Benimde ya 9 yada 5 gün önce alacak ya 38+larda olacağım yada 39+larda. 3 uğurlu geldi diye 3 temmuz diyorum ama bana kalsa en son güne kadar beklesin. Ama korkuyorumda ansızın ağrım gelir doğum başlar diye:)Katılıyorum.. bence riske atmamak gerek.. ben bekleyeceğim.. evet benim için zor olacak sıcak falan ama onun ordaki 1 günü çok kıymetli.. oğlum 38+0 da sinyal verdi ertesi gün doğdu.. 22 temmuz olmasına rağmen şuan 10 gün önce olabilir ama kalsın daha iyi dedi.. bu laftan sonra beklemek tercihim.
Yazdiklarini okuyunca beni bile bi heyecan sardi. Allahim yardimci olsun saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin. Dualarim seninle insallah cok kolay bir sekilde atlatir kavusursun yavrularina. Bize de haber etmeyi unutma meraktan catlariz burda.Kizlar simdiden hepinizi operiz sweetcim heyecan dorugunda dorugunda son hazirliklari yapiyoruz gidecekleri yigdik bir koseye esimle hem buruk hem cok heyecanliyiz.
ev hanimliginin son gunu hurmetine tum evi temizliyor :)
Sizde benim dualarimda olacaksiniz insallah guzel haberler vermek nasip olur gorusmek uzere
Benimde ya 9 yada 5 gün önce alacak ya 38+larda olacağım yada 39+larda. 3 uğurlu geldi diye 3 temmuz diyorum ama bana kalsa en son güne kadar beklesin. Ama korkuyorumda ansızın ağrım gelir doğum başlar diye:)
Hım pardon ozaman kuzu. Kötü düşünme ama olumlu düşünki güzel şeyler seni bulsunBenim durumum biraz farklı kızlar. İlk bebeğimi son haftalarda kaybettim bu yüzden o haftalara kadar beklemek istemiyoruz şuan bile çok stresli geçiyor benim için. Vakti gelince hemen doğum yapılsın istiyoruz doktorum da öyle. Tam tersi ilerisi risk benim için.
Hım pardon ozaman kuzu. Kötü düşünme ama olumlu düşünki güzel şeyler seni bulsun
Canm insallj BDA yaşanmaz öyle bi durum sagsalim kavusursunz neden olmuştu ole peki bi nedni varmydıBenim durumum biraz farklı kızlar. İlk bebeğimi son haftalarda kaybettim bu yüzden o haftalara kadar beklemek istemiyoruz şuan bile çok stresli geçiyor benim için. Vakti gelince hemen doğum yapılsın istiyoruz doktorum da öyle. Tam tersi ilerisi risk benim için.
Canm insallj BDA yaşanmaz öyle bi durum sagsalim kavusursunz neden olmuştu ole peki bi nedni varmydı
Kaderi öyleymiş Allah onu daha çok sevmiş ki yanına almış şefatçin olucak senin şuan en güzel yerdeler emin ol bnmde bi meleğim orda...Yok canım bir nedeni olmadığı için daha stresli bana. Sebebi olsa öyle ya da böyle önlem alınır. Ama yoktu. Takdir i ilahi..
Melissa canimm, gun icerisinde surekli aklima geliyorsun. Allah yardimcin olsun insAllah, hafifçe gelsin geçsin o süreç hemen bebeklerine kavuş. Heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz ❤Kizlar simdiden hepinizi operiz sweetcim heyecan dorugunda dorugunda son hazirliklari yapiyoruz gidecekleri yigdik bir koseye esimle hem buruk hem cok heyecanliyiz.
Sizde benim dualarimda olacaksiniz insallah guzel haberler vermek nasip olur gorusmek uzere
İleri haftalarda ne gibi bir sorun yaşıyorsun cnmİnşallah canım çok zor ama öyle yapmaya çalışıyorum
İleri haftalarda ne gibi bir sorun yaşıyorsun cnmİnşallah canım çok zor ama öyle yapmaya çalışıyorum
Benimde şuan öyle , arada oluyor çok hareket ediyor dışarı çıkacak gibi oluyor , içimde organlara basıyor sanki acayip canım yanıyor altıma kaçırcak gibi oluyorumHayırlı akşamlar karnım ağrıyor bazen bizim oğlan deliriyo bazen sakın
O ateş derecesi sadece ateş düşürücü verdiğimde çıkmıştı oğlumda bir kere o da beni korkuttu açıkçası düşük çünkü öyle bir vücut sıcaklığı olmaz yanıltır o seni benim kullandığım braun kulaktan ölçer memnunumOnunda 35.8 geldi normali 36.5-37 diyo heryerde. Az düşük ateş bide dert olmasın başıma
Canim benim kaç gündür aklımdan cikmiyorsun bugüne çok şükür vakit geldi sağ sağlık yarın göreceksin Minik mwleklerini darısı bizlere insallah bende 35 haftayı bi görsem inşallah bi rahatliyacam şimdiden geçmiş olsun canım ne mutlu Rabbim bu günü gösterdiKizlar simdiden hepinizi operiz sweetcim heyecan dorugunda dorugunda son hazirliklari yapiyoruz gidecekleri yigdik bir koseye esimle hem buruk hem cok heyecanliyiz.
Benim normal dogum tarihini 21 e cekti.6 temmuzdan sonra dogum olabilirmis.Bu hastanenin politikasi bebekleri erken almak sanirim.11 ini isteyecegim.Bakalim bir konusayim.Benimde ya 9 yada 5 gün önce alacak ya 38+larda olacağım yada 39+larda. 3 uğurlu geldi diye 3 temmuz diyorum ama bana kalsa en son güne kadar beklesin. Ama korkuyorumda ansızın ağrım gelir doğum başlar diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?