Gözünaydın canım, Güle güle büyüt bebişini. .Bize de nasip etsin Rabbim.Kızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır
Kızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır
Amin canım. Allah hiç ayırmasın bundan sonra sizi koyun koyuna olun hep sağlıklaKızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır
Bende hazirliklari tamamladim kizlar cok sukur. Yarin sabaha karsi gelecekler. Odalarini, yataklarini bile hazirladik simdiden:)) kizlar biz agashi besigin yan tarafini cikardik, anne tani gb yaptik ama cok icime sinmedi. Düşer falan diye. Saglam duruyor ama sizce sıkıntı olur mu? Diger besiklere gore ince yaa acaba kirilir mi diye aklima geliyor. Olmadi altina destek mi koysak ne dersiniz?
Gözünüz aydın. Artık evde bir minik yavru var.Kızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır
o daKız buda onun taktiği olmasın çok akıllı bu adamlar başına gelecekleri bildikleri için önlem alıyor olabilirler bende dün bak bizim kızların eşleri çok yardımcı oluyormuş yemek falan yapanlar var diyorum laf hazır ben hamilelerin hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum yoksa çok daha kotu olursun ne kadar hareketli olursan o kadar kolay doğum olur benim karım güçlü herşeyin üstesinden gelir diye gaz veriyor dün dışarda yorgunluktan öldüm eve gelince o oruçlu diye ben dinlenmedim yemek işine girdim ezanda uyandı sen herşeyi yaparsın diye gülüyordu
melissa heyecanlı mısın? ben senin adına çok heyecanlıyım cidden... 2 güzel yavru gelicek dünyaya. inşallah her şey yolunda ilerler. senin de çok ağrın sızın olmaz inşallah canım. Allah yardımcınız olsun.Masallah canim hadi gozun aydin cok sevindim saglikla mutlulukla buyutmek nasip olsun
Sira insallah diger bebegimizde oda annesine kavussun insallah
Super bi haber bu gözün aydın canm bidaha hiç ayrılmayın inşallah çok sevndmKızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır
Ay masallah canım ya cok sevindim 1tane kuzumuz kaldı oda annesine kavusursa süper olucakKızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır
Kızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır
Gozunaydin cnm, hosgeldi kuzun evine. Seni çok iyi anlıyorum, bende hala aynı duygulardayim. Rabbim bi daha ayırmasıne. Darısı diğer annemize ins.Kızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır
Gözünaydın canim cokkk sevindim.bir daha hic ayrılmayın insallhKızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır
Ben onların da özel günleri olduğunu düşünüyorum canım. Sadece kan yok diğer bütün belirtiler oluyor.Bazen esimi camdan asagi firlatmak istiyorum sakallarini agdayla almak istiyorum derisini yüzmek istiyorummm!!!!
Bardak düştü yere elimden kirildi eğilmek malum cok zor yerden de destek alamadım her yer cam diye . dedim gel sen topla diye neymis yorulmuş ulan ben yatsam bile yoruluyorum aksama kadar yemekti ev isiydi ben sanki bos yatiyorum altiustu camlari yerden alicakti yapmadi bile sigara cekse cani kalkar icerdi kesin ama benim icin kalkamadi beyfendi. Vicdansiz uyuz pis gicik sey nasil ağrıdı dizlerim belim falan
Bebişini düşün sakin ol canım. Ben de eşime annesi sözkonusu olduğunda çok sinirleniyorum. .Benimki de bazen anlamıyor, biryere giderken çocuğu sen giydir diyince ben terliyorum diyor, ben iki canimla terlemiyorumya..Bazen esimi camdan asagi firlatmak istiyorum sakallarini agdayla almak istiyorum derisini yüzmek istiyorummm!!!!
Bardak düştü yere elimden kirildi eğilmek malum cok zor yerden de destek alamadım her yer cam diye . dedim gel sen topla diye neymis yorulmuş ulan ben yatsam bile yoruluyorum aksama kadar yemekti ev isiydi ben sanki bos yatiyorum altiustu camlari yerden alicakti yapmadi bile sigara cekse cani kalkar icerdi kesin ama benim icin kalkamadi beyfendi. Vicdansiz uyuz pis gicik sey nasil ağrıdı dizlerim belim falan
Bazen esimi camdan asagi firlatmak istiyorum sakallarini agdayla almak istiyorum derisini yüzmek istiyorummm!!!!
yapma sen de. birakmiyle kalsin. nasil olsa yapicak
Haklısın strese gelemiyoruz artık, ben dün çok ağladım hıçkıra hıçkıra, dünden beri bi tuhafim, başım dönüyo, elim ayağım uyuşuyor. Daha önce de oluyodu çok strese girince, kaç dr.a gittim psikiyatri ye yönlendirdi. K.v sözkonusu olunca bütün sinirlerim bozuluyo..Ben onların da özel günleri olduğunu düşünüyorum canım. Sadece kan yok diğer bütün belirtiler oluyor.Haklısın ama sinirlenip bebeğini üzme. Daha da kötüsü sinirlenip kendini yorma. Yorgunum diyip yapmıyorsa sen de eğilemiyorum de otur çık mutfaktan. Ama bak artık bünyemiz yorgunluğa strese gelemiyor. Bebeğini ve kendini sen koruyacaksın. Hadi üzme kendini sakinleşince güzelce konuşur halledersiniz. Bazen sakince konuşunca anlıyorlar
Haklisin balim konusucam bi aglama krizleri başladı bu ara sürekli aglayadim geliyo az bi sakinlesim konusacagm..Ben onların da özel günleri olduğunu düşünüyorum canım. Sadece kan yok diğer bütün belirtiler oluyor.Haklısın ama sinirlenip bebeğini üzme. Daha da kötüsü sinirlenip kendini yorma. Yorgunum diyip yapmıyorsa sen de eğilemiyorum de otur çık mutfaktan. Ama bak artık bünyemiz yorgunluğa strese gelemiyor. Bebeğini ve kendini sen koruyacaksın. Hadi üzme kendini sakinleşince güzelce konuşur halledersiniz. Bazen sakince konuşunca anlıyorlar
Bazen diyorum sadece 1 gun hamileligi tatsalar gorseler gece uykusundan tut agrilardan çık hepsini gorsun anlasin istiyorum cok hafife aliyor bizimkiBebişini düşün sakin ol canım. Ben de eşime annesi sözkonusu olduğunda çok sinirleniyorum. .Benimki de bazen anlamıyor, biryere giderken çocuğu sen giydir diyince ben terliyorum diyor, ben iki canimla terlemiyorumya..
Haklısın canım hepimiz farklı konularda benzer stresler yaşıyoruz ama bu dönemde kendinizi önemseyin. Biz de iş yerinde çok sıkıntılı dönemler yaşıyoruz. Hamileliğimin başından beri stres kaynaklı birsürü problem yaşadım. Zehir ettiler bana en güzel zamanlarımı. Ama şimdi düşünüyorum bebeğime birşey olsa allah korusun benden başka kimse üzülmeyecek. O yüzden kendimizi ve kuzularımızı düşünmek zorundayız bu ara ve emzirme döneminde. Kimseye birşey olmuyor bizden başka. Zor ama üzme kendini.Haklısın strese gelemiyoruz artık, ben dün çok ağladım hıçkıra hıçkıra, dünden beri bi tuhafim, başım dönüyo, elim ayağım uyuşuyor. Daha önce de oluyodu çok strese girince, kaç dr.a gittim psikiyatri ye yönlendirdi. K.v sözkonusu olunca bütün sinirlerim bozuluyo..
Bizde de var aynı durum. Yatıyorum ya kolay geçiyor sanıyor ama yatmak bile çok zor. Öncesinde de beraber çalışıp beraber eve geliyorduk hep benden yorgunduHaklisin balim konusucam bi aglama krizleri başladı bu ara sürekli aglayadim geliyo az bi sakinlesim konusacagm..
Bazen diyorum sadece 1 gun hamileligi tatsalar gorseler gece uykusundan tut agrilardan çık hepsini gorsun anlasin istiyorum cok hafife aliyor bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?