2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sat'i bana uyumlu sezeryan olacak olup tarihi belli olan varmi?

Aramızda 4 gün var canım.. sezaryen olacağım.. ancak doktorum bebek sinyal verene kadar beklemek istiyor.. 10 gün önce alabilirim ama 1 gün bile kıymetli dedi o ne zaman isterse o zaman doğum olsun dedi bana..

Aramızda 4 gün var canım.. sezaryen olacağım.. ancak doktorum bebek sinyal verene kadar beklemek istiyor.. 10 gün önce alabilirim ama 1 gün bile kıymetli dedi o ne zaman isterse o zaman doğum olsun dedi bana..
Anne bebek dostu sezeryan deniyor canım şimdi onu oneriyolar biraz sancı çekmek bebeğin son aşama solunum egzersizi oluyormuş

Benim eşimde bize madalya takacaklar en çok biz gittiğimiz için diyor öyle deyince gidesim de gelmiyor moralim bozuluyor ama yine dee gidiyoruz

Anne bebek dostu sezeryan deniyor canım şimdi onu oneriyolar biraz sancı çekmek bebeğin son aşama solunum egzersizi oluyormuş

Sorun şu ki ben ilkinde kasılma dışında bir şey yaşamadım.. sancı nedir bilmem yani.. bunda da sancım yok kasılmam oldu arada o kadar.. bakalım bekleyelim:)) ilki mecburi sezaryen oldu zaten bu da keyfi olmasın :)

Kızlarrrr müjde bugün evimize geldikbakıyorum bakıyorum bi çığlık atasım var bi gülesim bi ağlayasım inanamıyorum bu duygu cok baskaymış dilerim Allah hepinize bu anları bu mutluluğu yaşatır

Nasıl sevindim ya.. gözünaydın canım Rabbim ayırmasın bir ömür sağlık versin inşallah

Allah yar ve yardımcın olsun canım, yarın mis kokulu iki yavruyla bize güzel haber ver inşallah..

QUOTE="MaqameT, post: 51645269, member: 429919"]Kizlar sat'i bana uyumlu sezeryan olacak olup tarihi belli olan varmi?[/QUOTE]
Temmuzun 6 sindan sonra olabilir dedi.

Hım iyi doğru ozaman alet sinirden atcaktım çöpe valla :) oğluşunada geçmiş gitmiş olsun bidaha gelmesin inşallah

Canım benim dualarımız seninle. Buruk olmayın çok güzel olacak. Hayatınızın 2.başlangıcı olacak yarın ve harila birbaşlangıç olacak bu. Güzel haberlerini bekliyoruz dört gözle

Canım allah yardımcın olsun yarın sağ salim yavrularıma kavusursun insallah,güzel haberlerini bekliyor olucaz

Seninle aramızda 1 gün var canım. Bize doktor 11 veya 12 temmuz olabilir dedi fakat belki daha önce olur mesela ben 6-7 temmuz istiyorum
6-7 temmuz mu neredeyse 20gün önce mi. Yapma kuzum çok çok erken. 11-12 temmuz bile erken genelde 39a girildiğinde alınmıyor mu sezeryanda herşey yolundaysa

Hım iyi doğru ozaman alet sinirden atcaktım çöpe valla :) oğluşunada geçmiş gitmiş olsun bidaha gelmesin inşallah

Atma atma.. emin olmak için eşinin ateşini de ölç canım atacaksan sonra at:) amin canım.. yükseği dert düşüğü ayrı dert ateşin.

6-7 temmuz mu neredeyse 20gün önce mi. Yapma kuzum çok çok erken. 11-12 temmuz bile erken genelde 39a girildiğinde alınmıyor mu sezeryanda herşey yolundaysa

Katılıyorum.. bence riske atmamak gerek.. ben bekleyeceğim.. evet benim için zor olacak sıcak falan ama onun ordaki 1 günü çok kıymetli.. oğlum 38+0 da sinyal verdi ertesi gün doğdu.. 22 temmuz olmasına rağmen şuan 10 gün önce olabilir ama kalsın daha iyi dedi.. bu laftan sonra beklemek tercihim.

Seninle aramızda 1 gün var canım. Bize doktor 11 veya 12 temmuz olabilir dedi fakat belki daha önce olur mesela ben 6-7 temmuz istiyorum

Bence riske atıp erken aldırma bebeği canım.. 10 gün neyse de 20 gün 3 hafta neredeyse.. beklemeni tavsiye ederim.. yine de sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…