Gozun aydin canim masallah kizinda yakinda evine gelcek insallah sende koynunda yatiracaksin.Kızlar merhaba umarım herkes iyidir herşey yolundadır ben dün hastaneden cıktım bir gece evde dinlendim bugün kızımın yanına geldim anne oteli dedikleri odalar varmıs orda kalıyorum 3 saatte bir gidip altını alıp mamasını veriyorum ilk defa temas ediyorum kızımla ama cok stresli geçiyor tıkanıcak diye cok korkuyorum gözetim altındada olmak strese sokuyor herşeyini cıkarmıslar antibiyotikte kesmişler enfeksiyonu inşallah geçmiştir cıkarız yakında hemşirelerde bakımına alış biranönce doktor bakımınıza göre cıkartır dediler biraz sacma bakamıyosam hastanedemi bırakıcam ameliyat yerimden rahat olamıyorum günlerdirde hastanede olmanın yorgunluğu benim enfeksiyonum cok az düşmüş pansumana hergün gidip gelicem ameliyat yerim biraz daha iyi ama ağrım oluyor inşallah bugünler geçicek eve gidiceğimizin haberinide veririm inşallah
Saol canm sanada hayrlı doğum nasıp eder inşallah Rabbim.. Umarım gönlündeki gbi olur öncelgmz tabiki sağlıklı olması ama erkek dedyse pek yanılmzlar bncede şuan kndni herhangi olasıga alıstrma tam net olarak bidahki gidişinde tamamen belli olur insalahhMerhaba hanimlar öncelikle hepinize hayırlı doğumlar nasip eder insallah rabbim.ben de 16 haftalık hamileyim.sizlere bir sorum olacak.15 gün önce bebeğime büyük ihtimal kız dedi doktor,çıkıntı yok dedi.cuma günü de büyük ihtimal erkek dedi çıkıntı var dedi.bacaklari kapalı tam olarak göstermiyor.bir ara bacağının birini kaldırır gibi oldu o ara gördüm ama emin de değilim dedi bacak arasını net göremedim dedi.erkekte yanılma payı pek yok deniliyor.sizin başınıza böyle bir durum geldi mı? Açıkçası kızım olmasını çok istiyorum bir umut diğer ayı beklesem mı diyorum,yoksa kesin erkektir diyip kendimi alıştırsammi diyorumcvaplariniz için şimdiden teşekkür ederim
Cevabın için çok teşekkür ederim canım.az önce videodan ekran yakalama yaptım.siz de yorum yaparsanız memnun olurum.dokto bu görüntüye görerek erkek olabilir dedi.v gibi görünen bacaklarının arasına.tam ortada beyaz bir cikinti varSaol canm sanada hayrlı doğum nasıp eder inşallah Rabbim.. Umarım gönlündeki gbi olur öncelgmz tabiki sağlıklı olması ama erkek dedyse pek yanılmzlar bncede şuan kndni herhangi olasıga alıstrma tam net olarak bidahki gidişinde tamamen belli olur insalahh
Rica ederm canm .. Ever erkek gbi görünüyor ama yinede olabilir demiş kesin bse demeden şartlama kndni hakkında hayrlısı inşallah cnmCevabın için çok teşekkür ederim canım.az önce videodan ekran yakalama yaptım.siz de yorum yaparsanız memnun olurum.dokto bu görüntüye görerek erkek olabilir dedi.v gibi görünen bacaklarının arasına.tam ortada beyaz bir cikinti varEki Görüntüle 2004231
20.haftaya kadar 3 kez erkek dedi dr. 20. Haftadan sonra kız dediler. Ki başlarda cikintiyi ben de cok net gormustum. Sonraki haftalarda kayboldu.Her sey degisebilir. Kendini kaptirmaMerhaba hanimlar öncelikle hepinize hayırlı doğumlar nasip eder insallah rabbim.ben de 16 haftalık hamileyim.sizlere bir sorum olacak.15 gün önce bebeğime büyük ihtimal kız dedi doktor,çıkıntı yok dedi.cuma günü de büyük ihtimal erkek dedi çıkıntı var dedi.bacaklari kapalı tam olarak göstermiyor.bir ara bacağının birini kaldırır gibi oldu o ara gördüm ama emin de değilim dedi bacak arasını net göremedim dedi.erkekte yanılma payı pek yok deniliyor.sizin başınıza böyle bir durum geldi mı? Açıkçası kızım olmasını çok istiyorum bir umut diğer ayı beklesem mı diyorum,yoksa kesin erkektir diyip kendimi alıştırsammi diyorumcvaplariniz için şimdiden teşekkür ederim
Peki ultrasonda bu şekilde çıkıntı gormusmuydu doktorunuz ya da siz ? İki oğlum var kızım olmasını çok istiyorum ve de hep kız hissettim.o yüzden bu heyecanın endisem20.haftaya kadar 3 kez erkek dedi dr. 20. Haftadan sonra kız dediler. Her sey degisebilir. Kendini kaptirma)) hayirli olsun bebegin.
Ya bişe farkettm o v gbi dedgn yer değil bacak arası okadr açsa kesin bilgi verdi zaten sağ tarafta bacajlarnı gördüm bn bitişik hafif ve ondada bi çizgi var orası bacak arasıysa kız bu canm bukadr net Diom sana:)[/QUOTE]post: 51635790, member: 188756"]Cevabın için çok teşekkür ederim canım.az önce videodan ekran yakalama yaptım.siz de yorum yaparsanız memnun olurum.dokto bu görüntüye görerek erkek olabilir dedi.v gibi görünen bacaklarının arasına.tam ortada beyaz bir cikinti varEki Görüntüle 2004231
Saol canım cümlemize inşallah. Ben yaşadım bizzat. Bi doktor kız bi doktor erkek başka bi doktorda kız dedi. En sonunda 15+3 tüm netleşmişti direk göstermişti kızımMerhaba hanimlar öncelikle hepinize hayırlı doğumlar nasip eder insallah rabbim.ben de 16 haftalık hamileyim.sizlere bir sorum olacak.15 gün önce bebeğime büyük ihtimal kız dedi doktor,çıkıntı yok dedi.cuma günü de büyük ihtimal erkek dedi çıkıntı var dedi.bacaklari kapalı tam olarak göstermiyor.bir ara bacağının birini kaldırır gibi oldu o ara gördüm ama emin de değilim dedi bacak arasını net göremedim dedi.erkekte yanılma payı pek yok deniliyor.sizin başınıza böyle bir durum geldi mı? Açıkçası kızım olmasını çok istiyorum bir umut diğer ayı beklesem mı diyorum,yoksa kesin erkektir diyip kendimi alıştırsammi diyorumcvaplariniz için şimdiden teşekkür ederim
Ay insallah canım,doktor bacaklarını bir an açtı dedi videodan o anı ekran yakalama yaptım.ortada görünen o beyaz çıkıntıya binaen erkek dedi doktor.ben v şeklini bacak arası diye gördüm baktimYa bişe farkettm o v gbi dedgn yer değil bacak arası okadr açsa kesin bilgi verdi zaten sağ tarafta bacajlarnı gördüm bn bitişik hafif ve ondada bi çizgi var orası bacak arasıysa kız bu canm bukadr net Diom sana:)
Öncelikle hayırlısı olsun diyorum. Erkek gibi geldi bana da ama doktorun ileriki haftalarda daha net görür tabi. Sen şimdiden buna odaklanma bence. Sonuçta pek net görünmüyor.Merhaba hanimlar öncelikle hepinize hayırlı doğumlar nasip eder insallah rabbim.ben de 16 haftalık hamileyim.sizlere bir sorum olacak.15 gün önce bebeğime büyük ihtimal kız dedi doktor,çıkıntı yok dedi.cuma günü de büyük ihtimal erkek dedi çıkıntı var dedi.bacaklari kapalı tam olarak göstermiyor.bir ara bacağının birini kaldırır gibi oldu o ara gördüm ama emin de değilim dedi bacak arasını net göremedim dedi.erkekte yanılma payı pek yok deniliyor.sizin başınıza böyle bir durum geldi mı? Açıkçası kızım olmasını çok istiyorum bir umut diğer ayı beklesem mı diyorum,yoksa kesin erkektir diyip kendimi alıştırsammi diyorumcvaplariniz için şimdiden teşekkür ederim
Sabah 9 da orda olucam 12:00_13:00 gibi biterde elime teli alabilirsen yazarim genelmi spinalmi anestezi belirlicek genel olursa biraz gec uyaniliyormusya ilk firsatta yazarim canimGöbekini yerler :))) kaçta alıcak doktor sezeryana saat verdi mi. Meraktan çatlarız burda
Canim bana da ilk kiz demisti doktor hatta o heyecanla gittim zibin falan aldim pembis pembis sonra gosterdi pipisini oglumMerhaba hanimlar öncelikle hepinize hayırlı doğumlar nasip eder insallah rabbim.ben de 16 haftalık hamileyim.sizlere bir sorum olacak.15 gün önce bebeğime büyük ihtimal kız dedi doktor,çıkıntı yok dedi.cuma günü de büyük ihtimal erkek dedi çıkıntı var dedi.bacaklari kapalı tam olarak göstermiyor.bir ara bacağının birini kaldırır gibi oldu o ara gördüm ama emin de değilim dedi bacak arasını net göremedim dedi.erkekte yanılma payı pek yok deniliyor.sizin başınıza böyle bir durum geldi mı? Açıkçası kızım olmasını çok istiyorum bir umut diğer ayı beklesem mı diyorum,yoksa kesin erkektir diyip kendimi alıştırsammi diyorumcvaplariniz için şimdiden teşekkür ederim
Bu hafta canim yarin degil bir gune insallah :)))Melissa81 bu pazartesı mi doğum yoksa haftaya mı?
Abuuuu çok az kalmış Bn gene haftaya sanıodumBu hafta canim yarin degil bir gune insallah :)))
Bastan beri gerıyse geç döllenme olmuştur canm haftasna göre de kilosu gayet guzelKızlar bugün bizim kızı gördük ve herzamanki gibi minik kızım minikligini gösterdi yine 1 hafta 10 gün geri çıktı daha 2300 olmus. Doktordan çıktıktan sonra aklıma geldi acaba ben enfeksiyon geçirdim o yüzden mı benim kız hep geri çıkıyor sürekli. Geri olması sorun değil inşallah enfeksiyon gecirmemistir bebiş
Ya canim neye gore kime gore geri artik sasdim kaldim gunlerimiz ayni bnde doktordaydim kilosuda 2350 dedi ve gayet guzel iyi dedi gerilikden fln bahsetmedi bosverin su kilolari gercekden eli ayagi duzgun saglikli olsun gerisi yalan hayirli evlatlarimiz olsun yeter bizlereKızlar bugün bizim kızı gördük ve herzamanki gibi minik kızım minikligini gösterdi yine 1 hafta 10 gün geri çıktı daha 2300 olmus. Doktordan çıktıktan sonra aklıma geldi acaba ben enfeksiyon geçirdim o yüzden mı benim kız hep geri çıkıyor sürekli. Geri olması sorun değil inşallah enfeksiyon gecirmemistir bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?