Benim dişeti sorunum yok şükür. Yeni içmeye başladım zatenSütü içmeyi bıraktığım an diş etlerim kanıyor bebek büyümesi duruyor çok omemlii
Sıcakta içiliyor Allahtan kolaylıklaBenimki 3den 4e cıkar dedi canım
Çok tatlısınya valla gece ağrıdan uyuyamamıştım mesajına güldüm o halde :) ben kendimi taşıyamıyorum bırak ilişkiyi adamı göresim yok. Bu aralar bi kaşık suda boğucam zaten :)Iliski sorusu cok seviyorum,Haydar Dumen e bagliyorum.8 aylik olduk neredeyse ya sasirdim canim.Tabi herkesin enerji duzeyi,ihtiyaclari farkli
Bana da oyle oldu ya,gicik oluyorum son gunlerde.Çok tatlısınya valla gece ağrıdan uyuyamamıştım mesajına güldüm o halde :) ben kendimi taşıyamıyorum bırak ilişkiyi adamı göresim yok. Bu aralar bi kaşık suda boğucam zaten :)
Kan ilacı içiyorum 5 dk sonra süt içiyorum olmazmiymis öyle ?Ay bende bugün içmedim sütümüya. Kan ilacımla dengeleyemedim henüz bir türlü
Neyseki son 30 diyorum, bitsede gitsek modundayım. Ağrılarımda gittikçe şiddetini artırıyo zatenBana da oyle oldu ya,gicik oluyorum son gunlerde.
Olmaz tabiki. Kan ilacından ne bir saat öncede ne de içtikten 2 saat sonra süt ve süt ürünleri tüketilmemeliKan ilacı içiyorum 5 dk sonra süt içiyorum olmazmiymis öyle ?
Benimde hiç icimden ona yaklaşmak gelmiyor hormonlardanmidirki??Çok tatlısınya valla gece ağrıdan uyuyamamıştım mesajına güldüm o halde :) ben kendimi taşıyamıyorum bırak ilişkiyi adamı göresim yok. Bu aralar bi kaşık suda boğucam zaten :)
O zaman dikkat edeyim bundan sonra sağolOlmaz tabiki. Kan ilacından ne bir saat öncede ne de içtikten 2 saat sonra süt ve süt ürünleri tüketilmemeli
Rabbim sağlık sıhhatle kavuştursun inş canım kolaylıklar versinAmin kuzum insallah hic gelmicek gibi dimi ama aslinda 2-3 hafta sonra patir patir dokulecek topik hastanelere :)
Bn bugun yıkamaya başladım.. dün etiketleri kestim.. az önce bi parti makinaya attım ...Evi toplayıp ütüye başlamam lazım çantayı hazırlayamıcam bu gidişle biri beni dürtsün :)))))
Kizlar bizde heyecan dorukta tabi cok sık giremeyebilirim ama mutlaka yazarim herbirinize ayri ayri tesekkur ederim atladigim alintilamadigim varsa affedin hakkinizi helal edin kac aylardir burda herkesden yakin dost olduk destek olduk kirdiklarim uzduklerim varsa ve diger hersey icin hakkinizi helal edin..insallah rabbim guzel hbrler vermeyi nasip etsin cumlemize..listemizi acip giderken okuyacagim ayrica..buralardayim ama bunlari yazmak istedim..:))
Insanin ustune bir kurbanlik koyun modu cokuyor :)
BİLemiyorumki valla hepimizde oluyosa hormonlardan demekkiBenimde hiç icimden ona yaklaşmak gelmiyor hormonlardanmidirki??
Ne demem rica ederimO zaman dikkat edeyim bundan sonra sağol
Kalk kız doğurcan nerdeyse hemencik ütüle eşyalarıda çantanı hazırla. Bebişin çıplak mı kalsınEvi toplayıp ütüye başlamam lazım çantayı hazırlayamıcam bu gidişle biri beni dürtsün :)))))
Amanın emekliye ayrılmışsın senden daha bişi olmaz kızİlişki konuları benide dürttühamile kalmk için 4 yıl neler neler yaptık eşimle hamile kaldım adamı görmek istemiyordum derken doğum oldu zar zor yanyana gelebiliyorduk ki yine hamile kaldım halen nasıl kaldığıma şaşıyoruz .. adam iki yıldır bana hasret .. hamile olduğumda eşimle kardeş gibi oluyoruz yanıma yaklaşmasını istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?