- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
O doğuranlar hamilelikte yaşadıklarını unutuyolar bence evet dışarda da zordur muhakkak ama gözünün önünde olmasının verdiği rahatlık vari ve bedensel özgürlüğünü geri kazandığın zamanlar onlar.. Şu an bi çorap giyemiyosun pazara gidemiyosun eğilip kalkamıyosun.. Hem hep öyle kalmayacak ki belli aydan sonra düzene girecek.. Kim görse şimdiden uyu bugünlerin kıymetini bil diyo siz çocuğunuzu sevmiyosanız ya da zorla doğurduysanız bana ne :)
Aa doğru iğnede yapılmıştı ozaman daha ne ohooo hazır senin bebiş :) kız Allah eşinin iyilişini versinCiiğerleri için de iğne yapılmıştı canım kiloya da ulaştık artık daha rahat kafam. İnşallah kalır 2-3 hafta daha da hiç kuvöz dönemi yaşamayız. :) çok sıkıldım ama dikkat ediyorum yorulmamaya dün 16. Yatak günümdü hastaneden eve dönerken markete uğramamız gerekti eşim dedi gel girelim azcık sana da değişiklik olsun :) başta şaka yapıyor sandım hayatta kalkmama izin vermiyor çünkü :) girdik metroya aldı beni tekerlekli sandalyeye oturttu gezdirdi onlaçok güldüm çok da eğlendim iyi ki var bu adamlar
Günaydın canım ödemden oluyor. Benim özellikle sabah uykudan kalkınca oluyorGünaydın kızlar,
yataktan kalkıp yürüdüğünde ayak altı ağrıyan var mı benim gibi, neden oluyor anlamıyorum tüm gece dinlenmiş oluyorum aslında
Amin inşallahHer anın doya doya tadını çıkarmak lazım bence, evet hamilelik zor zahmetli ama aynı bedeni paylaşmak içinde hareket etmesi bir mucizeyi yaşamak gibi,
Ve evet Doğumdan sonrası da çok zor, kollarında bir aşk var aylardır beklediğin ama aynı zamanda ağrılar hormonlar tersine dönmüş bir hayat etraftan gelen bitmek bilmez yorumlar vs vs
gerçekten ilk lohusa kafası başka birşey ki ben ilkinde rahat atlatmıştım ama çok arkadaşımı gördüm zor geçiren, inŞAllah hepimiz için keyifle hatırlayacağımız bir süreç olur
Canım gece ayaklarda ödem artıyor ondan oluyor hareket ettikçe şişlik iniyor çok yatmakta çok yorulmakta yaramıyor dikkat ederek ev içinde hareket etmekte fayda var en azından benim için öyle yattikça ağrım artıyor zaten bizim oğulcuklarımız var tüm gün yatma şansımız yok
Teşekkürler ınsallahGörürsğn hiç merak etme. Yeterki stres yapma
Günaydın canım ödemden oluyor. Benim özellikle sabah uykudan kalkınca oluyor
Ayy hadi hayırlı haberlerle gel inşallah bende 11:30 da gideceğim çok meraklardayımGünaydın anniskolar biz kızımızi görmeye gidiyoruzpazartesiydi normalde ama bugüne aldı Dr um dünkü acil durum nedeniyle bakalım benim yaramaz kızım napıyor
Çok iyi anlıyorum seni. Narin ince uzun ama miniminnacık ayaklarım tombili bişeye döndü yumuk yumuk oldu parmaklarım :) kendimle çok dalga geçiyorum eğlence oluyo bana :)Ayaklarımı tanımamıyorum zaten, sanki benim değil de bir filin
Canım ben oğlumda üçgen şeklinde olan Sevi bebe nin yan yatış yastığını almıştım çokta iyi kullandım şimdi yine onu kullanacağım başka nasıl çeşitleri var bilmiyorum o zaman daha acemiydik şimdi daha tecrübeli anne olacağız inşallahKızlar günaydın bişey takıldı akşamdan beri kafama benim oğlum inanılmaz kusardı bebekken reflüsü vardı uyurken başını beklerdim ya kusarda Allah korusun geri gelir tıkanır flan diye bir de kafa arkası dü olmasın diye her alışta kucağıma bir sağ bir sol yatırırdım kafa yapısına şuan herkes hasta mesela neyse o zamanlar yoktu yan yatış yastığı duymamıştım yada önüne arkasına ince yastık koyardım ki öne arkaya devrilmesin diye şimdi yastık gördüm bundan kullanan oldu mu acaba hangisi iyidir diye soracaktım bence lazım alınan ben de yuvarlak olanlar var onu mu alayım napayım
Günaydın canım. Benim de ağrıyor yataktan kalkınca ayaklarimin altı, artık ayaklarimiza fazla yük biniyor, normal diye düşünüyorum.Günaydın kızlar,
yataktan kalkıp yürüdüğünde ayak altı ağrıyan var mı benim gibi, neden oluyor anlamıyorum tüm gece dinlenmiş oluyorum aslında
Benimde agriyor birde tuvalete oturamiyorum klozeti biraz daha yuksek yapsalarmis diyorum eklem yerlerim acıyor zor oturup kalkiyorum. Ayagimin altinda diken var sankiGünaydın kızlar,
Okulda aynı işkenceyi alaturkayla yaşadığımı bi düşünBenimde agriyor birde tuvalete oturamiyorum klozeti biraz daha yuksek yapsalarmis diyorum eklem yerlerim acıyor zor oturup kalkiyorum. Ayagimin altinda diken var sanki
Aynı bnmde öyle oluyorGünaydın kızlar,
Dısarda bir gun cok sıkısınca denedim onuda Allahim yarisini yaptim ancakOkulda aynı işkenceyi alaturkayla yaşadığımı bi düşün
Dısarda bir gun cok sıkısınca denedim onuda Allahim yarisini yaptim ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?