- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
9 da olcak dıodu canm amelyatMelissa81 dogum saati ile ilgili bisi demedi di mi?Belki su an dogmuslardir,bebekleri gormustur.Darisi basimiza :)
Ben almayı dusunuyom anneler gününde bana aldı çunkiKizlar Babalar gününde eşinize hediye alacak mısınız??
9da hastanede olacaklardi 11-12 gibi dogmus olurlar dedi..Melissa81 dogum saati ile ilgili bisi demedi di mi?Belki su an dogmuslardir,bebekleri gormustur.Darisi basimiza :)
9da hastanede olacaklardi 11-12 gibi dogmus olurlar dedi..
Gunaydin herkese ne kadar heyecanliyiz gözümüzü açar açmaz burayı açtım :)
Benimkide braun koltuk altından ölçer bilemedim işte bende. DOktora yazdım bu sabah. Bu sabah ölçtüm 35.8çıktıO ateş derecesi sadece ateş düşürücü verdiğimde çıkmıştı oğlumda bir kere o da beni korkuttu açıkçası düşük çünkü öyle bir vücut sıcaklığı olmaz yanıltır o seni benim kullandığım braun kulaktan ölçer memnunum
Mümkünse 38+0olduğunda falan iste kuzu 39.a girmiş ol en azından. Anlamıyorum doktorları da hastaneleri de. Önceki gittiğim bi doktor bayramda tatile gidecek diye bana 18 gün önceden almayı teklif etmişti. Seni alırım ordan giderim dedi bide utanmadan. Son gidişimiz oldu tabikiBenim normal dogum tarihini 21 e cekti.6 temmuzdan sonra dogum olabilirmis.Bu hastanenin politikasi bebekleri erken almak sanirim.11 ini isteyecegim.Bakalim bir konusayim.
Parol almadan ölçmüştim canım. Bu sabahta 35.8 çıktı doktora yazdım dönüş bekliyorum.Parol da düşmesine etki etmiş olabilir.. sen dikkat et o zaman canım.. şimdi nasıl oldun peki?
Hemen başlamaz önce ufak sinyal verir zaten o zaman da doktor haalleder :))
Anladım canım pardon.. o zaman özel durum senin haklısın tabii.. ama pozitif düşün olur mu stres yapma sakın.. sağ salim de kucağına al inşallah..
Aç karnına mı içtin? Ben ya çikolatayla ya muzla yada çerezle falan içiyorum tek hiç içemiyorumGünaydınnn bizimde görüş günümüz hanfendi yine uyuyor şuan. Süt içtim midem mahvoldu daha once yapmazdi boyle neden oldu acaba çok kötü bulandım
Parol da düşmesine etki etmiş olabilir.. sen dikkat et o zaman canım.. şimdi nasıl oldun peki?
Hemen başlamaz önce ufak sinyal verir zaten o zaman da doktor haalleder :))
Anladım canım pardon.. o zaman özel durum senin haklısın tabii.. ama pozitif düşün olur mu stres yapma sakın.. sağ salim de kucağına al inşallah..
Iste bende o yuzden dusunceliyim . Annel err gününde bana da almadi hediye . Hatta evlilik yil dönümünüz de bile almadi . Acaba alıp utandirsam mi diye düşündüm ama heralde almamak en iyisiBen almayı dusunuyom anneler gününde bana aldı çunki
Babymall, toker , ebebek, özelcanlar var canım.hatta başkataki 3 markanın istanbul yolunda aynı noktada yeri var kıyaslayarak bakmak istersen ama en fazla ürün yelpazesi olan babymall.32 + Haftadayım artık hazırlıklarımı tamamlamam gerekiyor Ankara'da bebek giyim Bebek malzemeleri gibi ürünleri alabileceğim önerdiğiniz bi yer var mı ?
İçinden ne glıosa öyle yap canm bebiş vercz zaten sonuçta en güzel hediye oIste bende o yuzden dusunceliyim . Annel err gününde bana da almadi hediye . Hatta evlilik yil dönümünüz de bile almadi . Acaba alıp utandirsam mi diye düşündüm ama heralde almamak en iyisi
Parol almadan ölçmüştim canım. Bu sabahta 35.8 çıktı doktora yazdım dönüş bekliyorum.
Yawaş yawaş mı dersin :) yaşadığım kasık ağrılarından sonra çok korkmaya başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?