Ama 35 derece anormal bi ısı değil mi? Temizledi bugün filtrelerini saolsun. Parol çok iyi geldi akşamda yutayım en azından kasık ağrımı gidersinAteşin yok demek ki canım.. ağrına iyi gelir tabii parol iyi yapmışsın.. ama uzan dinlen kırgınlık olmuş vücudunda demek ki. Yine de bakımını yaptır sen canım.. olmadı eşin içindeki filtreleri çıkarıp kendisi yıkasın kuruyunca tekrar taksın.
Saol tatlım sende dikkat et yorma kendini sonra çıkıyo acısıGeçmiş olsun yellu , dün doktordan sonra gezdik biraz emirgana gittik çiçek aldık camdaki saksıları doldurduk camları sildi eşim yemek yaptım yedik falan nasıl yorulmuşuz daha kendime gelemedim ya bacaklarım kapanmıyor benim ağrıyor orası zor yürüyorum ördek gibi
Canım benim çok teşekkür ederim. Hamileliğin verdiği hararetle kendimi kaybettim. Dediğin gibi iyi olmalıyızki yawrularımıza iyi bakalım. Bide karnımızdayken etkilenmesinler
Canım benim gözünüz aydın ne mutlu size. Bundan sonra harika günler sizi bekliyor. Darısı başımızaKızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır
Ay bu halimle güldürdün kız beni :) sabrediyorum henüz inşallah geçerCanim aciller benden sorulur biliyosunen son eşim carsamba gittigimizde bizden başka bu kadar hastaneye giden var mi falan dedi tartıştık. Umrumda da değil bebegimden onemli degil istedigini tıngırdasın :)
Ay evet. Detaylida hatta dr goremeyebiliri isterseniz yaptirmayabilirsiniz dedi bende rutin bakilmasi gerekenlere bakin dedim. O anda yuzu apandisit ameliyat yerimin ordaydi ve gercekten hic gorunmedi. Sonra döndü de gorebildik. Aman ne kaldi surda saglikla dogsunlar
Arada bana da oluyor canım, dün akşam da oldu hatta , oturamiyorum yatamiyorum, anca dik oturunca biraz rahatliyodum, bebek baskı yaptığından oluyor heralde.Soda filan asitli şeyler rahatlatıyor beni.Kızlar nefesim kesiliyor sanki ilk defa yaşıyorum korktum açıkçası.. bi sorunmu var acaba
Ama 35 derece anormal bi ısı değil mi? Temizledi bugün filtrelerini saolsun. Parol çok iyi geldi akşamda yutayım en azından kasık ağrımı gidersin
Kızlar nefesim kesiliyor sanki ilk defa yaşıyorum korktum açıkçası.. bi sorunmu var acaba
Kizlar simdiden hepinizi operiz sweetcim heyecan dorugunda dorugunda son hazirliklari yapiyoruz gidecekleri yigdik bir koseye esimle hem buruk hem cok heyecanliyiz.
ev hanimliginin son gunu hurmetine tum evi temizliyor :)
Sizde benim dualarimda olacaksiniz insallah guzel haberler vermek nasip olur gorusmek uzere
Canm bnce normal olarak kullan hem sallanmaz o şekildeBende hazirliklari tamamladim kizlar cok sukur. Yarin sabaha karsi gelecekler. Odalarini, yataklarini bile hazirladik simdiden:)) kizlar biz agashi besigin yan tarafini cikardik, anne tani gb yaptik ama cok icime sinmedi. Düşer falan diye. Saglam duruyor ama sizce sıkıntı olur mu? Diger besiklere gore ince yaa acaba kirilir mi diye aklima geliyor. Olmadi altina destek mi koysak ne dersiniz?
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım. Çok heyecanlıdır düşünemiyorum bileKizlar simdiden hepinizi operiz sweetcim heyecan dorugunda dorugunda son hazirliklari yapiyoruz gidecekleri yigdik bir koseye esimle hem buruk hem cok heyecanliyiz.
Sizde benim dualarimda olacaksiniz insallah guzel haberler vermek nasip olur gorusmek uzere
Ay Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla gelsin minikler..Biliyorum o duyguyu, oğlum dogacagi zaman sabaha kadar uyuyamamistim heyecan ve korku karışık. .Bize de haber ver canım musait oldugunda, güzel haberlerini bekliyoruz. Doğumda bize de dua et, hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi..Kizlar simdiden hepinizi operiz sweetcim heyecan dorugunda dorugunda son hazirliklari yapiyoruz gidecekleri yigdik bir koseye esimle hem buruk hem cok heyecanliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?