Amanınnnn 4.annemiz mi geliyorkizlar pazartesi ikizlerim geliyor Allahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Bende 2 2.5 litre içiyordum doktor cogalt dedi 1 hsftadir icim dışım su oldu yaGünde mutlaka 3 litre su içiyorum ben en başından beri
Okadar içmene rağmen çoğaltmı dedi maşallah. Benim doktor günde 1.5-2 litre içiyorsun dimi dedi dedim 3 litre içiyorum ben :)Bende 2 2.5 litre içiyordum doktor cogalt dedi 1 hsftadir icim dışım su oldu ya
Teşekkür ederim paylaştığın için canım :)) evet inş gelir sütlerimiz bol bol sağlıkla besleriz meleklerimizi:))Nst ye gittiğimde 3 günlük bebeğiyle birNevresim çarşaf getirmeye gerek var mı diye sordum. Gerek yok, terleyince hemen değiştiriyorlar çarşafları dediler. 1 pijama 1 gecelik götürmüşl. 3 tane alabilirsin terliyorsun dedi. Pijamayla daha rahat etmiş. Şal yelek gb bir şey al üşüyormuşuz. Bebek için 15 bez değiştirdik bir günde dedi. İki battaniyesine işemiş:)) 3 tane koy battaniye dedi. ben 2 penye 2 müslin 1 nohut battaniye alacağım. Çorap al kendin için dedi. Bebek için yedek kıyafet kesinlikle al. Altını değiştirirken kirlenebiliyor dedi. Acemiyiz sonuçta :)) 1 gün kalmış. Bir günde yaşananlar bunlar :))) Sezeryan olmasına rağmen aynı gün sütü gelmiş. Süt işi moral ve şartlanmakla alakalı demek ki. Biz sütümüz gelecek, Bebişlerimiz emecek diye şartlanalım.
Sen buraya dogum diye yazmaya basladiginda insallah 36 demistim :)Valla ne temiz kalpliyim ya,hissetmisim
U]
sagolasin canim
Amin canim insallah guzel hbrler vermek nasip olur insallah :)Canım gözün aydın şimdiden pazartesi hepimiz heyecanla güzel haberini bekliycez sağlıcakla gelsin kuzuların, 2 tane birden ne heyecanlı:)
Degil mi bende okudukca heyecanlaniyorum insallah hepimiz saglikla kavusalim canim cok sagol
Evet canim ya guzel dileklerin icin sagol insallah tatlimAy masallah canim.cok heyecanlandım.ikiz olmasına rağmen iyi dayandın canim.saglikla gelsinler insallah
Amin kuzum sagol artik bir bir yollucaz birbzi dogumlara insallahAyy canimmm çok heyecanlı, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını. .Allah yardımcın olsun senin de.
Okadar içmene rağmen çoğaltmı dedi maşallah. Benim doktor günde 1.5-2 litre içiyorsun dimi dedi dedim 3 litre içiyorum ben :)
Amin kuzum hayirlisiyla saglikla zamaninda kucaklayin hepiniz insallah
Amin canim insallah rabbim insallah sevincli haberler vermeyi nasip etsinCanım çok sevindim gelsin pazartesi heyecan yaptım bende.sahlikla gelsinler artık erken dogum riski bitti nasıl olsa çok bile kaldılar
arkadaşlar hastane çantasına koyduklarınızı paylaşır mısınız benimle ben şuan hazırlıyorum da eksik bişey olsun istemiyorum orda kalmayalım öyle :) teşekkür edwrm şimdiden
Benimkiler böyle canım.ben de hemen hemen hazırladım bir kaç eksik kaldı sadece.arkadaşlar hastane çantasına koyduklarınızı paylaşır mısınız benimle ben şuan hazırlıyorum da eksik bişey olsun istemiyorum orda kalmayalım öyle :) teşekkür edwrm şimdiden
Canim cok tesekkur ederim sen sessiz takipcisisin topigimizin seninle ozel konusmalarimizdada verdigin destek icin cok tesekkur ederim insallah sende saglikla zamaninda kucagina alirsin bebisiniCanım sağlikla al kucaģina insalalhh dualarimiz seninle aman bizi habersiz birakma iyi olduğun zaman yaz buraya
ayyy çok heyecanli
Ay bende bugün içmedim sütümüya. Kan ilacımla dengeleyemedim henüz bir türlüBi yandan su içiyorum bi yandan 1 kutu sutu bitirmeye çalışıyorumyemek yemeye vakit kalmıyor. Bence 3 yeter sen devam et
Evet cogumuzun tarihleri bir zaten sizler 36 bittimi korkmayin masallah birsey olmuyor bugun cokca 36 lik bebekler vardi hepsi saglikla dogmuslar
Amin kuzum insallah bir adim Daha yaklasiyorsun sende hepimiz saglikla kavusalim insallah genel olursa biraz gec yazarim ama spinal olursa odaya cikinca hemen yazabilirim.pzrts belli olcak o belden rahatsiz oldugum icin anestezi uzm karar vercekmisiz :)) hakkimizda hayirlisi tatlimAyyyyyy kalbim çıkacak yerinden hersey yolunda gider inşallah bizi habersiz bırakma lütfen allah yardimcin olsun inşallah darısı bize
Amin canim insallah oyle olur bizde en kotusune alistiriyoruz kendimizi ihtiyac olmaz insallahAllah kavuştursun
Benim oğlum 35te gelmişti küvez vs yaşamadık inŞAllah seninkiler de sağlıkla gelir kucağına
çok teşekkür ederim canım çok şükür eksiğimiz yok gibi bişeyBenimkiler böyle canım.ben de hemen hemen hazırladım bir kaç eksik kaldı sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?