2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin canim masallah kizinda yakinda evine gelcek insallah sende koynunda yatiracaksin.
morluklar da gececek kuzunda sende musmutlu gunler yasayacaksiniz ..
Sakin depresyona filan gireyin deme ne geregi var :) Artik mutlu olma zamani kizini alip eve gececeksin guzel gunler sizi bekler..

Merhaba hanimlar öncelikle hepinize hayırlı doğumlar nasip eder insallah rabbim.ben de 16 haftalık hamileyim.sizlere bir sorum olacak.15 gün önce bebeğime büyük ihtimal kız dedi doktor,çıkıntı yok dedi.cuma günü de büyük ihtimal erkek dedi çıkıntı var dedi.bacaklari kapalı tam olarak göstermiyor.bir ara bacağının birini kaldırır gibi oldu o ara gördüm ama emin de değilim dedi bacak arasını net göremedim dedi.erkekte yanılma payı pek yok deniliyor.sizin başınıza böyle bir durum geldi mı? Açıkçası kızım olmasını çok istiyorum bir umut diğer ayı beklesem mı diyorum,yoksa kesin erkektir diyip kendimi alıştırsammi diyorumcvaplariniz için şimdiden teşekkür ederim

Saol canm sanada hayrlı doğum nasıp eder inşallah Rabbim.. Umarım gönlündeki gbi olur öncelgmz tabiki sağlıklı olması ama erkek dedyse pek yanılmzlar bncede şuan kndni herhangi olasıga alıstrma tam net olarak bidahki gidişinde tamamen belli olur insalahh

Cevabın için çok teşekkür ederim canım.az önce videodan ekran yakalama yaptım.siz de yorum yaparsanız memnun olurum.dokto bu görüntüye görerek erkek olabilir dedi.v gibi görünen bacaklarının arasına.tam ortada beyaz bir cikinti var

E
Rica ederm canm .. Ever erkek gbi görünüyor ama yinede olabilir demiş kesin bse demeden şartlama kndni hakkında hayrlısı inşallah cnm

post: 51635790, member: 188756"]Cevabın için çok teşekkür ederim canım.az önce videodan ekran yakalama yaptım.siz de yorum yaparsanız memnun olurum.dokto bu görüntüye görerek erkek olabilir dedi.v gibi görünen bacaklarının arasına.tam ortada beyaz bir cikinti varEki Görüntüle 2004231 [/QUOTE]
Ya bişe farkettm o v gbi dedgn yer değil bacak arası okadr açsa kesin bilgi verdi zaten sağ tarafta bacajlarnı gördüm bn bitişik hafif ve ondada bi çizgi var orası bacak arasıysa kız bu canm bukadr net Diom sana:)

20.haftaya kadar 3 kez erkek dedi dr. 20. Haftadan sonra kız dediler. Ki başlarda cikintiyi ben de cok net gormustum. Sonraki haftalarda kayboldu.Her sey degisebilir. Kendini kaptirma )) hayirli olsun bebegin.

20.haftaya kadar 3 kez erkek dedi dr. 20. Haftadan sonra kız dediler. Her sey degisebilir. Kendini kaptirma )) hayirli olsun bebegin.
Peki ultrasonda bu şekilde çıkıntı gormusmuydu doktorunuz ya da siz ? İki oğlum var kızım olmasını çok istiyorum ve de hep kız hissettim.o yüzden bu heyecanın endisem

Ya bişe farkettm o v gbi dedgn yer değil bacak arası okadr açsa kesin bilgi verdi zaten sağ tarafta bacajlarnı gördüm bn bitişik hafif ve ondada bi çizgi var orası bacak arasıysa kız bu canm bukadr net Diom sana:)[/QUOTE]
Ay insallah canım,doktor bacaklarını bir an açtı dedi videodan o anı ekran yakalama yaptım.ortada görünen o beyaz çıkıntıya binaen erkek dedi doktor.ben v şeklini bacak arası diye gördüm baktim

Saol canım cümlemize inşallah. Ben yaşadım bizzat. Bi doktor kız bi doktor erkek başka bi doktorda kız dedi. En sonunda 15+3 tüm netleşmişti direk göstermişti kızım

Ay insallah canım,doktor bacaklarını bir an açtı dedi videodan o anı ekran yakalama yaptım.ortada görünen o beyaz çıkıntıya binaen erkek dedi doktor.ben v şeklini bacak arası diye gördüm baktim [/QUOTE]
Anladm canm inşallah gönlünce olur bnm bebgim kız, kaç yere gttm kimse erkek demedi bzmkıne ama bakalım net öğrenince yaz m.ederm:)

Öncelikle hayırlısı olsun diyorum. Erkek gibi geldi bana da ama doktorun ileriki haftalarda daha net görür tabi. Sen şimdiden buna odaklanma bence. Sonuçta pek net görünmüyor.

Göbekini yerler :))) kaçta alıcak doktor sezeryana saat verdi mi. Meraktan çatlarız burda
Sabah 9 da orda olucam 12:00_13:00 gibi biterde elime teli alabilirsen yazarim genelmi spinalmi anestezi belirlicek genel olursa biraz gec uyaniliyormusya ilk firsatta yazarim canim

Canim bana da ilk kiz demisti doktor hatta o heyecanla gittim zibin falan aldim pembis pembis sonra gosterdi pipisini oglum

Kızlar bugün bizim kızı gördük ve herzamanki gibi minik kızım minikligini gösterdi yine 1 hafta 10 gün geri çıktı daha 2300 olmus. Doktordan çıktıktan sonra aklıma geldi acaba ben enfeksiyon geçirdim o yüzden mı benim kız hep geri çıkıyor sürekli. Geri olması sorun değil inşallah enfeksiyon gecirmemistir bebiş

Bastan beri gerıyse geç döllenme olmuştur canm haftasna göre de kilosu gayet guzel

Ya canim neye gore kime gore geri artik sasdim kaldim gunlerimiz ayni bnde doktordaydim kilosuda 2350 dedi ve gayet guzel iyi dedi gerilikden fln bahsetmedi bosverin su kilolari gercekden eli ayagi duzgun saglikli olsun gerisi yalan hayirli evlatlarimiz olsun yeter bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…