2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

36 haftalık olduk ve şunun sırasında 2 haftam kaldı çok heyacanlıyım meleğimi çok m.ediyorum hiç görmedim daha yüzünü 4 boyutlu USG denk gelmedi bana nere gttysem
Bende oyle detaylida bir kez gorme şansım oldu orada zaten minnacikti kuzum 450 gr biseydi. Artik doğunca göreceğiz annesi..

İstanbuldayım canım lanet bi nem oluyo geceleri. Geçen sene taktırdık klimayı taşıncaz ve klima burda kalcak diye önemsememiştim bakımı ama daha yeni 1 yıl oluyor. Dayanamadım aldım parol kasık ağrıma da iyi gelir diye. Bebek için aldığım ateş ölçeri kullanıyorum ama sürekli 35 gösteriyor sanırım bozuk çıktı şansıma

Çok saol canım benim. Ah ah bu eşler bazen hiç anlamıyolar bizi. Yapma kuzum bak bebeğinde nasıl üzülmüştür

Canim tatile gidecegim diyorsun bisi oluyor,foto cektirecegim diyorsun bisi oluyor.Bi da yap sonra soyle.Benim de bogazlarda agri cok az oksuruk var.Yarin hafiflemezse dr a gidecegim.Normalde ilac da kullanmam dr a da gitmem kendi kendine gecmesini beklerim ama su bebege gecer yorumlarini okuyunca urktum.Kisin hasta olmadik ollmadik bu havada nasil becerdiysek.

Simdi ben yazacaktim :) yellu ne dese yapamiyor bence hic dile getirmesin yapacagi zaman yapsin ayni gun karar versin..
Ben ne zaman ohh tatil 3 gun esim evde desem esimi sehir disina yolladilar dun sabah uyandik hadi gidip foto cekelim dedi hava sicak 4den sonra gidelim dedim bak ise cagirirlar gidemeyiz gel gidelim dedi. iyiki gitmisim bugun ise gitti yine :)) Ben artik plan yapmamayi ögrendim ..

Bende oyle detaylida bir kez gorme şansım oldu orada zaten minnacikti kuzum 450 gr biseydi. Artik doğunca göreceğiz annesi..
Ay herkes renkli foto atinca birde yuzunu gorunce ben goremiyorum diye cok uzuluyorum yaa
Ne guzel gosteriyordu yuzunu cimcime artik hic göstermiyor. Gösterse renkli foto veren yere giderim eger benim doktor vermezse :))
Bide iyiki detaylida saklamadi yuzunu diyorum orda video foto filan aldik bi tek :-/

Sorma kuzu valla ne zaman bişeye heveslensem niyetlensem bişey çıkıyor hayırdır inşallah diyorum bunada anlamadım gitti. Geçmezse bende akşam ya da yarın gidicem mutlaka. Olduğum yerde su gibi oluyorum resmen. Parol aldım biraz iyi geldi şükür

Haklısın valla alpicim nazar mı ediyoruz ne oluyo böyle anlamış değilim. Bundan sonra söylemicem hiçkimseye planlarımı:) kendime bile :))

Ateşin yok demek ki canım.. ağrına iyi gelir tabii parol iyi yapmışsın.. ama uzan dinlen kırgınlık olmuş vücudunda demek ki. Yine de bakımını yaptır sen canım.. olmadı eşin içindeki filtreleri çıkarıp kendisi yıkasın kuruyunca tekrar taksın.

Geçmiş olsun yellu , dün doktordan sonra gezdik biraz emirgana gittik çiçek aldık camdaki saksıları doldurduk camları sildi eşim yemek yaptım yedik falan nasıl yorulmuşuz daha kendime gelemedim ya bacaklarım kapanmıyor benim ağrıyor orası zor yürüyorum ördek gibi

Bende hazirliklari tamamladim kizlar cok sukur. Yarin sabaha karsi gelecekler. Odalarini, yataklarini bile hazirladik simdiden:)) kizlar biz agashi besigin yan tarafini cikardik, anne tani gb yaptik ama cok icime sinmedi. Düşer falan diye. Saglam duruyor ama sizce sıkıntı olur mu? Diger besiklere gore ince yaa acaba kirilir mi diye aklima geliyor. Olmadi altina destek mi koysak ne dersiniz?

Y Yellu canım cok gecmis olsun. Bu saatten sonra daha da dikkatli olmamiz gerekiyor. Sunun surasinda ne kaldi:)) insalllah sagsalim saglikla kucagimiza alacagiz. Bakima ihtiyaclari olacak kuzularin. O nedenle bizde saglikli olmalıyız. Ben kizimi hala minik bamyam diye seviyorum:))))

Saol tatlım öyle mi dersin. Sürekli de acile gider oldum kendimi hastalık hastası gibi hissediyorum
Canim aciller benden sorulur biliyosun en son eşim carsamba gittigimizde bizden başka bu kadar hastaneye giden var mi falan dedi tartıştık. Umrumda da değil bebegimden onemli degil istedigini tıngırdasın :)
Ay evet. Detaylida hatta dr goremeyebiliri isterseniz yaptirmayabilirsiniz dedi bende rutin bakilmasi gerekenlere bakin dedim. O anda yuzu apandisit ameliyat yerimin ordaydi ve gercekten hic gorunmedi. Sonra döndü de gorebildik. Aman ne kaldi surda saglikla dogsunlar

Kızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır
Masallah canim hadi gozun aydin cok sevindim saglikla mutlulukla buyutmek nasip olsun
Sira insallah diger bebegimizde oda annesine kavussun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…