz geciririz insallah.Dogum nasil olur,erken mi olur onlara hic takilmiyorum da ailelerle ayni evde nasil olacak icime sikintilar giriyor.Birileri laf soyleyecek,kendi duzenini dayatacak.Annemi bir hafta sonra gonderirim,zaten hasta, simdi onu ayakta is yaparken falan gorursem aglarim zaten acayip hassaslastim,uzuntuden sutum kesilir.Haftada uc gun yardimcim gelecek,temizlik yapar.Yemegi de ya kv yapar ya disaridan yeriz artik.Belki de haftanin bes gunu icin anlasiriz kadinla ilk bir ay icin asgari ucreti kabul ederse.O zaman yemek problemi de olmaz. Dusundukce sikiliyorum.Her seyi oluruna birakabilirim umarim.Evlilik zormus ya,gec evlendigim kadar varmis.Dunyanin duzeni boyle olmasaydi bebisi her zaman isterdim de...Neyse.Sıkıstim cok.Lohusa halleri geliyor ufaktan.
Bende yıkadım ütüledim çanta almadım hoşuna giden birşey bulamaıdm birde kendime pijama takımı alıcam biberonu kaynatcamSaglikla gelsin kuzucuk. Sende artik cantani hazirla :) Benim kiyafet kaldi icine koymadim diger aklima gelenleri atiyorum tek tek. Biberonu filan kaynatacagim mutfakta bekliyo :)
Aynı şeyi uzun zamandır düşünüyorum ben. Annemlerle aynı apartmandayım ama benim doğumumdan 1 ay sonra memlekete gidecekler. Kayınvalidemin hamileyken tek bir yararını görmedim görmüyorum. Doğumdan sonra gelmek isteyecek evim küçük ve çatıkatı inanılmaz sıcak oluyor klimasız olmaz. Planım klimayı sürekli çalıştırmak salonda, bende yatak odasında takılırım diye dişünüyorum. Ama yatılı kalırlarsa ayvayı yeriz çalıştıramayız klimayıda. Birde tek kendi olsa bi nebze 2 de bekar görümcem var birinden hiç hoşlanmıyorum onlarda gelir kalır sonra yellu kafayı yer. Ta ne zamandır düşünüyorum ben bunları. Annemlerse kızıyo bana ilkkez babaanne olcak etcek sen çok merhametliydin ne olduda böyle düşünüyosun diye. Çok kırgınım içimde çok fazla şey var biriktirdiğim diyorum ama işte anca kendime söyleniyorumSu dogum,lohusa donemini kazasiz belasiz geciririz insallah.Dogum nasil olur,erken mi olur onlara hic takilmiyorum da ailelerle ayni evde nasil olacak icime sikintilar giriyor.Birileri laf soyleyecek,kendi duzenini dayatacak.Annemi bir hafta sonra gonderirim,zaten hasta, simdi onu ayakta is yaparken falan gorursem aglarim zaten acayip hassaslastim,uzuntuden sutum kesilir.Haftada uc gun yardimcim gelecek,temizlik yapar.Yemegi de ya kv yapar ya disaridan yeriz artik.Belki de haftanin bes gunu icin anlasiriz kadinla ilk bir ay icin asgari ucreti kabul ederse.O zaman yemek problemi de olmaz. Dusundukce sikiliyorum.Her seyi oluruna birakabilirim umarim.Evlilik zormus ya,gec evlendigim kadar varmis.Dunyanin duzeni boyle olmasaydi bebisi her zaman isterdim de...Neyse.Sıkıstim cok.Lohusa halleri geliyor ufaktan.
Herkesin Izmir e gidecegi tutmus:)baya önlem almis :) Kizinlada konusmussun gelmez artik ya uslu dururBende konusuyorum bak ananen gelmeden gelme diye insallah dinler benim akilli kizimda..
Dun yatili misafirim vardi dunden beri belim agriyo off ne zormus misafir agirlamak yahu hamilelikte .. Oturmaya aliskin degilim belim koptu.
Tek derdim dusuncem dogum zamani esimi yanimda görmek dogumdan cikinca onu göremezsem cok uzulurum simdiden diyorum ki bak ben doguma girdigimde sakın su almaya bile gitme sen kapida bekle :)) O gun hep aradigimda yanimda ol baska da bisi istemiyorum.Lohusa psikolojisi zor. Oğluma doğum yaptığımda çok ağlamıştım.Herseyle snnem ilgilendi, hastanede 3 gün evde 1 hafta yanımda kaldı. K.v misafir gibi geldi gitti, ne yemek yaptı, ne bebekle ne benimle ilgilendi.Ablam da çok ilgili değildir sağolsun, ben her zaman onun işlerine kostururum ama o rahat bi insan.Hem yemek hem bebek hem ben annem çok bunaldi.Esimle aramızda tatsizlik oldu, lohusa halimle hickira hickira ağladım, annemin de ağladığını görünce daha çok costum.Esime simdiden tembihliyorum lohusayken bu sefer beni üzme diye ama biliyorum ki k.v beni üzecek bişey yapar.ustelik o zaman kendi evimdeydim şimdi annemde olcam. Ablam teyzem filan yardımcı olurlar diye umuyorum. Annem yorgunluğa gelemiyor artık. Inşallah sorunsuz atlatırız bu dönemleri, şimdiden düşünmeye başladım, sıkıntı bastı.
Gule gule kullansin bebisin..Kızlar babynestimiz geldi:))Sungeri biraz sert geldi ama altina battaniye sererim artik.
Benim siyah valizim vardi ona koydum ozel bisi almadim pusetim bordo diye kucuk bir gunluk sirt cantasi aldim her zaman kullanacagim. Buyuk anne cantasi almadim. Lohusa pijamasinida gorumcem sagolsun aldi ben begendim. Ama cok ince gelince keske renkli alsaymisim dedim. Eger bulursam bi tanede ben alacagim ama simdilik utuledim acil bir durumda hazirBende yıkadım ütüledim çanta almadım hoşuna giden birşey bulamaıdm birde kendime pijama takımı alıcam biberonu kaynatcam
SanirimHerkesin Izmir e gidecegi tutmus:)
Benim biberonlar 1 aydır mutfakta duruyoSaglikla gelsin kuzucuk. Sende artik cantani hazirla :) Benim kiyafet kaldi icine koymadim diger aklima gelenleri atiyorum tek tek. Biberonu filan kaynatacagim mutfakta bekliyo :)
alpi cim bende yanımda olsun istiyorum eşim hatta doğumda da yanımda olsun istiyorum alırlar mı ki yarın bi konuşayım doktorla en iyisiTek derdim dusuncem dogum zamani esimi yanimda görmek dogumdan cikinca onu göremezsem cok uzulurum simdiden diyorum ki bak ben doguma girdigimde sakın su almaya bile gitme sen kapida bekle :)) O gun hep aradigimda yanimda ol baska da bisi istemiyorum.
O gun benim özel gunum kimseyi takmam valla.. Sirf beni uzmek icin yapilan davranislarida hic es gecmem cevabini veririm.
Ya bisi diyecegim ben bisi soyleyemiyorum,esimin aile isi,ortaklik vs durumlari var.Ben soylenmeye baslarsam ya ben ya onlar olur.Esim evlenirken her seyi bana birak,dengeleri ayarlarim demisti.O dengeler su an ayarlanmiyor. Bebis olunca esim her seyi,iliskimizi garanti goruyor.Ya cok da iyi bir insan ama benim aklimda da hayalimde de kacip gitmek var.Umarim gecici bir duygudur.Seni tutan ne?Sen evime kabul edemem dersin olur biter.Sen demiyorsan kocana dedirtirsin.Istedigini de yaptiriyorsun kocana,konus.Misafirlige gelmesinler,yardima geleceklerse gelsinler de.Ayni sehirde yatili kalmak da neymis.Gerci anliyorum hislerini,sen cok seviyorsun kocani,kirilir diye korkuyorsun.O da seni tutuyor.Yengec erkegi kirilgan.Ben de ters bisi desem vicdan yapiyorum,yaptirtiyorlar.Uyku tutmuyor sonra.Bilmiyorum Yellu olaysiz atlatiriz insallah.Aynı şeyi uzun zamandır düşünüyorum ben. Annemlerle aynı apartmandayım ama benim doğumumdan 1 ay sonra memlekete gidecekler. Kayınvalidemin hamileyken tek bir yararını görmedim görmüyorum. Doğumdan sonra gelmek isteyecek evim küçük ve çatıkatı inanılmaz sıcak oluyor klimasız olmaz. Planım klimayı sürekli çalıştırmak salonda, bende yatak odasında takılırım diye dişünüyorum. Ama yatılı kalırlarsa ayvayı yeriz çalıştıramayız klimayıda. Birde tek kendi olsa bi nebze 2 de bekar görümcem var birinden hiç hoşlanmıyorum onlarda gelir kalır sonra yellu kafayı yer. Ta ne zamandır düşünüyorum ben bunları. Annemlerse kızıyo bana ilkkez babaanne olcak etcek sen çok merhametliydin ne olduda böyle düşünüyosun diye. Çok kırgınım içimde çok fazla şey var biriktirdiğim diyorum ama işte anca kendime söyleniyorum
ay çok sevindim nasıl içimde hissettim senin mutlulugunu allah çok çok mutlu etsin sizi çok güzel uzun ömürleriniz olsun maşallah sizeYUSUF AKİF İM GELDİ KİZLAR!!!
Bugün evimize güneşimiz doğdu cok şükür. Yusuf Akif im evine geldi :) yarın tam 36 haftalik oluyor kuzum. Darısı diğer kuzularimiza ıns. İçimde kelebekler uçuşuyor anlatamam duygularımı...
Rabbim hepinize hayırlı dogumlar sağlıklı beboşver nasip etsin inş.
Oyyyy maşallahhh ne guzel bir haber bu boyle darisi diger iki erken dogan minigimize insallah...YUSUF AKİF İM GELDİ KİZLAR!!!
Bugün evimize güneşimiz doğdu cok şükür. Yusuf Akif im evine geldi :) yarın tam 36 haftalik oluyor kuzum. Darısı diğer kuzularimiza ıns. İçimde kelebekler uçuşuyor anlatamam duygularımı...
Ayy gözün aydın canım:)) Çok sevindim.YUSUF AKİF İM GELDİ KİZLAR!!!
Yok benim yeni tasindi mutfagaBenim biberonlar 1 aydır mutfakta duruyohala kaynatıcam ama çok uyuşukluk var üzermde
Dogumda yanima almam kizimi riske atamam. Çünkü esim bayiliralpi cim bende yanımda olsun istiyorum eşim hatta doğumda da yanımda olsun istiyorum alırlar mı ki yarın bi konuşayım doktorla en iyisi
Cokkk sevindim canim.gozunuzaydun ne guzel.bol bol kucakla hasret gider oğlumla.kac gün kaldi hastanedeYUSUF AKİF İM GELDİ KİZLAR!!!
Inşallah öyle olur canım ama lohusayken hassas oluyosun ki ben normalde de hassas bir insanım. O yüzden fazla etkilendim heralde.o zaman sesimi cikarmadim ama şimdi çıkarmayı düşünüyorum. Ben saygısızlık etmemek için ses cikarmiyodum ama sesimi cikarmadikca tepeme bindiler o yüzden herkese cevabımı vermeyi düşünüyorum.Tek derdim dusuncem dogum zamani esimi yanimda görmek dogumdan cikinca onu göremezsem cok uzulurum simdiden diyorum ki bak ben doguma girdigimde sakın su almaya bile gitme sen kapida bekle :)) O gun hep aradigimda yanimda ol baska da bisi istemiyorum.
O gun benim özel gunum kimseyi takmam valla.. Sirf beni uzmek icin yapilan davranislarida hic es gecmem cevabini veririm.
Ben bu sefer k.v nin yüzünü görmek istemiyorum, gelmese niye gelmedi demem zaten bi işe yaramaz anca sinir bozar..Eşime para vermiş inan tek kuruşunu bile istemiyorum, para ile insanlık olmuyor ama o öyle sanıyor.Ya bu lohusa zamanı herşey kafaya takılıyor ki zaten gelse ne geliyor ayak altında dersin gelmese gelmedi ki hiç yardımı yok dersin illa bişey bulunuyor takacak hormonlar adamı deli eder:) geçiyor neyseki zamanla herkes yerine gidiyor her iş yolunu buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?