2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ama 35 derece anormal bi ısı değil mi? Temizledi bugün filtrelerini saolsun. Parol çok iyi geldi akşamda yutayım en azından kasık ağrımı gidersin

Saol tatlım sende dikkat et yorma kendini sonra çıkıyo acısı

Canım benim çok teşekkür ederim. Hamileliğin verdiği hararetle kendimi kaybettim. Dediğin gibi iyi olmalıyızki yawrularımıza iyi bakalım. Bide karnımızdayken etkilenmesinler

Kızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır
Canım benim gözünüz aydın ne mutlu size. Bundan sonra harika günler sizi bekliyor. Darısı başımıza

Ay bu halimle güldürdün kız beni :) sabrediyorum henüz inşallah geçer

Kızlar nefesim kesiliyor sanki ilk defa yaşıyorum korktum açıkçası.. bi sorunmu var acaba
Arada bana da oluyor canım, dün akşam da oldu hatta , oturamiyorum yatamiyorum, anca dik oturunca biraz rahatliyodum, bebek baskı yaptığından oluyor heralde.Soda filan asitli şeyler rahatlatıyor beni.

Ama 35 derece anormal bi ısı değil mi? Temizledi bugün filtrelerini saolsun. Parol çok iyi geldi akşamda yutayım en azından kasık ağrımı gidersin

Hayır 35 anormal değil canım.. 34ün altına düştüğünde hipotermiye giriyor.. el ayak buz oluyor.. oğlum bir ara 33e düşmüştü ateşi sıcak su torbaları battaniyeler ısıtmıştık.. 3 gün düşmeyen 39 derece ateş sonrası oldu.. başı kalkıp ölçüyordum da hemen fark ettim.. dediğin şey farklı yani.. oh ellerine sağlık eşinin canım..iç canım parol iyi geldiyse.. acın azalır

Kizlar simdiden hepinizi operiz sweetcim heyecan dorugunda dorugunda son hazirliklari yapiyoruz gidecekleri yigdik bir koseye esimle hem buruk hem cok heyecanliyiz.
ev hanimliginin son gunu hurmetine tum evi temizliyor :)
Sizde benim dualarimda olacaksiniz insallah guzel haberler vermek nasip olur gorusmek uzere

Sağ salim kucağına al kuzularını canım.. insan garip oluyor tabii değişik bir duygu:)) kolaylıkla atlatırsın inşallah canım :) ❤

Canm bnce normal olarak kullan hem sallanmaz o şekilde

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım. Çok heyecanlıdır düşünemiyorum bile Güzel haberlerini bekliyoruz

Ay Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla gelsin minikler..Biliyorum o duyguyu, oğlum dogacagi zaman sabaha kadar uyuyamamistim heyecan ve korku karışık. .Bize de haber ver canım musait oldugunda, güzel haberlerini bekliyoruz. Doğumda bize de dua et, hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi..

Oğlumda olmamıştı hiç sadece konuşurken nefes nefese kalıyordum.. bu defa oturduğum yerde birden daraldım nefessiz kalıyorum sandım.. şimdi daha iyiyim .. sağolun kızlar normalmiş demek

Kizlar sat'i bana uyumlu sezeryan olacak olup tarihi belli olan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…