- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
yapıyorum ama bana mısın demıyor.(
İki uç haftam kaldı çok şükür yaaynen benım de. özellıkle sabahları uyanınca uzerıne basamıyorum resmen.
İnsallah insallah yogun tempoda gidecegibOyyy o gidik hafiften bendede çıktıolsun ama surda ne kaldı son haftalarimizin tadını çıkaralım sonra veririz
Bu zamana kadar bilmiyodum gecen bir arkadas daha dedi haberim yoktu benimYazildimi bilmiyorum ilersini okumadim. Ama kemeri yanlis baglamissin. Kemerin gobegin altinda olmasi gerek ki kaza yada fren aninda gobegibe zarar vermesin. Ustekinin de 2 gogsunun arasindan gecmesi gerekir. Allah korusun
:)))))))))))Birbirimizin yuzu haric her organiyla tanistik ha
İç zıbınlı 4 tane 5 tulum bir altı ay arası karışık diğerleride 0-3 ay 3-6 ay alt üst takım çok aşırı almadım zaten herşey bu kadar hepsini götürcem az gelirse ordan alırım olmadı bilemedim bende oğlum üç aylıkken 6 aylıklar tam oturuyodu o yüzden boy boy aldımDürterim dürterim :) 12 takım dedğin iç badi üst tulum şeklindemi? 1.5ay için az olabilir canım yenidoğan nesi varsa götür. Evde kalırsa çabucak büyüdüklerinden giyemez sonra
Ah ah haftada 60 saat çalıştığımı bilirim. Ama en son işim evdendi çok iyiydi düşük tehlikesi nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım. Sorma hergün iş çıkartıyorum resmen kendimeİş yeri tatil yeri gibiymiş üstelik üstüne para veriyorlar . Haftada en az 50 saat çalışan biri olarak ev ölümcül,yorucu,sıkıcı. Üstelik evdeyken herşey gözüme batıyor.
Bizde tam tersi eşim sabah kalkıyor beniDaha ilkkez mi gördün o rüyaları ah ah az çekmiyorum kabuslardan. Sürekli eşim aldatıyo beni
Amaninn şimdiki çocuklar bir harika,ısırır yerim seni bilmiş minik adamBiz de bunu savunduk yıllarca ama oğlum büyüyüp kardeşim yok bu bana yapılan bir haksızlık dedi ve herşey değişti
Bende hergün çorba içmeye çalışıyorum bir kase. Bugün koca tabak ıspanak yedim sırf kızıma yarasın diyeBebeği zayıf olanlar sabah aksam çorba ile beslenin kizlar.. Hem kabızlığa karşıda etkili hemde bebeğin kilo alımında.. Mesela bi ezogelin de mercimek bulgur pirinç soğan gibi önemli besinler var veya tavuk yada et suyundan hazirlanmis çorbalar cok besleyici.. Her çeşitten hazirlayabilirsiniz kızlar gerçekten çok faydasını gördüm ben
Bende çoğunlukla normal giyimlerin büyük bedenlerini alıyorum hamile giyimler hiç hoşuma gitmiyor. Aynen kuzu sağlıklı olsun bir olsun bizim olsunhamıle gıyım gormedım ama cok fazla elbıse vardı yazlık ben small gıyıyodun onceden smdı her elbısenın large alıyorum oluyor hıc hamıleye ozel bısey almadım bence sen de ıyısın normal elbıseler olur) hem bebekler ufak olsun dev olmasın sadece saglıklı olsun bızım olsun bı tane bebıs bana yeter allah ısteyene versın ınsallah
Ayy ne güzel bir göbek o. Vücut incecik kalmışBu da benim sonunda çıkan göbeğim, bugünden :)
Canım çokçok geçmiş olsun. Bilgiler için çok teşekkürler. Yalnız oda ücreti doğum paketinin içinde değil mi?Kızlar biz yine bir hastane yapıp geldik iftar öncesi kasılmalar siklasinca gittik hemen sancı çıkmadı ama hemşire bile seni yaramaz diyip durdu ara ara nabız değişimleri oldu Hemşire muhtemelen kordonuna basıyor dedi :) benim canavar kızım durup duracağı yok Dr um toplantıdaydi sonuçları attılar cebine oda sorun görünmüyor ama yarın gelsin ben de bakayım dedi bu arada hemşireye sorma fırsatım oldu biberon falan istemiyorlar ihtiyaç olursa enjektör kullanıyolarmis göğüs ucu kremin ve de süt sagma pompasi varsa getirebilirsin dedi tek kat giydiriyoruz bebeği yikamiyoruz siliyoruz dedi bol bol ağız silme Mendili olsun yanında dedi bebek için kLasik giysi listesi ama eldiven şapka 3 4 tane en az olsun dedi. Bu arada sadece hastane fotocusu doğuma girebiliyomus esimde sezeryan olursa girebiliyoMuş Odamızin geceligi fazla geldi bana günlük 750 tl ve en az 2 gece yatis neyse Allah tan hayirlisi artık bebeğim vakitlice sağ salim gelsin de gerisi sorun değil
Ay kemik alıcam bende et suyu kaynatcam bi türlü yapamadım. Hergün süt içmeye başladım yoğurtta yedim bugün. Hergün muz kaşar peynir bolca yiyorum. Çerezlerede başladım inşallah benimkide etki eder canım. Karaciğerlerde normale döndümü keyfine dicek olmazSağol canım valla çok rahatladım. Karaciğer elden gidiyor ama diğerlerini duyunca pek umursamadım onu bile
Ne yemedimki. Et suyu çorba hergün köfte et yumurta süt yoğurt ceviz antep fıstığı 1 muz bol bol meyve. Ama en çok et ve süt ürünleri etkili oldu sanırım
Canim perdeyi tacin fonundan ve farbelasindan yapacagim.Pencerem cok kucuk,esimin tanidigi cok uyguna yapiyor 215 lira :)Zebra vardi zaten.Hali da capa seklinde istiyorum.Halicada sordum 1500 lira tasarim makine halisi.Kardesimin bir tanidigi polyomid dijital baski hali yapmaya baslamis.metrekaresi 70 lira.O da makineye atilip yikaniyormus.O capa seklinde yapilir mi bilmiyorum ama tam onda bir fiyatina mal olacak 150 lira :)Haliyi dogumdan sonraya biraktim.Annem iyi bisi al diyor,kardesim bebisler haliyi boyuyor iyi bisi alma diyor.Iyi hali alsam da boyamaya falan kalkarsa kaldiririm haliyi :)
teşekkürler arkadaşlar....@Al_pi senin halın tam düşündüğüm gibi nereden kaça aldın öğrenebilirmiyim...bir de nasıl makinede mi yıkanıyor...yani ince görünmüyorBenim hali bugun geldi yikanabiliyor pamuk hali hijyenik olur hemde dedim ev zaten sicak kısın soguk olursa alirim baska oyun halisi filan alirim yada.. Eki Görüntüle 2003759
evet canım haklısın. bebişler sağlıklı olsunlar da şurda şiş gezeceğimiz birkaç hafta.Anladım canım.. sen bol su iç.. doğumdan sonra hepsi gidiyor şişliklerin o konuda sıkıntı yok.. azcık senin sıkıntını alsaydı sen rahat ederdin ama tabii yaramaz böceklerimiz bizi rahat bırakmıyor.. benim de ellerim çok şişiyor yetmiyor uyuşuyor bazeen elimde ne var ne yok düşürüyorum.. sağlıkla gelsin hepsi bizim sıkıntılar illa ki geçecek.. dayanması zor olsa da
İyi yapmışsın canım ben hepsi yenidoğan sandım yetmediğinde alırsın tabi heryerde bebiş kıyafeti var artık zaten. Sıcakta yıkanır çabuk kururlar zatenİç zıbınlı 4 tane 5 tulum bir altı ay arası karışık diğerleride 0-3 ay 3-6 ay alt üst takım çok aşırı almadım zaten herşey bu kadar hepsini götürcem az gelirse ordan alırım olmadı bilemedim bende oğlum üç aylıkken 6 aylıklar tam oturuyodu o yüzden boy boy aldım
Bnce 2.si canmBir halı konusu olmuştu bizde tek eksik halı kaldı.on line alacağım şu üçünden birini. hepsi aynı fiyat, sizce hangisi en güzeli ? (Perdesi gümüş pırıltılı gri)
Ohoo valla bazen aklımız dimağımız duruyor cevap veremiyoruz eşim diyor ki bunun fosforu fazla kaçtıBizde tam tersi eşim sabah kalkıyor beni
Amaninn şimdiki çocuklar bir harika,ısırır yerim seni bilmiş minik adamLaflara bak seeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?