Birsey olmaz ama dikkat et ani hareketleren kacin canim ben gece sagdan sola donerken bile yavas yavas donuyorum bazen kalkip oturup öyle donuyorum.Kızlar uzanıyordum birden kalkayım dedim kalkmamla karnımın sol tarafına bi Ağrı saplandı ve karnım taş gibi oldu bi anda bebeğin olduğu heryer sertleşti. İlk defa karnımı bu kadar önde gördüm. Göbek deliğimin oralara baskı çok oldu ve sırt üstü uzandığımda karnım füze gibiydi. Hala sertlik devam ediyo tehlikeli bi durum olabilir mi
Kızlar uzanıyordum birden kalkayım dedim kalkmamla karnımın sol tarafına bi Ağrı saplandı ve karnım taş gibi oldu bi anda bebeğin olduğu heryer sertleşti. İlk defa karnımı bu kadar önde gördüm. Göbek deliğimin oralara baskı çok oldu ve sırt üstü uzandığımda karnım füze gibiydi. Hala sertlik devam ediyo tehlikeli bi durum olabilir mi
Birsey olmaz ama dikkat et ani hareketleren kacin canim ben gece sagdan sola donerken bile yavas yavas donuyorum bazen kalkip oturup öyle donuyorum.
Normalde sırt üstü uzanmam zaten genelde sola uzanıyorum karnım bi tuhaf olunca sırt üstü uzanayım dedim değişik bi şekil almış bide taş gibi. Bazen çok ani kalkışlarım oluyo maalesef ya. Koşarca yürüyorum falan. Dikkat edeyim ben daha çok. Sağolun kızlar yaaaSırt üstü uzanma sola doğru yat. Ve ani hareket etme birden kalkinca olabilir. Takip et bakalim kasilma kac dk surecek tekrarlayacak mi
Cnm bn penye kundak tarzı bse koydum hastane çıkıslarnın içindknden bide nohut battaniye koydum sarsınlar üşümesin dieYemgem geçen yıl doğum yaptı temmuzda bide ant ebeler iki kat giydirmiş bide iki kat sarmışlar ısınmamış ikizlerdi benimde kafam karıştı kaldı sorup duruyorum o yüzden
Ayyy canım ne güzel bende sabırsızlıkla bekliyorum 37. haftamı artık gittikçe zorlanıyorum yataktan kalkıp evden çıkasım yok vallaBugün işin son gunuydu.Bu hafta zaten 2-3 saat calisip döndüm eve. Bakalim 9 senedir calismaya alisik bünye evde nasil zaman gecirecek.
Hafta sonu annemler gelicek insallah. Ben de artik hastane çantası hazırlayabilecegim.
Bugun kontrol vardi. 2844 gr ve 49 cm olmuş tosuncuk. Tam haftasinda çikiyor ama bana yine de kilosu fazla geliyorkadin milleti takicak bir sey illaki buluyoruz:))
Artik evde oturup kuzunun keyfinin gelmesini bekleyecegiz dogmasi icin. Hayirlisi insallah.
Ay güldüm bir an benim esimde cok yardımcı oldu bu hafta izin aldi sirf ben tek kalip evde bisey yapmiyim diye yemegimi bile isitip önüme getiriyor ayrılmayî dusunuyor olabilirler :))) adamlarda bıktı :)Bende esime dua ediyorum yatip kalkip bana hic kimsenin.yoklugunu hissettirmedi. Annem olsa böyle ilgilenmezdi diyorum hep ah desem benden cok uzuldu. Rabbim eksikligini göstermesin ama cidden Esime bir kez daha asik oldum hamilelik donemimde
Ama bugun ruyamda benden ayrilmak istiyorduYok yok diyorum o beni birakmaz . Uyandim cuma gunu bu kadar uyursan böyle ruyalar görürsun dedim kendi kendime
Oo sen oyle ani hareketler yapma artik ben çoktandir penguen yuruyusundeyimNormalde sırt üstü uzanmam zaten genelde sola uzanıyorum karnım bi tuhaf olunca sırt üstü uzanayım dedim değişik bi şekil almış bide taş gibi. Bazen çok ani kalkışlarım oluyo maalesef ya. Koşarca yürüyorum falan. Dikkat edeyim ben daha çok. Sağolun kızlar yaaa
Yok bikmazlar neden biksinlar. Emin ol onlar bizden iki kat daha üzülüyo işe gidiyorlar akillari evde kaliyor.Ay güldüm bir an benim esimde cok yardımcı oldu bu hafta izin aldi sirf ben tek kalip evde bisey yapmiyim diye yemegimi bile isitip önüme getiriyor ayrılmayî dusunuyor olabilirler :))) adamlarda bıktı :)
Maşallah masallah ne tatli görünüyor göbüşlü bebiş34+2 hatirasisizde durumlar nasil annişler :)
Artik tasimakta zorlanmaya basladim dahada bir ay var. Herkes şişmişsiiin diyoMaşallah masallah ne tatli görünüyor göbüşlü bebiş
amannn millete bakma bana da hic kilo almamissin bu ne kucucuk karnin var diyorlarArtik tasimakta zorlanmaya basladim dahada bir ay var. Herkes şişmişsiiin diyobende şişcem tabi hamileyim ben diyorum
amannn millete bakma bana da hic kilo almamissin bu ne kucucuk karnin var diyorlar
Ben rahatim kolay tasiyorum :))) Kizim annesine yük bindirmedi sagolsun tasiyamayacagimi biliyorAma 64 kiloyu gordum sanirim 20 kiloyla doguma girecegim.
Öyle canım şaka yapıyorum hayırlısıyla bi kavusalım bebislere gerci ondan sonrada eslerin isleri pek bitmiyor oglumda esim cok baktı altını bile yeri geldiginde o degistiriyordu benim oglum cok zor bir bebekti 2yasina kadar uyku nedir bilmedik cok aglardı uyumazdı nobetlese bakardık insallah bu oyle olmazda uslu bakimi kolay bir bebek olurYok bikmazlar neden biksinlar. Emin ol onlar bizden iki kat daha üzülüyo işe gidiyorlar akillari evde kaliyor.
Saglikla dogsun da sonra ne yapmak istiyorsan yap karismiyacagim diyor bana :)) Simdi egilme uzanma yapma diyor bende ona kiyamiyorum yapabildigim biseyse yapmaya calisiyorum.
Sabrin sonuna geldik cok sukur ya sonra biz onlara bakariz
Aman bosver valla takma taksanda uzulssende onlar laf edecek bisi bulurBen gordum bile 20 kgyibosuna demiyolar sistin diye. Napalim bebis saglikli olsunda veririm. O degilde bebekte zayif iste. Kayinvalidem gecen bebek almiyor ki kendisi aliyor dedi.. tabi bozuldugumu anlayinca da bazilarinin oyle oluyo bebek almiyo dedi. Ama dedigi bana yetti zaten. Dogumdan sonra yanlarinda yemek yemek istemiyorum resmen
bir ne kadar yaramazsa iki o kadar akilli oluyor merak etme bu uslu olacak zaten hamilelikte yaramazlik yapiyor annesi hep yatiyorÖyle canım şaka yapıyorum hayırlısıyla bi kavusalım bebislere gerci ondan sonrada eslerin isleri pek bitmiyor oglumda esim cok baktı altını bile yeri geldiginde o degistiriyordu benim oglum cok zor bir bebekti 2yasina kadar uyku nedir bilmedik cok aglardı uyumazdı nobetlese bakardık insallah bu oyle olmazda uslu bakimi kolay bir bebek olur
Bir tek ben yaşamamışım:) dün bana da oldu hareketleri azaldı diye korktum farkında olmadan strese girince hareket edeceği varsa da etmedi bebiş, sonra yer darlığından olabileceğini okudum birçok yerde , takmadım takmayınca yine başladı patır patır dönmeye ama daha çok dalgalanma tabi artık böyle sanırım sen de takma derim ama yine de takip et çaktırmadanKızlar dünden beri sanki bebişimin haraketleri azaldı, daha çok kayma gibi hareketler hissediyorum. Yeri daraldigi için mi acaba.Sanki oğlum daha hareketliydi karnımda. Bi de 2 gündür bende çok halsizlik var, hep Yatasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?