- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Canim ifsa olmiyim diye yazmadim burada aileden birileride varda sevmedigim :))Melissa81 dualarinda bizede yer vermeyi unutma canım inşallah sende sağsağlim kavuş yavrucaklara merakla ve heyecanla bekliyoruzz bebişleri. Sahi isim hiç söylemedin sanki sen isimleri bellimii
Insallah canim ama artik ozelliklede geceleri kasilmalarim artti ve asagi indiler baski yapiyorlar gelmek istiyorlar.aniden olacagina planli olmadi daha iyi benim icin riski goze almak istemiyorum aslinda 37-38 gore ikizler varİkizler maşallah çok iyi durdular içeride annesi yaramaz olmayacaklar bence
İlac etkisinden de olabiliyor tum o belirtiler. Yani sadece belirtilere dayanarak cok zor hamileligi anlamak. Benim 3. Klomen denememde oldu. Ve inan sonuncuda hic belirtim olmadi kendimi dinlemedim. Stres yapma. Hakkinda hayirlisi olsunMerhaba kızlar benm bi sorum olcak size daha dogrusu fikir almaya ihtiyacım var.biz bir yıldr bebiş istiyoruz bu ay klomen kullandm yumurtalarım catlamıs.adetime 4gün var gögüslerim acayip acıyo uclarına dokunamıyorum resmen.2 gündür midem yanıyo ve gazım var ara sıra kasıklarımda batmalar ve dayanılmaz bi kramp giriyo bacagıma sizce hamile olabilrmiyim
Bence yuzunu gostermemesine takilma ben mesela hic goremiyorum :) saglikli olsunlarda dogunca bol bol gorecegiz zatenKızlar selam bugün gittik doktora ve tabi ki yüzünü göstermedi bizim kuzu bide yanlardan eliyle kapıyor nasıl üzüldüm ama 1 hafta sonra yine gel dedi dr izne cıkcakmıs belki görürüz o zaman yüzünü göstermemesine takıldıgım icin ne kilo ne boy sormadım o da icime oturdu en son 850gr iken ogrenmıstım simdi ne alemde bilmiyorum...
Ama bebegi olcerken kafası 33week yanı 1 hafta ondemi acaba? Karnında da oyle cıktı ama sanırım bacakta 1 hafta geri gördüm 31 küsür week yazıyordu doktor bana bisey demedi herşey iyi dedi yolladı bende unuttum sormayı...
bundan sonra nst girceksin dedi daha sık görüscez dedi bizde durumlar böyle anlayacsgınız
Bugün biraz gezim dedim ayaklarım yine fil ayagı gibi oldu
Insallah canim ama artik ozelliklede geceleri kasilmalarim artti ve asagi indiler baski yapiyorlar gelmek istiyorlar.aniden olacagina planli olmadi daha iyi benim icin riski goze almak istemiyorum aslinda 37-38 gore ikizler var
Amin sagol canm. Ama stres yapmamak elde degil malesefİlac etkisinden de olabiliyor tum o belirtiler. Yani sadece belirtilere dayanarak cok zor hamileligi anlamak. Benim 3. Klomen denememde oldu. Ve inan sonuncuda hic belirtim olmadi kendimi dinlemedim. Stres yapma. Hakkinda hayirlisi olsun
O bekleme asamasi malesef zorlu bir surec gebelik belirtiside adet belirtiside ayni cunku en guzeli adeti gecince yada gununde testlerle kontrol etmek.Merhaba kızlar benm bi sorum olcak size daha dogrusu fikir almaya ihtiyacım var.biz bir yıldr bebiş istiyoruz bu ay klomen kullandm yumurtalarım catlamıs.adetime 4gün var gögüslerim acayip acıyo uclarına dokunamıyorum resmen.2 gündür midem yanıyo ve gazım var ara sıra kasıklarımda batmalar ve dayanılmaz bi kramp giriyo bacagıma sizce hamile olabilrmiyim
Elbette insanin elinde olmuyor. Ama gercektende stres varken olmuyor. Son denememde amaan olursa olur olmazsa olmaz dedim. Sadece doktorun dedigi iki gun iliski oldu. İse basladim arsa alma plnlari yapiyoduk esimle. Nasil olsa yine olmicak modundaydik ama sonnra mucizem geliverdi. Yani vakti zamani olduguna inan. Sorun var mi infertilite mi? Bende polikistik over vardiAmin sagol canm. Ama stres yapmamak elde degil malesefo kadar cok istiyorum ki bi yandanda Allah ne zaman isterse o zmn olur diyorum kendi kendime offf Rabbim kimsenn kucagını bos bırakmasın
Yaa ne güzel Allah analı babalı büyütsün..hic bi sorun yok biliyomusun esimdede bende de bütün hormon testleri yapıldı doktor alttan muayene etti rahim duvarın gebelige hazır durumda yumurtalıklarımda cok iyi ddi bi sorun yok zamanını bekliyoddiElbette insanin elinde olmuyor. Ama gercektende stres varken olmuyor. Son denememde amaan olursa olur olmazsa olmaz dedim. Sadece doktorun dedigi iki gun iliski oldu. İse basladim arsa alma plnlari yapiyoduk esimle. Nasil olsa yine olmicak modundaydik ama sonnra mucizem geliverdi. Yani vakti zamani olduguna inan. Sorun var mi infertilite mi? Bende polikistik over vardi
Yaa ne güzel Allah analı babalı büyütsün..hic bi sorun yok biliyomusun esimdede bende de bütün hormon testleri yapıldı doktor alttan muayene etti rahim duvarın gebelige hazır durumda yumurtalıklarımda cok iyi ddi bi sorun yok zamanını bekliyoddi
Canım ben genel olarak sormuştum, sana istinaden gibi olduysa kusuruma bakma ne olur. Aklıma bu konu takıldı Çünkü benim son adet tarihine göre ultrason ölçümü en başından beri 3gün geriden geliyor. Fakat bebeğim %75 persentilde hep iri gidiyor.Buna rağmen doktorum hiç geride kaldı veya ileride demedi. O yüzden merak ettim.Kilosunu yazdım ama baş çevresi boyu vs hepsi 33. Hafta civarında çıktı karın cevreside öyle geri
Geç döllenme olmuş olabilir mi ?Canım doktorum pek bir şey demiyor sadece zayıflığı gerilik belirtmiyor aslında benimkinin kafası göbek cevresi boyu hepsi 33 hafta 2 gün 33 hafta 1 gün falan çıktı ben 34 hafta 5. Gunumdeyim.
Anladım bir ortalama çıkarıp yorum yapıyor o zaman. Bizim doktorumuz öyle konulara hiç girmez. Ben de onun söylemediği şeyleri sormuyorum açıkcası o yüzden merak ettim.canım dırekt kıloya gore soylemıyor zaten fl bacak boyu bıkac gun ılerıydı bas cevresı hep bır haftadan fazla gerı cıkıyor karın cevresı bıkacgun gerı cıkıyor hepsının ortalamasını alıp ultrason oyle kılo hesaplıyor zaten sadece kılo alsa hıc takılmaz ama ınsan mesela kafa neden gerı falan dıye takıyor doktoruna gore degısıyor benım doktoruma gore 10 gun onemlı deıl ıyı dıyo ben uzuluyorum dıye ama bu hafta gıttıgım doktor benı cok uzdu bebegın cok ufak kalmıs bısey vardır dedı doopler falan hepsıne soktu bısey cıkmadı ee smdıde ozman bı problemmı var dıye uzuluyorum yoksa zayıf olsun ben de 2700 dogmusum hep cok saglıklıydım kızım da oyle olsa keske saglıklı
Alır alır inşallah canım senin durumun farklı dikkat etmen gerekiyor benim rahatlığım herşeyin yolunda gittiği için inşallah senin kıpırdak yerinde durur da anneyi üzmezAy ben dünden beri çok fenayım arada bir kasılma yaşıyorum nefesim kesilior. Bugün 2 kez ağır yaşadım birinde ağladım resmen. Benimkide anası gibi kıpır kıpır yerinde duramıyor :)
Ben 1 haftadır dikkat ediyorumya dediğin gibi inatla kilo almayabilir:)
Değilmi ya bak çoğumuzun doktoru şurası şukadar ilerde bu kadar geride demiş ve nasıl telaş yapıyoruz. Bunlar nasıl doktor. Hastasının heleki annelik gibi kaygı telaş stres duygularını doruklarda yaşayan hastasına nasıl söylerler anlamıyorum. Ben kilo gidişatına bakınca kendimi gördüm ırsi demekki ben 2.5yokmuşum bile. Ama doktorum kalbi böbrekleri suyu herşeyi çok iyi diyor. Ee 35.haftayıda bitiriyorum şükürler olsun doğsada Rabbimin vardır bi bildiği derim. Bende üzdüm 2 gün kendimi burda ama arkadaşlrı görünce şükrettim halime vallKesinlikle katiliyorum. Doktor cok cok onemli bisey olmadikca hastayi telaslandirmamali bencede. Ustelik sadece varsayimlar uzerine konusuluyor bebegi canli kanli ölçmüyor ya.. benim doktorumda o yönden cok iyi çok şükür. Sürekli israrla soruyorum ve uyumlu gidiyor diyor. Sadece iri bir bebek oolmayacak dimi dedim 2800-3300 arasi dogar 3 kgyu bulur dedi. Bakalim pazartesi kontrol gelisimi devam etsinde dogunca tamamlariz eksik gunleri insallah. Onemli olan beyin, akciger ve emme refleksi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?