Benim de eşim kalacak onun için de ekleyeceğim sonradan, kıyafet koyayım bari nasıl gidicez dedin korktum:)) Allah utandırmasın hiç birimizi:)Canım ben çıkış için kendime de hamile taytı ve tshirt koydum birer tane. Bence koysan iyi olur. Sonuçta doğuma nasıl gidicez bilmiyoruz belki kirli olurlar
Bir de benim yanımda eşim kalacak 2 gün. Onun için de bir eşofman bir tshirt ve yedek çorap koydum
Rica ederim ekleme olursa paylaşalım :)))vaov baya detaylı teşekkür ederim :)
valla ben çocuğa koymaktan kendimi pek düşünmemişim =D teşekkür ederim canım
Canım çok sevindim gelsin pazartesi heyecan yaptım bende.sahlikla gelsinler artık erken dogum riski bitti nasıl olsa çok bile kaldılarkizlar pazartesi ikizlerim geliyor Allahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Ben 12 tane çantasına koydum. Bir pakette arabanın bagajına atacağım. Yetmezse aramaya gitmeyelim diye. Eşim arabadan alır gelir lazım olursa dedim.@Vatanseverr küçük bir hurca hemşireye vereceklerimi koydum karışmasın diğerleriyle diye.Bir de çıkış için kendinize de kıyafet koyun diyordu bazı topiklerde ama geldiğim kıyafetlerle çıkarım diye düşündüm. Çok gerekli ise tecrübeli olan anneler cevaplarsa sevinirim.
Ve kaç bez koyalım 12 koydum ???
Amin canım inşallah:) yani en iyi ihtimalle terleriz yine kirlenebilir öyle düşünelim bizBenim de eşim kalacak onun için de ekleyeceğim sonradan, kıyafet koyayım bari nasıl gidicez dedin korktum:)) Allah utandırmasın hiç birimizi:)
O da güzel :) ay o kadar kirletir mi altlarını bu afacanlarBen 12 tane çantasına koydum. Bir pakette arabanın bagajına atacağım. Yetmezse aramaya gitmeyelim diye. Eşim arabadan alır gelir lazım olursa dedim.
Canım sağlikla al kucaģina insalalhh dualarimiz seninle aman bizi habersiz birakma iyi olduğun zaman yaz burayakizlar pazartesi ikizlerim geliyor Allahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Hım senin durumda kötüymüş. Bende ona bişey diyemiyorum atıyorum içime sonra bi patlama yaşıyorum eşime karşı 3 gün etkisinden kurtulamıyorumBen de eşimin annesi diye sabretmeye çalıştım canım ama ben sabrettikce tepeme bindi, saygıda hiçbir zaman kusur etmedim zaten o yüzden gorusmuyorum, daha fazla gorusursem saygı filan kalmicak, ona bişey demeyip eşime patliyodum çok doluyum ona karşı, hepsini eşime soyleyince de aramiz bozuluyordu, annesine toz kondurmuyor.Benim de k.p vefat etti, ama ondan önce de öyleydi.
Ay Allah kıvırcık saçlarına kurban olunur onların ya. Çok sewerim saçlı bebek:)Benim geçen hafta doktorum saçları uzamış bayağı dedi ben bilmiyodum ultrasonda saçı görünsün yakından gösterdi kıvrılmıştı bile uçları saçlı olacak sanırım bugün epey netti artık :)
Tamam tatlım saolasınBişey olmaz canım..
Nst ye gittiğimde 3 günlük bebeğiyle birNevresim çarşaf getirmeye gerek var mı diye sordum. Gerek yok, terleyince hemen değiştiriyorlar çarşafları dediler. 1 pijama 1 gecelik götürmüşl. 3 tane alabilirsin terliyorsun dedi. Pijamayla daha rahat etmiş. Şal yelek gb bir şey al üşüyormuşuz. Bebek için 15 bez değiştirdik bir günde dedi. İki battaniyesine işemiş:)) 3 tane koy battaniye dedi. ben 2 penye 2 müslin 1 nohut battaniye alacağım. Çorap al kendin için dedi. Bebek için yedek kıyafet kesinlikle al. Altını değiştirirken kirlenebiliyor dedi. Acemiyiz sonuçta :)) 1 gün kalmış. Bir günde yaşananlar bunlar :))) Sezeryan olmasına rağmen aynı gün sütü gelmiş. Süt işi moral ve şartlanmakla alakalı demek ki. Biz sütümüz gelecek, Bebişlerimiz emecek diye şartlanalım.O da güzel :) ay o kadar kirletir mi altlarını bu afacanlar
Günde mutlaka 3 litre su içiyorum ben en başından beriBöl su içince o şişler iniyor dediler deneyin isterseniz bi kızlar
Hiç merak etme sen tatlım gönlünü ferah tut. Sağlıklı olsunda miniklerimiz gerisi boşHaklısın canım bende kilolu olsun değil derdim de, acaba bu az kilo alması başka bi sıkıntıdan mı diye tereddüt ettim. Elimden geleni yapıp Allah a tevekkül etmeliyim biliyorum inşallah kavuşuruz sağlıkla
Maşallah nekadar güzel nekadar sevindim çok şükür gözün aydın canım minik mi ya.hızlı büyür.inşallahYUSUF AKİF İM GELDİ KİZLAR!!!
Bugün evimize güneşimiz doğdu cok şükür. Yusuf Akif im evine geldi :) yarın tam 36 haftalik oluyor kuzum. Darısı diğer kuzularimiza ıns. İçimde kelebekler uçuşuyor anlatamam duygularımı...
Rabbim hepinize hayırlı dogumlar sağlıklı beboşver nasip etsin inş.
Eşimin nikah şhitleri ve 3-5 daha arkadaşı var. Ailecek görüşürüz kimi bekar ama onlarda aramızdadır geliş gidiş sürekli yaparız. Kendi arkadaşlarım gibi oldular. Benim arkadaşlarımla daha az görüşüyoruz genelde çoğu bekar evli olanlrla eşimin çok kafası uyuyup kaynaşamadık. Arkadaş iyi oluyorya. Bana hamilelik döneminde moralmen çok destekleri oldu valla. Yatma zorunluluğum olduğu dönemde sık sık geldiler ettilerBen de canim stresleniyorum.Biz size gelelim kismini cok iyi dusunmussun.Kv hicbir akrabasiyla beni yanastirmiyor, gecmiste dili yanmis sanirim.Bana su ana kadar hicbir akraba gelmedi.Mevlitte gelecekler evi gorecekler.Esimin bekarken takildigi arkadaslari da bir kez geldi,artik gorusmuyorlar.Zaten sosyal biri degil.Yani bize ne akraba ne arkadas gelir.Bu kadari da iyi degil ama.En azindan disarida yemek yiyecegimiz evde de cay,kahve icecegimiz arkadaslarimiz olsa.Genelde herkes calistigi icin evde misafir agirlamayi kimse sevmiyor sanirim.Ben agirladim da kimse bizi tekrar cagirmadi :)Napayim belki boylesi daha iyi.
Evet evet kutusuda değerlendirilir ismi yazacak nede olsa :) bende detaylıca bakmak için zaman ayırmalıyım en kısa zamandaAynen canım çok beğendim bende, sonradan kutusuna da tokalarını falan koyarız dedik
Alan arkadaşlarım da beğenince 100lük kutu sipariş vericem bende ama çok model var seçemedim
Valla öyle yemek yapmak bile işkence oldu. Kendimi taşıyamaz oldumben de işte.. yemeği bile zor yapıyorum resmen. heleki bugun hiç iyi hissetmiyorum kendimi.
Aa sende mi ikizsin maşallah topiğimizde baya oldu ikiz:) tedbiren koy çantana bende alırım belkiDoğum sonrası kanama regliden daha fazla oluyor ya benimde pedden tasarsa ondan nefret ediyorum iste, bide ikiz gebeyim daha fazlami olur kanama diye tedbiren aldim bulunsun, insallah ihtiyac olmaz fazla kanayip.
Ayyyyyy kalbim çıkacak yerinden hersey yolunda gider inşallah bizi habersiz bırakma lütfen allah yardimcin olsun inşallah darısı bizekizlar pazartesi ikizlerim geliyor Allahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Yurtdışındaki doktorlar biraz kuralcı haklısın. Benim doktorda okadar rahatki bazen bende sinir oluyorum. Ama bi yandanda o öyle rahat olmasa bendaha çok pimpirik olurumDruma göre hamile olduğum için herşey normal.. adamın rahatlığı bazen beni geriyor..normalde benim kan değerim düşük olur..eşime diyorum ki söyle kan değerlerime baksın ben söyleyince pimpirikli oluyorum..listede belirtilen kan tahlili haftası gelmediği için yapmadı.. artık kan tahlili haftası gelince yapıldı ve değerim 9,5 çıktı.. hemen ilaç yazdı.. benim söylediğinde yapılsaydı bu kadar düşmeyecekti...rabbime emanetiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?