Brosür almıstım bir ara netten gecen 1video izledim tesaduf bizim hastanenin bir ailenin dogum video sunu atmislardi ya ben dogumdan cıkınca acayip yuzum gozum sis oluyor kendimi hic begenmiyorum sirf oyuzden vszgectim bide oglumda yapmadim bunda yaparsam ona haksizlik olucak gibi geliyor vazgectimDoğum ücretlerini öğrendim;
Normal:1400
Sezaryen 2500
Epidural 1750
Bir de bugün geldin yatışın yapıldı ama yarın doğurdun ekstra o gecenin ücretini alırız dedi.
Doğum fotoğrafçısıyla da görüştüm istersen broşürü atabilirim. Ona da ismini yazdırıyorsun.
Evet medipolden beklentim ve umudum yüksek inşAllah memnun kalırız:)
Sagol cnm, 8 mayısta dogdu 1 haziran çıkmış oldu.Cokkk sevindim canim.gozunuzaydun ne guzel.bol bol kucakla hasret gider oğlumla.kac gün kaldi hastanede
Sagol cnm, Allah razi olsun :)Ayy gözün aydın canım:)) Çok sevindim.
Benim dr.almamisti esimi, orda bayılır bi de onla ugrasmayalim dedi.alpi cim bende yanımda olsun istiyorum eşim hatta doğumda da yanımda olsun istiyorum alırlar mı ki yarın bi konuşayım doktorla en iyisi
Hayrlı olsun güle güle kullanın canm çok tatlıKızlar babynestimiz geldi:))Sungeri biraz sert geldi ama altina battaniye sererim artik.
Gözünaydın canım maşallah oğluşuna..Sagol cnm, 8 mayısta dogdu 1 haziran çıkmış oldu.
Sagol Alpicim, Allah razi olsun. Kısa zamanda diğer bebeklerimizin haberlerinide alırız ıns.Oyyyy maşallahhh ne guzel bir haber bu boyle darisi diger iki erken dogan minigimize insallah...
Günesin hep dogsun bahti acik olsun hosgelmis evine..❤
hamileliktede hassas oluyor insan lohusayken bir tık daha fazla oluruz eminim. Ama sende takma inanki takinca senin günun guzel gecmiyo onlara bisi olmuyor. Sen niye kendine guzel gunlerini zehir edeceksinki bosverInşallah öyle olur canım ama lohusayken hassas oluyosun ki ben normalde de hassas bir insanım. O yüzden fazla etkilendim heralde.o zaman sesimi cikarmadim ama şimdi çıkarmayı düşünüyorum. Ben saygısızlık etmemek için ses cikarmiyodum ama sesimi cikarmadikca tepeme bindiler o yüzden herkese cevabımı vermeyi düşünüyorum.
Sagol cnmmm, Allah razi olsun. Hepimiz aynı mutluluğu yaşayalım ıns.ay çok sevindim nasıl içimde hissettim senin mutlulugunu allah çok çok mutlu etsin sizi çok güzel uzun ömürleriniz olsun maşallah size
Sagol cnm,Gözünaydın canım maşallah oğluşuna..
Canım gözünaydın gözlerim doldu okurken :) maşallah oğluşuna :) allah bir daha hiç ayırmasın sizi inşallahYUSUF AKİF İM GELDİ KİZLAR!!!
Bugün evimize güneşimiz doğdu cok şükür. Yusuf Akif im evine geldi :) yarın tam 36 haftalik oluyor kuzum. Darısı diğer kuzularimiza ıns. İçimde kelebekler uçuşuyor anlatamam duygularımı...
Rabbim hepinize hayırlı dogumlar sağlıklı beboşver nasip etsin inş.
Eskisi gibi takmiyorum canım. K.v ile gorusmedigim sürece sorun yok.onun yüzünden hergün hastanedeydim, kolum başım uyusuyodu, gitmedigim dr . kalmadı hepsi beni psikoloğa yonlerdirdi.Evimin huzurunu çok bozdu çok yıprattı beni, artık Allah'a havale ettim onu..hamileliktede hassas oluyor insan lohusayken bir tık daha fazla oluruz eminim. Ama sende takma inanki takinca senin günun guzel gecmiyo onlara bisi olmuyor. Sen niye kendine guzel gunlerini zehir edeceksinki bosver
Gözün aydın canm Allah bidaha ayrı komasın sizi insallahhh hayrlı uğurlu olsunSagol cnmmm, Allah razi olsun. Hepimiz aynı mutluluğu yaşayalım ıns.
:)Tatlisin cok.Yay burclari hep boyle iyimser hep de sansli olurlar.Iyi dusununce iyi oluyor sanirim :)Ee yardimcinda varmis daha neyi dert ediyorsun evini temizler sende bebeginle ilgilenirsin yemegide disardan yerim diyorsun :))
Bizim yardimci filanda olmayacak ev isi yemek misafir hepsine bakacagiz.. ama bana nedense zor gelmiyor lohusalikta neymis efendimTek zor olan uykusuzluk olacak onun disinda kimseyi duymam görmem kizimi alip odama giderim kimsede bisi yapamaz..
Bu gunler bi daha gelmez bence genis ol rahat ol keyif almaya bak seni sinirlendiren olaya bile iyi tarafindan bak
İşte bugünün en güzel haberi canım çooook sevindim fazlada kalmadı masallah ona cok güclü bir erkek oldugu belliydi zaten rabbim birdaha hic ayırmasın siziYUSUF AKİF İM GELDİ KİZLAR!!!
Bugün evimize güneşimiz doğdu cok şükür. Yusuf Akif im evine geldi :) yarın tam 36 haftalik oluyor kuzum. Darısı diğer kuzularimiza ıns. İçimde kelebekler uçuşuyor anlatamam duygularımı...
Rabbim hepinize hayırlı dogumlar sağlıklı beboşver nasip etsin inş.
:)Tatlisin cok.Yay burclari hep boyle iyimser hep de sansli olurlar.Iyi dusununce iyi oluyor sanirim :)
Canim vucut susuz kalıncada cok agri olurmus oyuzden icmek iyiymisSu icmek ne ise yarıyor ki sancıları mi kesiyor ?
Benim ilk bebiş..ben ne hale gelirim bilmiyorumBrosür almıstım bir ara netten gecen 1video izledim tesaduf bizim hastanenin bir ailenin dogum video sunu atmislardi ya ben dogumdan cıkınca acayip yuzum gozum sis oluyor kendimi hic begenmiyorum sirf oyuzden vszgectim bide oglumda yapmadim bunda yaparsam ona haksizlik olucak gibi geliyor vazgectim
Benim bebek 2 hafta önde gidiyordu bu cumartesi kontrolümüz var gidince onu doktora soracağım hem belki bu defa 2 hafta önde değildir hamilelik başından beri hep haftası ile uyumluydu ilk defa önde çıktıArkadaşlar bisi sormak istiyorum bebekleri iki hafta önde giden arkadaşlar var mesela bu doğumun erken olcagini gösterir mi yoksa yine 40 hafta üzerinden mi hesap edilir
Benim kocamda hep ben dengeleri ayarlarım demişti. Allahı var bana laf ettirmez ama anasına da bişi dense bozulur çok. Eşimle 3 ay önce konuşmuştum zaten geçenlerde hatırlatma amaçlı bi konu açtım yatılı asla istemiyorum diye. Birde şurdan girdim evimize geldiğimizde ilk günlerimizi çekirdek aile geçirelim bakalım nasıl oluyor 3 kişilik aile kızımıza bakabilecek miyiz falan dedim. 5 km uzaklıktalar bize birde arabamız var eşim akşam bıraksın ne olurki. Ama kaynanamla görümcelerim bu konuda düşüncesizler. Balayından döndüğümüz akşam bizde kalmak istediler eşim sabah 6da evden çıkıcaz ama sizi sabah bırakırım ozaman diyince çok bozulmuşlardı ve gidelim şimdi bari demişlerdi. Gece 2ye doğru eşim evlerine bırakmıştı. Böyle düşüncesiz bir anneden doğumdan sonra düşünce beklemiyorumYa bisi diyecegim ben bisi soyleyemiyorum,esimin aile isi,ortaklik vs durumlari var.Ben soylenmeye baslarsam ya ben ya onlar olur.Esim evlenirken her seyi bana birak,dengeleri ayarlarim demisti.O dengeler su an ayarlanmiyor. Bebis olunca esim her seyi,iliskimizi garanti goruyor.Ya cok da iyi bir insan ama benim aklimda da hayalimde de kacip gitmek var.Umarim gecici bir duygudur.Seni tutan ne?Sen evime kabul edemem dersin olur biter.Sen demiyorsan kocana dedirtirsin.Istedigini de yaptiriyorsun kocana,konus.Misafirlige gelmesinler,yardima geleceklerse gelsinler de.Ayni sehirde yatili kalmak da neymis.Gerci anliyorum hislerini,sen cok seviyorsun kocani,kirilir diye korkuyorsun.O da seni tutuyor.Yengec erkegi kirilgan.Ben de ters bisi desem vicdan yapiyorum,yaptirtiyorlar.Uyku tutmuyor sonra.Bilmiyorum Yellu olaysiz atlatiriz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?