2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bek eski çaydanlığın altıyla koyuyorum canım rahat oluyor oğluma sürekli yaparım bol soğan havuç ve kereviz sapıyla, acaba daha ılıkken mi doldurdun da döküldüler,
Ben kaynatınca bir gece buzdolabında bekletiyorum iyice özleşsin diye hatta jel kıvamını alıyor ertesi gün tekrar az ısıtıp poşetleyip kaldırıyorum

Benim esimde ogrendi onu kipaya goturuyor aliyor araba otutturuyorohhho suruyor ben bakiniyorum valla cok kolaylikmis :)))

sizce akşam devlet hastanesine acile gidip nts ye girsem mi nts ye girmek için ne demem gerekiyor bide devlet te ölçseler sancım var desem ya da ne demem gerek

sizce akşam devlet hastanesine acile gidip nts ye girsem mi nts ye girmek için ne demem gerekiyor bide devlet te ölçseler sancım var desem ya da ne demem gerek
Sancim var diye gittiginde hemen acilma var mi diye alttan kontrol ediyorlar. Devlet ya da ozel fark etmiyor. Bence doktorunun gel dedigi zaman git. Iyi dusun iyi olsun.

kafanacoktakma sensuanda bi toplanma bi sanci hissediyormusun benim ikizler 130 kadar cikariyor o ibreyi sgobusun nasil suanda

Ben doldururken döküldüler aslında buzluğa dikkatli koydum da allahtan dökülmedi buzluğa.ama dediğin gibi ılıktı koyduğumda.dolapta bekletmiştim ama kolay doldurayım diye ısttım ben onu

Sancim var diye gittiginde hemen acilma var mi diye alttan kontrol ediyorlar. Devlet ya da ozel fark etmiyor. Bence doktorunun gel dedigi zaman git. Iyi dusun iyi olsun.
bilmiyordum bunu çok sağol yine çok hareketli kalktığımdan beri karnıma bakıyorum küt küt karnım atıyo kafaya taktım ya bide artık normalsede yüksek çıkar sanırım bu stresle tama canım bekleyeyim en iyisi

Olmuştur niye olmasın daha vitaminli olmuştur hatta
Canım ben eşimle yapıyorum biri tutarken daha rahat oluyor. Kepçeyle koyduk ama huniyi deneyim ben de bu sefer daha kolay olur gibi
Sen koyarken biri tutsun çok rahat olur canım

Biz kontroldeyiz 2480 boyu 46 :) beklemezse 36 da alırım dedi 15 gün sonra kontrol
Gelişimi iyi dedi kanala girerse Bayram öncesi beklemeden alırız dedi Bayram zamanı istediği personel izinde oluyormuş ondan nst ye gireceğim önce 15 gün sonra ona göre bakacak duruma kafası aşağıda yerini gösterdi 10 cm daha inse kanalda oluyorhayırlısı bakalım

Benim esimde ogrendi onu kipaya goturuyor aliyor araba otutturuyorohhho suruyor ben bakiniyorum valla cok kolaylikmis :)))
bugün de çalışamaz raporu almak için hastaneye gitmiştik çıkışta migrosu fethettik değişik bakanlar oluyor tabii ama biz çok eğleniyoruz valla olduğu kadar tadını çıkarıyorum sonuçta iki ay sonra hamile olmıycam o zamana kadar keyfini çıkarmak lazım oğluma anlatırım büyüyünce

kafanacoktakma sensuanda bi toplanma bi sanci hissediyormusun benim ikizler 130 kadar cikariyor o ibreyi sgobusun nasil suanda
yok canım geceleri hafif agrı oluyor ama sancı gibi hissetmiyorum ama mesela şimdi çok hareketli karnıma dokununca kütküt atıyo hızlı normalde de hareketli baya ama toparlanma gibi birsey hissetmedim

Ay hadi güzel haberlerle gel canım. Diğer doktora gidecek arkadaşlarda güzel haberler verin inşallah

Canım kahwe etki edermi bilmiyorum ama tatlıda coşturuyormuş nstde bebekleri. İnşallah kahweden olmuştur içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…