2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin inşallah allah herkesin derdine derman versin allah imtihanımizi hafifletsin inşallah

Bu da benim hastane çantama koyduklarım.. Ve ütülenecekler :) maviyi biraz abartmışım galiba :)
Benim doğum yapacağım hastane hiçbirşey istemiyor.. sadece bebiş hastaneden çıkarken kıyafet o kadar.. bez, biberon, mama vs.. hiçbirşey getirmeyin dediler..hastanedekiler kullanılacakmış.. anne için sadece pijama yada rahat edebileceği genis t-shirt , leggings, dudak icin krem.. kanama icin hastane orkid veriyormus.. kalin olanlardan, rahat edemezsen onu kendin getirebiliyorsun.. vakit gecirmek icin kitap vs..benim icim rahat etmez ben yinede herseyimi toplar giderim.. kullanilan kullanilir, kullanilmayani eve geri getiririm..

Canm ayaklarnı yukarda tut ve bol su iç BN suyu artrdım iyi geldi çok şişodu bnmde bide tuzlu yeme
Tşk ederim canım..Bol su iciyorum ama sanırım tuzu azaltsam iyi olacak.. bacaklarımda bişey yok sadece ayaklarım şiş ve o kadar gergin ki ayagım yırtılıp içinden bi ayak daha çıkacak gibi hissediyorum :))

guldurdun beni ya .. Evet tuzu azalt ve uzan ayagnı yüksekte tut iner. Bnde koltukta oturunca ayak yerde olunca çok şişiyor

Selam kızlar hayırlı cumalar
Melissa hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin Rabbim
Artık patır patır dökülcez
Benim gibi temmuza kalan cok olmayacak sanırım
Kuzumla kavusmama 1 kaldı
Daha bu haftasonu almaya baslıcam herşeyi baby shower baya hediye geldi bakalım benım ne kadar masrafım olcak

Bir-Yolcu canm nasılsın bebeğin nasıl alıştımı evine sadece anne sütü aliyor dimi? senin lohusalik nasıl geçiyor ay cokmu soru sordum ne
Iyiyim cnm cok sukur, uyuyor çoğunlukla:) sadece emiyor evet. Lohusalik yaşamaya pek fırsat olmadı cnm hastaneye gidip gelmekten birde beklemedigim bi anda dogum olduğundan mıdır nedir. Bi şok etkisi yaptı bende, doğum yapmış gibi hissetmiyorum kendimi. Ama duygusallık fazlalasti oda yapimda var zaten.
Belki bundan sonra başlar bilmiyorum, eve yeni geldiya kuzum :)
Sor tabi cnm, daha paylaşacağımız çok şey var burada :)

Amiin inşallah saol canm evet mübarek günlerde evimize neşe katıcak minik yavrularmz geliyor sende evine aldık artık bebişini ohh darısı bize inşallah :) en çok kacncı oğlana bnzio yusuf akif:)
Cok sukur ya geldi kuzum, sizede sayılı günler kaldı. Hayirlisiyla gelecekler insAllah.
Ortaya karışık bu :) 3 abisindende birseyler var sanki. Daha değişir tabi ama resmen anne karnındaki oluşumunu izliyorum. Kirpikler 3 gündür çıkmaya uzamaya başladı doğduğunda yoktu. Kulaklar kemikleşiyor emzirirken bukuluyorlardi sürekli düzüyordum :) yanaklar doluyor. An ve an degisiyor gözümün önünde mucizem

Amin canım allah dualarını kabul etsin bendende herkes dua istiyor hamilelerin duasi kabul olur diyorlar kim sınava girse dua ettiriyorlar :)) bende aileme cok dua ediyorum cok duamı aldılar cok yardımları dokundu bu zamana kadar dogurmadîysam onların sayesinde birazda allah hepsinden razı olsun hamile insanı evinde agîrlamak bile cok sevapmış keske herkes farkında olsa

Ben ben ben. Artık her yerim sızlıyo. Ama kasık ağrımdan ellerimi ayaklarımı unuttum yeminle.

Ahh kıyamam kuzuma maşallahh maşallah buyusunde annesini hiç uzmesn inşallahh sütun şifa versn kocaman olsun yavrun

Zor günlerimizde hep bir arada olduk, mutluluğuda paylaşmayı hakettik

Ben penye battaniyeyi koydum canım hemşireye vereceklerimin arasına..odaya gelince de çok sıcak olursa incecik örterim müslini diye düşündüm
Yemgem geçen yıl doğum yaptı temmuzda bide ant ebeler iki kat giydirmiş bide iki kat sarmışlar ısınmamış ikizlerdi benimde kafam karıştı kaldı sorup duruyorum o yüzden

Ben son aldıklarımı yıkadım biberonları emzikleri kaynattım senin yazını görünce bide kendimi dürttüm :)))
Bende bebeğinkileri bitirdim oldum kendi pijamalarıma geçemedim belim ağrıdı ayaklarımd şişmeye başladı artık arkası ne zaman olur bilmiyorumm :))) beni tekrar dürtersin artık canımm bu arada 12 takım olmuş yetermi hepsi 0 aylık değil ay ay karışık memlekete gidicem bir buçuk ay için azmı

Bugün işin son gunuydu. Bu hafta zaten 2-3 saat calisip döndüm eve. Bakalim 9 senedir calismaya alisik bünye evde nasil zaman gecirecek.
Hafta sonu annemler gelicek insallah. Ben de artik hastane çantası hazırlayabilecegim.
Bugun kontrol vardi. 2844 gr ve 49 cm olmuş tosuncuk. Tam haftasinda çikiyor ama bana yine de kilosu fazla geliyor kadin milleti takicak bir sey illaki buluyoruz:))
Artik evde oturup kuzunun keyfinin gelmesini bekleyecegiz dogmasi icin. Hayirlisi insallah.

canım dün üzüntüden yazamadım sana, bebeğinin eve gelmesine çok sevindim. ne güçlü hemencik toparladı maşallah evde daha iyi olur annesiyle babasıyla kardeşleriyle biz de kavuşalım inşallah çok az kaldı artık

Yemgem geçen yıl doğum yaptı temmuzda bide ant ebeler iki kat giydirmiş bide iki kat sarmışlar ısınmamış ikizlerdi benimde kafam karıştı kaldı sorup duruyorum o yüzden
aa hadi ya Alt-üst takım, bir kısa kol zıbın, bir sıfır kol zıbın, şapka eldiven çorap bez ve battaniye koydum hemşireye vereceklerime yetmez mi ki

Kızlar uzanıyordum birden kalkayım dedim kalkmamla karnımın sol tarafına bi Ağrı saplandı ve karnım taş gibi oldu bi anda bebeğin olduğu heryer sertleşti. İlk defa karnımı bu kadar önde gördüm. Göbek deliğimin oralara baskı çok oldu ve sırt üstü uzandığımda karnım füze gibiydi. Hala sertlik devam ediyo tehlikeli bi durum olabilir mi

Bende esime dua ediyorum yatip kalkip bana hic kimsenin.yoklugunu hissettirmedi. Annem olsa böyle ilgilenmezdi diyorum hep ah desem benden cok uzuldu. Rabbim eksikligini göstermesin ama cidden Esime bir kez daha asik oldum hamilelik donemimde
Ama bugun ruyamda benden ayrilmak istiyordu Yok yok diyorum o beni birakmaz . Uyandim cuma gunu bu kadar uyursan böyle ruyalar görürsun dedim kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…