2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar pazartesi ikizlerim geliyorAllahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Amanınnnn 4.annemiz mi geliyor teyteytey. Hemde bebişleri beşliyomuşuz teyteytey ay pazartesiye kadar senden önce biz dokuz doğururuz burda

Teşekkür ederim paylaştığın için canım :)) evet inş gelir sütlerimiz bol bol sağlıkla besleriz meleklerimizi:))

Okadar içmene rağmen çoğaltmı dedi maşallah. Benim doktor günde 1.5-2 litre içiyorsun dimi dedi dedim 3 litre içiyorum ben :)

Bi yandan su içiyorum bi yandan 1 kutu sutu bitirmeye çalışıyorumyemek yemeye vakit kalmıyor. Bence 3 yeter sen devam et

Canım çok sevindim gelsin pazartesi heyecan yaptım bende.sahlikla gelsinler artık erken dogum riski bitti nasıl olsa çok bile kaldılar
Amin canim insallah rabbim insallah sevincli haberler vermeyi nasip etsin
Icimize biraz su serpilsede risk herzaman varda bu tatliskolarda dogmak istiyor artik kaderimizi yasicaz artik :))

arkadaşlar hastane çantasına koyduklarınızı paylaşır mısınız benimle ben şuan hazırlıyorum da eksik bişey olsun istemiyorum orda kalmayalım öyle :) teşekkür edwrm şimdiden
arkadaşlar hastane çantasına koyduklarınızı paylaşır mısınız benimle ben şuan hazırlıyorum da eksik bişey olsun istemiyorum orda kalmayalım öyle :) teşekkür edwrm şimdiden
Benimkiler böyle canım.ben de hemen hemen hazırladım bir kaç eksik kaldı sadece.

Eklentiler

• image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 97
  • image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 92
Canım sağlikla al kucaģina insalalhh dualarimiz seninle aman bizi habersiz birakma iyi olduğun zaman yaz buraya
ayyy çok heyecanli
Canim cok tesekkur ederim sen sessiz takipcisisin topigimizin seninle ozel konusmalarimizdada verdigin destek icin cok tesekkur ederim insallah sende saglikla zamaninda kucagina alirsin bebisini bak gunler geciyor Allahin izniyle bundan sonra hep guzel haberler almak ve vermek dilegiyle tatlim

Evet cogumuzun tarihleri bir zaten sizler 36 bittimi korkmayin masallah birsey olmuyor bugun cokca 36 lik bebekler vardi hepsi saglikla dogmuslar

Allah kavuştursun
Benim oğlum 35te gelmişti küvez vs yaşamadık inŞAllah seninkiler de sağlıkla gelir kucağına

Ayyyyyy kalbim çıkacak yerinden hersey yolunda gider inşallah bizi habersiz bırakma lütfen allah yardimcin olsun inşallah darısı bize
Amin kuzum insallah bir adim Daha yaklasiyorsun sende hepimiz saglikla kavusalim insallah genel olursa biraz gec yazarim ama spinal olursa odaya cikinca hemen yazabilirim.pzrts belli olcak o belden rahatsiz oldugum icin anestezi uzm karar vercekmisiz :)) hakkimizda hayirlisi tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…