Canim başkent Üniversitesi Hastanesi vakıf üniversitesi olunca maalesef işlem e göre ödeme yapılıyorAma çok saçma değilmi? Neresi ki orası?
Can'ım ben de litetrx 4 alacaktım ama bir kaç kişiden hatta e bebekteki satıcıdan duydum ki katlanma yerleri dışa doğru olduğu için bebek içindeyken kapanan olmuş.bana joie chrome dlx modelini önerdiler.resmen yağ gibi kayıyor dönüşleri falan çok kolay.altı da geniş.bir bak istersen
Kizlar gobegimde killar var epilator makineyle alsam bisi olur mu cvp verir misiniz
Maşallah çok güzel çıkmış yüzünden sular kremi akıyor resmenTeyzoslar biz geldik şükür hersey yolunda rahim ağzı birazcik kisalmis ama yine de Dr um gayet iyi dedi eski kisaligi düşününce :) kızımız maşallah iyi karin cevresi buyuk cikti 15 gunde 800 gr almis once tedirgin oldu dr sonra suyu iyi iri bebek olacak dedi Babamıza bakılırsa normal dedi :) 2 hafta sonra randevu Bizden böyle kızım iki tane foto verdi bize o an ağzını açıp açıp kapatıyordu spam benim maşallah bu da benim bal kızım Eki Görüntüle 2004084
Teyzoslar biz geldik şükür hersey yolunda rahim ağzı birazcik kisalmis ama yine de Dr um gayet iyi dedi eski kisaligi düşününce :) kızımız maşallah iyi karin cevresi buyuk cikti 15 gunde 800 gr almis once tedirgin oldu dr sonra suyu iyi iri bebek olacak dedi Babamıza bakılırsa normal dedi :) 2 hafta sonra randevu Bizden böyle kızım iki tane foto verdi bize o an ağzını açıp açıp kapatıyordu spam benim maşallah bu da benim bal kızım Eki Görüntüle 2004084
Teşekkür ederiz teyzesi diğer kontrolde dudaklar incecikti hatta eşime aynı senin ağız yapın sana benziyor galiba dedim ama kızım aynı anası olacak inşallahTam ball yaa maşallah :)) köfte gibi de şişirmiş dudişleri..
Canım göbüşünü gören mi var eşinden başka.bence tedirgin etme bebişi.alacaksan da cımbızla çek.Kizlar gobegimde killar var epilator makineyle alsam bisi olur mu cvp verir misiniz
Ay maşallah okka burunlu çok güzel bi prenses ❤ kilosu kaç çıktı canım ?Teyzoslar biz geldik şükür hersey yolunda rahim ağzı birazcik kisalmis ama yine de Dr um gayet iyi dedi eski kisaligi düşününce :) kızımız maşallah iyi karin cevresi buyuk cikti 15 gunde 800 gr almis once tedirgin oldu dr sonra suyu iyi iri bebek olacak dedi Babamıza bakılırsa normal dedi :) 2 hafta sonra randevu Bizden böyle kızım iki tane foto verdi bize o an ağzını açıp açıp kapatıyordu spam benim maşallah bu da benim bal kızım Eki Görüntüle 2004084
Dert etme cnm, yoktur biseyi kuzunun. Bazen 10 günde almadığı kiloyu 3 günde alabiliyorlar. Sen dikkat et yeter beslenmene, stres yapma boşu boşuna.10 günde biraz az kilo almış bebeğim acaba başka bir sıkıntısı mı var diye endişe ettim canım doktor daha yakın takibe alacak bakalım bende beslenmeme daha dikkat edeceğim. amin inşallah hepimiz vakti gelince kavuşuruz bebeklerimize
Teyzoslar biz geldik şükür hersey yolunda rahim ağzı birazcik kisalmis ama yine de Dr um gayet iyi dedi eski kisaligi düşününce :) kızımız maşallah iyi karin cevresi buyuk cikti 15 gunde 800 gr almis once tedirgin oldu dr sonra suyu iyi iri bebek olacak dedi Babamıza bakılırsa normal dedi :) 2 hafta sonra randevu Bizden böyle kızım iki tane foto verdi bize o an ağzını açıp açıp kapatıyordu spam benim maşallah bu da benim bal kızım Eki Görüntüle 2004084
Benim aldigim chrome dlx.chrome da guzeldi dedigin gibi cift yonlu olmasi da iyi.ama kumaşı benim aldığıma gore daha farklı geldi bana.chrome ve chrome dlx arasinda fiyat farki da yoktu üstelik.bir de ben şubat indirimlerinde almıştım.gemm oto koltugu yada ana kucağı mi oluyor bir de ondan aldımÇok sağol arkadaşım chorme ile de ilgileniyorum ama anakucağı olmadan fiyatı yüksek aslında çift yönlü olması anakucağına ihtiyaç duyurmayabilir de işte bilemiyorum sen ne aldın peki
Duruma göre dedi sancı falan varsa yani 36 değilde 37 küsürde dedi önemli olan 37 Yi görmek dedi ciğer o haftada gelişmiş oluyormuşMaşallah canım benim kocaman olmuşsunuz. Neden 36da alırki
Oy maşallah senin bal kızına o ne yanaklar duduşar öyle. Bin maşallah canımTeyzoslar biz geldik şükür hersey yolunda rahim ağzı birazcik kisalmis ama yine de Dr um gayet iyi dedi eski kisaligi düşününce :) kızımız maşallah iyi karin cevresi buyuk cikti 15 gunde 800 gr almis once tedirgin oldu dr sonra suyu iyi iri bebek olacak dedi Babamıza bakılırsa normal dedi :) 2 hafta sonra randevu Bizden böyle kızım iki tane foto verdi bize o an ağzını açıp açıp kapatıyordu spam benim maşallah bu da benim bal kızım Eki Görüntüle 2004084
Eger hamilelikte cikan tuyler ise Alma onlar sonra dökuleceklermiş .alırsan artık hep çıkarKizlar gobegimde killar var epilator makineyle alsam bisi olur mu cvp verir misiniz
Sakınnn özellikle epilatörle. Verdiği titreşim bebeğe çok zararlıymışKizlar gobegimde killar var epilator makineyle alsam bisi olur mu cvp verir misiniz
Çok kötüymüş baya pahalıya çıkacak size deseneCanim başkent Üniversitesi Hastanesi vakıf üniversitesi olunca maalesef işlem e göre ödeme yapılıyor
Sadece gobek icin mi bacaklarda filan da etkiliyor muSakınnn özellikle epilatörle. Verdiği titreşim bebeğe çok zararlıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?