Bizim sata göre 32 +0 iz canım ben doğum tarihini ultrasona göre degistirmjstim 2200 çıktı ama boyunu bu kez söylemedi bizde sormayı unuttuk 29+5 de 40 cm dikAy maşallah okka burunlu çok güzel bi prenses ❤ kilosu kaç çıktı canım ?
Aynen 37yi geçince em prematüre de sayılmıyor küvez ihtiyacı olmuyorDuruma göre dedi sancı falan varsa yani 36 değilde 37 küsürde dedi önemli olan 37 Yi görmek dedi ciğer o haftada gelişmiş oluyormuş
Göbek ve bikini bölgesi canım. Bana hangi doktora sorduysam hiç bişeyle alma dökülecekler doğumdan 3 ay sonra dediSadece gobek icin mi bacaklarda filan da etkiliyor mu
teşekkür ederim instagram olmadı için face sayfsından baktım güzel ürünler varama bana fikir olduSenin göbüsü görünce benim ki baya baya varmis yaa :))
instagramdan aldim canim 139 tl kalin gibi duruyor puf puf yumusacikta ustune basinca bile mutlu oluyorum :) ama incede degil. pamukhomelux ismi sayfanin renk desen var bak sayfaya istersen.
maşallah canım kilolar yanaklara dudaklara gitmiş çok güzel kızın, sağlıkla gelsin inşallah.
teşekkür ederiz teyzeleriOy maşallah senin bal kızına o ne yanaklar duduşar öyle. Bin maşallah canım
Benim gobusumde hep kıl vardı makasla kesiyorum ben
Bende beyazimda tüyler kapkara ve nedense kalın çıkıyor orda tiksiniyorumda artik dogumdan sonra agdaya devam ederim simdi ellemiyorum makasla devamalemsin :)) benim de var ama görünmüyor sarı tüyler beyazım zaten :)
Ben de aynen hiç uğraşamam kıl tüy mevzusuyla . Buğday tenliyim, tüyler sarı. Dökülürse iyi olur, dökülmezse feminizm ayağına yatarımalemsin :)) benim de var ama görünmüyor sarı tüyler beyazım zaten :)
Ozaman dr dedigi gun git canim sanci toparlanma ve kasiklara baski olursa agrili nst bagliyor birde vajinal bakiyor bosuna elletme kendine..agri sanci yoksayok canım geceleri hafif agrı oluyor ama sancı gibi hissetmiyorum ama mesela şimdi çok hareketli karnıma dokununca kütküt atıyo hızlı normalde de hareketli baya ama toparlanma gibi birsey hissetmedim
:)) ben orda kaliyorum artik yaa dr idrar tahlili yazarsa eyvah diyorumBen birgün dışarda mecburi alaturkaya girdim zor kalktım geri düşüyodum
Kuzum 37 de felan olcan hic korkma 3 hafta sonra dimi bayram sansimizada denk geldigi tarihe :) hayirlisi kuzumAy sabahtan beri dışardayım öldüm yorgunluktan bu araya Bayram girme işi canımı sıktı ya bayramdan sonraya kalsam çok iyi olacak doğsun diyorum da erken de olmasın yani , bayramda herkes izin birleştiriyormuş ne saçma
durursa sorun yok ama ikinci sezaryan pek durmaz dedi maalesef ilkini 38+5 de 3500 doğurmuştum bu o kadar olmayacakKuzum 37 de felan olcan hic korkma 3 hafta sonra dimi bayram sansimizada denk geldigi tarihe :) hayirlisi kuzum
Durur canm m.etme bnm bi yakınım 39+2 de sezeryan oldu ikinci sezeryanıdurursa sorun yok ama ikinci sezaryan pek durmaz dedi maalesef ilkini 38+5 de 3500 doğurmuştum bu o kadar olmayacakkısmet artık sağlık olsun
Maşallah canım benim kızım minnos kaldı yaa perşembe 44.5 cm 1760 grdi doktorumuz ince uzun olacak dedi hep bakalım sağlıklı olsunlar da ıkı kiloyu geçsin diye bekliyorum o zaman rahatlicam galibaBizim sata göre 32 +0 iz canım ben doğum tarihini ultrasona göre degistirmjstim 2200 çıktı ama boyunu bu kez söylemedi bizde sormayı unuttuk 29+5 de 40 cm dik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?