2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Birsey olmaz ama dikkat et ani hareketleren kacin canim ben gece sagdan sola donerken bile yavas yavas donuyorum bazen kalkip oturup öyle donuyorum.

Sırt üstü uzanma sola doğru yat. Ve ani hareket etme birden kalkinca olabilir. Takip et bakalim kasilma kac dk surecek tekrarlayacak mi

Birsey olmaz ama dikkat et ani hareketleren kacin canim ben gece sagdan sola donerken bile yavas yavas donuyorum bazen kalkip oturup öyle donuyorum.
Sırt üstü uzanma sola doğru yat. Ve ani hareket etme birden kalkinca olabilir. Takip et bakalim kasilma kac dk surecek tekrarlayacak mi
Normalde sırt üstü uzanmam zaten genelde sola uzanıyorum karnım bi tuhaf olunca sırt üstü uzanayım dedim değişik bi şekil almış bide taş gibi. Bazen çok ani kalkışlarım oluyo maalesef ya. Koşarca yürüyorum falan. Dikkat edeyim ben daha çok. Sağolun kızlar yaaa

Yemgem geçen yıl doğum yaptı temmuzda bide ant ebeler iki kat giydirmiş bide iki kat sarmışlar ısınmamış ikizlerdi benimde kafam karıştı kaldı sorup duruyorum o yüzden
Cnm bn penye kundak tarzı bse koydum hastane çıkıslarnın içindknden bide nohut battaniye koydum sarsınlar üşümesin die

Ayyy canım ne güzel bende sabırsızlıkla bekliyorum 37. haftamı artık gittikçe zorlanıyorum yataktan kalkıp evden çıkasım yok valla

Ay güldüm bir an benim esimde cok yardımcı oldu bu hafta izin aldi sirf ben tek kalip evde bisey yapmiyim diye yemegimi bile isitip önüme getiriyor ayrılmayî dusunuyor olabilirler :))) adamlarda bıktı :)

Oo sen oyle ani hareketler yapma artik ben çoktandir penguen yuruyusundeyim

Ay güldüm bir an benim esimde cok yardımcı oldu bu hafta izin aldi sirf ben tek kalip evde bisey yapmiyim diye yemegimi bile isitip önüme getiriyor ayrılmayî dusunuyor olabilirler :))) adamlarda bıktı :)
Yok bikmazlar neden biksinlar. Emin ol onlar bizden iki kat daha üzülüyo işe gidiyorlar akillari evde kaliyor.
Saglikla dogsun da sonra ne yapmak istiyorsan yap karismiyacagim diyor bana :)) Simdi egilme uzanma yapma diyor bende ona kiyamiyorum yapabildigim biseyse yapmaya calisiyorum.
Sabrin sonuna geldik cok sukur ya sonra biz onlara bakariz

Artik tasimakta zorlanmaya basladim dahada bir ay var. Herkes şişmişsiiin diyo bende şişcem tabi hamileyim ben diyorum
amannn millete bakma bana da hic kilo almamissin bu ne kucucuk karnin var diyorlar
Ben rahatim kolay tasiyorum :))) Kizim annesine yük bindirmedi sagolsun tasiyamayacagimi biliyor Ama 64 kiloyu gordum sanirim 20 kiloyla doguma girecegim.

amannn millete bakma bana da hic kilo almamissin bu ne kucucuk karnin var diyorlar
Ben rahatim kolay tasiyorum :))) Kizim annesine yük bindirmedi sagolsun tasiyamayacagimi biliyor Ama 64 kiloyu gordum sanirim 20 kiloyla doguma girecegim.

Ben gordum bile 20 kgyi bosuna demiyolar sistin diye. Napalim bebis saglikli olsunda veririm. O degilde bebekte zayif iste. Kayinvalidem gecen bebek almiyor ki kendisi aliyor dedi.. tabi bozuldugumu anlayinca da bazilarinin oyle oluyo bebek almiyo dedi. Ama dedigi bana yetti zaten. Dogumdan sonra yanlarinda yemek yemek istemiyorum resmen

Ben 11 kilo aldim oturdugum yerden kalkamiyorum kizlar ya aksam yemegi yiyemiyorum cunku oglumun hareketleri aksamlari artiyo o oynadikca midem bulaniyor meyveyle falan geciştiriyorum

Öyle canım şaka yapıyorum hayırlısıyla bi kavusalım bebislere gerci ondan sonrada eslerin isleri pek bitmiyor oglumda esim cok baktı altını bile yeri geldiginde o degistiriyordu benim oglum cok zor bir bebekti 2yasina kadar uyku nedir bilmedik cok aglardı uyumazdı nobetlese bakardık insallah bu oyle olmazda uslu bakimi kolay bir bebek olur

Aman bosver valla takma taksanda uzulssende onlar laf edecek bisi bulur Benimkilerde zaten cok zayiftin zayiflama verme kilonu hemen diyor :-/ Yani illa laf soyleyecekler ..
ama sana tavsiyem ciddi anlamda yumurtayi azalt bak 2 tane yeter bol sut ve yogurt ye inanki daha cok kilo alir. Ablamin doktoru iki gun sut ic bol bol bebek kilo alsin demisti demekki sut bile yetiyor basli basina.

bir ne kadar yaramazsa iki o kadar akilli oluyor merak etme bu uslu olacak zaten hamilelikte yaramazlik yapiyor annesi hep yatiyor

Kızlar dünden beri sanki bebişimin haraketleri azaldı, daha çok kayma gibi hareketler hissediyorum. Yeri daraldigi için mi acaba.Sanki oğlum daha hareketliydi karnımda. Bi de 2 gündür bende çok halsizlik var, hep Yatasım var.

Ya bende de birkaç gündür arada adet sancısı gibi sancı oluyo normal mi ki ayaklarıma da çorap giymiyorum üşütüyorum mu acaba

Bir tek ben yaşamamışım:) dün bana da oldu hareketleri azaldı diye korktum farkında olmadan strese girince hareket edeceği varsa da etmedi bebiş, sonra yer darlığından olabileceğini okudum birçok yerde , takmadım takmayınca yine başladı patır patır dönmeye ama daha çok dalgalanma tabi artık böyle sanırım sen de takma derim ama yine de takip et çaktırmadan

buda benden karnım bu ay çıktı yoksa kimse hamile olduğuma inanmıyodu biraz boylu poslu bi insanımda
bide sizin nasıl hormonlarınız var kız ben eşimi çok özlüyorum ama ramazan dolasıyla kapalıyız

Eklentiler

• IMG_0570.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 118
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…