2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar birşey sormak istiyorum.Bu geri -ileri olayı baş çevresi veya kemik ölçümlerine göre değil mi? Kilonun az yada fazla olması zayıf veya iri olarak değerlendirilmiyor mu ? Doktor size kiloya göre mi diyor ileri gidiyor geri kalıyor diye??

Tabiikide öyle canım doğru söylüyorsun geri dememin sebebi baş çevresi ve boyu vs hepsi bir hafta geride 33. Hafta olarak çıkıyor.

Kilosunu yazdım ama baş çevresi boyu vs hepsi 33. Hafta civarında çıktı karın cevreside öyle geri

Anladm canm ama takma kafaya sağlığı iyise bi sorun olmaz
Öyle yapmaya çalışıyorum canım tek iyi yanı çok şükür gerilik artmiyor kafa çevresi mesela 34 hafta 5 günlük olması gerekiyor ama 33 hafta 3 günlük çıktı . İnşallah hepimizin bebekleri sağlıklı olur sağlıklı büyür

Bnmde bası ufak çıkıyor küçük kafalı olacak galiba:) karnı iki hafta önde çıkıyor bası seninki gbi bi hafta geri çıkıor ama doktrm ölçümleri güzel dıor

Bnmde bası ufak çıkıyor küçük kafalı olacak galiba:) karnı iki hafta önde çıkıyor bası seninki gbi bi hafta geri çıkıor ama doktrm ölçümleri güzel dıor

Evham yapıyorum galiba inşallah sağlıklı olurlar canım saol beni rahatlattin

Kafa karın bacak hepsine göre söylüyor bence benimkinin kafası bir hafta ilerde kağıtta öyle yazıyor ama sadece büyük dedi ilerde geride lafı hiç kullanmıyor bir Aralık var ona uygunluğuna bakıyor galiba göbeğe önem veriyor o ilerdeyse şeker demekmiş benim gördüğüm kadarıyla herkes normal sınırlarda sanki

Rüyamda doğum yapmıştım bebek hastanede ben evden bişey alıp gidecekmişsin doğum kağıtlarını görüyorum 0rh - kan grubu aa diyorum :) bu sefer benim kanımdan olmuş bebeği görmedim ama

insallah artık herşeye kafam takılıyor tamamen anne psikolojisine girdim çok duygusal oldum sürekli ağlıyorum

Bizim baş ilerideydi hep son birkac haftadir geri cikiyor. Karinda biraz geri cikiyor. Normalde hep bacak birkac gun geriyken son kontrolde 3-4 gun öndeydi.. yani gerilik yok diyor zaten bir hafta on günü geriden saymiyolar sanirim

Sabah 9 da orda olucam 12:00_13:00 gibi biterde elime teli alabilirsen yazarim genelmi spinalmi anestezi belirlicek genel olursa biraz gec uyaniliyormusya ilk firsatta yazarim canim
Ay ne heyecanlı kuzuya. Herşey çok güzel olcak. Sen hastanedeyken çok dua etcez sana. Meleklerine kavuşacaksın. Ben son 29diyorumda onda bile nasıl heyecanlanıyorum. Çıktığında uygun olduğunda iyiyiz de yeter

Hepimiz birmiyiz tornadan çıkar gibi heryeri aynı çocuklar çıkacak :) kafası küçük olur büyük olur bacağı da öyle çok normal değil mi ya bu
Ben takmiyorum artik
Cunku baktimda herkesin ayni. Ve kilolar ayni olsa bile doktorlarin yorumlari farkli o yuzden saglikli olsunda... Bir tanidigimin 35+5 te 2200 dogmustu bebegi simdi masallah oyle tatli oldu ki toparladida masallah

Canım doktorun mu geri dedi? Benimde zayıf çıkıyor bana göre ama doktoruma göre gayet normal ve geri değil diyor kesinlikle

Sagol canim ya biliyorum burda kardes gibi olduk birbirimize desteginiz dualariniz cok cok onemli Allah hepimize saglikli dogumlar nasip etsin iyi ki hepiniz varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…