2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de eşim kalacak onun için de ekleyeceğim sonradan, kıyafet koyayım bari nasıl gidicez dedin korktum:)) Allah utandırmasın hiç birimizi:)

kizlar pazartesi ikizlerim geliyorAllahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Canım çok sevindim gelsin pazartesi heyecan yaptım bende.sahlikla gelsinler artık erken dogum riski bitti nasıl olsa çok bile kaldılar

Ben 12 tane çantasına koydum. Bir pakette arabanın bagajına atacağım. Yetmezse aramaya gitmeyelim diye. Eşim arabadan alır gelir lazım olursa dedim.

kizlar pazartesi ikizlerim geliyorAllahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Canım sağlikla al kucaģina insalalhh dualarimiz seninle aman bizi habersiz birakma iyi olduğun zaman yaz buraya
ayyy çok heyecanli

Hım senin durumda kötüymüş. Bende ona bişey diyemiyorum atıyorum içime sonra bi patlama yaşıyorum eşime karşı 3 gün etkisinden kurtulamıyorum

Ay Allah kıvırcık saçlarına kurban olunur onların ya. Çok sewerim saçlı bebek:)

O da güzel :) ay o kadar kirletir mi altlarını bu afacanlar
Nst ye gittiğimde 3 günlük bebeğiyle birNevresim çarşaf getirmeye gerek var mı diye sordum. Gerek yok, terleyince hemen değiştiriyorlar çarşafları dediler. 1 pijama 1 gecelik götürmüşl. 3 tane alabilirsin terliyorsun dedi. Pijamayla daha rahat etmiş. Şal yelek gb bir şey al üşüyormuşuz. Bebek için 15 bez değiştirdik bir günde dedi. İki battaniyesine işemiş:)) 3 tane koy battaniye dedi. ben 2 penye 2 müslin 1 nohut battaniye alacağım. Çorap al kendin için dedi. Bebek için yedek kıyafet kesinlikle al. Altını değiştirirken kirlenebiliyor dedi. Acemiyiz sonuçta :)) 1 gün kalmış. Bir günde yaşananlar bunlar :))) Sezeryan olmasına rağmen aynı gün sütü gelmiş. Süt işi moral ve şartlanmakla alakalı demek ki. Biz sütümüz gelecek, Bebişlerimiz emecek diye şartlanalım.

Hiç merak etme sen tatlım gönlünü ferah tut. Sağlıklı olsunda miniklerimiz gerisi boş

Maşallah nekadar güzel nekadar sevindim çok şükür gözün aydın canım minik mi ya.hızlı büyür.inşallah

Eşimin nikah şhitleri ve 3-5 daha arkadaşı var. Ailecek görüşürüz kimi bekar ama onlarda aramızdadır geliş gidiş sürekli yaparız. Kendi arkadaşlarım gibi oldular. Benim arkadaşlarımla daha az görüşüyoruz genelde çoğu bekar evli olanlrla eşimin çok kafası uyuyup kaynaşamadık. Arkadaş iyi oluyorya. Bana hamilelik döneminde moralmen çok destekleri oldu valla. Yatma zorunluluğum olduğu dönemde sık sık geldiler ettiler

Aynen canım çok beğendim bende, sonradan kutusuna da tokalarını falan koyarız dedik
Alan arkadaşlarım da beğenince 100lük kutu sipariş vericem bende ama çok model var seçemedim
Evet evet kutusuda değerlendirilir ismi yazacak nede olsa :) bende detaylıca bakmak için zaman ayırmalıyım en kısa zamanda

Doğum sonrası kanama regliden daha fazla oluyor ya benimde pedden tasarsa ondan nefret ediyorum iste, bide ikiz gebeyim daha fazlami olur kanama diye tedbiren aldim bulunsun, insallah ihtiyac olmaz fazla kanayip.
Aa sende mi ikizsin maşallah topiğimizde baya oldu ikiz:) tedbiren koy çantana bende alırım belki

Yurtdışındaki doktorlar biraz kuralcı haklısın. Benim doktorda okadar rahatki bazen bende sinir oluyorum. Ama bi yandanda o öyle rahat olmasa bendaha çok pimpirik olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…