Iyiyim cnm cok sukur, uyuyor çoğunlukla:) sadece emiyor evet. Lohusalik yaşamaya pek fırsat olmadı cnm hastaneye gidip gelmekten birde beklemedigim bi anda dogum olduğundan mıdır nedir. Bi şok etkisi yaptı bende, doğum yapmış gibi hissetmiyorum kendimi. Ama duygusallık fazlalasti oda yapimda var zaten.
Belki bundan sonra başlar bilmiyorum, eve yeni geldiya kuzum :)
Sor tabi cnm, daha paylaşacağımız çok şey var burada :)
34+2 hatirasisizde durumlar nasil annişler :)
buda benden karnım bu ay çıktı yoksa kimse hamile olduğuma inanmıyodu biraz boylu poslu bi insanımda
bide sizin nasıl hormonlarınız var kız ben eşimi çok özlüyorum ama ramazan dolasıyla kapalıyız
Eki Görüntüle 2003730 buda benim son halim kendime dev anası derken boşuna demiyorum yani
Bu da benim göbüş:)Eki Görüntüle 2003736
66 ile ikiz gobek miBen de akşamları 66 küsüratlı rakamlar görüyorum tartıda. Üstelik çok dikkat ediyorum yediğimeHamileliğim boyunca sosyal medyada ilk defa foto paylaştım birkaç gün önce; ikiz mi diye soran var, görünüşe bakılırsa 7 kilo doğacak gibi diyen var... Sansasyon yarattı göbüş.
Ah bide yuzumu gorsen hafif gidim cikti ve her yanim şişCok sevindim iyi olmaniza canmm Allah dahada iyi etsin inşallah
Maşallah kızlar hepiniz birbirinizden güzel birbirinizden tatlısınızzzz
Allah iyiligini versin.Ben de ruyamda bebisle ilgilenmiyorum ,beslemiyorum ,bakmiyorum .Vicdan azabi da hissediyorum ama kafam dolu oluyor yapamiyorum.Bu son donemecte ben ruhsal olrak uzaklastim esimden.Her seyin hayirlisi.Bende esime dua ediyorum yatip kalkip bana hic kimsenin.yoklugunu hissettirmedi. Annem olsa böyle ilgilenmezdi diyorum hep ah desem benden cok uzuldu. Rabbim eksikligini göstermesin ama cidden Esime bir kez daha asik oldum hamilelik donemimde
Ama bugun ruyamda benden ayrilmak istiyorduYok yok diyorum o beni birakmaz . Uyandim cuma gunu bu kadar uyursan böyle ruyalar görürsun dedim kendi kendime
Ah bide yuzumu gorsen hafif gidim cikti ve her yanim şiş
Benim hemen gobek cikti zayif oldugum icin minnacik gobegi goren hamilemisin diyordu :) Ayy cok tatliydi o zamanlarda gobegim minnak yeni yeni cikiyordu.
Simdi elbise penye ise buyuk duruyor ama kalin kumassa yokmus gibi az cikiyor.
Ama her hali guzel seviyorum valla..
Ama arkadan bakınca belli olmuyor hiç değilseBu kadar aslında göbüş :) ama erken gelmek istemezse daha 1,5 ayı var vee sezaryen olma ihtimali hemen hemen yok. Burda ister ters olsun ister 5 kg çok çok acil birşey olmadığı sürece normal Doğum mutlaka.
Canim perdeyi tacin fonundan ve farbelasindan yapacagim.Pencerem cok kucuk,esimin tanidigi cok uyguna yapiyor 215 lira :)Zebra vardi zaten.Hali da capa seklinde istiyorum.Halicada sordum 1500 lira tasarim makine halisi.Kardesimin bir tanidigi polyomid dijital baski hali yapmaya baslamis.metrekaresi 70 lira.O da makineye atilip yikaniyormus.O capa seklinde yapilir mi bilmiyorum ama tam onda bir fiyatina mal olacak 150 lira :)Haliyi dogumdan sonraya biraktim.Annem iyi bisi al diyor,kardesim bebisler haliyi boyuyor iyi bisi alma diyor.Iyi hali alsam da boyamaya falan kalkarsa kaldiririm haliyi :)göbüşler süper...onun içinde bi canın cananın olduğunu bilmek süper....
kızım kardeşine yemek yediriyor dışarıdan kaşığı uzatıyor ağzıyla şapur şupr diyor:)inşallah şimdi olduğu gibi sevgisi hep devam eder....
yaa arkadaşlar büyük şehirde yaşayanlar ne şanslı istediğinizi istediğiniz yeriden gidip bakabiliyorsunuz...çocukların odasına bi halı bi de perde alacağım ama ama işte netten bakıyorum ama istediğime ulaşamadım....geçen sormuştum siz nasıl yaptınız diye....unisex ve sağlam bi halı almak istiyorum ama bulamadım...siz aldıklarınz siteleri yada markaları paylaşabilirmisiniz halı da...
Seksi hamis :)Bu kadar aslında göbüş :) ama erken gelmek istemezse daha 1,5 ayı var vee sezaryen olma ihtimali hemen hemen yok. Burda ister ters olsun ister 5 kg çok çok acil birşey olmadığı sürece normal Doğum mutlaka.
Hayatım önümde çift dingilli kamyon var gibiSeksi hamis :)
Sen dar giymissin ama o yuzden ikiz gibi durmasi normal :))Bu kadar aslında göbüş :) ama erken gelmek istemezse daha 1,5 ayı var vee sezaryen olma ihtimali hemen hemen yok. Burda ister ters olsun ister 5 kg çok çok acil birşey olmadığı sürece normal Doğum mutlaka.
yavruyu niye ac birakiyon anasin sen anaAllah iyiligini versin.Ben de ruyamda bebisle ilgilenmiyorum ,beslemiyorum ,bakmiyorum .Vicdan azabi da hissediyorum ama kafam dolu oluyor yapamiyorum.Bu son donemecte ben ruhsal olrak uzaklastim esimden.Her seyin hayirlisi.
Iki günün kalmış çok heyecanlı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende o günlere yaklaşmak istiyorum çok fena yoruldumartık çokHerkese destekleriniz guzel dilekleriniz icin ayri ayri tesekkur ederim kizlar hepimiz sagliklica kucakliyalim yavrulari bundan sonra bebisleri konusacagimiz etaplara gecelim :)
Gobekte bence giyilen kiyafet cok etkili oluyor. Mesela senin gobek buyuk cikmis kalin kumas olsa az daha kucuk cikardi.Uyuyakalmışım nasıl sıkısmışım çişe kalkarken ölüyorum sandımdoğuruyorum galiba dedim o neydi Yaa ay aman yaranı size de oluyor mu çok su içip yatmaya korkar oldum , bu arada herkesin göbekler güzelmiş :) bende bugün çekmiştim bakınız koca göbek
Büyük ya normalden komşu teyze ikizdir o görmemişlerdir diyor Yaa olur mu diyorum olur olur diyor neler olur diyor veya kan eşi vardır diyor :) dedim var zaten o Allah AllahGobekte bence giyilen kiyafet cok etkili oluyor. Mesela senin gobek buyuk cikmis kalin kumas olsa az daha kucuk cikardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?