2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin kuzum amin.. Bizimde ayni durumlar bazdn yapiyo bazen soyleniyor :))

Onunda 35.8 geldi normali 36.5-37 diyo heryerde. Az düşük ateş bide dert olmasın başıma

Parol da düşmesine etki etmiş olabilir.. sen dikkat et o zaman canım.. şimdi nasıl oldun peki?

Benimde ya 9 yada 5 gün önce alacak ya 38+larda olacağım yada 39+larda. 3 uğurlu geldi diye 3 temmuz diyorum ama bana kalsa en son güne kadar beklesin. Ama korkuyorumda ansızın ağrım gelir doğum başlar diye:)

Hemen başlamaz önce ufak sinyal verir zaten o zaman da doktor haalleder :))

Anladım canım pardon.. o zaman özel durum senin haklısın tabii.. ama pozitif düşün olur mu stres yapma sakın.. sağ salim de kucağına al inşallah..

32 + Haftadayım artık hazırlıklarımı tamamlamam gerekiyor Ankara'da bebek giyim Bebek malzemeleri gibi ürünleri alabileceğim önerdiğiniz bi yer var mı ?
Canim ben ankaradayim cogunlukla forum ankarada demstock var mothercare kiyafetleri satiyor oradan aldim zibinlarini tulumlarini filan birde orada e bebek var kiyafet ve bakim malzemeleri icin. Ayrica istanbul yolu uzerinde babymall magazasi var orasida oldukca buyuk cesit cok.Ben bakim malzemelerini benim bulundugum yerde gimsa var belki duymussundur oradan aldim internetten bile hesapliya geldi.

Herkese gunaydin uyanir uyanmaz aklima melisa geldi kimbilir nasil heyecanlidir. Cifte mutluluk yasayacak bugun. Ne kadar da birbirimize baglandik burada. Keske herkes ayni yerde olsa da dogumdan sonra bebislerimizi alip toplansak bi yerde gorussek cok guzel olurdu. Burada olan destegi cogu zaman yakinlarimizdan bile goremiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…