2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hay ağzına sağlık :) çekilen çileye göre değişiyor demeli ben çok çekiyorum Allah görüyor Allah'a şükür yine ama doğurmayı 4 değil 8 gözle bekliyorum bugün kontrol var bakalım beyimiz napiii içerde keyfi yerinde mi

Banada herkes bol bol uyu hatta hic uyanma diyor. Birde cocuk olunca gezemezsin yapamazsin aa cocuk cok masraf
Sizene diyesim geliyor sonra diyorum yasayip gorecegiz. Benim moralimi el-alem bozmazsa ben zorlanacagimi dusunmuyorum sagolsun esim de cok yardimci oluyor olurda.

Disariya cikarken tuvalet olmayan yerse panik oluyorum :) Dun sahile gittik Allahtan karsida cami gordum de panik olmadim. Yoksa hemen geliyo :))

ay evet yaaa... giderken yolda illa tuvalet olan bir yere gitmek lazım pis vuruyor sıpa geldiğinde bir de

Okullarda kapanıyor karne günü bu göbekle nasıl insan içine çıkacam onu düşünüyorum her gören bir daha bakıyor şaşırıp çok büyük sanırım gerçekten valla utanıyorum ama oğluşumun karnesini alacağım mecbur gideceğim artık soruları cevapla dur

Ayy delimisin niye utaniyorsun. Ne guzel bi can tasiyorsun sen özelsin güzelsin vallahi ben kendimi cok guzel özel hissediyorum niye utanayim.
Sorularada he de gec :)

bana da herkes öyle bakıyor. kimi gayet iyisin diyır kimi de ikiz mi vs. sinir oluyorum ben de. kimse görsün istemiyorum beni.

neden bu kadar gıcıklar acaba? bir de uyu uyu uhku depola diyen var ya şaka gibi

Ben de geçen gün işk defa etli kemik alıp kaynattım.eşim yanlış almıştı gerçi kemikten çok eti vardı ama oldu mu bilmiyorum.kaynattım sonra suyunu süzüp buz poşetlerine koydum.
Buz poşetleri biraz sıkıntılı sanki ama doldururken dökülenler oldu.a101 den almıştım.kalitesiz olanı mı aldım acaba? Bir de doldururken huni kullandım ben sen nasıl doldurdun?

Ben de yatış yastıklarına bakıyorum alsam mı almasam mı diye.reflü için de yastıklar var.set gibi içinde kiraz çekirdeği falan da var.belki de ilk aşamada sadece bele sarılan destek yastıklarından alırım ben

kızlar dün nts için doktora gittim 185 i geçti bebişin kalp atışları çok yüksek dedi doktor kahve çay içtin mi dedi evden çıkmadan da yeni uyandım diye türk kahvesi içmiştim ondan olablir dedi pazartesi tekrar yapalım dedi ama çok canım sıkıldı inşallah kahveden olmuştur normalde doktorum kahveyi yasaklamadı iki üç fincana kadar serbest ama nts den önce içilmediğini bilmiyordum lütfen dua edin kahveden olmuş olsun yoksa böyle olursa hep takibe almamız lazım dedi stresten ölmek üzereyim

Canm kndni strese sokma bebişide uzersin inşallah kahveden olmuştur Allahm korusun sizi

Çok iyi anlıyorum seni. Narin ince uzun ama miniminnacık ayaklarım tombili bişeye döndü yumuk yumuk oldu parmaklarım :) kendimle çok dalga geçiyorum eğlence oluyo bana :)

Bende bakıp bakıp gülüyorum, birde sezeryandan sonra daha da şişiyor bir kaç gün sen ozaman gör

Herkes başına geleni biliyor canım onu paylaşıyor aslında
ama her anne başka her bebek bambaşka,
şimdi neler yaşarız bilmiyorum ama
zorluklar illa ki olucak
önemli olan bizim sürece nasıl bakabildiğimiz,
oğlumla tatile de gittik gezmelere de gece uyumadıysak gündüz uyuduk zorlansak da hep keyifliydi
Amaaaa şimdi 2cücükle hayat nasıl olur bilemiyorum tabii

Ayyy ne güzel ya boşversene ben gerine gerine geziyorum belli olsun diye son günler bunlar birdaha Yaşar mıyız bilinmez
Bizim de Cuma program var okulda prenses gibi davranıyorlar siz oturun size birşey ikram edelim falan diye bir hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…