2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bir gobek fotosu da benden gelsin ozaman. 20 kilo aldim:))

Kızlar buarada 2 gundur cok fena diş agrim var. Ne önerirsiniz. Dayanamazsam dr a gidip al bu cocugu ben disimi cektircem demeyi dusunuorum:)

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-02-23-11-00.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 100
Bir halı konusu olmuştu bizde tek eksik halı kaldı.on line alacağım şu üçünden birini. hepsi aynı fiyat, sizce hangisi en güzeli ? (Perdesi gümüş pırıltılı gri)
Canim mavi agirlikli olunca bizim oda sıkıldim yesil olan diyorum.Bu hali normal ipten di mi?

Bir gobek fotosu da benden gelsin ozaman. 20 kilo aldim:))

Kızlar buarada 2 gundur cok fena diş agrim var. Ne önerirsiniz. Dayanamazsam dr a gidip al bu cocugu ben disimi cektircem demeyi dusunuorum:)
Al bu cocugu ne ya O senin cocugun doktor ne yapsin senin cocugunu
Insallah biraz daha sabrederde agri gecer bebis zamaninda dogsun hemen cektirirsin sanirim son ay cekmiyorlar cunku.

Canım kasaptan çorbalık kemik istiyorum diyeceksin kaynatmak için. Onlar ayırıyorlar zaten böyle isteyenler için. Etleri baya sıyrılmış kemik veriyor sana. Onu düdüklüye koyuyorum ben maksimuma kadar dolduruyorum bir saat pişiyor sonra süzüyorum. Bu tek kullanımlık buz poşetleri var. Soğuyunca onlara doldurup buzluğa atıyorum. Her yemeğe üç beş koyuyorum. Kaynatırken içine havuç soğan falan atın diyorlar ama ben denemedim bitince öyle deniycem bir de.

Buz posetleri cok iyiymis ben de alayim

Y Yellu benim damarımın birinde sorun var ama aynı anda şeker ikisi içinde dikkat ediyorum şekeri kaçırırsam ama direk göbeği yağlanıyor ama beşki fikir olur gerçi değişik bişwy yok ama günlük örnek vereyim belki faydası olur doktor çok iyi besledimi söylüyor sabah çavdar ekmeği 1-2 dilim peynir zeytin bol yeşillik yurmurta bir bıçuk saat sonra ceviz yarım saat sonra bir porsiyon meyve yiyorum 2 saat sonra sebze yersem yanında yoğurt yiyorum et yersem bol salata biri öğle biri akşam öğünü oluyor yine iki saat sonra süt veya yoğurt glisini yada peynir ekmek yada bir kaç kaşık kısır yada mercimek köftesi filan bulgurlu şeyler açlık durumuma göre değişiyor yatmadan çiğ dındık veya çiğ badem yiyorum aç olursam meyve yiyprum öğle yada akşam bi öğün çorba içiyorum

O tayt seni sıkmıyor mu :) ben pantolon bile giyemiyorum allahim sicak burasi elbise haric giyinemiyorum :-/
Hamile taytı. Ama butun pantalonlarim da boyle dar pacadir. Bilmem aliskanlik sanirim sıkıntı cekmiyorum. Kilolu olunca pisik olmamak icin elbiseyi de corapla giymek zorunda kaliyorum yine ayni kapiya cikiyor. Burasi 33 dereceydi bugun.son is gunumdu. Artik evden disari cikmam. Tiril tiril otururum evde

Canim mavi agirlikli olunca bizim oda sıkıldim yesil olan diyorum.Bu hali normal ipten di mi?
Canım ipini göremedim ama OEKO-TEX 100 Standart belgesi varmış. Çocuk odasında mavi birşeyimiz yok. krem ve sütlü pastel tonları oda takımı. Birtek chicco anne yanı bebek mavisi o da benim odada. Babası winnie the pooh temalı halı istiyor yada bunlardan 1 numara dedi bakalım karar veremedik daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…