Aman dur kiz :)) nereye daha var saglikla zaninda gelsin bebislerimizAmanınnnn 4.annemiz mi geliyorteyteytey. Hemde bebişleri beşliyomuşuz teyteytey ay pazartesiye kadar senden önce biz dokuz doğururuz burda
Amin kuzum insallah cok tesekkur ederim darisi sirayla zamaninda hepinizin basina insallah :)Melissa81 ne kadar heycanlı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki meleğini :)
Kız da olunca gelsin tokalar :)Ay Allah kıvırcık saçlarına kurban olunur onların ya. Çok sewerim saçlı bebek:)
Dualarımız seninle ve diğer annelerimizle olacak canım :) maşallah srnin bebişlere ben bile erken doğum riski yaşadım bitaneyle seninkiler seni hiç üzmediler. Tombişkoda olmuşlar daha nolsun:)Aman dur kiz :)) nereye daha var saglikla zaninda gelsin bebislerimiz
Tabi suan kuvezde olan iki bebisimizde annelerine biran once kavussun..pzrts bol bol dualarinizi bekliyorum canlarim:))
Bizim tokalar bandanalar set set hazır :)))Kız da olunca gelsin tokalar :)
Akinti oluyor canim.Iliski derken koltuga cok iliskinim cunku uzerinden kalkacak halim yok :)Mesela bir dus aliyorum ayakta yorulup oturuyorum,kalkmak isteyince bacaklarimda beni yukari cekecek guc kalmiyor.En son annem cekistire cekistire cikardi.Simdi oturarak dus aliyorum:)Dusla iliskim de boyle :)Herkese iyi geceler :) arkadaşlar bi sorum olcak benim çok akıntım var sizde de böyle oluyo mu özellikle ilişki sirasinda da çok oluyo acaba normal mi bejim gibi olan var mı icinizde??
Akıntı benim de oluyor ama ilişki mi o da ne demek istiyorum. Biz kardeş kardeş takılıyoruz. Eşim sarılırken bile korkuyo daHerkese iyi geceler :) arkadaşlar bi sorum olcak benim çok akıntım var sizde de böyle oluyo mu özellikle ilişki sirasinda da çok oluyo acaba normal mi bejim gibi olan var mı icinizde??
Ahahaha benim de en sıkı ilişkim koltukla.Akinti oluyor canim.Iliski derken koltuga cok iliskinim cunku uzerinden kalkacak halim yok :)Mesela bir dus aliyorum ayakta yorulup oturuyorum,kalkmak isteyince bacaklarimda beni yukari cekecek guc kalmiyor.En son annem cekistire cekistire cikardi.Simdi oturarak dus aliyorum:)Dusla iliskim de boyle :)
Bütün dualarimiZ seninle allahın izniyle hersey yolunda gidecek inşallahAman dur kiz :)) nereye daha var saglikla zaninda gelsin bebislerimiz
Tabi suan kuvezde olan iki bebisimizde annelerine biran once kavussun..pzrts bol bol dualarinizi bekliyorum canlarim:))
Ayy benimdeeee:)))Biz hamileliği ogrendigimizden beri kardeş kardeş takılıyoruz:))Aynı yatakta bile yatmiyoruz, eşim oğlumla yatiyo, brn oğlumun yatağında:)))Ahahaha benim de en sıkı ilişkim koltukla.
Yaa cok heycanlandim sen dogurunca bende doguma yaklastigima inanacaktim vee geliyor ikizlerr. Allahin izniyle saglikla kavus insallahkizlar pazartesi ikizlerim geliyor Allahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Amin canim insallah guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim :) hayirlisiyla zamaninda cumlemize nasip olsun insallahMelissa81 caaaaanım çok heyecanlı bir bekleyiş olmalı. Biz şurda 40 lı günlere bile az kaldı diyoruz, sen ikizlere pazartesi kavuşuyorsun kuzum. Sağlıkla, kolaylıkla, bereketleriyle gelsinler. Dünyaya sevgi, ana babalarına bolluk ve huzur getirsinler inşallah.
Amin kuzum insallah hic gelmicek gibi dimi ama aslinda 2-3 hafta sonra patir patir dokulecek topik hastanelere :)Yaa cok heycanlandim sen dogurunca bende doguma yaklastigima inanacaktim vee geliyor ikizlerr. Allahin izniyle saglikla kavus insallah
Ah canım o patirtiyi sen başlat bakalım ne yalan söyliyim ben de artık doğsun istiyorum uykusuz geceler mafetti beni bebeğim için uykusuz kalayım ama bu ağrı sizi ellerimin ayaklarımın uyuşması beni çıldırttıAmin kuzum insallah hic gelmicek gibi dimi ama aslinda 2-3 hafta sonra patir patir dokulecek topik hastanelere :)
Ah canım o patirtiyi sen başlat bakalım ne yalan söyliyim ben de artık doğsun istiyorum uykusuz geceler mafetti beni bebeğim için uykusuz kalayım ama bu ağrı sizi ellerimin ayaklarımın uyuşması beni çıldırttı
Bende cok eklem agrisi cekiyorum cekmedim dizlerimden cektigim kadar :)Ah canım o patirtiyi sen başlat bakalım ne yalan söyliyim ben de artık doğsun istiyorum uykusuz geceler mafetti beni bebeğim için uykusuz kalayım ama bu ağrı sizi ellerimin ayaklarımın uyuşması beni çıldırttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?