hamıle gıyım gormedım ama cok fazla elbıse vardı yazlık ben small gıyıyodun onceden smdı her elbısenın large alıyorum oluyor hıc hamıleye ozel bısey almadım bence sen de ıyısın normal elbıseler olurBence çok ciciymiş çok hoşuma gitti. Ah ah bi ara kotona gitmeliyim:) normalde de giyilir bu elbise zaten orda hamile giyim yok demi. Banada kocaman göbüş diyince dışı sizi içi beni diyom:) görende içinde dev bişi var sancak:)
Yan kemik kısmının şişigi aynı benim kıde ole oluyor yukarda tut bol su iç canmkizlar bunlar da benim ayaciklarimEki Görüntüle 2003857
acıyor resmen artık.. yürüyüşlere başlayayım diyordum ama nerdeee. sen yapıabılıyor musun?Yan kemik kısmının şişigi aynı benim kıde ole oluyor yukarda tut bol su iç canm
Sağol canım valla çok rahatladım. Karaciğer elden gidiyor ama diğerlerini duyunca pek umursamadım onu bileMaşallah ne güzel büyütmüşsün yawrunu koskocaman olmuş artık hiç korkma erken gelirse diye annesineler yedin öyle 1 haftada. İnşallah olmaz birşey dinlen ama bari 2 gün
Yok canm ya bi markete cıkıom öluom yorgunluktan her yerim agrıo yuruyemıom bnde sabahlarıda ayaklarmn altı acıyor evde gezınırkenacıyor resmen artık.. yürüyüşlere başlayayım diyordum ama nerdeee. sen yapıabılıyor musun?
oha bende hiç şişlik yok o zaman ne biçim hamileyim kız ben sokaklarda doğurcam :/kizlar bunlar da benim ayaciklarimEki Görüntüle 2003857
Kızlar selamlar çok mutluyum şuan
Çınar bey yine yaramazlık peşindeydi bugün.Hiç hareket etmedi akşama kadar. Doktor hemen gelin bakalım dedi. Gittik herşey yolundaymış. Son üç gündür heycanlanmadık ya ondan yaptı galiba
Veee en güzel haber bir haftadır yediklerim içtiklerim boşa gitmemiş. Normalde haftada ortalama 150 gr alması gerekiyormuş ama benim sıpam tam 330 gr almış bir haftada vee hedefe ulaştık 1982 gr olmuşartık erken doğum konusunda bir tık daha rahatız
Kötü olan şey de bu ilaçlar karaciğer değerlerimi alt üst etmiş ve hepsini bırakmak zorunda kaldım. Pazara kadar progestan bile yok. Pazar tekrar kan vericem. İnşallah kasılmam olmaz.
Birbirimizin yuzu haric her organiyla tanistik ha
Sağol canım:) darısı bebişine kilo aldırmaya çalışan tüm arkadaşlara inşallahÇok sevindim canım :) Maşallah Çınar'a :))
Birbirimizin yuzu haric her organiyla tanistik ha
kizlar bunlar da benim ayaciklarimEki Görüntüle 2003857
Bende tek kat koydum ya üşürse giydiririz ynımızda yedekler olur çantama yelekte koydum bebwk için arkadaşımı aradım yeni doğum yapmıştı oda yazın onadanne iç zıbın giydirmişle ne bişey sralamamışlar bile ben anlamadım doğrusu aynı mevsim aynı şehir hastane değişimce değişiyo demekkiaa hadi ya Alt-üst takım, bir kısa kol zıbın, bir sıfır kol zıbın, şapka eldiven çorap bez ve battaniye koydum hemşireye vereceklerime yetmez mi ki
yapıyorum ama bana mısın demıyor.Çok şişmiş ayakların canım yaa.. tuzlu suya koy rahatla arada. Ayakta mısın sürekli.. ? Yastık koyup dinlendir ayaklarını.. faydasını görürsün mutlaka.
Biz de bunu savunduk yıllarca ama oğlum büyüyüp kardeşim yok bu bana yapılan bir haksızlık dedi ve herşey değiştiAynen canım , sağlıklı olsun tek olsun .Çocuk kolay iş değil. Daha doğmadan sola yatmaktan sol elimin parmakları tutmuyor. Doğunca uykusuzluk,beslenmesi, ishali,kabızı,ateşi,okulu, blue çağı vs vs. Bir olsun benim olsun yeter gibi bence de...
aynen benım de. özellıkle sabahları uyanınca uzerıne basamıyorum resmen.Yok canm ya bi markete cıkıom öluom yorgunluktan her yerim agrıo yuruyemıom bnde sabahlarıda ayaklarmn altı acıyor evde gezınırken
Benim de geçen hamileliğimde balon gibiydi sadece uyuyunca geçiyordu valla neden oluyor anlamadım bu sefer yok , yüzüğümü unutmuştum çıkarmayı daha doğrusu aklıma gelmemişti ellerim bir şişti yüzük çıkmadı gidip kuyumcuda kestirmek zorunda kalmıştım şimdilik o da yok mesela değişiyor ama neye göreyapıyorum ama bana mısın demıyor.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?