2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır
Gözünaydın canım, Güle güle büyüt bebişini. .Bize de nasip etsin Rabbim.

Kızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır

Çok sevindim canım benm.. gözün aydın:))) evine hoşgelmiş kuzucuk:))

Amin canım. Allah hiç ayırmasın bundan sonra sizi koyun koyuna olun hep sağlıkla

Canım valla anne yanı beşik kullanmadım bilemiyorum..içine biraz ağırlık ver bi test et bakalım.. olmadı desteklersin

Gözünüz aydın. Artık evde bir minik yavru var. Çok sevindim sizin adınıza. Maşallah , darısı diğer annemizin başına.

o da
Masallah canim hadi gozun aydin cok sevindim saglikla mutlulukla buyutmek nasip olsun
Sira insallah diger bebegimizde oda annesine kavussun insallah
melissa heyecanlı mısın? ben senin adına çok heyecanlıyım cidden... 2 güzel yavru gelicek dünyaya. inşallah her şey yolunda ilerler. senin de çok ağrın sızın olmaz inşallah canım. Allah yardımcınız olsun.

Super bi haber bu gözün aydın canm bidaha hiç ayrılmayın inşallah çok sevndm

Ay masallah canım ya cok sevindim 1tane kuzumuz kaldı oda annesine kavusursa süper olucak

Amin canım gözün aydın ta burdan hissettim heyecanını Allah bizlerede nasip eder inşallah

Gozunaydin cnm, hosgeldi kuzun evine. Seni çok iyi anlıyorum, bende hala aynı duygulardayim. Rabbim bi daha ayırmasıne. Darısı diğer annemize ins.

Bazen esimi camdan asagi firlatmak istiyorum sakallarini agdayla almak istiyorum derisini yüzmek istiyorummm!!!!
Bardak düştü yere elimden kirildi eğilmek malum cok zor yerden de destek alamadım her yer cam diye . dedim gel sen topla diye neymis yorulmuş ulan ben yatsam bile yoruluyorum aksama kadar yemekti ev isiydi ben sanki bos yatiyorum altiustu camlari yerden alicakti yapmadi bile sigara cekse cani kalkar icerdi kesin ama benim icin kalkamadi beyfendi. Vicdansiz uyuz pis gicik sey nasil ağrıdı dizlerim belim falan

Gözünaydın canim cokkk sevindim.bir daha hic ayrılmayın insallh

Ben onların da özel günleri olduğunu düşünüyorum canım. Sadece kan yok diğer bütün belirtiler oluyor. Haklısın ama sinirlenip bebeğini üzme. Daha da kötüsü sinirlenip kendini yorma. Yorgunum diyip yapmıyorsa sen de eğilemiyorum de otur çık mutfaktan. Ama bak artık bünyemiz yorgunluğa strese gelemiyor. Bebeğini ve kendini sen koruyacaksın. Hadi üzme kendini sakinleşince güzelce konuşur halledersiniz. Bazen sakince konuşunca anlıyorlar

Bebişini düşün sakin ol canım. Ben de eşime annesi sözkonusu olduğunda çok sinirleniyorum. .Benimki de bazen anlamıyor, biryere giderken çocuğu sen giydir diyince ben terliyorum diyor, ben iki canimla terlemiyorumya..

Haklısın strese gelemiyoruz artık, ben dün çok ağladım hıçkıra hıçkıra, dünden beri bi tuhafim, başım dönüyo, elim ayağım uyuşuyor. Daha önce de oluyodu çok strese girince, kaç dr.a gittim psikiyatri ye yönlendirdi. K.v sözkonusu olunca bütün sinirlerim bozuluyo..

Haklisin balim konusucam bi aglama krizleri başladı bu ara sürekli aglayadim geliyo az bi sakinlesim konusacagm..

Bazen diyorum sadece 1 gun hamileligi tatsalar gorseler gece uykusundan tut agrilardan çık hepsini gorsun anlasin istiyorum cok hafife aliyor bizimki

Haklısın canım hepimiz farklı konularda benzer stresler yaşıyoruz ama bu dönemde kendinizi önemseyin. Biz de iş yerinde çok sıkıntılı dönemler yaşıyoruz. Hamileliğimin başından beri stres kaynaklı birsürü problem yaşadım. Zehir ettiler bana en güzel zamanlarımı. Ama şimdi düşünüyorum bebeğime birşey olsa allah korusun benden başka kimse üzülmeyecek. O yüzden kendimizi ve kuzularımızı düşünmek zorundayız bu ara ve emzirme döneminde. Kimseye birşey olmuyor bizden başka. Zor ama üzme kendini.

Bizde de var aynı durum. Yatıyorum ya kolay geçiyor sanıyor ama yatmak bile çok zor. Öncesinde de beraber çalışıp beraber eve geliyorduk hep benden yorgundu acaba hiç yaşamadıkları ve yaşayamayacakları birşeyi anlamalarını bekleyerek mi hata ediyoruz diyorum bazen. Allah razı olsun yapıyor yardımcı oluyor ama azen de çok söleniyor zoruma gidiyor
Sağlıkla kavuşalım da bebeklerimize bize en büyük ödülü onlar olacak bu sıkıntılarımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…