- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
benden mi bahsediyorsun şekerim? :)
Ben de geçen gün işk defa etli kemik alıp kaynattım.eşim yanlış almıştı gerçi kemikten çok eti vardı ama oldu mu bilmiyorum.kaynattım sonra suyunu süzüp buz poşetlerine koydum.
Buz poşetleri biraz sıkıntılı sanki amadoldururken dökülenler oldu.a101 den almıştım.kalitesiz olanı mı aldım acaba? Bir de doldururken huni kullandım ben sen nasıl doldurdun?
Benim esimde ogrendi onu kipaya goturuyor aliyor araba otutturuyorohhho suruyor ben bakiniyorum valla cok kolaylikmis :)))Ciiğerleri için de iğne yapılmıştı canım kiloya da ulaştık artık daha rahat kafam. İnşallah kalır 2-3 hafta daha da hiç kuvöz dönemi yaşamayız. :) çok sıkıldım ama dikkat ediyorum yorulmamaya dün 16. Yatak günümdü hastaneden eve dönerken markete uğramamız gerekti eşim dedi gel girelim azcık sana da değişiklik olsun :) başta şaka yapıyor sandım hayatta kalkmama izin vermiyor çünkü :) girdik metroya aldı beni tekerlekli sandalyeye oturttu gezdirdi onlaçok güldüm çok da eğlendim iyi ki var bu adamlar
Sancim var diye gittiginde hemen acilma var mi diye alttan kontrol ediyorlar. Devlet ya da ozel fark etmiyor. Bence doktorunun gel dedigi zaman git. Iyi dusun iyi olsun.sizce akşam devlet hastanesine acile gidip nts ye girsem mi nts ye girmek için ne demem gerekiyor bide devlet te ölçseler sancım var desem ya da ne demem gerek
Biz kontroldeyiz 2480 boyu 46 :) beklemezse 36 da alırım dedi 15 gün sonra kontrol
kafanacoktakma sensuanda bi toplanma bi sanci hissediyormusun benim ikizler 130 kadar cikariyor o ibreyi sgobusun nasil suandasizce akşam devlet hastanesine acile gidip nts ye girsem mi nts ye girmek için ne demem gerekiyor bide devlet te ölçseler sancım var desem ya da ne demem gerek
Ben doldururken döküldüler aslında buzluğa dikkatli koydum da allahtan dökülmedi buzluğa.ama dediğin gibi ılıktı koyduğumda.dolapta bekletmiştim ama kolay doldurayım diye ısttım ben onuBek eski çaydanlığın altıyla koyuyorum canım rahat oluyor oğluma sürekli yaparım bol soğan havuç ve kereviz sapıyla, acaba daha ılıkken mi doldurdun da döküldüler,
Ben kaynatınca bir gece buzdolabında bekletiyorum iyice özleşsin diye hatta jel kıvamını alıyor ertesi gün tekrar az ısıtıp poşetleyip kaldırıyorum
bilmiyordum bunu çok sağol yine çok hareketli kalktığımdan beri karnıma bakıyorum küt küt karnım atıyo kafaya taktım ya bide artık normalsede yüksek çıkar sanırım bu stresle tama canım bekleyeyim en iyisiSancim var diye gittiginde hemen acilma var mi diye alttan kontrol ediyorlar. Devlet ya da ozel fark etmiyor. Bence doktorunun gel dedigi zaman git. Iyi dusun iyi olsun.
Olmuştur niye olmasın daha vitaminli olmuştur hattaBen de geçen gün işk defa etli kemik alıp kaynattım.eşim yanlış almıştı gerçi kemikten çok eti vardı ama oldu mu bilmiyorum.kaynattım sonra suyunu süzüp buz poşetlerine koydum.
Buz poşetleri biraz sıkıntılı sanki amadoldururken dökülenler oldu.a101 den almıştım.kalitesiz olanı mı aldım acaba? Bir de doldururken huni kullandım ben sen nasıl doldurdun?
Gelişimi iyi dedi kanala girerse Bayram öncesi beklemeden alırız dedi Bayram zamanı istediği personel izinde oluyormuş ondan nst ye gireceğim önce 15 gün sonra ona göre bakacak duruma kafası aşağıda yerini gösterdi 10 cm daha inse kanalda oluyorhayırlısı bakalımBiz kontroldeyiz 2480 boyu 46 :) beklemezse 36 da alırım dedi 15 gün sonra kontrol
bugün de çalışamaz raporu almak için hastaneye gitmiştik çıkışta migrosu fethettikBenim esimde ogrendi onu kipaya goturuyor aliyor araba otutturuyorohhho suruyor ben bakiniyorum valla cok kolaylikmis :)))
Amiinn inşallah canımcanım allah razı olsun hepimizi bebişlerimizi korusun allah artık sona geldik sayılır sağ sağlim gelsinler bütün dualarım bizlere
Acile gidince direk alttan muayene ediıolar usgye ole bakıolar canmsizce akşam devlet hastanesine acile gidip nts ye girsem mi nts ye girmek için ne demem gerekiyor bide devlet te ölçseler sancım var desem ya da ne demem gerek
Benim kız beni tuwalette hiç rahat bırakmıyoBenimde agriyor birde tuvalete oturamiyorum klozeti biraz daha yuksek yapsalarmis diyorum eklem yerlerim acıyor zor oturup kalkiyorum. Ayagimin altinda diken var sanki
yok canım geceleri hafif agrı oluyor ama sancı gibi hissetmiyorum ama mesela şimdi çok hareketli karnıma dokununca kütküt atıyo hızlı normalde de hareketli baya ama toparlanma gibi birsey hissetmedimkafanacoktakma sensuanda bi toplanma bi sanci hissediyormusun benim ikizler 130 kadar cikariyor o ibreyi sgobusun nasil suanda
Ben birgün dışarda mecburi alaturkaya girdim zor kalktım geri düşüyodumDısarda bir gun cok sıkısınca denedim onuda Allahim yarisini yaptim ancak
Ay hadi güzel haberlerle gel canım. Diğer doktora gidecek arkadaşlarda güzel haberler verin inşallahHay ağzına sağlık :) çekilen çileye göre değişiyor demeli ben çok çekiyorum Allah görüyor Allah'a şükür yine ama doğurmayı 4 değil 8 gözle bekliyorum bugün kontrol var bakalım beyimiz napiii içerde keyfi yerinde mi
Canım kahwe etki edermi bilmiyorum ama tatlıda coşturuyormuş nstde bebekleri. İnşallah kahweden olmuştur içini ferah tutkızlar dün nts için doktora gittim 185 i geçti bebişin kalp atışları çok yüksek dedi doktor kahve çay içtin mi dedi evden çıkmadan da yeni uyandım diye türk kahvesi içmiştim ondan olablir dedi pazartesi tekrar yapalım dedi ama çok canım sıkıldı inşallah kahveden olmuştur normalde doktorum kahveyi yasaklamadı iki üç fincana kadar serbest ama nts den önce içilmediğini bilmiyordum lütfen dua edin kahveden olmuş olsun yoksa böyle olursa hep takibe almamız lazım dedi stresten ölmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?