Bni unutmusAyy çıldıracağım çoklu alıntı yapmıştım yapamamışım . Teşekkürler @Sea41 @derinxby @sweetwitch01 kızlar
Kız bebeklerde ole olurmuş doğru cidden haBenimde yanlar dolu bak simdi dusundumde benimde öyle olabilir :)
Çok güzel olmuş :) nasıl çorap onlar uzun mu kılotlu corapmı
Canim mavi agirlikli olunca bizim oda sıkıldim yesil olan diyorum.Bu hali normal ipten di mi?Bir halı konusu olmuştu bizde tek eksik halı kaldı.on line alacağım şu üçünden birini. hepsi aynı fiyat, sizce hangisi en güzeli ? (Perdesi gümüş pırıltılı gri)
Al bu cocugu ne yaBir gobek fotosu da benden gelsin ozaman. 20 kilo aldim:))
Kızlar buarada 2 gundur cok fena diş agrim var. Ne önerirsiniz. Dayanamazsam dr a gidip al bu cocugu ben disimi cektircem demeyi dusunuorum:)
Canım kasaptan çorbalık kemik istiyorum diyeceksin kaynatmak için. Onlar ayırıyorlar zaten böyle isteyenler için. Etleri baya sıyrılmış kemik veriyor sana. Onu düdüklüye koyuyorum ben maksimuma kadar dolduruyorum bir saat pişiyor sonra süzüyorum. Bu tek kullanımlık buz poşetleri var. Soğuyunca onlara doldurup buzluğa atıyorum. Her yemeğe üç beş koyuyorum. Kaynatırken içine havuç soğan falan atın diyorlar ama ben denemedim bitince öyle deniycem bir de.Çok haklısın arkadaşım.. dün doktordan gelince içime şüphe düştü 10 günde 100 gr alması az geldi doktoru aradım konuştuk ama tam rahatlayamamıştım iftardan sonra yeniden aradı beni sağolsun içimin rahat etmediğini anlamış 2 hafta değil 1 hafta sonra bakalım tekrar dedi olmazsa perinatologun fikrini alırız eğer kilo alımı yine az olursa diye.. inşallah güzelce gelişimi devam eder.. nasıl kemik alınıyor kaynatmak için ben pek bilmiyorum böyle mutfak işlerini nasıl yaptın canım
Anladım yaratıcı ama:)Çocuk çorabı canm.. Gecen hafta pazardan aldım beş tane çorap tanesi 1 liraya yapması biraz vakit alıyor ama zevklide oluyor:)
Sezeryan yapsın demek istemistim. :)))Al bu cocugu ne yaO senin cocugun doktor ne yapsin senin cocugunu
Insallah biraz daha sabrederde agri gecer bebis zamaninda dogsun hemen cektirirsin sanirim son ay cekmiyorlar cunku.
O tayt seni sıkmıyor mu :) ben pantolon bile giyemiyorum allahim sicak burasi elbise haric giyinemiyorum :-/Sezeryan yapsın demek istemistim. :)))
Buz posetleri cok iyiymis ben de alayimCanım kasaptan çorbalık kemik istiyorum diyeceksin kaynatmak için. Onlar ayırıyorlar zaten böyle isteyenler için. Etleri baya sıyrılmış kemik veriyor sana. Onu düdüklüye koyuyorum ben maksimuma kadar dolduruyorum bir saat pişiyor sonra süzüyorum. Bu tek kullanımlık buz poşetleri var. Soğuyunca onlara doldurup buzluğa atıyorum. Her yemeğe üç beş koyuyorum. Kaynatırken içine havuç soğan falan atın diyorlar ama ben denemedim bitince öyle deniycem bir de.
Anladım yaratıcı ama:)
Teşekkürler canm bakıcm mutlakaSaol canm denemek isterseniz nettende bakabilirsiniz çoraptan oyuncak yapımı yazınca binbir çeşit oyuncak çıkıyor
Kusura bakma canım çoklu alıntı yapamadım tek tek yazarken atlamışım.çok teşekkürlerBni unutmus
Güle güle kullanın canm kesin karar verebildn miKusura bakma canım çoklu alıntı yapamadım tek tek yazarken atlamışım.çok teşekkürler
Hamile taytı. Ama butun pantalonlarim da boyle dar pacadir. Bilmem aliskanlik sanirim sıkıntı cekmiyorum. Kilolu olunca pisik olmamak icin elbiseyi de corapla giymek zorunda kaliyorum yine ayni kapiya cikiyor. Burasi 33 dereceydi bugun.son is gunumdu. Artik evden disari cikmam. Tiril tiril otururum evdeO tayt seni sıkmıyor mu :) ben pantolon bile giyemiyorum allahim sicak burasi elbise haric giyinemiyorum :-/
Aynen canım çok rahat oluyor sadece ağzını yukarı doğru koy bazen akabiliyor donmadan. Ben onları da buzdolabı poşetine koyup kaldırıyorum dondurucuya :)Buz posetleri cok iyiymis ben de alayim
Canım ipini göremedim ama OEKO-TEX 100 Standart belgesi varmış. Çocuk odasında mavi birşeyimiz yok. krem ve sütlü pastel tonları oda takımı. Birtek chicco anne yanı bebek mavisi o da benim odada. Babası winnie the pooh temalı halı istiyor yada bunlardan 1 numara dedi bakalım karar veremedik daha.Canim mavi agirlikli olunca bizim oda sıkıldim yesil olan diyorum.Bu hali normal ipten di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?