- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Sağol canım:) darısı bebişine kilo aldırmaya çalışan tüm arkadaşlara inşallah
Sağol canım inşallah. Kemiği ihmal etme ben kaynattım buz posetlerine doldurdum dondurdum. Hazır bulyonların yerine bütün yemeklere atıyorum üç beş tane. Çok pratik ve sağlıklı oluyor. Senin bebiş de almıştır kiloAy kemik alıcam bende et suyu kaynatcam bi türlü yapamadım. Hergün süt içmeye başladım yoğurtta yedim bugün. Hergün muz kaşar peynir bolca yiyorum. Çerezlerede başladım inşallah benimkide etki eder canım. Karaciğerlerde normale döndümü keyfine dicek olmaz
ÖyleAminn..
Ya sanki ikincideğil ilk çocuğum beynim reset atmış nasıl bakmışım hiç hatırlamıyorum aradan zaman geçince mi yoksa bendemi sorun şuan nasıl tutuluyo deseler bilmiyorum sanki oysaki oğlumu kırkgünden sonra ben yıkadım ve hep yalnızdımİyi yapmışsın canım ben hepsi yenidoğan sandım yetmediğinde alırsın tabi heryerde bebiş kıyafeti var artık zaten. Sıcakta yıkanır çabuk kururlar zaten
Öyleolmaz ama canım. Sen iyi ol ki o da mutlu olsun. Bak benim de hiç kilo almamıştı bu hafta ne kadar uğraştım kafaya koydum kilo alacaksın çınar bey başka şansın yok dedim hep :) zaten bu kadar şey yiyince fazla şansları yok sen sütü eti ve muzu ihmal etme fark edecek göreceksin :)
Bir halı konusu olmuştu bizde tek eksik halı kaldı.on line alacağım şu üçünden birini. hepsi aynı fiyat, sizce hangisi en güzeli ? (Perdesi gümüş pırıltılı gri)
Yanlız değilsin bende ayniyim sanki ilk defa hamileyim anne olucam herşeyi unutmuşumYa sanki ikincideğil ilk çocuğum beynim reset atmış nasıl bakmışım hiç hatırlamıyorum aradan zaman geçince mi yoksa bendemi sorun şuan nasıl tutuluyo deseler bilmiyorum sanki oysaki oğlumu kırkgünden sonra ben yıkadım ve hep yalnızdım
Ne demek canım. Bak kemik kaynat suyuna çorba yap o da çok faydalı. Ben hergün içtim. Bu haftalarda haftada ortalama 150 gr alması gerekiyor demişti doktorum. Normal olan kilo alımı oymuş. Canını sıkmamaya çalış çok etkileniyorlar. Ben hastaneye yattıktan sonra kilosu gelişimi bir iki hafta önde olan bebiş geri düştü bir haftada. Bu hafta hep iyi düşündüm kilo alacağına odaklandım oldu da çok şükür. Moralini bozma çok etkileniyorlar kuzum.İster istemez dert ediyorum başka bi sıkıntı olmasın da inşallah bakalım perşembe yeniden çağırdı doktorum 1 haftada ne kadar alır acaba yine üzülmekten korkuyorum. Bol süt içiyorum yoğurt yiyorum bugün et de yedim. Kahvaltıda yumurta.. Muzu unutmuşum onu da hatırlatman iyi oldu canım sağol.
Ne demek canım. Bak kemik kaynat suyuna çorba yap o da çok faydalı. Ben hergün içtim. Bu haftalarda haftada ortalama 150 gr alması gerekiyor demişti doktorum. Normal olan kilo alımı oymuş. Canını sıkmamaya çalış çok etkileniyorlar. Ben hastaneye yattıktan sonra kilosu gelişimi bir iki hafta önde olan bebiş geri düştü bir haftada. Bu hafta hep iyi düşündüm kilo alacağına odaklandım oldu da çok şükür. Moralini bozma çok etkileniyorlar kuzum.
Ben ortadaki ni beğendim.Bir halı konusu olmuştu bizde tek eksik halı kaldı.on line alacağım şu üçünden birini. hepsi aynı fiyat, sizce hangisi en güzeli ? (Perdesi gümüş pırıltılı gri)
Sirttan bol oldu koltuk alti acik kaliyor toplamadi ama kilom senden fazla saniyorum 69 oldum benSen benden zayifmisinBedeni tam olmadimi gogus biraz bol ama sıkmaması guzel iste. Gobek ve sirt tam geldi 90 alsam arkasi sıkardı.
Çok saol tatlım bizde doğum da oda ücreti de ayrı ayrı yani daha dogrusu ne işlem yapılıyorsa ona göre ücret çıkıyorCanım çokçok geçmiş olsun. Bilgiler için çok teşekkürler. Yalnız oda ücreti doğum paketinin içinde değil mi?
Senin göbüsü görünce benim ki baya baya varmis yaa :))Bu da benim sonunda çıkan göbeğim, bugünden :)
instagramdan aldim canim 139 tl kalin gibi duruyor puf puf yumusacikta ustune basinca bile mutlu oluyorum :) ama incede degil. pamukhomelux ismi sayfanin renk desen var bak sayfaya istersen.teşekkürler arkadaşlar....@Al_pi senin halın tam düşündüğüm gibi nereden kaça aldın öğrenebilirmiyim...bir de nasıl makinede mi yıkanıyor...yani ince görünmüyor
Çok tatlılar ellerine sağlık,ne güzel olmuş hem de çoraptan. Güle güle kullansınlar miniklerEki Görüntüle 2003904
Eki Görüntüle 2003905
Kızlar el emegim goz nurum kediciklerim pembeler yeğenime siyah beyazlar oglusuma ama nasıl yaptin derseniz çoraptan yaptım kızlar
Benim yana doğru genişliyormuş içten doktor dedi :)Senin göbüsü görünce benim ki baya baya varmis yaa
Ayy çıldıracağım çoklu alıntı yapmıştım yapamamışım . TeşekkürlerFikirler için teşekkürler kızlar. Ben de Perdeyle 2 iyi gider hem daha stil diye düşünmüştüm ama emeklerken veya yerde oynarken 1 ve 3te tema daha canlı, hayvanlar belirgin hoşuna gider ilgisini çeker dedim. Sanırım 2 olacak.
Çok güzel olmuş :) nasıl çorap onlar uzun mu kılotlu corapmıEki Görüntüle 2003904
Eki Görüntüle 2003905
Kızlar el emegim goz nurum kediciklerim pembeler yeğenime siyah beyazlar oglusuma ama nasıl yaptin derseniz çoraptan yaptım kızlar
Benimde yanlar dolu bak simdi dusundumde benimde öyle olabilir :)Benim yana doğru genişliyormuş içten doktor dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?