2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kız Allah iyiliğini versin bu saatte kopardın beni

Ayy çok sevindim ne mutlu sana benim içim kıpır kıpır oldu inşallah Çınar ve Elis bebekte biran önce sağlıklarına annelerine ve evlerine kavuşur

Günaydın Tatlı anneler

Çoook Duygulandim Kaç sayfa birikmiş oku oku bitmedi..
Kimsemiz yok diye üzülen olmayacak topikte.. Aslinda cok sansliymisiz baksaniza dunden beri herkes Melissa81 icin dua ediyor iyi dileklerini gonderiyor.

Kac kisiye nasip olur bu guzel dilekler temenniler .. İYİKI VARSİNİZ ❤

Duygusal mod 1234

Ayy yarım gün girmedim 40 sayfa birikmiş burada neler neler olmuş böyle çok heyecanlandım @selo86 bebeğine kavuşmuş Melissa81 bebeklerine kavuşacakmış çok duygulandım
Melissa81 canım tüm dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah biz bu kadar heyecanlandık seni tahmin bile edemiyorum Allah yardımcın olsun inşallah
Bu arada 70 ile 90 arasını daha okuyamadım birara onlarıda okuyacağım merak ediyorum iyiki varsınız kızlar

Canim benim cok sevindim bebislerine kavusmana. Allah'im sag saglim kucagina almayi nasio etsin. Dualarimiz seninle olacak insallah kuvoze bile girmeye gerek duymadan kavusacaksin miniklerine. Pazartesi bizde tum gun seni beklicez emin ol. Bizede dua et ve habersiz birakma. Miniklerine bizim icin de sarilio kokusunu cek icine... ay ne guzel ya darisi bize insallah artik

kizlar pazartesi ikizlerim geliyorAllahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Canım Rabbim sağlıkla kavuşmayı, hemen kucağına almayı nasip etsinZaman ne çabuk geçiyor hamilelik haberini aldığımız gün aklıma geldi Çok sevindim kiloları da iyi takipte olacağım

Daha dur canim bize var daha insallahaz kaldi dayan. Benimde sağ elim feci oluyo uyusunca karincalaniyo canim cok aciyo ama kalkinca geciyo gene biraz. Her yerim odem oldu
Ödem bende de başladı ellerim ayaklarım şişiyor ayakta kalınca hayırlısıyla çoğu gitti azı kaldı

kizlar pazartesi ikizlerim geliyorAllahin izniyle..sancilarim artti dr artik riskgirmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Ay yazmışsın zaten cok heyecanlı rabbim hayırlısıyla kucagîna almayı nasip etsin insallah yavrularını bu zamana kadar xok iyi durdu kuzular kac kilo olmuslar peki

Bende cok eklem agrisi cekiyorum cekmedim dizlerimden cektigim kadar :)
Sen calistinda ondan bukadar yordu seni hep dinlen tatlim insallah saglikla sihatle zamaninda gelsin bebisler
Canım sende ikiz taşıdın kolay değil çok şükür büyüttün kocaman oldular kucağına alma zamanı geldi :)

gözünaydın canım güle güle büyüt bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…