- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Kizlar sat'i bana uyumlu sezeryan olacak olup tarihi belli olan varmi?
Anne bebek dostu sezeryan deniyor canım şimdi onu oneriyolar biraz sancı çekmek bebeğin son aşama solunum egzersizi oluyormuşAramızda 4 gün var canım.. sezaryen olacağım.. ancak doktorum bebek sinyal verene kadar beklemek istiyor.. 10 gün önce alabilirim ama 1 gün bile kıymetli dedi o ne zaman isterse o zaman doğum olsun dedi bana..
Canim aciller benden sorulur biliyosunen son eşim carsamba gittigimizde bizden başka bu kadar hastaneye giden var mi falan dedi tartıştık. Umrumda da değil bebegimden onemli degil istedigini tıngırdasın :)
Ay evet. Detaylida hatta dr goremeyebiliri isterseniz yaptirmayabilirsiniz dedi bende rutin bakilmasi gerekenlere bakin dedim. O anda yuzu apandisit ameliyat yerimin ordaydi ve gercekten hic gorunmedi. Sonra döndü de gorebildik. Aman ne kaldi surda saglikla dogsunlar
Anne bebek dostu sezeryan deniyor canım şimdi onu oneriyolar biraz sancı çekmek bebeğin son aşama solunum egzersizi oluyormuş
Kızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır
Kizlar simdiden hepinizi operiz sweetcim heyecan dorugunda dorugunda son hazirliklari yapiyoruz gidecekleri yigdik bir koseye esimle hem buruk hem cok heyecanliyiz.
ev hanimliginin son gunu hurmetine tum evi temizliyor :)
Sizde benim dualarimda olacaksiniz insallah guzel haberler vermek nasip olur gorusmek uzere
Kizlar sat'i bana uyumlu sezeryan olacak olup tarihi belli olan varmi?
Aylar önce öylesine sorduğumda 10 temmuz demişti ama sonra hiç konuşmadıkKizlar sat'i bana uyumlu sezeryan olacak olup tarihi belli olan varmi?
Hım iyi doğru ozaman alet sinirden atcaktım çöpe valla :) oğluşunada geçmiş gitmiş olsun bidaha gelmesin inşallahHayır 35 anormal değil canım.. 34ün altına düştüğünde hipotermiye giriyor.. el ayak buz oluyor.. oğlum bir ara 33e düşmüştü ateşi sıcak su torbaları battaniyeler ısıtmıştık.. 3 gün düşmeyen 39 derece ateş sonrası oldu.. başı kalkıp ölçüyordum da hemen fark ettim.. dediğin şey farklı yani.. oh ellerine sağlık eşinin canım..iç canım parol iyi geldiyse.. acın azalır
Canım benim dualarımız seninle. Buruk olmayın çok güzel olacak. Hayatınızın 2.başlangıcı olacak yarın ve harila birbaşlangıç olacak bu. Güzel haberlerini bekliyoruz dört gözleKizlar simdiden hepinizi operiz sweetcim heyecan dorugunda dorugunda son hazirliklari yapiyoruz gidecekleri yigdik bir koseye esimle hem buruk hem cok heyecanliyiz.
Sizde benim dualarimda olacaksiniz insallah guzel haberler vermek nasip olur gorusmek uzere
Canım allah yardımcın olsun yarın sağ salim yavrularıma kavusursun insallah,güzel haberlerini bekliyor olucazKizlar simdiden hepinizi operiz sweetcim heyecan dorugunda dorugunda son hazirliklari yapiyoruz gidecekleri yigdik bir koseye esimle hem buruk hem cok heyecanliyiz.
Canım çok çok erken henüz net tarih için bana bile şu gün demedi hafta söylediKizlar sat'i bana uyumlu sezeryan olacak olup tarihi belli olan varmi?
6-7 temmuz mu neredeyse 20gün önce mi. Yapma kuzum çok çok erken. 11-12 temmuz bile erken genelde 39a girildiğinde alınmıyor mu sezeryanda herşey yolundaysaSeninle aramızda 1 gün var canım. Bize doktor 11 veya 12 temmuz olabilir dedi fakat belki daha önce olur mesela ben 6-7 temmuz istiyorum
Hım iyi doğru ozaman alet sinirden atcaktım çöpe valla :) oğluşunada geçmiş gitmiş olsun bidaha gelmesin inşallah
6-7 temmuz mu neredeyse 20gün önce mi. Yapma kuzum çok çok erken. 11-12 temmuz bile erken genelde 39a girildiğinde alınmıyor mu sezeryanda herşey yolundaysa
Seninle aramızda 1 gün var canım. Bize doktor 11 veya 12 temmuz olabilir dedi fakat belki daha önce olur mesela ben 6-7 temmuz istiyorum
Onunda 35.8 geldi normali 36.5-37 diyo heryerde. Az düşük ateş bide dert olmasın başımaAtma atma.. emin olmak için eşinin ateşini de ölç canım atacaksan sonra at:) amin canım.. yükseği dert düşüğü ayrı dert ateşin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?