2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay maşallah okka burunlu çok güzel bi prenses ❤ kilosu kaç çıktı canım ?
Bizim sata göre 32 +0 iz canım ben doğum tarihini ultrasona göre degistirmjstim 2200 çıktı ama boyunu bu kez söylemedi bizde sormayı unuttuk 29+5 de 40 cm dik

teşekkür ederim instagram olmadı için face sayfsından baktım güzel ürünler varama bana fikir oldu

yok canım geceleri hafif agrı oluyor ama sancı gibi hissetmiyorum ama mesela şimdi çok hareketli karnıma dokununca kütküt atıyo hızlı normalde de hareketli baya ama toparlanma gibi birsey hissetmedim
Ozaman dr dedigi gun git canim sanci toparlanma ve kasiklara baski olursa agrili nst bagliyor birde vajinal bakiyor bosuna elletme kendine..agri sanci yoksa

Ay sabahtan beri dışardayım öldüm yorgunluktan bu araya Bayram girme işi canımı sıktı ya bayramdan sonraya kalsam çok iyi olacak doğsun diyorum da erken de olmasın yani , bayramda herkes izin birleştiriyormuş ne saçma

Şu alttaki takvim birebir aynı gidiyor şaka gibi:) doktor aslında 2200 şerde olmalı ama 2480 olmuş dedi ama bakıyorum herkesin çok daha fazla bile

Kuzum 37 de felan olcan hic korkma 3 hafta sonra dimi bayram sansimizada denk geldigi tarihe :) hayirlisi kuzum

Hastane odasına baktık suit oda farkı ile 4300 tutuyor ve Nevra hanım bu sefer bir gece yatıracak galiba öyle dediler

Teyzoşlar biz geldik bugün hep dışarılardaydım çok yoruldum doktora gittik 30+5 teyiz kilomuz 1870 g olmuş geçen defa 2 hafta önde demişti bu defa 1 hafta öndeymiş suyu güzel dedi selviks uzunluğu 3,4 cm herşey yolunda çok şükür. Akşamdan beri hareket etmemişti hastaneye giderken çok sağlam tekmeleri yedim doktor sıkıntı yok uyumuş dedi oradan metroya gittik 2 saat orada ayakta kaldım dönüştede bim yaptık ben pert oldum şimdi yemek yok eşim oruçlu biraz dinlendikten sonra yemek hazırlamak için kalkacağım

Bizim sata göre 32 +0 iz canım ben doğum tarihini ultrasona göre degistirmjstim 2200 çıktı ama boyunu bu kez söylemedi bizde sormayı unuttuk 29+5 de 40 cm dik
Maşallah canım benim kızım minnos kaldı yaa perşembe 44.5 cm 1760 grdi doktorumuz ince uzun olacak dedi hep bakalım sağlıklı olsunlar da ıkı kiloyu geçsin diye bekliyorum o zaman rahatlicam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…