Hamdolsun kuzum. Ne iyiymiş doktorun. Benim doktorda direk cebini vermişti ilk gittiğimizde ne zaman arasam ne zaman yazsam döner hemen.Çok şükür günümüze hamdolsun ne günlerden geldik bendede 2 gün ağlatan kasık sancısı ve 20 saat boyunca bebekte hareketsiz oldu dün doktora sordum öyle durumlarda kalk gel veya telefonla saat kaç olursa olsun beni ara rahatsız edecem diye düşünme bile dedi öyle söylemesi bile beni çok mutlu etti Allah razı olsun.
İnşallah çok keyifli bir fotoğraf çekimi yaparsınız iyi eğlenceler
Amanınnn asıl eşine geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah. O en azından ilaç kullanabiliyo bizim işimiz zor. Çok teşekkür ederim bu aradaAh canım geçmiş olsun dikkat et kendine aynı şeyleri eşim yaptı arabada klima buz gibi içecek iç terle aç kapı pencere evde derken gece acildeydik bademcikleri harita olmuş on tane iğne yicek şimdiben de kendimi bırakıp ona bakıyorum ateşi çıkıyo mu ne halde diye
Saol tatlım. Aynı odada bile durmuyorum aslında ama en düşük dereceye alıp gece 3-4 e kadar açık bırakıyoruz yoksa uyuyamıyorum. Şimdi kapalı bende duşumu aldım paşa paşa pijamalarımı giydim ateşim çıkacak gibi hayrolsun
Ah kuzum bu son yazdigini çook isterim ama sonra eşimTemem temem daha soğuk su yok. Kızım iyi olsun tüm hastalıkları ben çekerim. Çok saol canım
Ya bitanecik paylaşsana bizde görelim :)
He temam yüzünü kapatıp atarsın belkim diye şeyettiydim. Eşin kızacaksa amanın sustum. Ayakkabısını bitane badisini isimliğini balonlarımı hepsini alcam yanımaAh kuzum bu son yazdigini çook isterim ama sonra eşimEvliligimim sağligı icin ben paylasmayayim olur mu Kizinim ayakkabisi al yanina birini esi birini sen eline al elini duz tutup esinle birbirinize bakin cekin harika cikiyo :)
Bi topikte arkadaş grip oldu doğum yaptı maşallah kilosu herşeyi güzeldi de bebiş de grip olmuş azıcık bikaç gün kuvözde kaldı aman diyim son donemecte çok dikkatli olalım umarım eşimden bana geçmez biraz yüzüne uflesen hasta olanlardanim ben de 26 haftada iki gün yattım hastanede kanda enfeksiyondan ama bahar geçişi benim hep hasta olduğum zamanlardir kıştan çok bahar ve yazın grip nezle olurum alerjik durumdan da kaynaklıAmanınnn asıl eşine geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah. O en azından ilaç kullanabiliyo bizim işimiz zor. Çok teşekkür ederim bu arada
Kalp yaptik ikimizin tek eliyle havada biride gobuste. Bebek ayakkabisi ile benim esimin ayakkabisini cektik :) sonra ona tarih atacam hepimizin dogum tarihi yazacak. Gerisi standart pozlar cok gunesti poz veremedik sapka filan goturdum onlari kullanmadim bile.He temam yüzünü kapatıp atarsın belkim diye şeyettiydim. Eşin kızacaksa amanın sustum. Ayakkabısını bitane badisini isimliğini balonlarımı hepsini alcam yanımabaşka nasıl nasıl çekindiniz tarif etsene :)
Saol tatlım. Aynı odada bile durmuyorum aslında ama en düşük dereceye alıp gece 3-4 e kadar açık bırakıyoruz yoksa uyuyamıyorum. Şimdi kapalı bende duşumu aldım paşa paşa pijamalarımı giydim ateşim çıkacak gibi hayrolsun
Teyzoşlar biz geldik bugün hep dışarılardaydım çok yoruldum doktora gittik 30+5 teyiz kilomuz 1870 g olmuş geçen defa 2 hafta önde demişti bu defa 1 hafta öndeymiş suyu güzel dedi selviks uzunluğu 3,4 cm herşey yolunda çok şükür. Akşamdan beri hareket etmemişti hastaneye giderken çok sağlam tekmeleri yedim doktor sıkıntı yok uyumuş dedioradan metroya gittik 2 saat orada ayakta kaldım dönüştede bim yaptık ben pert oldum şimdi yemek yok eşim oruçlu biraz dinlendikten sonra yemek hazırlamak için kalkacağım
Kızlar merhaba umarım herkes iyidir herşey yolundadır ben dün hastaneden cıktım bir gece evde dinlendim bugün kızımın yanına geldim anne oteli dedikleri odalar varmıs orda kalıyorum 3 saatte bir gidip altını alıp mamasını veriyorum ilk defa temas ediyorum kızımla ama cok stresli geçiyor tıkanıcak diye cok korkuyorum gözetim altındada olmak strese sokuyor herşeyini cıkarmıslar antibiyotikte kesmişler enfeksiyonu inşallah geçmiştir cıkarız yakında hemşirelerde bakımına alış biranönce doktor bakımınıza göre cıkartır dediler biraz sacma bakamıyosam hastanedemi bırakıcam ameliyat yerimden rahat olamıyorum günlerdirde hastanede olmanın yorgunluğu benim enfeksiyonum cok az düşmüş pansumana hergün gidip gelicem ameliyat yerim biraz daha iyi ama ağrım oluyor inşallah bugünler geçicek eve gidiceğimizin haberinide veririm inşallah
Ya kızlar birşey sormak istiyorum.Bu geri -ileri olayı baş çevresi veya kemik ölçümlerine göre değil mi? Kilonun az yada fazla olması zayıf veya iri olarak değerlendirilmiyor mu ? Doktor size kiloya göre mi diyor ileri gidiyor geri kalıyor diye??
Yaa ablamda yaşadı grip olduğu için yiyemedi edemedi bebişide o sıra kilo alamadıBi topikte arkadaş grip oldu doğum yaptı maşallah kilosu herşeyi güzeldi de bebiş de grip olmuş azıcık bikaç gün kuvözde kaldı aman diyim son donemecte çok dikkatli olalım umarım eşimden bana geçmez biraz yüzüne uflesen hasta olanlardanim ben de 26 haftada iki gün yattım hastanede kanda enfeksiyondan ama bahar geçişi benim hep hasta olduğum zamanlardir kıştan çok bahar ve yazın grip nezle olurum alerjik durumdan da kaynaklı
aynen canım ben de cok uzdum kızımı bende oncekını kaybettım o da kızdı cok kotu seyler yasadım bunda da bana ayrıntılı da down rıskı var dedıler kucuk de olsa yaptırmadım ben dna testı falan oyuzden aslında bu gerılıkler zayıflıklar korkutuyor beni ondan mı acaba dıye yoksa hıc takmam allah bu mubarek gunde bıze hayırlı saglıklı evlat versın bak neler yasamısız guzel gunler gorelım ınsallah canım sukurler olsun buarada gecmıs olsunnnnnHeh bak böyle rahatlatalım annesi kendimizi. İnan bebeklerimizde etkileniyor. Ben vicdan azabı duyuyorum hala 2-3 gün kızımı öyle üzdümki. Başka doktora bencede gitme doktorun nekadar düşünceliymiş bak vermemiş kağıt. Çoğu bitti çok çok az kaldı zaten. Kaderleri çoktan çizildi kimbilir yarın elimizde olcaklar. Daha önce kayıp yaşadığım için tedaviden pozitif sonucu aldığımda dedimki Rabbim bu seferde hayırlı değilse sen nasip etme sen benim için en doğrusunu bilirsin dedim. 2.li testte çocuğuma down dediler eşime okadar uğraştık bu bebek için demekki Rabbim bunu uygun gördü bize dedim şükrettim. Bak taa buralara kadar geldik şükürler olsun
Geçmş olsun canım suyu kaynar ılıyınca içine yarım limon sık ve bi tatlı kaşığı bal karstr devamlı iç iyi olucaksın inşYaa ablamda yaşadı grip olduğu için yiyemedi edemedi bebişide o sıra kilo alamadıtoparlanmak için bırakmıyım bari kendimi dayanamazsam gider serum yerim napıyım
Kötü düşünme toparlan inşallah canım dediğin gibi halsiz kalırsan hemen serum al crp ne baktır inşallah hafifçe geçerYaa ablamda yaşadı grip olduğu için yiyemedi edemedi bebişide o sıra kilo alamadıtoparlanmak için bırakmıyım bari kendimi dayanamazsam gider serum yerim napıyım
Kız buda onun taktiği olmasın çok akıllı bu adamlar başına gelecekleri bildikleri için önlem alıyor olabilirler bende dün bak bizim kızların eşleri çok yardımcı oluyormuş yemek falan yapanlar var diyorum laf hazır ben hamilelerin hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum yoksa çok daha kotu olursun ne kadar hareketli olursan o kadar kolay doğum olur benim karım güçlü herşeyin üstesinden gelir diye gaz veriyor dün dışarda yorgunluktan öldüm eve gelince o oruçlu diye ben dinlenmedim yemek işine girdim ezanda uyandı sen herşeyi yaparsın diye gülüyorduYaa bütün hamileliğim boyunca benden hamile geçirdi alıştımhiç nazlanip niyazlanamadim benim midem bulandı onun da bi yerim agrisa onunla mide surubunu benimle başa baş içti hatta benimle birlikte göbek yaptı kadın doğuma da sıra alıcam nerdeyse
Bizimde çekim iptal olduKalp yaptik ikimizin tek eliyle havada biride gobuste. Bebek ayakkabisi ile benim esimin ayakkabisini cektik :) sonra ona tarih atacam hepimizin dogum tarihi yazacak. Gerisi standart pozlar cok gunesti poz veremedik sapka filan goturdum onlari kullanmadim bile.
bi tur daha gitcez :)
Eşimde netten araştırmış üzerimi bile örttürmüyı terlememek gerekiyomuş çok. Cam bile açmıyoAman dikkat et canım ateşin çıkarsa parol al doktorunu falan ara.. son haftalar bana asla grip olma sakın dedi. Gündüz sıcak bunalınca duşa giriyorum hemen.. normal de gece de duş alıp yatardım.. almıyorum korkudan.. şuan acayip sıcak burası vantilatör de çalıştıramadım korkumdan hasta olma dedi diye. Bağışıklığım çok düşük bu hamilelikte kesin olurum diye sıcakları çekiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?