2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba umarım herkes iyidir herşey yolundadır ben dün hastaneden cıktım bir gece evde dinlendim bugün kızımın yanına geldim anne oteli dedikleri odalar varmıs orda kalıyorum 3 saatte bir gidip altını alıp mamasını veriyorum ilk defa temas ediyorum kızımla ama cok stresli geçiyor tıkanıcak diye cok korkuyorum gözetim altındada olmak strese sokuyor herşeyini cıkarmıslar antibiyotikte kesmişler enfeksiyonu inşallah geçmiştir cıkarız yakında hemşirelerde bakımına alış biranönce doktor bakımınıza göre cıkartır dediler biraz sacma bakamıyosam hastanedemi bırakıcam ameliyat yerimden rahat olamıyorum günlerdirde hastanede olmanın yorgunluğu benim enfeksiyonum cok az düşmüş pansumana hergün gidip gelicem ameliyat yerim biraz daha iyi ama ağrım oluyor inşallah bugünler geçicek eve gidiceğimizin haberinide veririm inşallah

Maşallah canım benim kızım minnos kaldı yaa perşembe 44.5 cm 1760 grdi doktorumuz ince uzun olacak dedi hep bakalım sağlıklı olsunlar da ıkı kiloyu geçsin diye bekliyorum o zaman rahatlicam galiba

Benim oğlum da perşembe 1.750 çıktı canım. Kendimi bakıma soktum bakayım etki edecek mi.

Benim oğlum da perşembe 1.750 çıktı canım. Kendimi bakıma soktum bakayım etki edecek mi.
Et yedim ben bolca bi haftada 260 gr almış ben 1.5 kilo vermişim önceki hafta 1.5 kiloydu bi haftada aldığı kilo beni mutlu etti böyle devam eder inşallah

Maşallah canım ne güzel iyiye gidiyor herşey baksana bebeğin yavaş yavaş toparlıyor. Kaç kilo şuan? Miniciktir o şimdi elin ayağın dolaşabilir çok normal. Kilosu yerinde doğan bebekler bile küçücük oluyor. Gün be gün büyüyecek inşallah. Bizleri haberdar et muhakkak..

Et yedim ben bolca bi haftada 260 gr almış ben 1.5 kilo vermişim önceki hafta 1.5 kiloydu bi haftada aldığı kilo beni mutlu etti böyle devam eder inşallah

Ne güzel maşallah böyle devam edersin beslenmeye 2 yi geçse rahat edicez dediğin gibi. Bakalım bende perşembe tekrar gidicem inşallah fayda eder güzel haber veririm size.

Maşallah canım benim kızım minnos kaldı yaa perşembe 44.5 cm 1760 grdi doktorumuz ince uzun olacak dedi hep bakalım sağlıklı olsunlar da ıkı kiloyu geçsin diye bekliyorum o zaman rahatlicam galiba
Kesinlikle tatlım Rabbim sağlık versin önce bizim son kontrolde epey gerilmistik bebeğimin gelişimi 8 gün önde giderken pat diye normal gününe düştü pek kilo da almamisti suyum sınıra yaklasmisti. Erken doğum riskim de var bu yüzden 2 yi göreyim diye bekledim sadece ama inan kilosunu asla düşünmedim kafama takmadim hiç belli olmuyor kilolu bebek her zaman sağlık göstergeside değil maalesef sende sakin takılma tatlım

Bende beyazimda tüyler kapkara ve nedense kalın çıkıyor orda tiksiniyorumda artik dogumdan sonra agdaya devam ederim simdi ellemiyorum makasla devam

Elleme canım dökülüyorlar yağ falan sürüyorsan o da yapıyor.. ben ilkinde bilmedim badem yağı sürdüm baktım çıktı anaaam dedim hemen bıraktımm doğumdan önce döküldü neyse ki

Ben de aynen hiç uğraşamam kıl tüy mevzusuyla . Buğday tenliyim, tüyler sarı. Dökülürse iyi olur, dökülmezse feminizm ayağına yatarım . Biz eşit değil miyiz erkeklerle alla alla.

Hiiiç yaanii

Tesekkurler teyzesi Aynen tatlım hepimize maşallah biz bu ara çok gidiyoruz Dr a kızım azcık yaramaz ama şükür ki rahim ağzı iyi gidiyor acilmada yok

Ne güzel maşallah böyle devam edersin beslenmeye 2 yi geçse rahat edicez dediğin gibi. Bakalım bende perşembe tekrar gidicem inşallah fayda eder güzel haber veririm size.
Hadi inşallah canım ikiyi geçmiş olur bence

Orası öyle canım sağlığı güzel olsun annem de normal üçe yakın doğar sen de öyle çok kilolu değildin dedi bana

İnşallah hep iyiye gider 2520 miş şuan dogduğu kiloya gelmiş 2550 dogmustu biraz kilo vermiş simdi aynı kilosuna gelmiş minicik ellerinin üstü mosmor içim acıyo hele ağlarken ağlayasım geliyor hala şoktayım benmi doğurdum ameliyatı benmi oldum bu bebek benimmi hala şaşkınım ilk kızım geliyor aklıma unuttuk mu sanki haksızlıkmı ediyorum ona cok karısık duygular icindeyim lohusa depresyonuna girmek istemiyorum gerçi doğum yaptığımın farkında değilim acele olduğu için buarada anne karnında hareketlerini cok özlüyorum tadını keyfini cıkarın bu günlerin gerçi kucağında olunca daha farklı tabide insanın eli karnına gidiyor özlüyor

Maşallah kız neyle besledin kuzuyu :) okadar yorma kendini aman diyim

Tez zamanda kavusun insallah canim simdi bende sonkezleri konusuyorum uzuluyorumda ne tuhaf duygular annelik yasadikca anlasiliyor gercekten rabbim bir an once saglikla evinize gitmeyi nasip etsin insallah

Maşallah bebeğine ve sana. Allah sabrını versin canım bu zor günleri tez zamanda atlatırsınız ve koynunda evinde acısını çıkarırsınız bu zor zamanlarınızın

Canım benim gözünaydın çıkmışsın yawrunla hasret giderebiliyosun yedirebiliyosun. Eve gidip bunları yapacağın günleri düşünüp odaklanmaya çalış. Hemşirelerin dediklerini düşünme hiç. Lafın nereye gideceğini düşünmüyorlar. Kızın me kadar olmuş iyimiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…