2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dürterim dürterim :) 12 takım dedğin iç badi üst tulum şeklindemi? 1.5ay için az olabilir canım yenidoğan nesi varsa götür. Evde kalırsa çabucak büyüdüklerinden giyemez sonra

Iki günün kalmış çok heyecanlı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende o günlere yaklaşmak istiyorum çok fena yoruldumartık çok
Hastanede karsilastigim yeni anneler hamilelik en guzel zamanlarmis diyorlar. Uykusuzluk, goguste sertlik, farkli bir duzen... Ciktiysak bu yola onlari sorun etmeyecegiz tabiki. bu gunlerinde tadina varmaya bakmak lazim. O gunlerde saglikla hayirlisiyla gelecek insallah.

34+2 hatirasi sizde durumlar nasil annişler :)
Yazildimi bilmiyorum ilersini okumadim. Ama kemeri yanlis baglamissin. Kemerin gobegin altinda olmasi gerek ki kaza yada fren aninda gobegibe zarar vermesin. Ustekinin de 2 gogsunun arasindan gecmesi gerekir. Allah korusun

A
buda benden karnım bu ay çıktı yoksa kimse hamile olduğuma inanmıyodu biraz boylu poslu bi insanımda
bide sizin nasıl hormonlarınız var kız ben eşimi çok özlüyorum ama ramazan dolasıyla kapalıyız
Başta düşük tehlikesi vardı sonra erken doğum tehlikesi oldu 6 7 aydır yaklasmayinca insan böyle oluyor heralde ah ah daha 3 ay daha olmayacak lohasa falan filan

Daha ilkkez mi gördün o rüyaları ah ah az çekmiyorum kabuslardan. Sürekli eşim aldatıyo beni

Hayatım bu rahat elbiselerimden, kumaşı kalın ,etek kesimi bol rahat. Etekli ve bundan bol anca hurç olur. Benim Alman bir komşu teyze var her beni gördüğünde haftaya mı doğum diye soruyor. Yok daha 6 hafta var demiştim en son, dün yine gördü bu sefer pantolonla ama. "Yazık senin karnın daha nereye büyüyecek, erkek bebek birde geç gelir, biz schwabeler (bu yörenin insanı , mesela bizdeki Egeliler gibi) öyle inanırız" dedi. Anaaa bu almanlar yozgattan göçmüş heralde dedim içimden. Türkler de öyle der dedim. Bakalım artık daha nereye büyüyecek.

Ah başıma geleceği çok iyi biliyorum tatlım biz altı ay kadar gaz sancısı çektik ama şuam daha fena durumdayım doktor ikinci gebeliklerde karın kasları gevşer ve dahaçok şey hissedersin dedi ondanmıdır bilmiyorum

Kızlar göbüslerınız çok guzeller masallah:) bız de bugun boyleydık göbegım kocaman her goren ah yavrum dogum cok mu yakın dıyo şok oluyorum artık evet dıyorum yakın ama daha cok var gobek buyuk bebiş kucuk benım artık yuruyemıyorum bugun annemle bıseyler almaya cıktık dayanamadım ayaklarım şiştı eve döndük bu gıdısle artık hep evdeyım

Eklentiler

• IMG_2356.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 123
Ben beğendim hepimizin Göbüşlerine maşallah .Ne güzel bize ki şu zamana kadar bu Göbekler bu kadar büyüdü artık taşımak zorlaşmış olsa da... Nazar değmesin güzel anneler

Canm schwabe demissinde sen almanyanin neresindesin

Biraz yemek geciksin içerden öyle bir baskı yapıyor tepiniyorki canımın acısından bağırıyorum şuan da öyle sol tarafta ve içerden aşağıda bir yeri deli gibi eziyor müthiş acıyor

Reactions: SGd
Bu kadar aslında göbüş :) ama erken gelmek istemezse daha 1,5 ayı var vee sezaryen olma ihtimali hemen hemen yok. Burda ister ters olsun ister 5 kg çok çok acil birşey olmadığı sürece normal Doğum mutlaka.
Yaa ne tatlış hamiş olmuşsun sen öyle :)

Ben beğendim hepimizin Göbüşlerine maşallah .Ne güzel bize ki şu zamana kadar bu Göbekler bu kadar büyüdü artık taşımak zorlaşmış olsa da... Nazar değmesin güzel anneler
aynen canm bugune kadar geldık saglıkla da doguralım ınsallah senın göbus de cok guzel masallah cok tatlı olmussun bnce cok begeendım hiçbırımıze nazar degmesın

evet ilk defa gördüm Heheh iyiki ilk gormusum yoksa bitmezdi hamilelik :))
Kabus cok gordum ama hep baskalari vardi ruyamda :))
3-4kez eşim beni aldatıyordu yada terk etmek istiyordu. Sonra sevdiklerime bişeyler oluyodu. Sürekli bişeylerden kaçıyorum korkuyorum. Yeğenime çok düşkünüm normalde rüyalarımda kaybediyoruz bulamıyoruz yada ona bişey olcak diye ödüm kopuyor. Kabuslar kabuslar. Şimdiyse kasık ağrılarından kabus bile göremiyorum

Yaaaa elbisene bayıldım nerden aldın :) benimde kocaman göbüş ama bebiş minnak :) benlede dalga geçiyolar ikiz olabilir mi diye:) yada sipsivri karnım varmış erkek mi göremediler mi acaba diyolar he he diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…