Yaaaa ciddi misnBende bakıp bakıp gülüyorum, birde sezeryandan sonra daha da şişiyor bir kaç gün sen ozaman gör
Ay deli kız koptum burdaKlozete oturmuyorum kendimi bırakıyorum ben tövbe kırıcam ondan korkuyorum
Okullarda kapanıyor karne günü bu göbekle nasıl insan içine çıkacam onu düşünüyorum her gören bir daha bakıyor şaşırıp çok büyük sanırım gerçekten valla utanıyorum ama oğluşumun karnesini alacağım mecbur gideceğim artık soruları cevapla dur
Ay bende göbüşümle çok mutluyum valla. Öyle güzel ayrıcalıkları varki. Heryerde hemen tabure sandalye getiriyorlar. Her gören dua ediyor. Nereye gitsem bişeyler ikram ediyolar. Eşim çantamı taşıyor ayakkabımı bağlıyor. Kimse küçücük poşet bile taşıtmıyor valla çok güzel çok
Ayyy ne güzel ya boşversene ben gerine gerine geziyorum belli olsun diye son günler bunlar birdaha Yaşar mıyız bilinmez
Bizim de Cuma program var okulda prenses gibi davranıyorlar siz oturun size birşey ikram edelim falan diye bir hoşuma gidiyor
Ben de geçen gün işk defa etli kemik alıp kaynattım.eşim yanlış almıştı gerçi kemikten çok eti vardı ama oldu mu bilmiyorum.kaynattım sonra suyunu süzüp buz poşetlerine koydum.
Buz poşetleri biraz sıkıntılı sanki amadoldururken dökülenler oldu.a101 den almıştım.kalitesiz olanı mı aldım acaba? Bir de doldururken huni kullandım ben sen nasıl doldurdun?
MasallahKizlar merhaba, biz doktordan ciktik kizimla bu sefer hic yuzunu gostermedi. 2310 gram olmus kilosu boyu 45 cm masallah..yuzunu gorseydik iyiydi goremedik..parmaklarinin fotografini aldik..bidahaki randevumuz 3hafta sonra..cok uzak verdi randevuyu bizden haberler boyle
sizce akşam devlet hastanesine acile gidip nts ye girsem mi nts ye girmek için ne demem gerekiyor bide devlet te ölçseler sancım var desem ya da ne demem gerek
O heyecanı özel anı daha iyi yaşamak için Can'ım, annem konulur sürekli kendisi de heyecanlanır galan özel anı tam yaşayamam diye istiyorumCanım ben spinal anestezi ile sezaryen oldum. Bebek doğduktan sonra yan tarafımda bebeği temizleyip giydirdiler aşısını yaptılar ayak izini aldılar.. spinal olduğundan her şeyi gördüm.. kıyafeti de kucağıma koyup ameliyathaneye o şekilde indim zaten. Sonrasında ben dikildikten sonra bebeği de kucağıma verdiler odaya birlikte çıktık.. zaten annem kayınvalidem ve eşim bizi bekliyorlardı. Hemşireler bebeği yatağına koydular tabii beni de :) yani bebekle pek yalnız kalmıyorsun.. gece annem de eşim de yanımdaydı kv gitti zaten.. bu kez sadece annem kalacak eşim oğlumla eve dönmek zorunda.. oğlum kalabilirse hastanede sorun olmaz eşim de kalır ama durum ne gösterir bilemem.. o anları görmek güzel bir şey.. normal doğum gibi her anını gördüm. Annen neden olmasın peki yanında? Sen hemen kalkamazsın sonuçta eşin tam tutabilir mi bebeği yani heyecan bizden tavan onlarda da :))
O heyecanı özel anı daha iyi yaşamak için Can'ım, annem konulur sürekli kendisi de heyecanlanır galan özel anı tam yaşayamam diye istiyorum
Ben sormustum canim cok sagolBebek yatagini aldik nihayet civil magazindan yatas& kraft ortapedik ust yuzey kus tuylu muylu 259 tl epey masrafa soktu bu kiz bizi soran bi arkadas vardi hatirlayamadim
Canım kasaptan çorbalık kemik istiyorum diyeceksin kaynatmak için. Onlar ayırıyorlar zaten böyle isteyenler için. Etleri baya sıyrılmış kemik veriyor sana. Onu düdüklüye koyuyorum ben maksimuma kadar dolduruyorum bir saat pişiyor sonra süzüyorum. Bu tek kullanımlık buz poşetleri var. Soğuyunca onlara doldurup buzluğa atıyorum. Her yemeğe üç beş koyuyorum. Kaynatırken içine havuç soğan falan atın diyorlar ama ben denemedim bitince öyle deniycem bir de.
Sagol Allah razi olsun. Hayirdir cnm niye üzüldün ki, ben kaçırıyorum çoğu yazılanları okuyamiyorum. Şu dönemde hiç birseye üzülme, Rabbim sagliklica hayırlıça bebeğini kucagina almayi nasip etsin inş. :)❤
Ben de eşime tutturdum zaten.ama doldurduktan sonra tezgaha koyunca akanlar oldu bazılarını yarım doldurdum o yüzdenOlmuştur niye olmasın daha vitaminli olmuştur hatta
Canım ben eşimle yapıyorum biri tutarken daha rahat oluyor. Kepçeyle koyduk ama huniyi deneyim ben de bu sefer daha kolay olur gibi
Sen koyarken biri tutsun çok rahat olur canım
Maşallah canım benim kocaman olmuşsunuz. Neden 36da alırkiBiz kontroldeyiz 2480 boyu 46 :) beklemezse 36 da alırım dedi 15 gün sonra kontrol
Can'ım ben de litetrx 4 alacaktım ama bir kaç kişiden hatta e bebekteki satıcıdan duydum ki katlanma yerleri dışa doğru olduğu için bebek içindeyken kapanan olmuş.bana joie chrome dlx modelini önerdiler.resmen yağ gibi kayıyor dönüşleri falan çok kolay.altı da geniş.bir bak istersenYa ben hala park yatak ile bebek arabasını almadım.. Bu hafta almak istiyorum artık aslında arabanın acelesi yoktu da ana kucağı lazım olacak hastane için bari alayım dedim.. İki model arasındayım joie aire luxx travel (deneme imkanım oldu en hafif ve kolay kapanan travel) diğeri de joie litetrax 4 bunu denemedim ama görüntüsü ve yorumları hoşuma gidiyo hem de tekerlekleri ile oturağı diğerinden daha konforlu gibi.. Alan deneyen varsa yardımcı olsun bi..
Park yatağa kesin kararım pierre cardin karoline desenlerini en begendiğim yatak bu oldu diğerleri iç karartıcı..
Bendim o canimBebek yatagini aldik nihayet civil magazindan yatas& kraft ortapedik ust yuzey kus tuylu muylu 259 tl epey masrafa soktu bu kiz bizi soran bi arkadas vardi hatirlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?