2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende gitcem karne için.. amaaan sorsunlar umrumda bile olmaz... erken doğum riskim var diyince resmen doğurmam için ellerinden geleni yaptılar.. küçük ben duydu mu tıkkk duymadı hiiiç umrunda olmasın canım can taşıyoruz o kadar olacak herhalde yaniiiii...

ilk defa girdim nts ye dr ultrasanda baktığında normal çıkıyodu hep farkı bilmiyorum da. iki lokma bişey yedim kahveyi hüplettim çıktık evden aradan en fazla yarım saat geçmiştir doktorda endişeli değildi oh oh afiyet olsun bana da getirseydin kahve diye dalga geçti hatta inşşalh çok sağolun kızlar biraz rahat etti içim yalnız kalınca da evde kafaya taktım ondan herhalde

Ay bende göbüşümle çok mutluyum valla. Öyle güzel ayrıcalıkları varki. Heryerde hemen tabure sandalye getiriyorlar. Her gören dua ediyor. Nereye gitsem bişeyler ikram ediyolar. Eşim çantamı taşıyor ayakkabımı bağlıyor. Kimse küçücük poşet bile taşıtmıyor valla çok güzel çok

Canım karton bardaklara da koyabilirsin buzluk poşetleri zorladıysa.. yırtıp hemen kullanabilirsin 2 - 3 atmak yerine tek atarsın

Masallah

sizce akşam devlet hastanesine acile gidip nts ye girsem mi nts ye girmek için ne demem gerekiyor bide devlet te ölçseler sancım var desem ya da ne demem gerek

Canım sakin ol.. kahve içme birkaç gün ondan olma ihtimali var tabii.. bana abartmamak şartıyla iç dedi.. ben türk kahvesi içince çay bile içmiyorum o gün.. günlük kafeinsiz açık nescafe içiyorum. Kafein alımı kahveyle de alakalı değil çikolata yiyorsan onda da var.. muhtemelen kahveden olmuştur.. sen doktorun dediği zamanda git stres yaparsan olmaz canım.. sakin kal..

O heyecanı özel anı daha iyi yaşamak için Can'ım, annem konulur sürekli kendisi de heyecanlanır galan özel anı tam yaşayamam diye istiyorum

O heyecanı özel anı daha iyi yaşamak için Can'ım, annem konulur sürekli kendisi de heyecanlanır galan özel anı tam yaşayamam diye istiyorum

Anladım canım.. ama kimseyi gözün görmüyor o an :)) bebeğe odaklandığın için :) bekleyenler yukarıda daha çok stres oluyor ha geldi ha gelecek ne olacak diye :)) o özel anı spinal olursan herkesten önce sen yaşarsın canım.. genel olduğunda bebek senden önce çıkıyor odaya.. sen daha sonra geliyorsun.. o süreçe birinin olması daha iyi oluyor tabii... daha baba pastası yapacak o anı gör sen asıl :))

çok çok teşekkürler canım hemen yapıp kullanacağım bende inşallah fayda eder.

10 günde biraz az kilo almış bebeğim acaba başka bir sıkıntısı mı var diye endişe ettim canım doktor daha yakın takibe alacak bakalım bende beslenmeme daha dikkat edeceğim. amin inşallah hepimiz vakti gelince kavuşuruz bebeklerimize

Ya ben hala park yatak ile bebek arabasını almadım.. Bu hafta almak istiyorum artık aslında arabanın acelesi yoktu da ana kucağı lazım olacak hastane için bari alayım dedim.. İki model arasındayım joie aire luxx travel (deneme imkanım oldu en hafif ve kolay kapanan travel) diğeri de joie litetrax 4 bunu denemedim ama görüntüsü ve yorumları hoşuma gidiyo hem de tekerlekleri ile oturağı diğerinden daha konforlu gibi.. Alan deneyen varsa yardımcı olsun bi..
Park yatağa kesin kararım pierre cardin karoline desenlerini en begendiğim yatak bu oldu diğerleri iç karartıcı..

Ben de eşime tutturdum zaten.ama doldurduktan sonra tezgaha koyunca akanlar oldu bazılarını yarım doldurdum o yüzden

Can'ım ben de litetrx 4 alacaktım ama bir kaç kişiden hatta e bebekteki satıcıdan duydum ki katlanma yerleri dışa doğru olduğu için bebek içindeyken kapanan olmuş.bana joie chrome dlx modelini önerdiler.resmen yağ gibi kayıyor dönüşleri falan çok kolay.altı da geniş.bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…