Sagol cnm Allah razi olsun . Darısı sizlere ıns. Melissa doğum mu yaptı kaçırdım bi bakayim sayfalara heyecan yaptım bende :)Günaydın güzel gebisler siteye bi girdim melisanin yazisini gördüm hızlı hızlı sayfaları okudum Rabbim ne kadar heyecanlı birde planlı doğum olunca :))Melissa81 canım Rabbim sağlıkla kavustursun inşallah çok heyecan yaptım ne kadar güzel maşallah size Bir-Yolcu canım senin de gözün aydın yavru meleğine kavusmussun Allah evinizden mutluluğu eksik etmesin oglusuna doya doya bakarsın inşallah darısı bizlere vakitli sağlıklı şekilde kavuşuruz inşallah
Sagol cnm Allah razi olsun :) Rabbim sanada saglikla nasip etsin inş.Bir-Yolcu gözünaydın canım rabbim mutlulupunuzu daim etsin
Sagol cnm :) darisi sana ıns. Sagliklagözünaydın canım güle güle büyüt bebeğini
:))))))Kalk kız doğurcan nerdeyse hemencik ütüle eşyalarıda çantanı hazırla. Bebişin çıplak mı kalsın
Amin cnm dualarımız onlarla saglikla gelsin kuzularimiz evlerine,Ayy çok sevindim ne mutlu sana benim içim kıpır kıpır oldu inşallah Çınar ve Elis bebekte biran önce sağlıklarına annelerine ve evlerine kavuşur
Haftaya pazartesi yapıcak:)Sagol cnm Allah razi olsun . Darısı sizlere ıns. Melissa doğum mu yaptı kaçırdım bi bakayim sayfalara heyecan yaptım bende :)
Oyleymis cnm, ben çok şey kaçırıyorumHaftaya pazartesi yapıcak:)
Amiin inşallah saol canm evet mübarek günlerde evimize neşe katıcak minik yavrularmz geliyor sende evine aldık artık bebişini ohh darısı bize inşallah :) en çok kacncı oğlana bnzio yusuf akif:)Oyleymis cnm, ben çok şey kaçırıyorum
Artık yavaş yavaş bebeklerimiz gelecek bundan sonra :) Allah hepinizin yardımcısı olsun inş. Ne güzel ayda doguyor kuzularimiz
Canm ayaklarnı yukarda tut ve bol su iç BN suyu artrdım iyi geldi çok şişodu bnmde bide tuzlu yemeGünaydın hanımlar.. herkese güzel bir gün diliyoruz..Melissa81 canım pzt sorunsuz bi şekilde bebeklerini kucağına alırsın inşaallah.. dualarımız seninle.. kızlar ayaklarımın üzerine basmakta zorluk çekiyorum.. üstüde altıda şiş.. benim gibi olan var mı??
Ben de abartmistim mavi cok fazlaydi,sonra beyaz sonra kirmizi.Bir tane yesil tulum almisim.Artik mavi bisi almamBu da benim hastane çantama koyduklarım.. Ve ütülenecekler :) maviyi biraz abartmışım galiba :)
Bizde pembeyi abarttıkBu da benim hastane çantama koyduklarım.. Ve ütülenecekler :) maviyi biraz abartmışım galiba :)
Bu da benim hastane çantama koyduklarım.. Ve ütülenecekler :) maviyi biraz abartmışım galiba :)
Benimde maviler abartılı biraz :))) mavi almıcam dedikce mavi denk geldiBu da benim hastane çantama koyduklarım.. Ve ütülenecekler :) maviyi biraz abartmışım galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?