2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Heh bak böyle rahatlatalım annesi kendimizi. İnan bebeklerimizde etkileniyor. Ben vicdan azabı duyuyorum hala 2-3 gün kızımı öyle üzdümki. Başka doktora bencede gitme doktorun nekadar düşünceliymiş bak vermemiş kağıt. Çoğu bitti çok çok az kaldı zaten. Kaderleri çoktan çizildi kimbilir yarın elimizde olcaklar. Daha önce kayıp yaşadığım için tedaviden pozitif sonucu aldığımda dedimki Rabbim bu seferde hayırlı değilse sen nasip etme sen benim için en doğrusunu bilirsin dedim. 2.li testte çocuğuma down dediler eşime okadar uğraştık bu bebek için demekki Rabbim bunu uygun gördü bize dedim şükrettim. Bak taa buralara kadar geldik şükürler olsun

Son düzenleme:
Alır alır inşallah canım senin durumun farklı dikkat etmen gerekiyor benim rahatlığım herşeyin yolunda gittiği için inşallah senin kıpırdak yerinde durur da anneyi üzmez
Ay şükürler olsun benimde herşey yolunda ama 2 gündür yaşadığım kasık ağrısının acısını tarif edemem. Dün akşam hüngür hüngür ağladım resmen okadar acıdıki canım. Bi geliyo ağrı kasılmayla birlikte 5 dk sürüyo ama canımdan can gidiyo. Dayanabilirsem cumartesi kontrolüm. Druma birşeyler yap dayanamıyorum ben dicem

Günaydın grip olmayan başaran annişkodan. İnsan bir günde nasıl bir anda deli gibi hasta olabilirya. Klima mı çarptı acaba neyseciğime bir güzel güne daha başladık. Bugün fotoğraf çekimi yapacağız ablamlarla inşallah. Becerebilirsek fotoğraf atarım sizlerede

Günaydın kızlar.. Mutlu, güzel, bereketli hafta sonlarımız olsun insallah. Benim kız sabah sporuna başladı:)) Artık iyice zorlandığımı anlar oldum. Gece uyumak zorlaştı. Surekli su ictigim icin gece tuvaletleri artti. Olsun hepsi çok güzel. Doğuma gidecekleri duydukca icimi bir heyecan kapliyor:)) Benimkinin gelecegini nasıl anlayacagim acaba? En cok onu merak ediyorum. Tek basimayken esime ulasamazsam taksiye atlar giderim diye kuruyordum kafamda:)) Neyse ki annemler yarin yanimda olacak. Her seyin ari bir guzelligi var gerçekten:)) Günaydın tekrardan :))))

günaydınnnn. geçmiş olsun cnm. klimadan olmustur kesin. dotoları heyecanla beklıyoruuuuz. keyifli bi gün geçirin

Gunaydin canim havalar birden isindi sonra sogudu.Hava degisimlerinde oluyor,gecmis olsun.

Günaydın tatlım çok saol. Artık neyden bilemedim. Ateş basıp terledikten sonra soğuk su içip camları klimaları açmak yaptı beni böyle
Soguk su icme Bebisi bile hasta edersin bak az soguk ic tamam mi
Gecmis olsun bu arada .. Biz dun foto cektik biraz aman allahim kendime nazar degdirecegim dunden beri elli milyon kere baktim fotograflara

Çok şükür günümüze hamdolsun ne günlerden geldik bendede 2 gün ağlatan kasık sancısı ve 20 saat boyunca bebekte hareketsiz oldu dün doktora sordum öyle durumlarda kalk gel veya telefonla saat kaç olursa olsun beni ara rahatsız edecem diye düşünme bile dedi öyle söylemesi bile beni çok mutlu etti Allah razı olsun.
İnşallah çok keyifli bir fotoğraf çekimi yaparsınız iyi eğlenceler

Günaydın tatlım çok saol. Artık neyden bilemedim. Ateş basıp terledikten sonra soğuk su içip camları klimaları açmak yaptı beni böyle
Ah canım geçmiş olsun dikkat et kendine aynı şeyleri eşim yaptı arabada klima buz gibi içecek iç terle aç kapı pencere evde derken gece acildeydik bademcikleri harita olmuş on tane iğne yicek şimdi ben de kendimi bırakıp ona bakıyorum ateşi çıkıyo mu ne halde diye

Gunaydin kızlarrrr dün iftara davetliydik Allahm ne zorlandim aynı şekil oturmaktan ayaklarım ellerim şişti.. Bebiste rahatsız oldu baya kaç kere kasildi karnım sanırım bundan sonra bidaha mümkünse gitmemeye calisicam ya bizlere oturmak iyi gelmiyor

Sizede geçmiş olsun canım ayy hele bu erkeklerin hastalıkları da hiç çekilmiyor Allah yardımcın olsun ben eşime sen hasta olacağına ben olayım derdim sürekli şimdi hamilelikte ben olacağıma sen ol diyorum Rabbim herkese sağlık sıhhat huzur versin inşallah

Y Yellu canım geçmiş olsun.. sanırım seni klima çarpmış. Dikkat et.. terliyken klimayı açma üzerini değiştir önce öyle aç..

Günaydın arkadaşlar güzel pazarlar okuduklarima göre herkes rahatsız çok normal zamanlar doldu allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Yaa bütün hamileliğim boyunca benden hamile geçirdi alıştım hiç nazlanip niyazlanamadim benim midem bulandı onun da bi yerim agrisa onunla mide surubunu benimle başa baş içti hatta benimle birlikte göbek yaptı kadın doğuma da sıra alıcam nerdeyse

Soguk su icme Bebisi bile hasta edersin bak az soguk ic tamam mi
Gecmis olsun bu arada .. Biz dun foto cektik biraz aman allahim kendime nazar degdirecegim dunden beri elli milyon kere baktim fotograflara
Temem temem daha soğuk su yok. Kızım iyi olsun tüm hastalıkları ben çekerim. Çok saol canım
Ya bitanecik paylaşsana bizde görelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…