Yok güzelim baba winnie the pooh lu başka bir halı istiyor. Onun adayları daha farklıGüle güle kullanın canm kesin karar verebildn mi
Aciklamasinda yazar canim dijital,baskili,uc boyutlu,yikanabilir,gercek hali goruntusu,halinin diyorsa,halinin kalinligindan bahsediyorsa polyomid oluyor genelde.Polyomidde de ip olmadigi icin saglikli,antibaktariyel falan diyorlar.Canım ipini göremedim ama OEKO-TEX 100 Standart belgesi varmış. Çocuk odasında mavi birşeyimiz yok. krem ve sütlü pastel tonları oda takımı. Birtek chicco anne yanı bebek mavisi o da benim odada. Babası winnie the pooh temalı halı istiyor yada bunlardan 1 numara dedi bakalım karar veremedik daha.
Yün-polyamid karışımı sayfa Almanca olduğu için oku babam oku anca buldum.Aciklamasinda yazar canim dijital,baskili,uc boyutlu,yikanabilir,gercek hali goruntusu,halinin diyorsa,halinin kalinligindan bahsediyorsa polyomid oluyor genelde.Polyomidde de ip olmadigi icin saglikli,antibaktariyel falan diyorlar.
Tercihim filliden yanaBir halı konusu olmuştu bizde tek eksik halı kaldı.on line alacağım şu üçünden birini. hepsi aynı fiyat, sizce hangisi en güzeli ? (Perdesi gümüş pırıltılı gri)
Buz poşeti dedğin nasıl birşey ve nerde alıyosun? İnşallah almıştırya ama almasada sağlıklı bin şükür. 10unda gidicem canım 1 haftamız kaldıSağol canım inşallah. Kemiği ihmal etme ben kaynattım buz posetlerine doldurdum dondurdum. Hazır bulyonların yerine bütün yemeklere atıyorum üç beş tane. Çok pratik ve sağlıklı oluyor. Senin bebiş de almıştır kilosüt ve et çok farkettiriyormuş canım. Doktor da söyledi bugün tekrar. Bakalım ne kadar olacak ne zaman doktor randevun? :)
Eheheh ablamda aynını diyodu :) ama doğumdan sonra kucağına alır almaz bütün bilgiler yüklendi sanki diyoYa sanki ikincideğil ilk çocuğum beynim reset atmış nasıl bakmışım hiç hatırlamıyorum aradan zaman geçince mi yoksa bendemi sorun şuan nasıl tutuluyo deseler bilmiyorum sanki oysaki oğlumu kırkgünden sonra ben yıkadım ve hep yalnızdım
1 hftada 150 gram bizim için yeterli dedi doktor bana canım ama sen dikkat ettiysen daha fazlada olsbilir. Lütfen toparla artık kendini sağlıklı annesi öyle düşünİster istemez dert ediyorum başka bi sıkıntı olmasın da inşallah bakalım perşembe yeniden çağırdı doktorum 1 haftada ne kadar alır acaba yine üzülmekten korkuyorum. Bol süt içiyorum yoğurt yiyorum bugün et de yedim. Kahvaltıda yumurta.. Muzu unutmuşum onu da hatırlatman iyi oldu canım sağol.
Ama çok saçma değilmi? Neresi ki orası?Çok saol tatlım bizde doğum da oda ücreti de ayrı ayrı yani daha dogrusu ne işlem yapılıyorsa ona göre ücret çıkıyor
Yok artık gerçekten mi? Nasıl yaptın tarif isterizEki Görüntüle 2003904
Eki Görüntüle 2003905
Kızlar el emegim goz nurum kediciklerim pembeler yeğenime siyah beyazlar oglusuma ama nasıl yaptin derseniz çoraptan yaptım kızlar
Bende ilkten öyle düşündüm ama uyum açısından bakarsan ikiFikirler için teşekkürler kızlar. Ben de Perdeyle 2 iyi gider hem daha stil diye düşünmüştüm ama emeklerken veya yerde oynarken 1 ve 3te tema daha canlı, hayvanlar belirgin hoşuna gider ilgisini çeker dedim. Sanırım 2 olacak.
İnşllah sorunsuz kucağına alırsın canım üstüste gelmiş olumsuzluklar ama atlatmışsın maşallah. Bende genelde yiyorum bunları ama yoğurdu hergün yiyemiyorum hftada 3-4 kez ama hergün yumurta kaşar ve peynir muz badem yada ceviz protein ve yeşillik mutlaka. Bulgur iyimiymiş olmadı pilavını yapayım yarın. Çok saol tatlımY Yellu benim damarımın birinde sorun var ama aynı anda şeker ikisi içinde dikkat ediyorum şekeri kaçırırsam ama direk göbeği yağlanıyor ama beşki fikir olur gerçi değişik bişwy yok ama günlük örnek vereyim belki faydası olur doktor çok iyi besledimi söylüyor sabah çavdar ekmeği 1-2 dilim peynir zeytin bol yeşillik yurmurta bir bıçuk saat sonra ceviz yarım saat sonra bir porsiyon meyve yiyorum 2 saat sonra sebze yersem yanında yoğurt yiyorum et yersem bol salata biri öğle biri akşam öğünü oluyor yine iki saat sonra süt veya yoğurt glisini yada peynir ekmek yada bir kaç kaşık kısır yada mercimek köftesi filan bulgurlu şeyler açlık durumuma göre değişiyor yatmadan çiğ dındık veya çiğ badem yiyorum aç olursam meyve yiyprum öğle yada akşam bi öğün çorba içiyorum
Sagol Allah razi olsun. Hayirdir cnm niye üzüldün ki, ben kaçırıyorum çoğu yazılanları okuyamiyorum. Şu dönemde hiç birseye üzülme, Rabbim sagliklica hayırlıça bebeğini kucagina almayi nasip etsin inş. :)❤canım dün üzüntüden yazamadım sana, bebeğinin eve gelmesine çok sevindim. ne güçlü hemencik toparladı maşallah evde daha iyi olur annesiyle babasıyla kardeşleriylebiz de kavuşalım inşallah çok az kaldı artık
Kuzum largesi oldu bana 99.8 im cekebildim giydim hesap et ordan olur yaaww :))Kizlar ben depend almayi dusunuyordum fakat bedeni bana olmazmis gibi geliyo buyugu bile. Sonradan ikinci kez masraf etmis olmak istemiyorum. Hasta bezi alacaklar varmi? Eczaneden mi bulabilirim neye dikkat etmem lazim. Artik cantami kapatip arabaya atmak istiyorum
Yok artık gerçekten mi? Nasıl yaptın tarif isteriz
Hee bildiğimiz şey bu çok mantıklı. Kullanacağın zaman kesiyosun atıyosun yemeğe. Çok saol tatlımY Yellu butun marketlerde var cok pratik bende hep et sularini ona koyarim bulyon gibi tek tek istedigin her yemege at ..
Buz torbasi diye geciyor buzluktaki buz kabi gibi su doldurunca tek tek doluyor :)Eki Görüntüle 2003996
Tamam tatlım çok teşekkürlerŞu linkte yapımı var canm bakabilirsiniz
https://www.kadinlarkulubu.com/portal/anne-cocuk-2/coraptan-kedi-yapimi-resimli-anlatim-103771.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?