2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aciklamasinda yazar canim dijital,baskili,uc boyutlu,yikanabilir,gercek hali goruntusu,halinin diyorsa,halinin kalinligindan bahsediyorsa polyomid oluyor genelde.Polyomidde de ip olmadigi icin saglikli,antibaktariyel falan diyorlar.

Aciklamasinda yazar canim dijital,baskili,uc boyutlu,yikanabilir,gercek hali goruntusu,halinin diyorsa,halinin kalinligindan bahsediyorsa polyomid oluyor genelde.Polyomidde de ip olmadigi icin saglikli,antibaktariyel falan diyorlar.
Yün-polyamid karışımı sayfa Almanca olduğu için oku babam oku anca buldum.

Buz poşeti dedğin nasıl birşey ve nerde alıyosun? İnşallah almıştırya ama almasada sağlıklı bin şükür. 10unda gidicem canım 1 haftamız kaldı

Eheheh ablamda aynını diyodu :) ama doğumdan sonra kucağına alır almaz bütün bilgiler yüklendi sanki diyo

1 hftada 150 gram bizim için yeterli dedi doktor bana canım ama sen dikkat ettiysen daha fazlada olsbilir. Lütfen toparla artık kendini sağlıklı annesi öyle düşün

Bende ilkten öyle düşündüm ama uyum açısından bakarsan iki

Reactions: SGd
İnşllah sorunsuz kucağına alırsın canım üstüste gelmiş olumsuzluklar ama atlatmışsın maşallah. Bende genelde yiyorum bunları ama yoğurdu hergün yiyemiyorum hftada 3-4 kez ama hergün yumurta kaşar ve peynir muz badem yada ceviz protein ve yeşillik mutlaka. Bulgur iyimiymiş olmadı pilavını yapayım yarın. Çok saol tatlım

Kızlar sezaryen doğumda Nasıl oluyır, bebeği ilk ne zaman görüyoruz bizim dikişleri dikerken doktor hemşire giydirmeye mi gidiyor? Birine tembihlemek mi lazım ilk ne giyecekse versin diye? Bir de ben bebeğimle ilk başta yalnız kalmak istiyorum hani yanımda eşim de olabilir ama annem falan olmasın o an daha duygusal olsun istiyorum, annem panik biraz da hiç duygularımı yaşayamam o olursa, odaya geçtiğimde mi Bebek'le yalnız kalıcam, eşime mi tembihlesem sizce ilk bebeği bana verdiklerinde annem odada olmasın diye, yada çok mı bencilce olur bu, bu işler Nasıl olur ki bilemedim

Kizlar ben depend almayi dusunuyordum fakat bedeni bana olmazmis gibi geliyo buyugu bile. Sonradan ikinci kez masraf etmis olmak istemiyorum. Hasta bezi alacaklar varmi? Eczaneden mi bulabilirim neye dikkat etmem lazim. Artik cantami kapatip arabaya atmak istiyorum

Sagol Allah razi olsun. Hayirdir cnm niye üzüldün ki, ben kaçırıyorum çoğu yazılanları okuyamiyorum. Şu dönemde hiç birseye üzülme, Rabbim sagliklica hayırlıça bebeğini kucagina almayi nasip etsin inş. :)❤

Kuzum largesi oldu bana 99.8 im cekebildim giydim hesap et ordan olur yaaww :))

Y Yellu butun marketlerde var cok pratik bende hep et sularini ona koyarim bulyon gibi tek tek istedigin her yemege at ..
Buz torbasi diye geciyor buzluktaki buz kabi gibi su doldurunca tek tek doluyor :)Eki Görüntüle 2003996
Hee bildiğimiz şey bu çok mantıklı. Kullanacağın zaman kesiyosun atıyosun yemeğe. Çok saol tatlım

Günaydın annişkolar. İnanılmaz bir bacak krambıyla sıçradım yatakta. Eşimi de korkuttum ova ova zor geçirdik. Kimbilir acısı kaç güne geçecek bu gece rahat uyudum diyordum tamda. Klimayı salonda açtım diğer odalarkn kapısını kapattım yatak odasını buz gibi yaptı bende serin serin uyudum ohh be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…