2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annisler yeni bir annemiz oluyor galiba insallah kuveze girmez ikizler rabbim sağlıcakla kavuştur zaman öyle hızlı geçiyor ki 17 gün olmus dogum yapali git gel kuvezde cinarima bakıyorum orda o kadar minik bebekler var ki görseniz el kadar olanlar bile var bizimki gözüme buyuk gelmeye başladı yavas yavas toparlanmaya basladi sonunda 1500 kiloyu gördük ama hala sut kabul etmiyor bağırsak lari doktorumuz bi hafta sute ara verdi yine evde buzluk süt doldu sütüm gelirmi diye stres yapmayin benim ilk sabah geldi.sonra ekstradan sunu yiyim iceyim yapmadim sadece bol bol su içmeye devam ediyorum bide ne kadar düzenli sagarsaniz artmaya devam ediyor.zayif bi yapim var 52 kiloyum gogusler minnacikti hamileyken bile şimdi başkasının sanki bu nlar

Sürekli sizlerden bahsediyorum eşimde siz birbirinizi tanımadan ne kadar samimi olmuşsunuz birbirinizin heyecanlarını yaşıyorsunuz dedi bende sen beni anlamazken onlar anlıyor dedim hadi oradan dermiş gibi elini salladı bende orada aryazinsima nın eşine sinirlendiği zamanki mesajını okuyordum onada okudum gözlerini patlattı sizlerle paylaşımlarımızı hem kıskandı hem çok güzel birşey dedi Adana da kimler varsa eşleriyle iftara davet edelim bizde eşlerle arkadaş oluruz diyor sweetwitch01 hepiniz davetlisiniz kızlar

Ben de tam mesaj yazıp seni soracaktım arkadaşlara canım.Baktım 1 haftadır yoksun topikte.Tam yazacakken senin mesajın geldi.İyi insan lafın üstüne gelirmiş Maşallah iyiymiş bebişinin durumu.İnşallah sütünü de içer yakın zamanda.Ve sağlıcakla evinize dönersiniz

Iste bende o yuzden dusunceliyim . Annel err gününde bana da almadi hediye . Hatta evlilik yil dönümünüz de bile almadi . Acaba alıp utandirsam mi diye düşündüm ama heralde almamak en iyisi
Almadığı zaman ben de almiyodum canım, bu sene aldı oğlumla beraber o yüzden ben de almayı düşünüyorum. .

Bi an önce kavusursunz canm inşallah

Maşallah çınarımıza topiğimizin minik erkeği tez vakitte toparlansında yavruna kavuş inşallah sende hep aklımızdasın kendin nasılsın toparlandınmı

canım güzel düşünmüş eşin :)) belki tanıyoruz birbirimizi de haberimiz yok.. ben arkadaşlarıma pek burdan bahsetmiyorum.. eşim annem falan biliyor genelde.. kuzenim de buraya üye ancak ismini sormadım bile

Inşallah en kısa zamanda toparlar minik bebişin de kavuşursunuz canım.

İnşallah normaldir canım bakalım ne diyecek doktorun.. kasık ağrıları oluyor işte canım yaa bazen wc de çıkacak gibi hissettiğim bilee oldu benim :)
Kbbye git antibiyotiğe başlatabilir dedi doktorum. Ay sorma ağlıyorum o ağrı tuttuğunda

canım güzel düşünmüş eşin :)) belki tanıyoruz birbirimizi de haberimiz yok.. ben arkadaşlarıma pek burdan bahsetmiyorum.. eşim annem falan biliyor genelde.. kuzenim de buraya üye ancak ismini sormadım bile
Benim Adana da pek arkadaşım yok zaten benimde eşim ve annem biliyor görüşmek güzel olur ama birbirimizi tanımıyoruz eminim

Bi an önce kavusursunz canm inşallah

Maşallah çınarımıza topiğimizin minik erkeği tez vakitte toparlansında yavruna kavuş inşallah sende hep aklımızdasın kendin nasılsın toparlandınmı
Cok teşekürler kizlar ben iyiyim toparlandim dikislerim felan düştü kendiliğinden kontrolüm vardi doktor rahmin iyi toparlanmis dedi.cinarim ilk hafta 1300. Den 1200 e düşmüştü sonra bir hafta 1500 cikti insallah boyle toparlar solunum sıkıntımız hala devam ediyor cigerleri gelismedigi icin sütü denedi doktorumuz bağırsak sorunu yasadi hemen kesti bi hafta ara verdi tek yapabildiğimiz bez alip birakmak masallah minnacik sey gunde 10 bez harcıyor hergun gormeye izi var ama ayri illerdeyiz 3 gunde bir gidiyoruz ama hergun arayip bilgi alıyoruz.insallah sizlerinki benimki gibi aceleci 7 aylik cikmaz.dogum zamani bildirimi geliyor hergun insallah toparlardan zamanindan once gelir evine

Canım benim maşallah çınarına da sanada inşallah tez zamanda sütüde kabul eder ve evinize geçebilirsiniz. Sütünde katlanarak artsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…