- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
Amin inşallah allah herkesin derdine derman versin allah imtihanımizi hafifletsin inşallahAyy kızlar banka isini hallettim geldim ama yolda 5ten fazla dinlendim oturdum. Bu son gidisimdi, daha da gitmem. Okullar kapandiktan sonra tum dış isleri esime devredecegim. Ben internet subedekileri yaparım sadece. Bugun yatirmam gerekiyordu cunku annemlerin bu krediden haberi yok. Yoksa babama rica ederdim yatırırdı. Yormayin kendinizi artık. Icerde temizlik yapiliyor, ben geldim uzaniyorum. Allah saglicakla yavrularimizi ( ruhen, bedenen, zihnen) kucagimiza almayi nasip etsin. Zamaninda gelsinler insaalh. Rabbim evlat isteyenlere bu duyguyu nasip etsin. Issizlere is, okuyanlara basari, borclulara kolaylik nasip etsin rabbim. Evlenmek isteyenleri hayirli insanlarla karsilastirsin, herkesin bir yuvasi olsun. Rabbim hastanede olanlara, hastalara, dertlilere sifa versin. Yol gostersin. Bizleri yolundan ayirmasin. Bugun cuma ve ramazan ayindayiz yaa dua edesim geldi. Ne zaman disarda beni bir teyze gorse hep dua ederler. Onlardan gecti sanirim:)) amiiiin
Benim doğum yapacağım hastane hiçbirşey istemiyor.. sadece bebiş hastaneden çıkarken kıyafet o kadar.. bez, biberon, mama vs.. hiçbirşey getirmeyin dediler..hastanedekiler kullanılacakmış.. anne için sadece pijama yada rahat edebileceği genis t-shirt , leggings, dudak icin krem.. kanama icin hastane orkid veriyormus.. kalin olanlardan, rahat edemezsen onu kendin getirebiliyorsun.. vakit gecirmek icin kitap vs..benim icim rahat etmez ben yinede herseyimi toplar giderim.. kullanilan kullanilir, kullanilmayani eve geri getiririm..Bu da benim hastane çantama koyduklarım.. Ve ütülenecekler :) maviyi biraz abartmışım galiba :)
Tşk ederim canım..Bol su iciyorum ama sanırım tuzu azaltsam iyi olacak.. bacaklarımda bişey yok sadece ayaklarım şiş ve o kadar gergin ki ayagım yırtılıp içinden bi ayak daha çıkacak gibi hissediyorum :))Canm ayaklarnı yukarda tut ve bol su iç BN suyu artrdım iyi geldi çok şişodu bnmde bide tuzlu yeme
Tşk ederim canım..Bol su iciyorum ama sanırım tuzu azaltsam iyi olacak.. bacaklarımda bişey yok sadece ayaklarım şiş ve o kadar gergin ki ayagım yırtılıp içinden bi ayak daha çıkacak gibi hissediyorum :))
Ben penye battaniyeyi koydum canım hemşireye vereceklerimin arasına..odaya gelince de çok sıcak olursa incecik örterim müslini diye düşündümMüslin bezi yani battaniyeyide ilk verilecekleremi koyuyosunuz tek penye battaniye yetiyomu
Iyiyim cnm cok sukur, uyuyor çoğunlukla:) sadece emiyor evet. Lohusalik yaşamaya pek fırsat olmadı cnm hastaneye gidip gelmekten birde beklemedigim bi anda dogum olduğundan mıdır nedir. Bi şok etkisi yaptı bende, doğum yapmış gibi hissetmiyorum kendimi. Ama duygusallık fazlalasti oda yapimda var zaten.Bir-Yolcu canm nasılsın bebeğin nasıl alıştımı evine sadece anne sütü aliyor dimi? senin lohusalik nasıl geçiyor ay cokmu soru sordum ne
Cok sukur ya geldi kuzum, sizede sayılı günler kaldı. Hayirlisiyla gelecekler insAllah.Amiin inşallah saol canm evet mübarek günlerde evimize neşe katıcak minik yavrularmz geliyor sende evine aldık artık bebişini ohh darısı bize inşallah :) en çok kacncı oğlana bnzio yusuf akif:)
Ben son aldıklarımı yıkadım biberonları emzikleri kaynattım senin yazını görünce bide kendimi dürttüm :))):))))))
Amin canım allah dualarını kabul etsin bendende herkes dua istiyor hamilelerin duasi kabul olur diyorlar kim sınava girse dua ettiriyorlar :)) bende aileme cok dua ediyorum cok duamı aldılar cok yardımları dokundu bu zamana kadar dogurmadîysam onların sayesinde birazda allah hepsinden razı olsun hamile insanı evinde agîrlamak bile cok sevapmış keske herkes farkında olsaAyy kızlar banka isini hallettim geldim ama yolda 5ten fazla dinlendim oturdum. Bu son gidisimdi, daha da gitmem. Okullar kapandiktan sonra tum dış isleri esime devredecegim. Ben internet subedekileri yaparım sadece. Bugun yatirmam gerekiyordu cunku annemlerin bu krediden haberi yok. Yoksa babama rica ederdim yatırırdı. Yormayin kendinizi artık. Icerde temizlik yapiliyor, ben geldim uzaniyorum. Allah saglicakla yavrularimizi ( ruhen, bedenen, zihnen) kucagimiza almayi nasip etsin. Zamaninda gelsinler insaalh. Rabbim evlat isteyenlere bu duyguyu nasip etsin. Issizlere is, okuyanlara basari, borclulara kolaylik nasip etsin rabbim. Evlenmek isteyenleri hayirli insanlarla karsilastirsin, herkesin bir yuvasi olsun. Rabbim hastanede olanlara, hastalara, dertlilere sifa versin. Yol gostersin. Bizleri yolundan ayirmasin. Bugun cuma ve ramazan ayindayiz yaa dua edesim geldi. Ne zaman disarda beni bir teyze gorse hep dua ederler. Onlardan gecti sanirim:)) amiiiin
Ben ben ben. Artık her yerim sızlıyo. Ama kasık ağrımdan ellerimi ayaklarımı unuttum yeminle.Günaydın hanımlar.. herkese güzel bir gün diliyoruz.. @Melissa81 canım pzt sorunsuz bi şekilde bebeklerini kucağına alırsın inşaallah.. dualarımız seninle.. kızlar ayaklarımın üzerine basmakta zorluk çekiyorum.. üstüde altıda şiş.. benim gibi olan var mı??
Ahh kıyamam kuzuma maşallahh maşallah buyusunde annesini hiç uzmesn inşallahh sütun şifa versn kocaman olsun yavrunCok sukur ya geldi kuzum, sizede sayılı günler kaldı. Hayirlisiyla gelecekler insAllah.
Ortaya karışık bu :) 3 abisindende birseyler var sanki. Daha değişir tabi ama resmen anne karnındaki oluşumunu izliyorum. Kirpikler 3 gündür çıkmaya uzamaya başladı doğduğunda yoktu. Kulaklar kemikleşiyor emzirirken bukuluyorlardi sürekli düzüyordum :) yanaklar doluyor. An ve an degisiyor gözümün önünde mucizem
Günaydın Tatlı anneler
Çoook Duygulandim Kaç sayfa birikmiş oku oku bitmedi..
Kimsemiz yok diye üzülen olmayacak topikte.. Aslinda cok sansliymisiz baksaniza dunden beri herkes @Melissa81 icin dua ediyor iyi dileklerini gonderiyor.
Kac kisiye nasip olur bu guzel dilekler temenniler .. İYİKI VARSİNİZ ❤
Duygusal mod 1234
Yemgem geçen yıl doğum yaptı temmuzda bide ant ebeler iki kat giydirmiş bide iki kat sarmışlar ısınmamış ikizlerdi benimde kafam karıştı kaldı sorup duruyorum o yüzdenBen penye battaniyeyi koydum canım hemşireye vereceklerimin arasına..odaya gelince de çok sıcak olursa incecik örterim müslini diye düşündüm
Bende bebeğinkileri bitirdim oldum kendi pijamalarıma geçemedim belim ağrıdı ayaklarımd şişmeye başladı artık arkası ne zaman olur bilmiyorumm :))) beni tekrar dürtersin artık canımm bu arada 12 takım olmuş yetermi hepsi 0 aylık değil ay ay karışık memlekete gidicem bir buçuk ay için azmıBen son aldıklarımı yıkadım biberonları emzikleri kaynattım senin yazını görünce bide kendimi dürttüm :)))
Iyiyim cnm cok sukur, uyuyor çoğunlukla:) sadece emiyor evet. Lohusalik yaşamaya pek fırsat olmadı cnm hastaneye gidip gelmekten birde beklemedigim bi anda dogum olduğundan mıdır nedir. Bi şok etkisi yaptı bende, doğum yapmış gibi hissetmiyorum kendimi. Ama duygusallık fazlalasti oda yapimda var zaten.
Belki bundan sonra başlar bilmiyorum, eve yeni geldiya kuzum :)
Sor tabi cnm, daha paylaşacağımız çok şey var burada :)
aa hadi ya Alt-üst takım, bir kısa kol zıbın, bir sıfır kol zıbın, şapka eldiven çorap bez ve battaniye koydum hemşireye vereceklerime yetmez mi kiYemgem geçen yıl doğum yaptı temmuzda bide ant ebeler iki kat giydirmiş bide iki kat sarmışlar ısınmamış ikizlerdi benimde kafam karıştı kaldı sorup duruyorum o yüzden
Bende esime dua ediyorum yatip kalkip bana hic kimsenin.yoklugunu hissettirmedi. Annem olsa böyle ilgilenmezdi diyorum hep ah desem benden cok uzuldu. Rabbim eksikligini göstermesin ama cidden Esime bir kez daha asik oldum hamilelik donemimdeAmin canım allah dualarını kabul etsin bendende herkes dua istiyor hamilelerin duasi kabul olur diyorlar kim sınava girse dua ettiriyorlar :)) bende aileme cok dua ediyorum cok duamı aldılar cok yardımları dokundu bu zamana kadar dogurmadîysam onların sayesinde birazda allah hepsinden razı olsun hamile insanı evinde agîrlamak bile cok sevapmış keske herkes farkında olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?