2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Her anın doya doya tadını çıkarmak lazım bence, evet hamilelik zor zahmetli ama aynı bedeni paylaşmak içinde hareket etmesi bir mucizeyi yaşamak gibi,
Ve evet Doğumdan sonrası da çok zor, kollarında bir aşk var aylardır beklediğin ama aynı zamanda ağrılar hormonlar tersine dönmüş bir hayat etraftan gelen bitmek bilmez yorumlar vs vs
gerçekten ilk lohusa kafası başka birşey ki ben ilkinde rahat atlatmıştım ama çok arkadaşımı gördüm zor geçiren, inŞAllah hepimiz için keyifle hatırlayacağımız bir süreç olur

Aa doğru iğnede yapılmıştı ozaman daha ne ohooo hazır senin bebiş :) kız Allah eşinin iyilişini versin sana gerçekten çok güzel değişiklik olmuş

Amin inşallah

Ah aynen öyle canım bu oğluşlarla yatmak ne mümkün
Benim gün içinde ayaktayken şişiyor aslında sabah uyandığımda inmiş oluyor ama yine de akşam değil sabah ağrıyor enteresan

Gunaydin kizlar dun aksam balkona cikip nefes aliyim dedim 1 kattayiz mazot kokusu gibi bisey yada ilaclama bilmiyorum cok fena tıkadı beni dun aksam oksuruk nobeti gecirdim resmen simdide burnum tikanmis oksuruk hafif kaldi pazt doktor kont var ama kkb mi gitmek lazim

Canım ben oğlumda üçgen şeklinde olan Sevi bebe nin yan yatış yastığını almıştım çokta iyi kullandım şimdi yine onu kullanacağım başka nasıl çeşitleri var bilmiyorum o zaman daha acemiydik şimdi daha tecrübeli anne olacağız inşallah

Günaydın kızlar,
yataktan kalkıp yürüdüğünde ayak altı ağrıyan var mı benim gibi, neden oluyor anlamıyorum tüm gece dinlenmiş oluyorum aslında
Günaydın canım. Benim de ağrıyor yataktan kalkınca ayaklarimin altı, artık ayaklarimiza fazla yük biniyor, normal diye düşünüyorum.

Günaydın kızlar,
yataktan kalkıp yürüdüğünde ayak altı ağrıyan var mı benim gibi, neden oluyor anlamıyorum tüm gece dinlenmiş oluyorum aslında
Benimde agriyor birde tuvalete oturamiyorum klozeti biraz daha yuksek yapsalarmis diyorum eklem yerlerim acıyor zor oturup kalkiyorum. Ayagimin altinda diken var sanki

Günaydın kızlar. Hamilelik gerçekten çok keyifli bir süreç, bi o kadar da zor.Oğluma hamileyken hamileliğim çok güzel geçmişti, doğduktan sonra da çok güzel ama hamilelikten daha zor bir süreç. Karnındaki hareketlerini ozluyosun.Bu hamileliğim hep bi endişe içinde geçti şimdiye kadar ama yine de çok güzel. .Karnindayken acaba iyi mi diye sürekli düşünüyorsun, doğduğunda gözünün önünde, o bir avantaj..Rabbim inşallah hepimize zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…