- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
İnş canım hepimiz sağlıkla alalım kucamızaİnşllah sorunsuz kucağına alırsın canım üstüste gelmiş olumsuzluklar ama atlatmışsın maşallah. Bende genelde yiyorum bunları ama yoğurdu hergün yiyemiyorum hftada 3-4 kez ama hergün yumurta kaşar ve peynir muz badem yada ceviz protein ve yeşillik mutlaka. Bulgur iyimiymiş olmadı pilavını yapayım yarın. Çok saol tatlım
Kızlar sezaryen doğumda Nasıl oluyır, bebeği ilk ne zaman görüyoruz bizim dikişleri dikerken doktor hemşire giydirmeye mi gidiyor? Birine tembihlemek mi lazım ilk ne giyecekse versin diye? Bir de ben bebeğimle ilk başta yalnız kalmak istiyorum hani yanımda eşim de olabilir ama annem falan olmasın o an daha duygusal olsun istiyorum, annem panik biraz da hiç duygularımı yaşayamam o olursa, odaya geçtiğimde mi Bebek'le yalnız kalıcam, eşime mi tembihlesem sizce ilk bebeği bana verdiklerinde annem odada olmasın diye, yada çok mı bencilce olur bu, bu işler Nasıl olur ki bilemedim
Doğıma giderken almıştı hemşire benimle birlikte bebeğin kıyafetlerini bebeği görmende sezeryan türüne göre belden uyuşmalı olursa baygın değilsen hemen gösteriyolar baygınsan ayılınca uyuşukluğun geçince yada ayılınca ağrın oluyor sağa sola dönemiyor hareket edemiyorsun bebeği kucana biri vermesi gerekiyor bezini üstünü değiştirmen gerekebilir sonra giyinmene yardım edilmesi gerekiyor ve ilk gece uyummuyor doğru dürüst eşimle hallederiz diyosan neden olmasın bide herkeste aynı olmuyo ben 15 günde toparlanabildim üç günde de toparlanan varKızlar sezaryen doğumda Nasıl oluyır, bebeği ilk ne zaman görüyoruz bizim dikişleri dikerken doktor hemşire giydirmeye mi gidiyor? Birine tembihlemek mi lazım ilk ne giyecekse versin diye? Bir de ben bebeğimle ilk başta yalnız kalmak istiyorum hani yanımda eşim de olabilir ama annem falan olmasın o an daha duygusal olsun istiyorum, annem panik biraz da hiç duygularımı yaşayamam o olursa, odaya geçtiğimde mi Bebek'le yalnız kalıcam, eşime mi tembihlesem sizce ilk bebeği bana verdiklerinde annem odada olmasın diye, yada çok mı bencilce olur bu, bu işler Nasıl olur ki bilemedim
Canım buz poşetini alpi paylaşmış aynen onu kullanıyorum ben deBuz poşeti dedğin nasıl birşey ve nerde alıyosun? İnşallah almıştırya ama almasada sağlıklı bin şükür. 10unda gidicem canım 1 haftamız kaldı
Teşekkür ederim canım bugün sorayım kemeik olayını ya. Geçen markete sordum yoktu. Kasaba sorarım en kötü. Maşallahın var canım 32.haftada 2 kgya ulaştırdıysan bide ciğer gelişimi tamamlansın yeterCanım buz poşetini alpi paylaşmış aynen onu kullanıyorum ben de
Tabiiki sağlıklı olduktan sonra kilosu hiç önemli değil. Benim sadece erken doğum riskim çok yüksek olduğu için ve doktor öyle bir durumda 34 hafta ve 2 kg işimizi çok kolaylaştırır dediği için kiloya bu kadar takıldım. Artık ikiye ulaştık bu hafta rutine dönücem mesela. Çok kilo alması zayıf olmasından daha kötü bence. Önemli olan dediğin gibi sağlığı canım. Sağlıkla doğsunlar da biz onları pamuklara sarar büyütürüz sütümüzle
beyazpeynir1 üzme artık bebişini.
Gözün aydın canım benim. İnşallah bebeğin sabreder ve sağlıkla kucağına alırsınMerhaba temmuz anneleribeni hatırlayan vardır eylül annesiyim ama amniyon sıvımda azalma vardı 5cm E düşmüştü.. Erken dogum riskim vardı aranıza katılma ihtimalim vardı. 3 haftadır bebeğimin sıvısı yükselişe geçti haberdar olmak isteyenler olmustu dua ve destekleriniz için teşekkür ederdim herkes bebegıne sağ salim kavuşsun dilerim
Amin sizin gibi 35leri hatta 40 ile haftaları görürüm insallahhGözün aydın canım benim. İnşallah bebeğin sabreder ve sağlıkla kucağına alırsın
Ciiğerleri için de iğne yapılmıştı canım kiloya da ulaştık artık daha rahat kafam. İnşallah kalır 2-3 hafta daha da hiç kuvöz dönemi yaşamayız. :) çok sıkıldım ama dikkat ediyorum yorulmamaya dün 16. Yatak günümdü hastaneden eve dönerken markete uğramamız gerekti eşim dedi gel girelim azcık sana da değişiklik olsun :) başta şaka yapıyor sandım hayatta kalkmama izin vermiyor çünkü :) girdik metroya aldı beni tekerlekli sandalyeye oturttu gezdirdi onlaTeşekkür ederim canım bugün sorayım kemeik olayını ya. Geçen markete sordum yoktu. Kasaba sorarım en kötü. Maşallahın var canım 32.haftada 2 kgya ulaştırdıysan bide ciğer gelişimi tamamlansın yeterkonuş sıpayla en azından 3 haftacık daha de. Ve lütfen kendine dikkat et benim gibi yorma
Hastanede karsilastigim yeni anneler hamilelik en guzel zamanlarmis diyorlar. Uykusuzluk, goguste sertlik, farkli bir duzen... Ciktiysak bu yola onlari sorun etmeyecegiz tabiki. bu gunlerinde tadina varmaya bakmak lazim. O gunlerde saglikla hayirlisiyla gelecek insallah.
Canım senin heyecanını yaşıyorum sen nasılsın bide toplamda kaç kilo aldın bebeklerin kiloları nasıl küvöze girmeye gerek olacakmıymış benimde bugün 11:30 da rendevum var gece çok sancım vardı bide akşamdan beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum çok endişeliyim inşallah iyidir de sadece uyuyordur annesinin kuzusuKuzum largesi oldu bana 99.8 im cekebildim giydim hesap et ordan olur yaaww :))
Kızlar günaydın bişey takıldı akşamdan beri kafama benim oğlum inanılmaz kusardı bebekken reflüsü vardı uyurken başını beklerdim ya kusarda Allah korusun geri gelir tıkanır flan diye bir de kafa arkası dü olmasın diye her alışta kucağıma bir sağ bir sol yatırırdım kafa yapısına şuan herkes hasta mesela neyse o zamanlar yoktu yan yatış yastığı duymamıştım yada önüne arkasına ince yastık koyardım ki öne arkaya devrilmesin diye şimdi yastık gördüm bundan kullanan oldu mu acaba hangisi iyidir diye soracaktım bence lazım alınan ben de yuvarlak olanlar var onu mu alayım napayım
O doğuranlar hamilelikte yaşadıklarını unutuyolar bence evet dışarda da zordur muhakkak ama gözünün önünde olmasının verdiği rahatlık vari ve bedensel özgürlüğünü geri kazandığın zamanlar onlar.. Şu an bi çorap giyemiyosun pazara gidemiyosun eğilip kalkamıyosun.. Hem hep öyle kalmayacak ki belli aydan sonra düzene girecek.. Kim görse şimdiden uyu bugünlerin kıymetini bil diyo siz çocuğunuzu sevmiyosanız ya da zorla doğurduysanız bana ne :)
Görürsğn hiç merak etme. Yeterki stres yapmaAmin sizin gibi 35leri hatta 40 ile haftaları görürüm insallahh
Canım gece ayaklarda ödem artıyor ondan oluyor hareket ettikçe şişlik iniyor çok yatmakta çok yorulmakta yaramıyor dikkat ederek ev içinde hareket etmekte fayda var en azından benim için öyle yattikça ağrım artıyor zaten bizim oğulcuklarımız var tüm gün yatma şansımız yokGünaydın kızlar,
yataktan kalkıp yürüdüğünde ayak altı ağrıyan var mı benim gibi, neden oluyor anlamıyorum tüm gece dinlenmiş oluyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?