2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde ya 9 yada 5 gün önce alacak ya 38+larda olacağım yada 39+larda. 3 uğurlu geldi diye 3 temmuz diyorum ama bana kalsa en son güne kadar beklesin. Ama korkuyorumda ansızın ağrım gelir doğum başlar diye:)

Yazdiklarini okuyunca beni bile bi heyecan sardi. Allahim yardimci olsun saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin. Dualarim seninle insallah cok kolay bir sekilde atlatir kavusursun yavrularina. Bize de haber etmeyi unutma meraktan catlariz burda.

Benimde ya 9 yada 5 gün önce alacak ya 38+larda olacağım yada 39+larda. 3 uğurlu geldi diye 3 temmuz diyorum ama bana kalsa en son güne kadar beklesin. Ama korkuyorumda ansızın ağrım gelir doğum başlar diye:)

Benim durumum biraz farklı kızlar. İlk bebeğimi son haftalarda kaybettim bu yüzden o haftalara kadar beklemek istemiyoruz şuan bile çok stresli geçiyor benim için. Vakti gelince hemen doğum yapılsın istiyoruz doktorum da öyle. Tam tersi ilerisi risk benim için.

Hım pardon ozaman kuzu. Kötü düşünme ama olumlu düşünki güzel şeyler seni bulsun

Canm insallj BDA yaşanmaz öyle bi durum sagsalim kavusursunz neden olmuştu ole peki bi nedni varmydı

Melissa81 Yarın için Allah yardımcın olsun.Umuyorum ki herşey çok güzel olacak. Onları ilk göreceğin an, ilk dokunacağın, koklayacağın an ne kadar yakın artık. Bebişlerine kolaylıkla kavuşman dileğiyle. Bize iyi olduğunda "herşey iyi" demeyi unutma...

Melissa canimm, gun icerisinde surekli aklima geliyorsun. Allah yardimcin olsun insAllah, hafifçe gelsin geçsin o süreç hemen bebeklerine kavuş. Heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz ❤

Hayırlı akşamlar karnım ağrıyor bazen bizim oğlan deliriyo bazen sakın
Benimde şuan öyle , arada oluyor çok hareket ediyor dışarı çıkacak gibi oluyor , içimde organlara basıyor sanki acayip canım yanıyor altıma kaçırcak gibi oluyorum

Onunda 35.8 geldi normali 36.5-37 diyo heryerde. Az düşük ateş bide dert olmasın başıma
O ateş derecesi sadece ateş düşürücü verdiğimde çıkmıştı oğlumda bir kere o da beni korkuttu açıkçası düşük çünkü öyle bir vücut sıcaklığı olmaz yanıltır o seni benim kullandığım braun kulaktan ölçer memnunum

Canim benim kaç gündür aklımdan cikmiyorsun bugüne çok şükür vakit geldi sağ sağlık yarın göreceksin Minik mwleklerini darısı bizlere insallah bende 35 haftayı bi görsem inşallah bi rahatliyacam şimdiden geçmiş olsun canım ne mutlu Rabbim bu günü gösterdi

Benim normal dogum tarihini 21 e cekti.6 temmuzdan sonra dogum olabilirmis.Bu hastanenin politikasi bebekleri erken almak sanirim.11 ini isteyecegim.Bakalim bir konusayim.

Melissa81 canım kaç gündür aklımdan çıkmıyorsun seninle yatıp kalkıyordum belkide ilk planlı doğum olduğun için bu kadar çok etkilendim sanki yarın ben doğuma girecekmişim gibi heyecanlıyım bizleri haberdar et bundan sonraki her günün bir adı olacak yarınki günümüz Melissa olacak tüm dualarımız seninle inşallah yarın meleklerin yanında olacak Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…