2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

buda benden karnım bu ay çıktı yoksa kimse hamile olduğuma inanmıyodu biraz boylu poslu bi insanımda
bide sizin nasıl hormonlarınız var kız ben eşimi çok özlüyorum ama ramazan dolasıyla kapalıyız
Gebelik dolayisiyla kapaliyiz Heheh cidden karnin yokmus demekki iceriye saklaniyor senin benim minikler

Canım artık 34. haftadasın yerin daraldı hareketlerin azalması çok normal ama kafaya takma daha hareketsiz kalacaktır bide çok yorulunca hareketler azalıyor onada dikkat et

Aynı gün teslimat benimde bugun geldi ama bana buyuk oldu 95 dogumdan sonra sutler dolarsa insallah o zman olur
Sen benden zayifmisin Bedeni tam olmadimi gogus biraz bol ama sıkmaması guzel iste. Gobek ve sirt tam geldi 90 alsam arkasi sıkardı.

buda benden karnım bu ay çıktı yoksa kimse hamile olduğuma inanmıyodu biraz boylu poslu bi insanımda
bide sizin nasıl hormonlarınız var kız ben eşimi çok özlüyorum ama ramazan dolasıyla kapalıyız
Kız ne güzel karnın var daha ne istiyon boşver milletin herşeye söyleyecek lafı var bana da daha 2 ayın var şimdi böyleysen sonra ne yapacaksın deyip duruyorlar tasası onlara düştü hiç biri umrumda bile değil bebeğim sağlıklı olduktan sonra kilolar gidecektir bu arada bende adamı çok özlüyorum o birşey olacak diye uzaklaştırmaya çalışıyor ben bulaşıyorum nasıl hormon var bizim kızlarda bilmem

Son düzenleme:

Masallah cok tatli gobusun yusyuvarlak

Ayy hormon demeyin. Aylardir kanki modundayiz ama kiskancliklarimda artti bu donemde

Genelde zayif ve sadece gobekten buyuyenler resmen hamile oluyor. Benim zaten ilk 6 ay kilo gibiydi gobek hafifti. Sonrada portledi boyle
Bosa cikardin bence :) Cunku sen kendin de iri yapilisin normal bu gobek sırıtmiyor yani. Ben bazen yolda göruyorum aman allahim o göbek olamaz :)))

Herkes oyle diyor insallah oyle olur oglum cok usluydu karnimda cok enerjiktim calistim da zaten ama oda komtrole gittik doguma alindim 35+4 de sancilarim cokmus ben hic hissetmiyordum imsallaj buda tersi olur

Genelde zayif ve sadece gobekten buyuyenler resmen hamile oluyor. Benim zaten ilk 6 ay kilo gibiydi gobek hafifti. Sonrada portledi boyle
Benim hemen gobek cikti zayif oldugum icin minnacik gobegi goren hamilemisin diyordu :) Ayy cok tatliydi o zamanlarda gobegim minnak yeni yeni cikiyordu.
Simdi elbise penye ise buyuk duruyor ama kalin kumassa yokmus gibi az cikiyor.
Ama her hali guzel seviyorum valla..

amannn millete bakma bana da hic kilo almamissin bu ne kucucuk karnin var diyorlar
Ben rahatim kolay tasiyorum :))) Kizim annesine yük bindirmedi sagolsun tasiyamayacagimi biliyor Ama 64 kiloyu gordum sanirim 20 kiloyla doguma girecegim.
Ben de akşamları 66 küsüratlı rakamlar görüyorum tartıda. Üstelik çok dikkat ediyorum yediğime Hamileliğim boyunca sosyal medyada ilk defa foto paylaştım birkaç gün önce; ikiz mi diye soran var, görünüşe bakılırsa 7 kilo doğacak gibi diyen var...Sansasyon yarattı göbüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…