Amin kuzum amin.. Bizimde ayni durumlar bazdn yapiyo bazen soyleniyor :))Bizde de var aynı durum. Yatıyorum ya kolay geçiyor sanıyor ama yatmak bile çok zor. Öncesinde de beraber çalışıp beraber eve geliyorduk hep benden yorgunduacaba hiç yaşamadıkları ve yaşayamayacakları birşeyi anlamalarını bekleyerek mi hata ediyoruz diyorum bazen. Allah razı olsun yapıyor yardımcı oluyor ama azen de çok söleniyor zoruma gidiyor
Sağlıkla kavuşalım da bebeklerimize bize en büyük ödülü onlar olacak bu sıkıntılarımızın
İleri haftalarda ne gibi bir sorun yaşıyorsun cnm
Onunda 35.8 geldi normali 36.5-37 diyo heryerde. Az düşük ateş bide dert olmasın başıma
Benimde ya 9 yada 5 gün önce alacak ya 38+larda olacağım yada 39+larda. 3 uğurlu geldi diye 3 temmuz diyorum ama bana kalsa en son güne kadar beklesin. Ama korkuyorumda ansızın ağrım gelir doğum başlar diye:)
Benim durumum biraz farklı kızlar. İlk bebeğimi son haftalarda kaybettim bu yüzden o haftalara kadar beklemek istemiyoruz şuan bile çok stresli geçiyor benim için. Vakti gelince hemen doğum yapılsın istiyoruz doktorum da öyle. Tam tersi ilerisi risk benim için.
günümüzü alamadık daha cnm bakalım kim olucak :)Günaydın günaydın günaydın bugün 5 haziran Melissabundan sonra hangi güne kimin adını vereceğiz merak ediyorum acele eden olmazsa Sb12345 olur gibi geliyor ayy çok heyecanlı bir ay bu
Canim ben ankaradayim cogunlukla forum ankarada demstock var mothercare kiyafetleri satiyor oradan aldim zibinlarini tulumlarini filan birde orada e bebek var kiyafet ve bakim malzemeleri icin. Ayrica istanbul yolu uzerinde babymall magazasi var orasida oldukca buyuk cesit cok.Ben bakim malzemelerini benim bulundugum yerde gimsa var belki duymussundur oradan aldim internetten bile hesapliya geldi.32 + Haftadayım artık hazırlıklarımı tamamlamam gerekiyor Ankara'da bebek giyim Bebek malzemeleri gibi ürünleri alabileceğim önerdiğiniz bi yer var mı ?
benim de midem bulaniyorZ havalardan miki acaba?Günaydınnn bizimde görüş günümüz hanfendi yine uyuyor şuan. Süt içtim midem mahvoldu daha once yapmazdi boyle neden oldu acaba çok kötü bulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?