Canım doktorun mu geri dedi? Benimde zayıf çıkıyor bana göre ama doktoruma göre gayet normal ve geri değil diyor kesinlikle
Benim arkadaşta 35.haftada 2100doğurdu ve küveze bile girmedi çocukBen takmiyorum artik
Cunku baktimda herkesin ayni. Ve kilolar ayni olsa bile doktorlarin yorumlari farkli o yuzden saglikli olsunda... Bir tanidigimin 35+5 te 2200 dogmustu bebegi simdi masallah oyle tatli oldu ki toparladida masallah
İyiki sende varsın ikizlerimizin güzel annesiSagol canim ya biliyorum burda kardes gibi olduk birbirimize desteginiz dualariniz cok cok onemli Allah hepimize saglikli dogumlar nasip etsin iyi ki hepiniz varsiniz
Bana doktorum zayıfmı diye sorduğumdan beri detayları yazan o ultrason çıktısından vermiyor. Hani bacağı şukadar kafası şukadar diye olan çıktıdan. İyikide vermiyor. En son gittiğimde grafiği göstermek için vermişti onda gördüm 9 gün geri görünüyor ama doktoruma göre değilCanım doktorum pek bir şey demiyor sadece zayıflığı gerilik belirtmiyor aslında benimkinin kafası göbek cevresi boyu hepsi 33 hafta 2 gün 33 hafta 1 gün falan çıktı ben 34 hafta 5. Gunumdeyim.
Senin kiz minik filan degil hic kafana takma benim 2500 cikti ki benim dogum 3 temmuz senin 10 aramizda 7 gun var :)Kızlar bugün bizim kızı gördük ve herzamanki gibi minik kızım minikligini gösterdi yine 1 hafta 10 gün geri çıktı daha 2300 olmus. Doktordan çıktıktan sonra aklıma geldi acaba ben enfeksiyon geçirdim o yüzden mı benim kız hep geri çıkıyor sürekli. Geri olması sorun değil inşallah enfeksiyon gecirmemistir bebiş
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun benim 12 ve 16. haftalarda kız gibi dedi kesin değil demesine rağmen ben kendimi kıza kaptırdım 20.haftada kesin erkek demesine rağmen hep bir sonraki kontrolde kız demesini bekledim hep öyle hissediyordum ama sonuç değişmedi Rabbim oğluma sağlıklı doğum hayırlı ömürler versin hiçbiri için kendini kaptırma sonra sağlıklı düşünemiyorsun sağlığı yerinde olsun sende benim gibi başkalarının kızlarını sever onlara toka alır takarsınMerhaba hanimlar öncelikle hepinize hayırlı doğumlar nasip eder insallah rabbim.ben de 16 haftalık hamileyim.sizlere bir sorum olacak.15 gün önce bebeğime büyük ihtimal kız dedi doktor,çıkıntı yok dedi.cuma günü de büyük ihtimal erkek dedi çıkıntı var dedi.bacaklari kapalı tam olarak göstermiyor.bir ara bacağının birini kaldırır gibi oldu o ara gördüm ama emin de değilim dedi bacak arasını net göremedim dedi.erkekte yanılma payı pek yok deniliyor.sizin başınıza böyle bir durum geldi mı? Açıkçası kızım olmasını çok istiyorum bir umut diğer ayı beklesem mı diyorum,yoksa kesin erkektir diyip kendimi alıştırsammi diyorumcvaplariniz için şimdiden teşekkür ederim
Kiloyu karin cevresi ,boyu fl yani bacak boyu belirliyormus canimYa kızlar birşey sormak istiyorum.Bu geri -ileri olayı baş çevresi veya kemik ölçümlerine göre değil mi? Kilonun az yada fazla olması zayıf veya iri olarak değerlendirilmiyor mu ? Doktor size kiloya göre mi diyor ileri gidiyor geri kalıyor diye??
Canım hayırlısıyla saglikla al kuzucuklari kucaginaSagol canim ya biliyorum burda kardes gibi olduk birbirimize desteginiz dualariniz cok cok onemli Allah hepimize saglikli dogumlar nasip etsin iyi ki hepiniz varsiniz
Benim kizin kafa olcumu bir hafta geri. Kiloya gore degil bu olcume gore geri diyor ve onemli olmadigini soyluyor. Tabii gerilik artmadikcaYa kızlar birşey sormak istiyorum.Bu geri -ileri olayı baş çevresi veya kemik ölçümlerine göre değil mi? Kilonun az yada fazla olması zayıf veya iri olarak değerlendirilmiyor mu ? Doktor size kiloya göre mi diyor ileri gidiyor geri kalıyor diye??
canım dırekt kıloya gore soylemıyor zaten fl bacak boyu bıkac gun ılerıydı bas cevresı hep bır haftadan fazla gerı cıkıyor karın cevresı bıkacgun gerı cıkıyor hepsının ortalamasını alıp ultrason oyle kılo hesaplıyor zaten sadece kılo alsa hıc takılmaz ama ınsan mesela kafa neden gerı falan dıye takıyor doktoruna gore degısıyor benım doktoruma gore 10 gun onemlı deıl ıyı dıyo ben uzuluyorum dıye ama bu hafta gıttıgım doktor benı cok uzdu bebegın cok ufak kalmıs bısey vardır dedı doopler falan hepsıne soktu bısey cıkmadı ee smdıde ozman bı problemmı var dıye uzuluyorum yoksa zayıf olsun ben de 2700 dogmusum hep cok saglıklıydım kızım da oyle olsa keske saglıklıYa kızlar birşey sormak istiyorum.Bu geri -ileri olayı baş çevresi veya kemik ölçümlerine göre değil mi? Kilonun az yada fazla olması zayıf veya iri olarak değerlendirilmiyor mu ? Doktor size kiloya göre mi diyor ileri gidiyor geri kalıyor diye??
Kız ben alışkınım kuzucumda içerde tempoya alıştı ben dursam o başlıyor harekete sanki gündüz az yorulmuş gibi bide bu akşam yürüyüşe gittim ama mutfağı 3 defa dinlenerek zor topladım kendime iş çıkardım yarında iftara misafir davet ettim besleme konusuna gelirsen hiçbirşey yememezlik etmedim hala evin çöp tenekesi benim kalan yemekler ziyan olmasın diye herşeyi yiyorumMaşallah kız neyle besledin kuzuyu :) okadar yorma kendini aman diyim
Ya doktordan doktora ne kadar fark ediyor. Bence önemli birşey olmadığı sürece şurası şukadar önde burası bukadsr geride dememeli doktorlarya. Ben kurban olayım doktoruma bu durumda. Hiç böyle detaylar vermez iyikide vermiyor. Gebeliği bitiremezdim yeminle.canım dırekt kıloya gore soylemıyor zaten fl bacak boyu bıkac gun ılerıydı bas cevresı hep bır haftadan fazla gerı cıkıyor karın cevresı bıkacgun gerı cıkıyor hepsının ortalamasını alıp ultrason oyle kılo hesaplıyor zaten sadece kılo alsa hıc takılmaz ama ınsan mesela kafa neden gerı falan dıye takıyor doktoruna gore degısıyor benım doktoruma gore 10 gun onemlı deıl ıyı dıyo ben uzuluyorum dıye ama bu hafta gıttıgım doktor benı cok uzdu bebegın cok ufak kalmıs bısey vardır dedı doopler falan hepsıne soktu bısey cıkmadı ee smdıde ozman bı problemmı var dıye uzuluyorum yoksa zayıf olsun ben de 2700 dogmusum hep cok saglıklıydım kızım da oyle olsa keske saglıklı
Ay ben dünden beri çok fenayım arada bir kasılma yaşıyorum nefesim kesilior. Bugün 2 kez ağır yaşadım birinde ağladım resmen. Benimkide anası gibi kıpır kıpır yerinde duramıyor :)Kız ben alışkınım kuzucumda içerde tempoya alıştı ben dursam o başlıyor harekete sanki gündüz az yorulmuş gibi bide bu akşam yürüyüşe gittim ama mutfağı 3 defa dinlenerek zor topladım kendime iş çıkardım yarında iftara misafir davet ettim besleme konusuna gelirsen hiçbirşey yememezlik etmedim hala evin çöp tenekesi benim kalan yemekler ziyan olmasın diye herşeyi yiyorumekstra birşey yemiyorum ne kadar sakınırsan o kadar göze çöp batıyor
Ya doktordan doktora ne kadar fark ediyor. Bence önemli birşey olmadığı sürece şurası şukadar önde burası bukadsr geride dememeli doktorlarya. Ben kurban olayım doktoruma bu durumda. Hiç böyle detaylar vermez iyikide vermiyor. Gebeliği bitiremezdim yeminle.
aynen canım benım doktor gerı oldugu halde hayır normal hersey kızımızın dıyor zaten ben panık bır ınsanım anladı benı soylemıyor mesela gecen hafta bana ultrason cıktısı vermemstı kılosunun yazdıgı anladım..artık sancım olsa da kendı doktorumu beklerım gıtmem baska doktora falan artık neoluosa olsun ınsan dusundukce beynı yoruluyo en ıyısı dua etmek hamılelgımın basından berı yoruldum zaten stresten uzuntuden ayrıntılıdan berı ınsallah o ıhtımaller olmaz saglıklı bebegım olur tek dıleğim tek korkumYa doktordan doktora ne kadar fark ediyor. Bence önemli birşey olmadığı sürece şurası şukadar önde burası bukadsr geride dememeli doktorlarya. Ben kurban olayım doktoruma bu durumda. Hiç böyle detaylar vermez iyikide vermiyor. Gebeliği bitiremezdim yeminle.
Keske dimi tatlim birbirimizi ziyaret ederdik :)Melissa81 keske yakin olsaydik doguma gelirdim valla minikleri gorurdum senin heyecanini paylasirdim :-/
Ama emin ol bizde burda seninle birlikte doguracagiz o gün
Sagol canim saglikla sirayla sizde alin vakitlice.Canım hayırlısıyla saglikla al kuzucuklari kucaginakacirdim ben neden 36.hf da dogum ?
Sagol canim saglikla sirayla sizde alin vakitlice.
Ikizya dr daha fazla riske girmek istemiyor yer daraldi buyumeleri durabilir diyor ani dogum riskinide goze almak istemiyor Allah korusun tehlikeye girebilir vakit kaybi olur diye.birde benim bboyum kisa artik beni cok zorluyor hic yuruyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?