2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeği zayıf olanlar sabah aksam çorba ile beslenin kizlar.. Hem kabızlığa karşıda etkili hemde bebeğin kilo alımında.. Mesela bi ezogelin de mercimek bulgur pirinç soğan gibi önemli besinler var veya tavuk yada et suyundan hazirlanmis çorbalar cok besleyici.. Her çeşitten hazirlayabilirsiniz kızlar gerçekten çok faydasını gördüm ben

hamıle gıyım gormedım ama cok fazla elbıse vardı yazlık ben small gıyıyodun onceden smdı her elbısenın large alıyorum oluyor hıc hamıleye ozel bısey almadım bence sen de ıyısın normal elbıseler olur) hem bebekler ufak olsun dev olmasın sadece saglıklı olsun bızım olsun bı tane bebıs bana yeter allah ısteyene versın ınsallah

Kızlar biz yine bir hastane yapıp geldik iftar öncesi kasılmalar siklasinca gittik hemen sancı çıkmadı ama hemşire bile seni yaramaz diyip durdu ara ara nabız değişimleri oldu Hemşire muhtemelen kordonuna basıyor dedi :) benim canavar kızım durup duracağı yok Dr um toplantıdaydi sonuçları attılar cebine oda sorun görünmüyor ama yarın gelsin ben de bakayım dedi bu arada hemşireye sorma fırsatım oldu biberon falan istemiyorlar ihtiyaç olursa enjektör kullanıyolarmis göğüs ucu kremin ve de süt sagma pompasi varsa getirebilirsin dedi tek kat giydiriyoruz bebeği yikamiyoruz siliyoruz dedi bol bol ağız silme Mendili olsun yanında dedi bebek için kLasik giysi listesi ama eldiven şapka 3 4 tane en az olsun dedi. Bu arada sadece hastane fotocusu doğuma girebiliyomus esimde sezeryan olursa girebiliyoMuş Odamızin geceligi fazla geldi bana günlük 750 tl ve en az 2 gece yatis neyse Allah tan hayirlisi artık bebeğim vakitlice sağ salim gelsin de gerisi sorun değil

Maşallah ne güzel büyütmüşsün yawrunu koskocaman olmuş artık hiç korkma erken gelirse diye annesi neler yedin öyle 1 haftada. İnşallah olmaz birşey dinlen ama bari 2 gün
Sağol canım valla çok rahatladım. Karaciğer elden gidiyor ama diğerlerini duyunca pek umursamadım onu bile
Ne yemedimki. Et suyu çorba hergün köfte et yumurta süt yoğurt ceviz antep fıstığı 1 muz bol bol meyve. Ama en çok et ve süt ürünleri etkili oldu sanırım

Son düzenleme:

Çok sevindim canım :) Maşallah Çınar'a :))

aa hadi ya Alt-üst takım, bir kısa kol zıbın, bir sıfır kol zıbın, şapka eldiven çorap bez ve battaniye koydum hemşireye vereceklerime yetmez mi ki
Bende tek kat koydum ya üşürse giydiririz ynımızda yedekler olur çantama yelekte koydum bebwk için arkadaşımı aradım yeni doğum yapmıştı oda yazın onadanne iç zıbın giydirmişle ne bişey sralamamışlar bile ben anlamadım doğrusu aynı mevsim aynı şehir hastane değişimce değişiyo demekki

Biz de bunu savunduk yıllarca ama oğlum büyüyüp kardeşim yok bu bana yapılan bir haksızlık dedi ve herşey değişti

yapıyorum ama bana mısın demıyor. (
Benim de geçen hamileliğimde balon gibiydi sadece uyuyunca geçiyordu valla neden oluyor anlamadım bu sefer yok , yüzüğümü unutmuştum çıkarmayı daha doğrusu aklıma gelmemişti ellerim bir şişti yüzük çıkmadı gidip kuyumcuda kestirmek zorunda kalmıştım şimdilik o da yok mesela değişiyor ama neye göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…