2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol cnm Allah razi olsun . Darısı sizlere ıns. Melissa doğum mu yaptı kaçırdım bi bakayim sayfalara heyecan yaptım bende :)

Melissa81 mesajını aradım bulamadım . Bir an dogum yaptin sandim. Sagliklica gelsin kuzuların insAllah. Dualarım seninle, bol bol uyu dinlen şu bir kac gün :) sen bizden daha çok efor harcayacaksin. Allah yardimcin olsun cnm, ❤

Günaydın hanımlar.. herkese güzel bir gün diliyoruz.. Melissa81 canım pzt sorunsuz bi şekilde bebeklerini kucağına alırsın inşaallah.. dualarımız seninle.. kızlar ayaklarımın üzerine basmakta zorluk çekiyorum.. üstüde altıda şiş.. benim gibi olan var mı??

Oyleymis cnm, ben çok şey kaçırıyorum

Artık yavaş yavaş bebeklerimiz gelecek bundan sonra :) Allah hepinizin yardımcısı olsun inş. Ne güzel ayda doguyor kuzularimiz
Amiin inşallah saol canm evet mübarek günlerde evimize neşe katıcak minik yavrularmz geliyor sende evine aldık artık bebişini ohh darısı bize inşallah :) en çok kacncı oğlana bnzio yusuf akif:)

Canm ayaklarnı yukarda tut ve bol su iç BN suyu artrdım iyi geldi çok şişodu bnmde bide tuzlu yeme

Bir-Yolcu canm nasılsın bebeğin nasıl alıştımı evine sadece anne sütü aliyor dimi? senin lohusalik nasıl geçiyor ay cokmu soru sordum ne

Ayy kızlar banka isini hallettim geldim ama yolda 5ten fazla dinlendim oturdum. Bu son gidisimdi, daha da gitmem. Okullar kapandiktan sonra tum dış isleri esime devredecegim. Ben internet subedekileri yaparım sadece. Bugun yatirmam gerekiyordu cunku annemlerin bu krediden haberi yok. Yoksa babama rica ederdim yatırırdı. Yormayin kendinizi artık. Icerde temizlik yapiliyor, ben geldim uzaniyorum. Allah saglicakla yavrularimizi ( ruhen, bedenen, zihnen) kucagimiza almayi nasip etsin. Zamaninda gelsinler insaalh. Rabbim evlat isteyenlere bu duyguyu nasip etsin. Issizlere is, okuyanlara basari, borclulara kolaylik nasip etsin rabbim. Evlenmek isteyenleri hayirli insanlarla karsilastirsin, herkesin bir yuvasi olsun. Rabbim hastanede olanlara, hastalara, dertlilere sifa versin. Yol gostersin. Bizleri yolundan ayirmasin. Bugun cuma ve ramazan ayindayiz yaa dua edesim geldi. Ne zaman disarda beni bir teyze gorse hep dua ederler. Onlardan gecti sanirim:)) amiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…