2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Iliski sorusu cok seviyorum,Haydar Dumen e bagliyorum.8 aylik olduk neredeyse ya sasirdim canim.Tabi herkesin enerji duzeyi,ihtiyaclari farkli
Çok tatlısınya valla gece ağrıdan uyuyamamıştım mesajına güldüm o halde :) ben kendimi taşıyamıyorum bırak ilişkiyi adamı göresim yok. Bu aralar bi kaşık suda boğucam zaten :)

Çok tatlısınya valla gece ağrıdan uyuyamamıştım mesajına güldüm o halde :) ben kendimi taşıyamıyorum bırak ilişkiyi adamı göresim yok. Bu aralar bi kaşık suda boğucam zaten :)
Benimde hiç icimden ona yaklaşmak gelmiyor hormonlardanmidirki??

İlişki konuları benide dürttü hamile kalmk için 4 yıl neler neler yaptık eşimle hamile kaldım adamı görmek istemiyordum derken doğum oldu zar zor yanyana gelebiliyorduk ki yine hamile kaldım halen nasıl kaldığıma şaşıyoruz .. adam iki yıldır bana hasret .. hamile olduğumda eşimle kardeş gibi oluyoruz yanıma yaklaşmasını istemiyorum

Ay ya ne tatlısın, kurbanlık koyun modu çöküo demek :))) Sağlıkla sıhhatle al inşallah bebişlerini kucağına canım, dualarımız seninle.

Amanın emekliye ayrılmışsın senden daha bişi olmaz kız

Günaydın güzel gebisler siteye bi girdim melisanin yazisini gördüm hızlı hızlı sayfaları okudum Rabbim ne kadar heyecanlı birde planlı doğum olunca :)) Melissa81 canım Rabbim sağlıkla kavustursun inşallah çok heyecan yaptım ne kadar güzel maşallah size @selo86 canım senin de gözün aydın yavru meleğine kavusmussun Allah evinizden mutluluğu eksik etmesin oglusuna doya doya bakarsın inşallah darısı bizlere vakitli sağlıklı şekilde kavuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…