Oh ver gazı :) benim eşimde ondan yardım isticem diye yapma hiçbişey kaldırma elleme kalsın dokunma modunda çok uyanık :)Kız buda onun taktiği olmasın çok akıllı bu adamlar başına gelecekleri bildikleri için önlem alıyor olabilirler bende dün bak bizim kızların eşleri çok yardımcı oluyormuş yemek falan yapanlar var diyorum laf hazır ben hamilelerin hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum yoksa çok daha kotu olursun ne kadar hareketli olursan o kadar kolay doğum olur benim karım güçlü herşeyin üstesinden gelir diye gaz veriyor dün dışarda yorgunluktan öldüm eve gelince o oruçlu diye ben dinlenmedim yemek işine girdim ezanda uyandı sen herşeyi yaparsın diye gülüyordu
Teşekkür ederim canım benim. Hiç acaba o yüzden mi geri falan diye düşünme. Güzel şeyler düşün evren güzel mesajlar ver. %100down denilip ne sağlıklı minnoşlar var. Herşey güzel olacakaynen canım ben de cok uzdum kızımı bende oncekını kaybettım o da kızdı cok kotu seyler yasadım bunda da bana ayrıntılı da down rıskı var dedıler kucuk de olsa yaptırmadım ben dna testı falan oyuzden aslında bu gerılıkler zayıflıklar korkutuyor beni ondan mı acaba dıye yoksa hıc takmam allah bu mubarek gunde bıze hayırlı saglıklı evlat versın bak neler yasamısız guzel gunler gorelım ınsallah canım sukurler olsun buarada gecmıs olsunnnnn
Saol canım. Ihlamur hakkım var günde 2 kupa birinç içiyorum şimdi olmadı dediğin gibi yapayım 1-2 saat sonraGeçmş olsun canım suyu kaynar ılıyınca içine yarım limon sık ve bi tatlı kaşığı bal karstr devamlı iç iyi olucaksın inş
Bebeğinde grip olabileceğini hayırlayınca aklım yerime geldi iyi olcam inşallah. Kızımda uslu ve sakin bugün hemen geçmemiştir heralde dimi onaKötü düşünme toparlan inşallah canım dediğin gibi halsiz kalırsan hemen serum al crp ne baktır inşallah hafifçe geçer
Saol tatlım. Bende hep soğuk su içerim alışkınım aslında. Yaz kış dolaptan su şişeleri eksik olmaz evde. Klima yaktı başımı siz siz olun dikkat edinGünaydın herkese dün temizlik faslı bitti ben sadece yatak odamla ilgilendim ama yine de Perte çıktım ayaklarımin altında dikenler varda sanki basamiuorum Y Yellu geçmiş olsun tatlım klima olayı tehlikeli yaa dikkat et kendine son zamanlar soğuk su olayina gelince ben kasımdan beri nerdeyse buzlu şu içiyorum şükürler olsun hiç ağrım sizim olmadı demekki alışkanlık meselesi kayinvalidem gelmişti kızdı bana bebek hasta olur sen neden soğuk su içiyosun diye bende vicdan yaptım Dr uma sordum bi sakıncasi yok direk bebeğe gitmiyor zaten dedi sanırım sonrasında hasta olunca bebek etkileniyor
Yap canm mutlaka iyi gelicektr ılık olmasına dikkat et kaynar içme canmSaol canım. Ihlamur hakkım var günde 2 kupa birinç içiyorum şimdi olmadı dediğin gibi yapayım 1-2 saat sonra
Tamam tatlım çok saolYap canm mutlaka iyi gelicektr ılık olmasına dikkat et kaynar içme canm
Neyse sen iyi olda her sekilde cekilirsiniz. Bol bol dinlen iyi olursun hemen insallah.Bizimde çekim iptal olduben daha fena oldum, eşimdende veto geldi bu durumda. Artık doğurmadan bigün çekiniriz inşallah
Yok canım ağır atlatmazsan biseycik olmaz en güvenli yerdeler şuan tabi biz de dikkat edicez kötü hissedecek olursan yine de doktora danış çok beklemedenBebeğinde grip olabileceğini hayırlayınca aklım yerime geldi iyi olcam inşallah. Kızımda uslu ve sakin bugün hemen geçmemiştir heralde dimi ona
İnşallah canımNeyse sen iyi olda her sekilde cekilirsiniz. Bol bol dinlen iyi olursun hemen insallah.
Bunun gecesini düşünüyorum gece hastalıklar dahada ağırlaşıyoya o yüzden bol meyve takviyesiyle toparlamam lazım. İlaçta kullanamıyoruz. Ne güzel hiç bi sorunum yok herşey güzel diyodum 2gün önce şiddetli kasık ağrısı üzerine bu nazar ettim resmenYok canım ağır atlatmazsan biseycik olmaz en güvenli yerdeler şuan tabi biz de dikkat edicez kötü hissedecek olursan yine de doktora danış çok beklemeden
Eşimde netten araştırmış üzerimi bile örttürmüyı terlememek gerekiyomuş çok. Cam bile açmıyoıhlamur yaptım onu içiyorum parolde alsam mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?