2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Brosür almıstım bir ara netten gecen 1video izledim tesaduf bizim hastanenin bir ailenin dogum video sunu atmislardi ya ben dogumdan cıkınca acayip yuzum gozum sis oluyor kendimi hic begenmiyorum sirf oyuzden vszgectim bide oglumda yapmadim bunda yaparsam ona haksizlik olucak gibi geliyor vazgectim

alpi cim bende yanımda olsun istiyorum eşim hatta doğumda da yanımda olsun istiyorum alırlar mı ki yarın bi konuşayım doktorla en iyisi
Benim dr.almamisti esimi, orda bayılır bi de onla ugrasmayalim dedi.

hamileliktede hassas oluyor insan lohusayken bir tık daha fazla oluruz eminim. Ama sende takma inanki takinca senin günun guzel gecmiyo onlara bisi olmuyor. Sen niye kendine guzel gunlerini zehir edeceksinki bosver

Canım gözünaydın gözlerim doldu okurken :) maşallah oğluşuna :) allah bir daha hiç ayırmasın sizi inşallah

hamileliktede hassas oluyor insan lohusayken bir tık daha fazla oluruz eminim. Ama sende takma inanki takinca senin günun guzel gecmiyo onlara bisi olmuyor. Sen niye kendine guzel gunlerini zehir edeceksinki bosver
Eskisi gibi takmiyorum canım. K.v ile gorusmedigim sürece sorun yok.onun yüzünden hergün hastanedeydim, kolum başım uyusuyodu, gitmedigim dr . kalmadı hepsi beni psikoloğa yonlerdirdi.Evimin huzurunu çok bozdu çok yıprattı beni, artık Allah'a havale ettim onu..

:)Tatlisin cok.Yay burclari hep boyle iyimser hep de sansli olurlar.Iyi dusununce iyi oluyor sanirim :)

İşte bugünün en güzel haberi canım çooook sevindim fazlada kalmadı masallah ona cok güclü bir erkek oldugu belliydi zaten rabbim birdaha hic ayırmasın sizi

Benim ilk bebiş..ben ne hale gelirim bilmiyorum heveslik işte

Arkadaşlar bisi sormak istiyorum bebekleri iki hafta önde giden arkadaşlar var mesela bu doğumun erken olcagini gösterir mi yoksa yine 40 hafta üzerinden mi hesap edilir
Benim bebek 2 hafta önde gidiyordu bu cumartesi kontrolümüz var gidince onu doktora soracağım hem belki bu defa 2 hafta önde değildir hamilelik başından beri hep haftası ile uyumluydu ilk defa önde çıktı

Benim kocamda hep ben dengeleri ayarlarım demişti. Allahı var bana laf ettirmez ama anasına da bişi dense bozulur çok. Eşimle 3 ay önce konuşmuştum zaten geçenlerde hatırlatma amaçlı bi konu açtım yatılı asla istemiyorum diye. Birde şurdan girdim evimize geldiğimizde ilk günlerimizi çekirdek aile geçirelim bakalım nasıl oluyor 3 kişilik aile kızımıza bakabilecek miyiz falan dedim. 5 km uzaklıktalar bize birde arabamız var eşim akşam bıraksın ne olurki. Ama kaynanamla görümcelerim bu konuda düşüncesizler. Balayından döndüğümüz akşam bizde kalmak istediler eşim sabah 6da evden çıkıcaz ama sizi sabah bırakırım ozaman diyince çok bozulmuşlardı ve gidelim şimdi bari demişlerdi. Gece 2ye doğru eşim evlerine bırakmıştı. Böyle düşüncesiz bir anneden doğumdan sonra düşünce beklemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…