2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oh ver gazı :) benim eşimde ondan yardım isticem diye yapma hiçbişey kaldırma elleme kalsın dokunma modunda çok uyanık :)

Teşekkür ederim canım benim. Hiç acaba o yüzden mi geri falan diye düşünme. Güzel şeyler düşün evren güzel mesajlar ver. %100down denilip ne sağlıklı minnoşlar var. Herşey güzel olacak

Geçmş olsun canım suyu kaynar ılıyınca içine yarım limon sık ve bi tatlı kaşığı bal karstr devamlı iç iyi olucaksın inş
Saol canım. Ihlamur hakkım var günde 2 kupa birinç içiyorum şimdi olmadı dediğin gibi yapayım 1-2 saat sonra

Kötü düşünme toparlan inşallah canım dediğin gibi halsiz kalırsan hemen serum al crp ne baktır inşallah hafifçe geçer
Bebeğinde grip olabileceğini hayırlayınca aklım yerime geldi iyi olcam inşallah. Kızımda uslu ve sakin bugün hemen geçmemiştir heralde dimi ona

Saol tatlım. Bende hep soğuk su içerim alışkınım aslında. Yaz kış dolaptan su şişeleri eksik olmaz evde. Klima yaktı başımı siz siz olun dikkat edin

Bizimde çekim iptal oldu ben daha fena oldum, eşimdende veto geldi bu durumda. Artık doğurmadan bigün çekiniriz inşallah
Neyse sen iyi olda her sekilde cekilirsiniz. Bol bol dinlen iyi olursun hemen insallah.

Bebeğinde grip olabileceğini hayırlayınca aklım yerime geldi iyi olcam inşallah. Kızımda uslu ve sakin bugün hemen geçmemiştir heralde dimi ona
Yok canım ağır atlatmazsan biseycik olmaz en güvenli yerdeler şuan tabi biz de dikkat edicez kötü hissedecek olursan yine de doktora danış çok beklemeden

Yok canım ağır atlatmazsan biseycik olmaz en güvenli yerdeler şuan tabi biz de dikkat edicez kötü hissedecek olursan yine de doktora danış çok beklemeden
Bunun gecesini düşünüyorum gece hastalıklar dahada ağırlaşıyoya o yüzden bol meyve takviyesiyle toparlamam lazım. İlaçta kullanamıyoruz. Ne güzel hiç bi sorunum yok herşey güzel diyodum 2gün önce şiddetli kasık ağrısı üzerine bu nazar ettim resmen

Eşimde netten araştırmış üzerimi bile örttürmüyı terlememek gerekiyomuş çok. Cam bile açmıyo ıhlamur yaptım onu içiyorum parolde alsam mı ki

Camı falan açınca gece serin oluyor canım yaa.. adanada bile öyle.. sen hangi ildesin bilmiyorum ama.. duş alıp yatsan klimasız sanki daha iyi gibi.. klimanız daha önce var mıydı yeni mi taktırdınız? Daha önce varsa bakım yapılması gerekli o tozları gitmesi lazım o da zarar verir.. ateşin varsa al parol ama yoksa alma hemen.. ölç ateşini bi önce.

Slm kızlar, Y Yellu geçmiş olsun, inşallah toparlar sın hemen, kendine dikkat et..Ben dün eşimle annesi yüzünden tartistim çok ağladım, kızıma şifonyer almaya gitcektik, ağladım baktım kötü oluyorum duşa girdim biraz duzeldim sonra gittik ama moralim bozuktu hep.Biktim annesi yüzünden tartismaktan.Dogumdan sonra barisirsiniz diyo bana ölüm gibi geliyo, böyle de aramiz bozuluyo, napcam bilmiyorum. .

Slm kızlar, Y Yellu geçmiş olsun, inşallah toparlar sın hemen, kendine dikkat et..Ben dün eşimle annesi yüzünden tartistim çok ağladım, kızıma şifonyer almaya gitcektik, ağladım baktım kötü oluyorum duşa girdim biraz duzeldim sonra gittik ama moralim bozuktu hep.Biktim annesi yüzünden tartismaktan.Dogumdan sonra barisirsiniz diyo bana ölüm gibi geliyo, böyle de aramiz bozuluyo, napcam bilmiyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…