2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hamdolsun kuzum. Ne iyiymiş doktorun. Benim doktorda direk cebini vermişti ilk gittiğimizde ne zaman arasam ne zaman yazsam döner hemen.
İnşallah azıcık toparlanmalıyım ama öncesnde

Amanınnn asıl eşine geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah. O en azından ilaç kullanabiliyo bizim işimiz zor. Çok teşekkür ederim bu arada

Y Yellu canım geçmiş olsun.. sanırım seni klima çarpmış. Dikkat et.. terliyken klimayı açma üzerini değiştir önce öyle aç..
Saol tatlım. Aynı odada bile durmuyorum aslında ama en düşük dereceye alıp gece 3-4 e kadar açık bırakıyoruz yoksa uyuyamıyorum. Şimdi kapalı bende duşumu aldım paşa paşa pijamalarımı giydim ateşim çıkacak gibi hayrolsun

Temem temem daha soğuk su yok. Kızım iyi olsun tüm hastalıkları ben çekerim. Çok saol canım
Ya bitanecik paylaşsana bizde görelim :)
Ah kuzum bu son yazdigini çook isterim ama sonra eşim Evliligimim sağligı icin ben paylasmayayim olur mu Kizinin ayakkabisi al yanina birini esin birini sen eline al elini duz tutup esinle birbirinize bakin cekin harika cikiyo :)

Ah kuzum bu son yazdigini çook isterim ama sonra eşim Evliligimim sağligı icin ben paylasmayayim olur mu Kizinim ayakkabisi al yanina birini esi birini sen eline al elini duz tutup esinle birbirinize bakin cekin harika cikiyo :)
He temam yüzünü kapatıp atarsın belkim diye şeyettiydim. Eşin kızacaksa amanın sustum. Ayakkabısını bitane badisini isimliğini balonlarımı hepsini alcam yanıma başka nasıl nasıl çekindiniz tarif etsene :)

Amanınnn asıl eşine geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah. O en azından ilaç kullanabiliyo bizim işimiz zor. Çok teşekkür ederim bu arada
Bi topikte arkadaş grip oldu doğum yaptı maşallah kilosu herşeyi güzeldi de bebiş de grip olmuş azıcık bikaç gün kuvözde kaldı aman diyim son donemecte çok dikkatli olalım umarım eşimden bana geçmez biraz yüzüne uflesen hasta olanlardanim ben de 26 haftada iki gün yattım hastanede kanda enfeksiyondan ama bahar geçişi benim hep hasta olduğum zamanlardir kıştan çok bahar ve yazın grip nezle olurum alerjik durumdan da kaynaklı

Kalp yaptik ikimizin tek eliyle havada biride gobuste. Bebek ayakkabisi ile benim esimin ayakkabisini cektik :) sonra ona tarih atacam hepimizin dogum tarihi yazacak. Gerisi standart pozlar cok gunesti poz veremedik sapka filan goturdum onlari kullanmadim bile.
bi tur daha gitcez :)

Aman dikkat et canım ateşin çıkarsa parol al doktorunu falan ara.. son haftalar bana asla grip olma sakın dedi. Gündüz sıcak bunalınca duşa giriyorum hemen.. normal de gece de duş alıp yatardım.. almıyorum korkudan.. şuan acayip sıcak burası vantilatör de çalıştıramadım korkumdan hasta olma dedi diye. Bağışıklığım çok düşük bu hamilelikte kesin olurum diye sıcakları çekiyorum..

MaşAllah ne güzel büyümüş, o tekmeler artık o okadar güçlendi ki irkiliyorum ben bazen

Eve geçince bambaşka olacak canım, sen zaten ona bakma iç güdüsüne sahipsin, orada geriliyorsundur gözlem altı gibi olunca, en kısa zamanda güzel haberlerimi verirsin inşAllah

Bize hep kilosu önde diyor, hatta her ölçüme göre farklı çıkıyor baş ölçümüne göre ayrı göbek çevresine göre ayrı bacak kemiğine göre ayrı çıkıyor ortalamasını alıp da söylüyor ama ben net bir ölçüt olduğunu düşünmüyorum, çok da takılmamak lazım

Yaa ablamda yaşadı grip olduğu için yiyemedi edemedi bebişide o sıra kilo alamadı toparlanmak için bırakmıyım bari kendimi dayanamazsam gider serum yerim napıyım

aynen canım ben de cok uzdum kızımı bende oncekını kaybettım o da kızdı cok kotu seyler yasadım bunda da bana ayrıntılı da down rıskı var dedıler kucuk de olsa yaptırmadım ben dna testı falan oyuzden aslında bu gerılıkler zayıflıklar korkutuyor beni ondan mı acaba dıye yoksa hıc takmam allah bu mubarek gunde bıze hayırlı saglıklı evlat versın bak neler yasamısız guzel gunler gorelım ınsallah canım sukurler olsun buarada gecmıs olsunnnnn

Yaa ablamda yaşadı grip olduğu için yiyemedi edemedi bebişide o sıra kilo alamadı toparlanmak için bırakmıyım bari kendimi dayanamazsam gider serum yerim napıyım
Geçmş olsun canım suyu kaynar ılıyınca içine yarım limon sık ve bi tatlı kaşığı bal karstr devamlı iç iyi olucaksın inş

Kötü düşünme toparlan inşallah canım dediğin gibi halsiz kalırsan hemen serum al crp ne baktır inşallah hafifçe geçer

Günaydın herkese dün temizlik faslı bitti ben sadece yatak odamla ilgilendim ama yine de Perte çıktım ayaklarımin altında dikenler varda sanki basamiuorum Y Yellu geçmiş olsun tatlım klima olayı tehlikeli yaa dikkat et kendine son zamanlar soğuk su olayina gelince ben kasımdan beri nerdeyse buzlu şu içiyorum şükürler olsun hiç ağrım sizim olmadı demekki alışkanlık meselesi kayinvalidem gelmişti kızdı bana bebek hasta olur sen neden soğuk su içiyosun diye bende vicdan yaptım Dr uma sordum bi sakıncasi yok direk bebeğe gitmiyor zaten dedi sanırım sonrasında hasta olunca bebek etkileniyor

Kız buda onun taktiği olmasın çok akıllı bu adamlar başına gelecekleri bildikleri için önlem alıyor olabilirler bende dün bak bizim kızların eşleri çok yardımcı oluyormuş yemek falan yapanlar var diyorum laf hazır ben hamilelerin hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum yoksa çok daha kotu olursun ne kadar hareketli olursan o kadar kolay doğum olur benim karım güçlü herşeyin üstesinden gelir diye gaz veriyor dün dışarda yorgunluktan öldüm eve gelince o oruçlu diye ben dinlenmedim yemek işine girdim ezanda uyandı sen herşeyi yaparsın diye gülüyordu

Bizimde çekim iptal oldu ben daha fena oldum, eşimdende veto geldi bu durumda. Artık doğurmadan bigün çekiniriz inşallah

Eşimde netten araştırmış üzerimi bile örttürmüyı terlememek gerekiyomuş çok. Cam bile açmıyo ıhlamur yaptım onu içiyorum parolde alsam mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…