2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selamlar çok mutluyum şuan
Çınar bey yine yaramazlık peşindeydi bugün. Hiç hareket etmedi akşama kadar. Doktor hemen gelin bakalım dedi. Gittik herşey yolundaymış. Son üç gündür heycanlanmadık ya ondan yaptı galiba
Veee en güzel haber bir haftadır yediklerim içtiklerim boşa gitmemiş. Normalde haftada ortalama 150 gr alması gerekiyormuş ama benim sıpam tam 330 gr almış bir haftada vee hedefe ulaştık 1982 gr olmuş artık erken doğum konusunda bir tık daha rahatız
Kötü olan şey de bu ilaçlar karaciğer değerlerimi alt üst etmiş ve hepsini bırakmak zorunda kaldım. Pazara kadar progestan bile yok. Pazar tekrar kan vericem. İnşallah kasılmam olmaz.

kız zaten başta düşük tehlikem vardı şimdi ramazan sonra doğum derken birbirimizi rüyamızda görürz
ay çok şeker

Yaa ne tatlış hamiş olmuşsun sen öyle :)
Hımmm koca da aynısını diyor çok beğenmiş, daha bu doğmadan kardeşlerini konuşmaya başladı.Hiç b
Yaa ne tatlış hamiş olmuşsun sen öyle :)
Teşekkür ederim canım Eşim de öyle kandırmaya çalışıyor, çok beğenmiş. Daha bu bebek olmadan kardeşlerini tasarladı,isimleri hazırladı .Hiç boş bırakmayalım göbüşü diyor.

Maşallah ne güzel büyütmüşsün yawrunu koskocaman olmuş artık hiç korkma erken gelirse diye annesi neler yedin öyle 1 haftada. İnşallah olmaz birşey dinlen ama bari 2 gün

Yaaaa elbisene bayıldım nerden aldın :) benimde kocaman göbüş ama bebiş minnak :) benlede dalga geçiyolar ikiz olabilir mi diye:) yada sipsivri karnım varmış erkek mi göremediler mi acaba diyolar he he diyorum:)
aynen canım hatta bana sanırım iri bebek dıolar bısey demıyorum gobegın bebekle alakası olmuomus yapımız bence.. elbısemı kotondan aldım yenı aldım hala var canım once tam ıstedgım renktı cekımde kullanırım dedım sonra okadar guzel gelmedı gozume bende normalde gıydım:)

Fabrika mı sandın beni deseydin

Bence çok ciciymiş çok hoşuma gitti. Ah ah bi ara kotona gitmeliyim:) normalde de giyilir bu elbise zaten orda hamile giyim yok demi. Banada kocaman göbüş diyince dışı sizi içi beni diyom:) görende içinde dev bişi var sancak:)

Canım senin göbüş baya yukarıda görünüyor. Benim ki hakkaten aşağı inmiş şimdi seni görünce aaa
Kız 9 günde neler değişti bi bilsen :) daha bi devasallaştı ve bildiğin kukumun oraya kadar insi göbeğim 9gün önce senden gerideydim bu arada bunuda atlama. Hem herkes bir mi hiç kıyaslayıp strese girme

Reactions: SGd
Ben 2.yaşına girer girmez 2.yi isterim diyordum şurda 1 ay önce. Şuan bir tane olsun benim olsun modundayım. Allah isteyen herkese versin
Aynen canım , sağlıklı olsun tek olsun .Çocuk kolay iş değil. Daha doğmadan sola yatmaktan sol elimin parmakları tutmuyor. Doğunca uykusuzluk,beslenmesi, ishali,kabızı,ateşi,okulu, blue çağı vs vs. Bir olsun benim olsun yeter gibi bence de...

Demi oh be benim gibi düşünen biri daha :) benim hamileliğimin olması zordu zaten süreci zordu eşiminde gözü korktu şimdi oda benim gibi düşünüyor şükür:) hem ben çalışmak istiyorum. Çok özledim hareketli iş hayatımı ve şaka gibi ama evde daha çok yoruluyorum

Reactions: SGd
İş yeri tatil yeri gibiymiş üstelik üstüne para veriyorlar . Haftada en az 50 saat çalışan biri olarak ev ölümcül,yorucu,sıkıcı. Üstelik evdeyken herşey gözüme batıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…