Bende oyle detaylida bir kez gorme şansım oldu orada zaten minnacikti kuzum 450 gr biseydi. Artik doğunca göreceğiz annesi..36 haftalık olduk ve şunun sırasında 2 haftam kaldı çok heyacanlıyım meleğimi çok m.ediyorum hiç görmedim daha yüzünü 4 boyutlu USG denk gelmedi bana nere gttysem
Evet canm az kaldı hem dimiBende oyle detaylida bir kez gorme şansım oldu orada zaten minnacikti kuzum 450 gr biseydi. Artik doğunca göreceğiz annesi..
İstanbuldayım canım lanet bi nem oluyo geceleri. Geçen sene taktırdık klimayı taşıncaz ve klima burda kalcak diye önemsememiştim bakımı ama daha yeni 1 yıl oluyor. Dayanamadım aldım parol kasık ağrıma da iyi gelir diye. Bebek için aldığım ateş ölçeri kullanıyorum ama sürekli 35 gösteriyor sanırım bozuk çıktı şansımaCamı falan açınca gece serin oluyor canım yaa.. adanada bile öyle.. sen hangi ildesin bilmiyorum ama.. duş alıp yatsan klimasız sanki daha iyi gibi.. klimanız daha önce var mıydı yeni mi taktırdınız? Daha önce varsa bakım yapılması gerekli o tozları gitmesi lazım o da zarar verir.. ateşin varsa al parol ama yoksa alma hemen.. ölç ateşini bi önce.
Çok saol canım benim. Ah ah bu eşler bazen hiç anlamıyolar bizi. Yapma kuzum bak bebeğinde nasıl üzülmüştürSlm kızlar, Y Yellu geçmiş olsun, inşallah toparlar sın hemen, kendine dikkat et..Ben dün eşimle annesi yüzünden tartistim çok ağladım, kızıma şifonyer almaya gitcektik, ağladım baktım kötü oluyorum duşa girdim biraz duzeldim sonra gittik ama moralim bozuktu hep.Biktim annesi yüzünden tartismaktan.Dogumdan sonra barisirsiniz diyo bana ölüm gibi geliyo, böyle de aramiz bozuluyo, napcam bilmiyorum. .
Canim tatile gidecegim diyorsun bisi oluyor,foto cektirecegim diyorsun bisi oluyor.Bi da yap sonra soyle.Benim de bogazlarda agri cok az oksuruk var.Yarin hafiflemezse dr a gidecegim.Normalde ilac da kullanmam dr a da gitmem kendi kendine gecmesini beklerim ama su bebege gecer yorumlarini okuyunca urktum.Kisin hasta olmadik ollmadik bu havada nasil becerdiysek.Bunun gecesini düşünüyorum gece hastalıklar dahada ağırlaşıyoya o yüzden bol meyve takviyesiyle toparlamam lazım. İlaçta kullanamıyoruz. Ne güzel hiç bi sorunum yok herşey güzel diyodum 2gün önce şiddetli kasık ağrısı üzerine bu nazar ettim resmen
Simdi ben yazacaktim :) yellu ne dese yapamiyor bence hic dile getirmesin yapacagi zaman yapsin ayni gun karar versin..Canim tatile gidecegim diyorsun bisi oluyor,foto cektirecegim diyorsun bisi oluyor.Bi da yap sonra soyle.Benim de bogazlarda agri cok az oksuruk var.Yarin hafiflemezse dr a gidecegim.Normalde ilac da kullanmam dr a da gitmem kendi kendine gecmesini beklerim ama su bebege gecer yorumlarini okuyunca urktum.Kisin hasta olmadik ollmadik bu havada nasil becerdiysek.
Ay herkes renkli foto atinca birde yuzunu gorunce ben goremiyorum diye cok uzuluyorum yaaBende oyle detaylida bir kez gorme şansım oldu orada zaten minnacikti kuzum 450 gr biseydi. Artik doğunca göreceğiz annesi..
Sorma kuzu valla ne zaman bişeye heveslensem niyetlensem bişey çıkıyor hayırdır inşallah diyorum bunada anlamadım gitti. Geçmezse bende akşam ya da yarın gidicem mutlaka. Olduğum yerde su gibi oluyorum resmen. Parol aldım biraz iyi geldi şükürCanim tatile gidecegim diyorsun bisi oluyor,foto cektirecegim diyorsun bisi oluyor.Bi da yap sonra soyle.Benim de bogazlarda agri cok az oksuruk var.Yarin hafiflemezse dr a gidecegim.Normalde ilac da kullanmam dr a da gitmem kendi kendine gecmesini beklerim ama su bebege gecer yorumlarini okuyunca urktum.Kisin hasta olmadik ollmadik bu havada nasil becerdiysek.
Haklısın valla alpicim nazar mı ediyoruz ne oluyo böyle anlamış değilim. Bundan sonra söylemicem hiçkimseye planlarımı:) kendime bile :))Simdi ben yazacaktim :) yellu ne dese yapamiyor bence hic dile getirmesin yapacagi zaman yapsin ayni gun karar versin..
Ben ne zaman ohh tatil 3 gun esim evde desem esimi sehir disina yolladilar dun sabah uyandik hadi gidip foto cekelim dedi hava sicak 4den sonra gidelim dedim bak ise cagirirlar gidemeyiz gel gidelim dedi. iyiki gitmisim bugun ise gitti yine :)) Ben artik plan yapmamayi ögrendim ..
Ateşin yok demek ki canım.. ağrına iyi gelir tabii parol iyi yapmışsın.. ama uzan dinlen kırgınlık olmuş vücudunda demek ki. Yine de bakımını yaptır sen canım.. olmadı eşin içindeki filtreleri çıkarıp kendisi yıkasın kuruyunca tekrar taksın.İstanbuldayım canım lanet bi nem oluyo geceleri. Geçen sene taktırdık klimayı taşıncaz ve klima burda kalcak diye önemsememiştim bakımı ama daha yeni 1 yıl oluyor. Dayanamadım aldım parol kasık ağrıma da iyi gelir diye. Bebek için aldığım ateş ölçeri kullanıyorum ama sürekli 35 gösteriyor sanırım bozuk çıktı şansıma
Ayy canimmm cok sevindim. Gozlerim doldu. Kokla bizim icin o guzel melegiKızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır
Canim aciller benden sorulur biliyosunSaol tatlım öyle mi dersin. Sürekli de acile gider oldum kendimi hastalık hastası gibi hissediyorum
Ay evet. Detaylida hatta dr goremeyebiliri isterseniz yaptirmayabilirsiniz dedi bende rutin bakilmasi gerekenlere bakin dedim. O anda yuzu apandisit ameliyat yerimin ordaydi ve gercekten hic gorunmedi. Sonra döndü de gorebildik. Aman ne kaldi surda saglikla dogsunlarAy herkes renkli foto atinca birde yuzunu gorunce ben goremiyorum diye cok uzuluyorum yaa
Ne guzel gosteriyordu yuzunu cimcime artik hic göstermiyor. Gösterse renkli foto veren yere giderim eger benim doktor vermezse :))
Bide iyiki detaylida saklamadi yuzunu diyorum orda video foto filan aldik bi tek :-/
Masallah canim hadi gozun aydin cok sevindim saglikla mutlulukla buyutmek nasip olsunKızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?