2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yapıyorum ama bana mısın demıyor. (

Anladım canım.. sen bol su iç.. doğumdan sonra hepsi gidiyor şişliklerin o konuda sıkıntı yok.. azcık senin sıkıntını alsaydı sen rahat ederdin ama tabii yaramaz böceklerimiz bizi rahat bırakmıyor.. benim de ellerim çok şişiyor yetmiyor uyuşuyor bazeen elimde ne var ne yok düşürüyorum.. sağlıkla gelsin hepsi bizim sıkıntılar illa ki geçecek.. dayanması zor olsa da

ne guzel, bol gobuslu bir topic :) Cok şükür kili almaya devam etsem de sadece gobek var, ekstra bir siskinlik kilo goze carpmiyor bende de.

Oyyy o gidik hafiften bendede çıktı olsun ama surda ne kaldı son haftalarimizin tadını çıkaralım sonra veririz
İnsallah insallah yogun tempoda gidecegib
Yazildimi bilmiyorum ilersini okumadim. Ama kemeri yanlis baglamissin. Kemerin gobegin altinda olmasi gerek ki kaza yada fren aninda gobegibe zarar vermesin. Ustekinin de 2 gogsunun arasindan gecmesi gerekir. Allah korusun
Bu zamana kadar bilmiyodum gecen bir arkadas daha dedi haberim yoktu benim

Dürterim dürterim :) 12 takım dedğin iç badi üst tulum şeklindemi? 1.5ay için az olabilir canım yenidoğan nesi varsa götür. Evde kalırsa çabucak büyüdüklerinden giyemez sonra
İç zıbınlı 4 tane 5 tulum bir altı ay arası karışık diğerleride 0-3 ay 3-6 ay alt üst takım çok aşırı almadım zaten herşey bu kadar hepsini götürcem az gelirse ordan alırım olmadı bilemedim bende oğlum üç aylıkken 6 aylıklar tam oturuyodu o yüzden boy boy aldım

İş yeri tatil yeri gibiymiş üstelik üstüne para veriyorlar . Haftada en az 50 saat çalışan biri olarak ev ölümcül,yorucu,sıkıcı. Üstelik evdeyken herşey gözüme batıyor.
Ah ah haftada 60 saat çalıştığımı bilirim. Ama en son işim evdendi çok iyiydi düşük tehlikesi nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım. Sorma hergün iş çıkartıyorum resmen kendime

Reactions: SGd
Daha ilkkez mi gördün o rüyaları ah ah az çekmiyorum kabuslardan. Sürekli eşim aldatıyo beni
Bizde tam tersi eşim sabah kalkıyor beni
Biz de bunu savunduk yıllarca ama oğlum büyüyüp kardeşim yok bu bana yapılan bir haksızlık dedi ve herşey değişti
Amaninn şimdiki çocuklar bir harika,ısırır yerim seni bilmiş minik adam Laflara bak seeen

Bende hergün çorba içmeye çalışıyorum bir kase. Bugün koca tabak ıspanak yedim sırf kızıma yarasın diye

Bende çoğunlukla normal giyimlerin büyük bedenlerini alıyorum hamile giyimler hiç hoşuma gitmiyor. Aynen kuzu sağlıklı olsun bir olsun bizim olsun

Canım çokçok geçmiş olsun. Bilgiler için çok teşekkürler. Yalnız oda ücreti doğum paketinin içinde değil mi?

Ay kemik alıcam bende et suyu kaynatcam bi türlü yapamadım. Hergün süt içmeye başladım yoğurtta yedim bugün. Hergün muz kaşar peynir bolca yiyorum. Çerezlerede başladım inşallah benimkide etki eder canım. Karaciğerlerde normale döndümü keyfine dicek olmaz

Benim hali bugun geldi yikanabiliyor pamuk hali hijyenik olur hemde dedim ev zaten sicak kısın soguk olursa alirim baska oyun halisi filan alirim yada.. Eki Görüntüle 2003759
teşekkürler arkadaşlar....@Al_pi senin halın tam düşündüğüm gibi nereden kaça aldın öğrenebilirmiyim...bir de nasıl makinede mi yıkanıyor...yani ince görünmüyor

evet canım haklısın. bebişler sağlıklı olsunlar da şurda şiş gezeceğimiz birkaç hafta.

Bir halı konusu olmuştu bizde tek eksik halı kaldı.on line alacağım şu üçünden birini. hepsi aynı fiyat, sizce hangisi en güzeli ? (Perdesi gümüş pırıltılı gri)

Eklentiler

• IMG_0425.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_0426.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_0427.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 71
İyi yapmışsın canım ben hepsi yenidoğan sandım yetmediğinde alırsın tabi heryerde bebiş kıyafeti var artık zaten. Sıcakta yıkanır çabuk kururlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…