2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Teyzoslar biz geldik şükür hersey yolunda rahim ağzı birazcik kisalmis ama yine de Dr um gayet iyi dedi eski kisaligi düşününce :) kızımız maşallah iyi karin cevresi buyuk cikti 15 gunde 800 gr almis once tedirgin oldu dr sonra suyu iyi iri bebek olacak dedi Babamıza bakılırsa normal dedi :) 2 hafta sonra randevu Bizden böyle kızım iki tane foto verdi bize o an ağzını açıp açıp kapatıyordu spam benim maşallah bu da benim bal kızım

Kizlar gobegimde killar var epilator makineyle alsam bisi olur mu cvp verir misiniz

Çok sağol arkadaşım chorme ile de ilgileniyorum ama anakucağı olmadan fiyatı yüksek aslında çift yönlü olması anakucağına ihtiyaç duyurmayabilir de işte bilemiyorum sen ne aldın peki

Maşallah çok güzel çıkmış yüzünden sular kremi akıyor resmen

Tam ball yaa maşallah :)) köfte gibi de şişirmiş dudişleri..

Kızımı gördüm öğleden beri de temizlik yapıyorum yazamadım kızlar. Plasentam kızımın başı ile aynı hizada o yüzden doktor şimdiden doğum için bir şey diyemem dedi. Normal doğum esnasında rahim ağzı açılırken eğer plasenta önce gelmeye başlarsa seni hemen sezeryana almam gerekir dedi. Ama bebek önce gelirse sıkıntı olmaz dedi. Doğum şeklim son anda belli olucakmış. Kilozu 2,550 çıktı. Doktor kontrolü sırasında sırt üstü çok yattığım için tansiyonum düştü tam ben çok kötüyüm bayılıyorum diyordum doktor sola çevirdi beni. Hep böyle tansiyonumun düştüğünü söyledim. Tansiyon kontrolü ve nst ye gönderdi. Sonuçlara iyi dedi tansiyonun düşük bol bol sıvı al sıcakta fazla dolaşma biraz tuzlu ye dedi. Oysa ben şişmiyeyim diye hiç tuzlu yemiyorum. Hiç kilo almamışım kızlar hepsi bebeğe gitmiş geçen defa da 63 tüm şimdide 63

Ay maşallah okka burunlu çok güzel bi prenses ❤ kilosu kaç çıktı canım ?

Dert etme cnm, yoktur biseyi kuzunun. Bazen 10 günde almadığı kiloyu 3 günde alabiliyorlar. Sen dikkat et yeter beslenmene, stres yapma boşu boşuna.

maşallah canım kilolar yanaklara dudaklara gitmiş çok güzel kızın, sağlıkla gelsin inşallah.

Çok sağol arkadaşım chorme ile de ilgileniyorum ama anakucağı olmadan fiyatı yüksek aslında çift yönlü olması anakucağına ihtiyaç duyurmayabilir de işte bilemiyorum sen ne aldın peki
Benim aldigim chrome dlx.chrome da guzeldi dedigin gibi cift yonlu olmasi da iyi.ama kumaşı benim aldığıma gore daha farklı geldi bana.chrome ve chrome dlx arasinda fiyat farki da yoktu üstelik.bir de ben şubat indirimlerinde almıştım.gemm oto koltugu yada ana kucağı mi oluyor bir de ondan aldım

Oy maşallah senin bal kızına o ne yanaklar duduşar öyle. Bin maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…