Kız Allah iyiliğini versin bu saatte kopardın beniAkinti oluyor canim.Iliski derken koltuga cok iliskinim cunku uzerinden kalkacak halim yok :)Mesela bir dus aliyorum ayakta yorulup oturuyorum,kalkmak isteyince bacaklarimda beni yukari cekecek guc kalmiyor.En son annem cekistire cekistire cikardi.Simdi oturarak dus aliyorum:)Dusla iliskim de boyle :)
Sütü içmeyi bıraktığım an diş etlerim kanıyor bebek büyümesi duruyor çok omemliiAy bende bugün içmedim sütümüya. Kan ilacımla dengeleyemedim henüz bir türlü
Ayy çok sevindim ne mutlu sana benim içim kıpır kıpır oldu inşallah Çınar ve Elis bebekte biran önce sağlıklarına annelerine ve evlerine kavuşurYUSUF AKİF İM GELDİ KİZLAR!!!
Bugün evimize güneşimiz doğdu cok şükür. Yusuf Akif im evine geldi :) yarın tam 36 haftalik oluyor kuzum. Darısı diğer kuzularimiza ıns. İçimde kelebekler uçuşuyor anlatamam duygularımı...
Rabbim hepinize hayırlı dogumlar sağlıklı beboşver nasip etsin inş.
Allah sag salim kavusmak nasip etsin canim cok heyecanli gercektenkizlar pazartesi ikizlerim geliyor Allahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Allah sag salim kavusmak nasip etsin canim cok heyecanli gercektenkizlar pazartesi ikizlerim geliyor Allahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Canim benim cok sevindim bebislerine kavusmana. Allah'im sag saglim kucagina almayi nasio etsin. Dualarimiz seninle olacak insallah kuvoze bile girmeye gerek duymadan kavusacaksin miniklerine. Pazartesi bizde tum gun seni beklicez emin ol. Bizede dua et ve habersiz birakma. Miniklerine bizim icin de sarilio kokusunu cek icine... ay ne guzel ya darisi bize insallah artikKizlar bizde heyecan dorukta tabi cok sık giremeyebilirim ama mutlaka yazarim herbirinize ayri ayri tesekkur ederim atladigim alintilamadigim varsa affedin hakkinizi helal edin kac aylardir burda herkesden yakin dost olduk destek olduk kirdiklarim uzduklerim varsa ve diger hersey icin hakkinizi helal edin..insallah rabbim guzel hbrler vermeyi nasip etsin cumlemize..listemizi acip giderken okuyacagim ayrica..buralardayim ama bunlari yazmak istedim..:))
Insanin ustune bir kurbanlik koyun modu cokuyor :)
Canım Rabbim sağlıkla kavuşmayı, hemen kucağına almayı nasip etsinkizlar pazartesi ikizlerim geliyor Allahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Canım haftayamı doğum günün belli oldumu tam kaçıncı haftada almıs olucak ay heyecanlandımCanim ben 34 te biraktim dr sordum belirli bir koruma suresi var dedi haftayada dogumum olcak insallah bir iki hafta once birakmis oldum
Ödem bende de başladı ellerim ayaklarım şişiyor ayakta kalınca hayırlısıyla çoğu gitti azı kaldıDaha dur canim bize var dahainsallahaz kaldi dayan. Benimde sağ elim feci oluyo uyusunca karincalaniyo canim cok aciyo ama kalkinca geciyo gene biraz. Her yerim odem oldu
Ay yazmışsın zaten cok heyecanlı rabbim hayırlısıyla kucagîna almayı nasip etsin insallah yavrularını bu zamana kadar xok iyi durdu kuzular kac kilo olmuslar pekikizlar pazartesi ikizlerim geliyor Allahin izniyle..sancilarim artti dr artik riskgirmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Canım sende ikiz taşıdın kolay değil çok şükür büyüttün kocaman oldular kucağına alma zamanı geldi :)Bende cok eklem agrisi cekiyorum cekmedim dizlerimden cektigim kadar :)
Sen calistinda ondan bukadar yordu seni hep dinlen tatlim insallah saglikla sihatle zamaninda gelsin bebisler
Benimki 3den 4e cıkar dedi canımOkadar içmene rağmen çoğaltmı dedi maşallah. Benim doktor günde 1.5-2 litre içiyorsun dimi dedi dedim 3 litre içiyorum ben :)
Iliski sorusu cok seviyorum,Haydar Dumen e bagliyorum.8 aylik olduk neredeyse ya sasirdim canim.Tabi herkesin enerji duzeyi,ihtiyaclari farkliKız Allah iyiliğini versin bu saatte kopardın beni
YUSUF AKİF İM GELDİ KİZLAR!!!
Bugün evimize güneşimiz doğdu cok şükür. Yusuf Akif im evine geldi :) yarın tam 36 haftalik oluyor kuzum. Darısı diğer kuzularimiza ıns. İçimde kelebekler uçuşuyor anlatamam duygularımı...
Rabbim hepinize hayırlı dogumlar sağlıklı beboşver nasip etsin inş.
kizlar pazartesi ikizlerim geliyor Allahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
:)))) melissa :))))Amin kuzum insallah hic gelmicek gibi dimi ama aslinda 2-3 hafta sonra patir patir dokulecek topik hastanelere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?