2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amanınnnn 4.annemiz mi geliyor teyteytey. Hemde bebişleri beşliyomuşuz teyteytey ay pazartesiye kadar senden önce biz dokuz doğururuz burda
Aman dur kiz :)) nereye daha var saglikla zaninda gelsin bebislerimiz
Tabi suan kuvezde olan iki bebisimizde annelerine biran once kavussun..pzrts bol bol dualarinizi bekliyorum canlarim:))

Kizlar bizde heyecan dorukta tabi cok sık giremeyebilirim ama mutlaka yazarim herbirinize ayri ayri tesekkur ederim atladigim alintilamadigim varsa affedin hakkinizi helal edin kac aylardir burda herkesden yakin dost olduk destek olduk kirdiklarim uzduklerim varsa ve diger hersey icin hakkinizi helal edin..insallah rabbim guzel hbrler vermeyi nasip etsin cumlemize..listemizi acip giderken okuyacagim ayrica..buralardayim ama bunlari yazmak istedim..:))
Insanin ustune bir kurbanlik koyun modu cokuyor :)

Tabi suan kuvezde olan iki bebisimizde annelerine biran once kavussun..pzrts bol bol dualarinizi bekliyorum canlarim:))
Dualarımız seninle ve diğer annelerimizle olacak canım :) maşallah srnin bebişlere ben bile erken doğum riski yaşadım bitaneyle seninkiler seni hiç üzmediler. Tombişkoda olmuşlar daha nolsun:)

Herkese iyi geceler :) arkadaşlar bi sorum olcak benim çok akıntım var sizde de böyle oluyo mu özellikle ilişki sirasinda da çok oluyo acaba normal mi bejim gibi olan var mı icinizde??

Herkese iyi geceler :) arkadaşlar bi sorum olcak benim çok akıntım var sizde de böyle oluyo mu özellikle ilişki sirasinda da çok oluyo acaba normal mi bejim gibi olan var mı icinizde??
Akinti oluyor canim.Iliski derken koltuga cok iliskinim cunku uzerinden kalkacak halim yok :)Mesela bir dus aliyorum ayakta yorulup oturuyorum,kalkmak isteyince bacaklarimda beni yukari cekecek guc kalmiyor.En son annem cekistire cekistire cikardi.Simdi oturarak dus aliyorum:)Dusla iliskim de boyle :)

Melissa81 caaaaanım çok heyecanlı bir bekleyiş olmalı. Biz şurda 40 lı günlere bile az kaldı diyoruz, sen ikizlere pazartesi kavuşuyorsun kuzum. Sağlıkla, kolaylıkla, bereketleriyle gelsinler. Dünyaya sevgi, ana babalarına bolluk ve huzur getirsinler inşallah.

Akıntı benim de oluyor ama ilişki mi o da ne demek istiyorum. Biz kardeş kardeş takılıyoruz. Eşim sarılırken bile korkuyo da

Ahahaha benim de en sıkı ilişkim koltukla.

Bütün dualarimiZ seninle allahın izniyle hersey yolunda gidecek inşallah

kizlar pazartesi ikizlerim geliyorAllahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Yaa cok heycanlandim sen dogurunca bende doguma yaklastigima inanacaktim vee geliyor ikizlerr. Allahin izniyle saglikla kavus insallah

Amin canim insallah guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim :) hayirlisiyla zamaninda cumlemize nasip olsun insallah

Amin kuzum insallah hic gelmicek gibi dimi ama aslinda 2-3 hafta sonra patir patir dokulecek topik hastanelere :)
Ah canım o patirtiyi sen başlat bakalım ne yalan söyliyim ben de artık doğsun istiyorum uykusuz geceler mafetti beni bebeğim için uykusuz kalayım ama bu ağrı sizi ellerimin ayaklarımın uyuşması beni çıldırttı

Daha dur canim bize var daha insallahaz kaldi dayan. Benimde sağ elim feci oluyo uyusunca karincalaniyo canim cok aciyo ama kalkinca geciyo gene biraz. Her yerim odem oldu

Bende cok eklem agrisi cekiyorum cekmedim dizlerimden cektigim kadar :)
Sen calistinda ondan bukadar yordu seni hep dinlen tatlim insallah saglikla sihatle zamaninda gelsin bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…